Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Ιανουαρίου 2012

ΙΤΑΛΙΑ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!


ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΡΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΙ ΤΗΣ ΛΙΡΕΤΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ '45 ΕΩΣ ΤΟ ΕΥΡΩ !!! ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ (ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ??? ΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, Ο ΑΪΝΖΕΧΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥ!!!- ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ" !!! ΑΛΗΘΕΙΑ ?? -ΛΕΓΩ- ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ?? -ΜΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!! -ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ?? -ΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ !!!! -- ΣΤΟ "ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ", ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΧΘΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΗΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ NEWSPEAK ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ, ΤΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ "ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ" !)ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΘΝΗ (ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΕΚ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΔΑΣ ΠΟΡΝΑΣ, ΕΩΣ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μπαρμπαριά) ΚΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !!! Ο ΛΑΟΣ, ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΡΙΠΕΣ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ"), ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΠΑΤΣΙΦΙΣΤΗΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ-ΔΑΡΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΥΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΗ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟ (ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΗΡΩΪΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ !!!!), ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ, ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ??? ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!)! ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ !! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΣΗ Η ΙΤΑΛΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΣ !!!
-----------------
Δύσκολο προμηνύεται το 2012

Με λουκέτο κινδυνεύουν 150.000 εμπορικές επιχειρήσεις στην Ιταλία λόγω κρίσης


Ρώμη, Ιταλία
Ως και 150.000 εμπορικές επιχειρήσεις μπορεί να κλείσουν μέσα στο 2012, σύμφωνα με υπολογισμούς της ιταλικής εμπορικής ένωσης Confcommercio την οποία επικαλείται σε άρθρο του το ιταλικό περιοδικό L' Espresso.

Το περιοδικό προσθέτει πως αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εμπόρων που αναγκάζονται να κατεβάσουν οριστικά τα ρολά των καταστημάτων τους και προσπαθούν να κρατήσουν μέρος του εμπορεύματος μόνο για πωλήσεις πόρτα-πόρτα.


Στελέχη της Confcommercio που ζουν και εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή της Βενετίας, όταν ένας ιδιοκτήτης ιταλικής εμπορικής επιχείρησης χρεοκοπεί έχει τρεις επιλογές: να προσπαθήσει να προσληφθεί ως υπάλληλος σε κάποιο κατάστημα, ή, πολύ συχνότερα, να γίνει πλανόδιος πωλητής ή να διαθέσει τα αγαθά του απευθείας στα σπίτια των πελατών.


Όπως υπογραμμίζει, όμως, ο Μάσιμο Τζανόν, στέλεχος της εμπορικής αυτής ένωσης «για τον έμπορο που κηρύττει πτώχευση δεν υπάρχει κανένα είδος κοινωνικής στήριξης, καμία βοήθεια».


Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το ένα τρίτο των εμπόρων που αναγκάζονται να κλείσουν τα καταστήματά τους, δεν καταφέρνουν να φτιάξουν ένα καινούριο επαγγελματικό μέλλον, διότι η ίδια η προσπάθεια να κρατήσουν ανοικτό το μαγαζί τους αποτελούσε και την τελευταία ελπίδα, μετά από σειρά άλλων επαγγελματικών απογοητεύσεων.


Σύμφωνα με την έρευνα του L' Espresso, μία από τις στρατηγικές που υιοθετούν όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες καταστημάτων για να καταφέρουν να επιζήσουν, είναι εκείνη των μεγάλων διαρκών εκπτώσεων: ανοίγουν μικρά outlet με συνεχείς εκπτώσεις που αγγίζουν ακόμη και το 70%. Το ποσοστό κέρδους είναι σαφώς περιορισμένο, αλλά, με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται μια σταθερή προσέλευση αγοραστικού κοινού.


Όσο για τις δραστηριότητες σε εμπορικά κέντρα, πού μέχρι πρόσφατα έμοιαζαν ικανοποιητική εναλλακτική λύση, οι προοπτικές δεν είναι, πλέον, τόσο ενθαρρυντικές: το ενοίκιο του καταστήματος μπορεί να φτάσει και τα 8.000 ευρώ το μήνα και το συνεχές ωράριο απαιτεί την πρόσληψη νέου προσωπικού.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου