Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Ιουνίου 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ στο http://press-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_9851.html

<< [.....]
Έχω κατέβει στο Σύνταγμα και με θλίψη είδα παιδάκια που οι μπαμπάδες τους τους μάθαιναν να φασκελώνουν τη Βουλή, το σύμβολο της Δημοκρατίας, που κατάντησε όπως κατάντησε από τις λάθος επιλογές όλων μας.
Προφανώς, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευθύνες. Προφανώς, το μεγάλο βάρος πέφτει στους πολιτικούς, που επί δεκαετίες συγκάλυπταν ο ένας τον άλλον, προφανώς  είναι ανάγκη να βρεθούν και να τιμωρηθούν όσοι διασπάθισαν δημόσιο χρήμα. Προσοχή, όμως: όσοι έκλεψαν, στ’αλήθεια. Το τονίζω, διότι θα διαπράξουμε έγκλημα αν αποδεχτούμε το σύνθημα «όλοι κλέφτες είναι» και μετατρέψουμε  σε ρωμαϊκή αρένα το δημόσιο Βίο, επειδή κάποιοι στο πλήθος ζητούν να χυθεί αίμα. Και, βέβαια, θα είναι ολέθριο αν αρχίσουμε να φωνάζουμε όλοι μαζί «να καεί το μπ…έλο η Βουλή», το σύμβουλο της Δημοκρατίας, για το οποίο έχουν χυθεί ποταμοί αίματος
[.....] .>>

και επειδή ακούγονται όλο τα ίδια προπαγανδιστικά εστειλα μια μικρή απάντησι την οποία αναδημοσιεύω και εδώ


Αγαπητή κυρία
Επανέρχομαι διότι μου εγεννήσατε με το νέον κείμενόν σας μεγάλας απορίας!

---[[διότι θα διαπράξουμε έγκλημα αν αποδεχτούμε το σύνθημα «όλοι κλέφτες είναι»]] 

Αυτό το ακούω καρά κόρον!! Πείτε μου, υπάρχουν βουλευτές που δεν είναι υπό ευρείαν έννοιαν «κλέφτες», δηλαδή διασπαθίζοντες το δημόσιον χρήμα??? Σας καλώ να μου υποδείξετε (ιδιωτικώς) εναν τέτοιο… να τον επισκεφθούμε μαζί και να δηλώσω την εκτίμησίν μου και την υποστήριξίν μου και βεβαίως να ζητήσω να μεσιτεύση υπερ μου δια την καλυτέραν διεκπεραίωσιν ωρισμένων εκκρεμών υποθέσεών μου με το Δημόσιον!! Τι θα κάνει?? Θα αρνηθή???
Και να μου δείξετε και πολίτας που ψηφίζουν βουλευτή που τους εδήλωσε ότι δεν θα τους "βοηθήση" διοτι υπηρετει την αξιοκρατία κα την δικαιοσύνη!!!

ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΝ ΣΧΕΣΙΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ''ΤΑΛΕΝΤΟ'' ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ!!!

---[[Και, βέβαια, θα είναι ολέθριο αν αρχίσουμε να φωνάζουμε όλοι μαζί «να καεί το μπ…έλο η Βουλή», το σύμβουλο της Δημοκρατίας, για το οποίο έχουν χυθεί ποταμοί αίματος.]] 

Συγγνώμην, ουδείς λαός εφεύρε το επικατάρατον σύστημα της Νεωτερικής ατομοκεντρικής φιλελεύθέρας Δημοκρατίας!! Ειναι γέννημα των σκοτεινών παρασκηνίων των "αστών" και τίποτε άλλο!!! Επίσης, ΔΕΝ νομίζω ότι εχύθη ουδέποτε αίμα για τον κοινοβουλευτισμό!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ εκ της φύσεως του διελαύνεται απο ισχυρά συναισθήματα και πολλοί έδωσαν την ζωή τους γιά το ΕΙΔΩΛΟ τους, είτε η Ιουλιέττα ήτο αυτή είτε ο Βοναπάρτης!!! τώρα, κάποιον που να δονείται απο πάθος για τον κοινοβουλευτισμό ΔΕΝ γνωρίζω!!! Εαν εσείς γνωρίζετε θα ήτο ενδιαφέρον η ψυχιατρική παρουσίασις του περιστατικου!!!
Διανα έλθωμε στα καθ' ημάς, ο λεγόμενος "ΕΜΦΥΛΙΟΣ'' [Δια την ατυχή κατάληξιν του οποίου ακόμη θρηνεί η πλειονότης του λαού και όλοι η 'ιντελιγκέντσια'] έγινε για να τελειώνουμε με τον κοινοβουλευτισμό και να φέρουμε την Σοβιετική Δημοκρατία!!! 
Η δε αντίστασι κατα της Χούντας έγινε διότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (στο οποίο ΔΕΝ συμμετείχαν ουτε οι ανύπαρκτοι αλλωστε φιλοι των φαύλων πολιτικών, ουτε οι αριστεροί των ΔΥΟ τότε ΚΚΕ διότι αυτα είχαν απαγορεύσει αυστηρώς την συμμετοχή) θέλαμε πλήρη Ανθρώπινα Δικαιώματα και ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (και όχι ""ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ"") και οχι απο νοσταλγία για τους φαύλους ''πολιτικούς''!!! 

O πρωθυπουργός επαναλαμβάνει ακούραστα "για το έθνος μας"!!!! Χθες είδα στην Βουλή τον κ. Ευθυμίου να κραυγάζει οργισμένος "Γιά την πατρίδα…Γιά την πατρίδα…'' !!! Αυτοί που αλλαξαν το Σύνταγμα και αντεκατέστησαν την λέξι ''εθνος'' με την ''λέξι ''λαός'' ΤΩΡΑ υπό το βάρος της λαϊκής βουλήσεως γίνονται προνεωτερικοί και θυμούνται συλλογικές οντότητες: όπως ''πατρίδα'' και ''εθνος''!!!
Να, γι, αυτό ΔΕΝ δεχόμεθα το πολίτευμα τούτο και το θλιβερό τέκνο του , τον Λαθρονόμο, που δίδει ίθαγένεια σε μή μέλη του ΕΘΝΟΥΣ!!!  ΔΙΟΤΙ πιστεύομε οτι πάνω απο τα ατομα υπάρχουν συλλογικές οντότητες, όπως, η ΕΛΛΑΣ, η ΠΑΤΡΙΔΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!! Θελουμε νέα πολιτεία και νέο  πολίτευμα που να κατοχυρώνει αυτά τα άναρθρα που φωνάζουν ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί!!! Τις οντότητες ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κλπ. κλπ.!

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ (ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΝ --ως ο ''Πρόεδρος του πρεζίντιουμ του Ανωτάτου Σοβιέτ '' στην ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ, είτε είναι όμιλος προσώπων -- όπως η Σινιορία της ΒΕΝΕΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) καθημερινώς ενημερώνεται πλήρως, έχει λόγον, ομιλίαν και ερωτά και ξαναερωτά και ΚΡΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ!!! ΕΔΩ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ, που είναι ο λαός, ούτε ενημερώνεται (σφραγιστοί για εκατοντάδες χρόνια οι φάκελλοι του ΥΠ. των ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ π.χ. οι αυτοί της ΕΥΠ κ.ο.κ.), ούτε γνωρίζει [[""ΔΕΝ βάζουμε τα εθνικά θέματα στο τραπέζι "" είναι η σώφρον απόφανσις των σωφρόνων "πολιτικών"---ΕΠΟΜΕΝΩΣ???? ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ??? ΑΕΡΑ ΦΡΕΣΚΟ!!! --ΟΧΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ!!! ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΝ ΣΧΕΣΙΝ!!!!]]  ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΟΜΙΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!!! ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΙΑ ΚΑΦΡΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕ ΕΜΕΙΣ (Κατα την λαϊκή έκφρασι όπου κάφρος=ακαλλιέργητος, αγροίκος! ΔΕΝ εννοούμε τους πραγματικούς Κάφρους της Ν. ΑΦΡΙΚΗΣ που μιά χαρά ξεσηκώθηκαν και "διόρθωσαν" για τα καλά τους Ευρωπαίους!!! Αυτοί γελούν μ'εμάς που αφήνομε να μας "χειραγωγούν'' οι ολίγιστοι κυβερνητικοί και το ''απολαμβάνομε'' ήσυχα-ήσυχα και πολιτισμένα, καθωσπρέπει.... σαν τίς συγκεντρώσεις στίς πλατείες....)

Ομως κάτι άλλο:  ΣΟΦΙΣΤΙΚΑ εξισώνεται η απαξίωσις των προσώπων με αυτή των θεσμών!!! Λέγουν --διότι απευθύνονται σε μεγάλους χαχόλους-- ότι να μουτζώνω τον φαύλο βουλευτή σημαίνει ότι μουτζώνω την .... Δημοκρατία!!!! ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ???? Ειναι φανερή η σοφιστία!! Π.χ. κάποιος ο οποίος εξυβρίζει τους πάντες στο σχολείο του παιδιού του διότι πιστεύει ότι τίποτε δεν γίνεται σωστά, ΔΕΝ είναι κατα του θεσμού του Σχολείου, αλλά κατα αυτών των ωρισμένων φαύλων διδασκάλων!!! Κάποιος άλλος ο οποίος εξυβρίζει το Δικαστήριον διότι έπεσε πάνω στο "παραδικαστικό κύκλωμα" ΔΕΝ ειναι κατα του θεσμού των Δικαστηρίων αλλά κατα των φαύλων Δικαστών κ.ο.κ.

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, Ο ΚΑΘΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΗ ΕΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!!!! ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ (που ποθούν οι προοδευτικοί, αριστεροί πολίτες) ή την ΑΘΗΝΑΪΚΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου