Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

11 Φεβρουαρίου 2012

Η ΘΕΣΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ (10/2/2012): ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ"!

Γράφει στο σημερινό του άρθρο ο κ. ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ:

Μόνο ως ακραίος καιροσκοπισμός μπορεί να εκληφθεί η στάση των υπουργών και των βουλευτών που παραιτούνται για να μην ψηφίσουν τα μετρα.και ειδικά αυτών του ΠΑΣΟΚ. Αφού με την ψήφο τους στο πρώτο μνημόνιο και όλα τα άλλα νομοσχέδια που ακολουθήσαν οδήγησαν τον τόπο ως εδώ, τώρα παραιτούνται.
Και παραιτούνται όχι απο την πολιτική. Όχι απο τις έδρες τους. Αλλά από τα αξιώματα. Με μόνο στόχο να γλιτώσουν την οργή των πολιτών με το φθηνό επιχείρημα ότι αντέδρασαν στα αντιλαϊκά μέτρα. Σίγουροι ότι τα μέτρα αυτά θα ψηφιστούν από τους άλλους και η χώρα δε θα χρεοκοπήσει, προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απ έξω για να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους.
Η στάση αυτή είναι η πιο ανεύθυνη. Κανείς απο όσους παραιτούνται σήμερα δε δικαιούται να παραμείνει στην πολιτική σκηνή. Κανείς τους δεν είχε τα κότσια να υπερασπίσει τα έργα και τις αποφάσεις του ως το τέλος και να υποστεί τις συνέπειες. Και μόλις βρήκε την ευκαιρία πήδηξε σαν το ποντίκι απο το φλεγομενο πλοίο.
Αυτή δεν είναι στάση συνείδησης .Ειναι υποκρισία στην πιο δύσκολη για τον τόπο στιγμή.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!
ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΙ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΗ ΤΗΣ!!!
ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ (ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΡΙΠΛΟΠΛΗΡΩΣΕΙ) ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΟΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΔ ΕΞΟΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!!!
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΨΟΓΟΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΠΑΣΗΣ ΤΙΜΗΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΓΗΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΜΕ ΘΕΡΜΩΣ!

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΙΔΗΛΟΝ, ΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΗΜΝΩΝ! ΑΣ ΕΝΩΤΙΣΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Η κ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:
Η προσπάθεια για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας δεν μπορεί να βασίζεται στη μείωση των μισθών και στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων. Δεν μπορεί να τίθεται ως προϋπόθεση και στόχος του νέου προγράμματος η «βαλκανοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας και η κατάλυση δημοκρατικών κοινωνικών κατακτήσεων που αποτελούν πολύτιμο και αναπόσπαστο κομμάτι του ευρωπαϊκού πολιτικού και νομικού πολιτισμού.
ΑΣ ΕΝΩΤΙΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!! ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΙ ΤΗΣ Public Issue, ΤΟ 91% (ΝΑΙ, ΤΟ 91%) ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ "Η ΧΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ" ΚΑΙ ΤΟ 80% ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ"!!

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑΣ ΣΤΑΣΕΩΣ  ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΠΟΥΝ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ", ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΜΙΜΗ ΛΥΣΙ, ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΦΝΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΤΗ ΚΙ ΑΜΠΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, ΟΡΘΟΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ!!!

ΟΣΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ως αναφέρεται, ΟΜΙΛΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΛΕΓΕΙ, ΚΑΝΕΙ, ΖΗΤΕΙ ΨΗΦΟΝ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΕΘΑ:
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΣΕΙΣ, Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΒΑΤΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΙ ΤΗΣ Public Issue, Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ, ΤΟ 48% ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗΝ ΓΝΩΜΗΝ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΣΑΣ!!!
ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΙΣ ΣΑΣ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ??? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ???
Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ!!!
ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩΜΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ!!!
ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!
----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου