Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

3 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ !

Εισβάλλουν στα σπίτια με Καλάσνικοφ ακόμα και για λίγα ευρώ

Το κύμα εγκληματικότητας έχει χτυπήσει κόκκινο, ενώ η Αστυνομία αποδυναμώνεται και περιμένει ότι «τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα τους επόμενους μήνες» λόγω της οικονομικής κρίσης

Ρεπορτάζ: Στέλιος Βραδέλης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: ΤΑ ΝΕΑ, Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2011
Μια ανθρώπινη ζωή χάνεται ή απειλείται κάθε εικοσιτετράωρο στην Ελλάδα από ληστές: το κύμα βίας και εγκληματικότητας εντείνεται διαρκώς, ενώ, όπως εκτιμούν οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ., η οικονομική κρίση θα οδηγήσει σε ακόμη πιο άγριες καταστάσεις. Την ώρα που οι ληστές εισβάλλουν στα σπίτια ακόμη και με Καλάσνικοφ για να αρπάξουν μερικές δεκάδες ευρώ, η Αστυνομία αποδυναμώνεται και περιορίζεται στην εκτίμηση ότι «τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα».
Μόλις χθες τα ξημερώματα ένας 83χρονος συνταξιούχος αστυνομικός δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του στην Κερατέα από ληστές που παραμένουν άγνωστοι. Οπως φαίνεται, ο ηλικιωμένος προσπάθησε να ακινητοποιήσει τους κακοποιούς απειλώντας τους με το όπλο που κατείχε. Παραμένει αδιευκρίνιστο, μάλιστα, αν τον σκότωσαν με το δικό του όπλο.
Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, κάθε μέρα σημειώνεται μια δολοφονία ή μια απόπειρα ανθρωποκτονίας στην επικράτεια. Οι κλοπές και διαρρήξεις αυξήθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2011 κατά 7,50% σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2010 και σε όλη τη χώρα καταγράφονται καθημερινώς 268 περιπτώσεις. Ογδόντα ιδιοκτήτες Ι.Χ. χάνουν τα αυτοκίνητα ή τις μηχανές τους καθημερινά, ενώ σημειώνονται 18 ληστείες - οι περισσότερες, μάλιστα, εις βάρος καταστηματαρχών και πολιτών μέσα στα σπίτια τους. «Οικονομικά» εγκλήματα, όπως απάτες, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, βρίσκονται σε άνθηση.
«Η οικονομική κρίση έχει συμβάλει στην απογείωση του εγκλήματος. Η ανθρώπινη ζωή πλέον αποτιμάται σε μερικές δεκάδες ευρώ, καθώς οι εγκληματίες είναι αδίστακτοι και δεν το έχουν σε τίποτα να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους», λέει στα «ΝΕΑ» ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που περιμένει ακόμη μεγαλύτερη αύξηση της εγκληματικότητας τους επόμενους μήνες.
Το κύμα της βίας, όμως, έζησαν ήδη δύο οικογένειες τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Δήλεσι και την Τανάγρα, από ένοπλους ληστές που δεν δίστασαν να τραυματίσουν ακόμη και ανήλικη.
Αρχικά οι δράστες μπήκαν σε σπίτι στο Δήλεσι. Το ζευγάρι που κοιμόταν ανυποψίαστο ξύπνησε και αντίκρισε δυο κουκουλοφόρους με τα πιστόλια πάνω από τα κεφάλια τους. Οι δράστες ξυλοκόπησαν τα θύματά τους μέχρι να τους αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα τα χρήματά τους. Η λεία τους ήταν 140 ευρώ που βρήκαν μέσα στην τσάντα της γυναίκας και ένα κινητό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα Ford, που είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από άλλο σπίτι στον Ωρωπό. Λίγη ώρα αργότερα οι τρεις δράστες χτύπησαν σε σπίτι στην Τανάγρα. Εκεί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο που σταμάτησε έξω από το σπίτι του και λίγα λεπτά αργότερα είδε κάποιον να προσπαθεί να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα. Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να αποτρέψει τον ληστή, αλλά εκείνος και οι συνεργοί του τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια τον χτύπησαν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο.
Η γυναίκα και η ανήλικη κόρη του ιδιοκτήτη από το μπαλκόνι του σπιτιού τους καλούσαν σε βοήθεια τους γείτονες χωρίς καμία ανταπόκριση. Οι τρεις δράστες τις εντόπισαν και αφού τις χτύπησαν μέχρις ότου αποκαλύψουν πού κρατούσαν τα χρήματα και τα χρυσαφικά τους τράπηκαν σε φυγή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ" !!!
ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΓΙΝΕΣ ΜΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΟΛΔΑΥΟΥ, ΑΦΓΑΝΟΥ, ΜΑΡΟΚΙΝΟΥ!! ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ Η ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!
Καμιά αντίσταση όταν βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες
«Σε περίπτωση που αντιληφθούμε την ύπαρξη διαρρηκτών μέσα στο σπίτι μας, είναι καλύτερο να αποκαλύψουμε πού φυλάμε τα χρήματα και τα τιμαλφή που θα μας ζητήσουν. Σε πολλές περιπτώσεις, δυστυχώς, συνάνθρωποί μας πλήρωσαν με τη ζωή τους την προσπάθειά τους να αντισταθούν. Οι εγκληματίες πλέον αφαιρούν ζωές για το τίποτα», λέει στα «ΝΕΑ» ο διοικητής Ασφάλειας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, Γιάννης Δικόπουλος.
Από τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει πως η συντριπτική πλειονότητα των οργανωμένων σπειρών διαρρηκτών είναι αλλοδαποί.
«Υπάρχει μια σαφέστατη διαφοροποίηση του εγκλήματος αλλά και του προφίλ του εγκληματία», επισημαίνει στα «ΝΕΑ» ο καθηγητής Εγκληματολογίας Βασίλης Καρύδης. «Η διαχρονική εικόνα του διαρρήκτη είναι του κακοποιού που θέλει να αποφύγει το αίμα και κάνει διαρρήξεις οργανωμένα, σχεδόν σαν να πρόκειται για δουλειά. Πολλά όμως από τα πρόσφατα περιστατικά δείχνουν μια σαφέστατη διαφοροποίηση σε αυτό που γνωρίζαμε. Τη βία την επιβάλλουν οι ίδιοι οι διαρρήκτες που εμφανίζονται αδίστακτοι και ικανοί για να σκοτώσουν ή να κακοποιήσουν». Ο κ. Καρύδης τονίζει πως η καλύτερη αντιμετώπιση ενός διαρρήκτη με τον οποίο το θύμα θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο είναι να μην προβάλει καμία αντίσταση. «Ακόμη και αν βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση, είναι σώφρον να του αφήσουμε ελεύθερη την οδό της διαφυγής. Κάθε άλλη προσπάθεια εγκλωβισμού του είναι πιθανό να αποβεί μοιραία για μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
------------------
AΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

Ενδεικτικά στην Κυψέλη οι αρπαγές τσαντών αυξήθηκαν κατά 760% σε σχέση με πέρυσι, ενώ στα Εξάρχεια οι ληστείες κατά 290%. Για σοβαρή έλλειψη προσωπικού μιλούν οι αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου