Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

5 Νοεμβρίου 2011

Παρέμεινε αναβαθμισμένος στην εξουσία με το ίδιο κόλπο!

ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ, ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΠΙΑ ΦΘΗΝΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ (ΝΟΗΤΙΚΩΣ) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΡΟΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ! 

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ, ΑΦ' ΕΝΟΣ,ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΤΕΛΩΝ ΕΛΙΓΜΩΝ ΤΩΝ --ΠΡΟΣΚΕΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΥΤΕΛΗ (ΗΘΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΥΛΙΚΩΣ) ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ-- ΑΝΑΞΙΩΝ (ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ) ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ , ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ, ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ) ΤΟΝ ΟΛΙΓΙΣΤΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΝΩΡΙΣΕ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!  

---------

Παρέμεινε αναβαθμισμένος στην εξουσία με το ίδιο κόλπο!

 

ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

καταχωρήθηκε στις 05.11.2011--NEWSIT


Ο κ. Παπανδρέου τα κατάφερε. Αφού διέπραξε τη μεγαλύτερη πολιτική γκάφα των τελευταίων δεκαετιών με το δημοψήφισμα και έφτασε ένα βήμα πριν τον γκρεμίσουν από την εξουσία οι ίδιοι οι βουλευτές του κατάφερε να σώσει ξανά την παρτίδα.
"Μάζεψε" το δημοψήφισμα, το οποίο υπερασπίστηκε ακόμη και αφού το πήρε πίσω, και με το τέχνασμα της κυβέρνησης συνεργασίας, όπως ακριβώς και στην κρίση του Ιουνίου, κέρδισε χρόνο και παρέμεινε στη θέση του αναβαπτισμένος, με 153 ναι για την κυβέρνηση του που τα μέλη της του ζητούν να φύγει αλλά τον χειροκρότησαν με πάθος μετά το αποτέλεσμα!
Ο απόλυτος ελληνικός παραλογισμός που μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα στο εξωτερικό και μας έχει απελπίσει στο εσωτερικό δεν έχει τέλος.
Τα περί κυβέρνησης συνεργασίας ο κ. Παπανδρέου φρόντισε να τα "κάψει" πριν καν πάει στον πρόεδρο της δημοκρατίας. Οι όροι που έθεσε ήταν ακριβώς αυτοί που ήξερε ότι ο κ. Σαμαράς θα απέρριπτε.
Και εκείνος βέβαια έσπευσε πριν καν συζητήσει να τον διευκολύνει για την παραμονή του στην εξουσία λέγοντας ένα βροντερό όχι με την ελπίδα να πάρει όλα τα δυσάρεστα μέτρα ο Παπανδρέου ώστε όταν εκείνος έρθει στην εξουσία να έχει ευκολότερο έργο.
Ο καθένας τους παίζει το δικό του πολιτικό παιγνίδι αποζητώντας την απόλυτη εξουσία.
Και εμείς καιγόμαστε...

Υ.Γ. Οι ευθύνες των διαφωνούντων-χειροκροτητών υπουργών και των απελπισμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι πια τεράστιες.

Στηρίζουν μια κυβέρνηση που λένε ότι δεν εμπιστεύονται και ένα πρωθυπουργό που χαρακτηρίζουν ως παρελθόν!
------------------


Έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν πρωθυπουργό που δεν εμπιστεύονται, δεν τον στηρίζουν, θέλουν να παραιτηθεί, αλλά τελικά τον στηρίζουν.

 

 Τελευταία ενημέρωση: 05.11.2011 | 08:18 -- NEWSIT


Εικόνες παραλογισμού έζησαν τη νύχτα της Παρασκευής οι έλληνες πολίτες βλέποντας η κυβέρνηση να λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης και να καταχειροκροτείται από τους ίδιους τους βουλευτές που μέχρι λίγες ώρες πριν στόλιζαν και κατηγορούσαν τον πρωθυπουργό με απίστευτες εκφράσεις.

Αμέσως μετά την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα και τις ταπεινωτικές δηλώσεις Μέρκελ και Σαρκοζί οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ξέσπασαν κυριολεκτικά υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί την κρίση, πως ο πρωθυπουργός είναι εκτός πραγματικότητας και παρελθόν πλέον για τον τόπο και πως τίναξε τα πάντα στον αέρα.

Για παράδειγμα λίγη ώρα πριν την ψηφοφορία η Λούκα Κατσέληι κατηγόρησε με σφοδρότητα τον πρωθυπουργό λέγοντας πως τίναξε τα πάντα στον αέρα, αλλά τελικά τον ψήφισε και επανήλθε κιόλας στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ με δόξα και τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ας θυμηθούμε τώρα την Βάσω Παπανδρέου η οποία έδωσε φυσικά ψήφο εμπιστοσύνης σε ποιόν όμως; Σε έναν πρωθυπουργό που όπως η ίδια είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι έχει άγνοια για την πραγματικότητα και πως λυπάται για την παράταση.

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Φυσικά από τις αναμνήσεις αυτές δεν μπορεί να μην υπάρχει και η Εύα Καϊλή. Η νεαρή βουλευτής που φώναζε πως την φιμώνουν στην Κοινοβουλευτική ομάδα και πως λίγη ώρα πριν την ψηφοφορία έλεγε πως διάφοροι από το ΠΑΣΟΚ την πολεμούν. Εκείνη όσους την πολεμούν τους ευχαρίστησε με μία ψήφο εμπιστοσύνης.

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ

Άλλος ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που έλεγε ότι ο πρωθυπουργός είναι παρελθόν πια ήταν ο κ. Λιντζέρης, ο οποίος όμως σήμερα αποφάσισε να δώσει επιπλέον μέλλον στο κ. Παπανδρέου με μία ψήφο εμπιστοσύνης. Ο κ. Λιντζέρης τον κατηγορούσε για την απόφασή του για δημοψήφισμα και ζητούσε με σαφήνεια την παραίτησή του και νέα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Σε αυτούς που παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έκανε παρέμβαση λέγοντας ορθά κοφτά πως ο πρωθυπουργός τους κορόιδεψε σχετικά με το θέμα της συζήτησης για δημιουργία κυβέρνηση εθνικης σωτηρίας. Αλλά προφανώς συγχώρεσε τον πρωθυπουργό που την κορόιδεψε και τον ψήφισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε και ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε ότι δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση αλλά θα την υπερψηφίσει αναγνωρίζοντας και ο ίδιος το παράλογο του θέματος.

Στον τεράστιο αυτό κατάλογο βουλευτών που κατηγόρησαν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για ακυβερνησία και ανικανότητα μπορούμε να προστεθούν και πολλοί άλλοι όπως η κα Παναρίτη, ο κ. Καρύδης, ο κ. Κρεμαστινός, ο κ. Αμοιρίδης, ο κ. Καρτάλης, ο κ. Βρεττός και φυσικά ο υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος του δήλωσε ξεκάθαρα ότι πρέπει να παραιτηθεί απόψε αλλιώς δεν θα μετάσχει σε καμία πολιτική διεργασία. Όλοι αυτοί όμως ψήφισαν υπέρ της κυβέρνησης και πλέον οι ευθύνες είναι τεράστιες για αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου