Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

25 Ιουνίου 2011

Πήρε κανείς το μήνυμα της πλατείας των Σκοπίων;

ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑΝ ΤΡΙΤΗΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΙΑΝΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΥ (13 μέτρων ύψους) ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΦΙΠΠΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΝ. 
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ "ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ' ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΩΝΟΜΑΣΙΑΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΣ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΜΠΙΤΟΛΙΑ, που λέγεται σλαυϊστί σήμερον, ΕΙΣ "ΗΡΑΚΛΕΙΑΝ"

Πήρε κανείς το μήνυμα της πλατείας των Σκοπίων;

http://www.aixmi.gr/index.php/phre-kaneis-mhnyma-plateias-skopiwn/

Νίκος Μηλαπίδης

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα»,  Έλληνες κι Ευρωπαίοι φοβούνται μην τους έρθει ο «ουρανός στο κεφάλι» και η Ευρώπη τρέμει τις πιθανότητες ενός ντόμινο που θα οδηγήσει στην κατάρρευση του ευρώ, τα  πάσης φύσεως αρνητικά δημοσιεύματα κατά της χώρας μας έχουν γίνει πικρή καθημερινότητα. Δεν αποτελούν ξεχωριστή είδηση.
Τα πολεμικά ανακοινωθέντα ενός ιδιότυπου οικονομικού πολέμου ηχούν στα αυτιά μας, πλέον, οικεία. Ακόμα πιο δυσάρεστα οικεία είναι τα ελληνικά ξεκατινιάσματα και οι κοκορομαχίες ενός πολιτικού συστήματος που εμφαντικά κλείνει τα αυτιά του στις κραυγές αγωνίας  του κινήματος της πλατείας. Οι πολιτικοί ταγοί δείχνουν να περπατάνε  με πίσω βήματα προς τα εμπρός. Η αλλαγή κατεύθυνσης δεν φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδια τους.
Έχουμε μάθει να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε με το μικροσκόπιο της παγκόσμιας κοινής γνώμης πάνω από τα κεφάλι μας, να περιμένουμε στωικά τις βίαιες αντιδράσεις των ανεξέλεγκτων αγορών κάθε φορά που καταγράφεται μια αντίδραση, μια δήλωση, μια υποβάθμιση, ένα δημοσίευμα.
Οι ειδικοί και μη κάνουν λόγο για τον ισχυρό συμβολισμό όλων των παραπάνω.

  • Πόσο συμβολική είναι η τοποθέτηση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων;
  • Πόσο συμβολική είναι η τοποθέτηση στην κεντρική πλατεία της πόλης Μπίτολα (Μοναστήρι) του χάλκινου αγάλματος του Φιλίππου Β’;
  • Πόσο συμβολική είναι η ανυπαρξία ουσιαστικής αντίδρασης από την ελληνική πλευρά;
Κι αν δεν ενδιαφέρει κανέναν Ευρωπαίο η είδηση, δεν ενδιαφέρει και τους Έλληνες; Τόσο πολύ μας έχει απορροφήσει το Μεσοπρόθεσμο σχέδιο και οι προσπάθειες εθνικής συναίνεσης, που αρκούμαστε στο να χαρακτηρίζουμε απλά γραφική την παραπάνω ενέργεια του κράτους των Σκοπίων  που παραβιάζει το πνεύμα της Ενδιάμεσης Συμφωνίας;
Χρόνο με το χρόνο αναπτύσσεται το Μακροπρόθεσμο σχέδιο της ηγεσίας του ΠΓΔΜ, που κατασκευάζει την εθνική της ταυτότητα καπηλευόμενη την ιστορία μας και διαμορφώνοντας εθνική συνείδηση στους πολίτες του.
Όταν η συστηματική προπαγάνδα, η κατασκευή ιστορίας και η ιδιοποίηση συμβόλων από μεριάς της ΠΓΔΜ συναντά την εγκληματική αδιαφορία  μιας σπαρασσόμενης Ελλάδας, δημιουργούνται τετελεσμένα κεκτημένα. Όσο πιο εύκολα και βαθιά τα κατοχυρώνουν,  τόσο πιο δύσκολη γίνεται η διαπραγμάτευση, γιατί  προσερχόμενοι σ’ αυτήν κουβαλούν την φανατική στήριξη ενός  λαού που έχει μάθει ότι είναι απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Πολύ κακώς η εθνική μας αυτοσυνειδησία εξαντλείται στο να πείσουμε την Ευρώπη ότι δεν είμαστε μαύρα πρόβατα της ΕΕ.
Η εξωτερική μας πολιτική, ασφαλώς και δεν είναι ζήτημα που μπορεί να αναπτυχθεί με το παρόν άρθρο.
Είναι, όμως, ανεπίτρεπτο οι συνεχιζόμενες προκλήσεις των βόρειων γειτόνων μας να περνούν στα ψιλά των εφημερίδων, να μην κάνουν πια αίσθηση στη μουδιασμένη ελληνική κοινή γνώμη και το υπουργείο Εξωτερικών να εξαντλείται στο να χαρακτηρίζει τις ενέργειες αυτές ως γραφικές.
Θα μου πείτε, εδώ η ελληνική Βουλή δεν λαμβάνει το μήνυμα της πλατείας Συντάγματος, θα λάβει το μήνυμα της πλατείας των Σκοπίων που είναι τόσα χιλιόμετρα μακριά;
-----------------

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ??? 

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΗΜΕΘΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ" ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ ΑΝΤΕΚΑΤΕΣΤΑΘΗ Η ΛΕΞΙΣ "ΕΘΝΟΣ", ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙ ΤΟΥ 1985, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΙΝ "ΛΑΟΣ"!!! 

ΟΙ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΕΝΘΡΟΝΙΣΜΕΝΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΟΝΤΟΤΗΣ ΕΘΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ή ΙΕΡΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ!!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! 
ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΗ ??? Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ή Ο ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ/ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ??? ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ "ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"!!! 

ΟΜΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ "ότι είναι απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου" ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΜΕ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ (ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ κλπ) ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ (ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ??? ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΑΔΙΚΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΜΑΣ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙ" ???) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ΑΛΛ' ΑΠΛΩΣ "ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ'' (ΚΡΙΝΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ!!!)!!! 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗ (ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ) ΟΤΙ ΝΑΙ υπάρχει ο Ελληνικος λαός ο ίδιος βιολογικώς διαχρονικώς και ότι ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ είναι απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ΠΑΡΑΥΤΑ ΛΙΘΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΣ" (ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!)!!! 

ΟΛΑΙ ΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗΝ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (με το 'μνημόνιο'), ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ (παρεκτοπιζόμενος απο τους λαθρομετανάστες), ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!!! ΚΙ ΟΛΟΙ (ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ "ΝΤΟΠΙΟΙ") ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ""ΘΑΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"" ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΡΙΑ, Η κ. ΑΦΡΑ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου