Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

14 Φεβρουαρίου 2012

Ι. Κ. Πρετεντέρης - Μας κάψαν την Αθήνα! + ΣΧΟΛΙΟΝ

Μας κάψαν την Αθήνα!

Του Ι. Κ. Πρετεντέρη

Δημοσίευση: 14 Φεβ. 2012 20:00
 
Οτι η Αθήνα κάηκε, αυτό είναι γεγονός. Ποιος την έκαψε, το συζητάμε.
Η μια θεωρία είναι αυτή του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι (για πολλοστή φορά) υποστηρίζουν ότι την Αθήνα έκαψαν διάφοροι «παρακρατικοί» και «προβοκάτορες».
Μας λένε, δηλαδή, ότι υπάρχουν κάποιοι ύποπτοι μηχανισμοί οι οποίοι εξαφανίζονται μεταξύ δυο πυρκαγιών αλλά εμφανίζονται την κατάλληλη στιγμή για να κάψουν την Αθήνα ή να πυρπολήσουν τον Βόλο ή να σπάσουν γραφεία βουλευτών στην Κέρκυρα και το Αγρίνιο.
Και τους οποίους δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε ποτέ - παρ' όλο που είναι μάλλον πολυάριθμοι για να δρουν ταυτοχρόνως σε τόσα σημεία της Αθήνας και της Ελλάδας…
Η άλλη θεωρία λέει ότι την Αθήνα έκαψαν οργανωμένοι εξτρεμιστές που πήραν στα σοβαρά τον Λαφαζάνη ή τον Μαυρίκο και πιστεύουν ότι ο καπιταλισμός καταστρέφει τη χώρα.
Οι εμπρηστές αυτοί δεν είναι απαραιτήτως μέλη του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί ίσως και να σιχαίνονται το ΚΚΕ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκουν, όμως, στο «οικογενειακό άλμπουμ της Αριστεράς» - για να δανειστώ την υπέροχη έκφραση της Ροσάνα Ροσάντα για τις Ερυθρές Ταξιαρχίες.
Είναι οι ίδιοι που σπάνε γραφεία βουλευτών, που βρίζουν στις παρελάσεις, που δηλώνουν «αγανακτισμένοι» ή «εξεγερμένοι», που τραμπουκίζουν στα πανεπιστήμια ή στις συνοικίες.
Είναι οι ίδιοι που προωθούν έναν εμφύλιο χαμηλής (προς το παρόν) έντασης, τον κίνδυνο του οποίου το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ είτε δεν αντιλαμβάνονται είτε υποτιμούν.
Διότι όποιος θεωρεί ότι τέτοιου τύπου εκδηλώσεις και τέτοιου μεγέθους καταστροφές εμπίπτουν στο εύλογο δικαίωμα της διαμαρτυρίας, ακόμη και της αγανάκτησης, τότε μάλλον θα πρέπει να κοιταχτεί σε κανένα γιατρό.
Πολύ φοβούμαι ότι έχουμε φτάσει σε ένα κρίσιμο και επικίνδυνο σημείο. Κι ότι πάνω από το κεφάλι όλων μας (και του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ) κρέμεται ένα δραματικό ερώτημα.
Δεν είναι το ευρώ, ούτε το Μνημόνιο, ούτε ο καπιταλισμός. Είναι αν θα αφήσουμε τη χώρα να βυθιστεί σε έναν άτυπο εμφύλιο. Σε μια ανεξέλεγκτη αναμέτρηση με απρόβλεπτες και ανυπολόγιστες συνέπειες.
Είμαι βέβαιος για την απάντηση που θα έδινε η παλαιά ηγεσία της Αριστεράς, αυτή που γνώρισε και πλήρωσε τον άλλον εμφύλιο. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος για την απάντηση που δίνουν οι επίγονοί της - κυρίως όταν ακούω διάφορες ανοησίες για «νέα Βάρκιζα»…
Οχι επειδή επιδιώκουν να καταφύγουμε στα κουμπούρια - ειλικρινά δεν το πιστεύω… Αλλά επειδή δυσκολεύονται να διακρίνουν τα όρια ανάμεσα στην αμφισβήτηση και την αναμέτρηση.
Κι επειδή αρνούνται να κατανοήσουν πως αν θέλουμε να μην καίγεται η Αθήνα, πρέπει να την προστατεύουμε όλοι μαζί.
Του Ι. Κ. Πρετεντέρη
---------------------------------------
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΤΗΝ "ΣΥΝΘΕΤΗ ΘΕΩΡΙΑ" ????  ΟΙ «παρακρατικοί» και «προβοκάτορες» ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ «οικογενειακό άλμπουμ της Αριστεράς», ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ "ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ" ΤΟΥ "ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ  ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΗ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ" ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΔ?? ΣΑΣ ΔΙΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΤΣΚΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΣΙΑ Σ' ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΠΑΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΣΑΚΚΟΥΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ--το μάθαμε διότι το εθεώρησε ύποπτο και το συνέλαβε στις ακτές του ο Καναδάς και κατόπιν το απηλευθέρωσε κατόπιν προσωπικου διαβήματος του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ--το μυστικό των επιτυχημένων επαναστάσεων του προλεταριάτου, Πατριώτη, για το οποίο όλοι συζητούν, είναι ενα και μόνο! ΑΜΠΑΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ?? ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΣΣΔ ΣΥΝΕΤΗΡΕΙΤΟ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ, ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ--ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ"??) ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΗΡΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ??? 
ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ --ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ-- ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΝΑ ΕΞΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ, ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ --ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ-- ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ --ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, "ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ" ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ-- ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ --ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ-- ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΑ)! ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΑΤΕΓΚΤΟΙ "ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ" ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!!!!
---------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου