Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************

.

.
-----------

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κείμενα του Παν. Μαρίνη δημοσιευμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017.
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

28 Φεβρουαρίου 2012

ΑΙΣΧΡΗ "ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ" - Το γαλλικό Συνταγματικό Συμβούλιο απέρριψε το νόμο γιά την γενοκτονία των Αρμενίων +ΣΧΟΛΙΟΝ

ΔΙΕΘΝΗ

απέρριψε το νόμο για τη σφαγή των Αρμενίων

Ικανοποίηση Τουρκίας για την απόφαση του δικαστηρίου της Γαλλίας
28/2/2012
 
Την ικανοποίησή της για την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της Γαλλίας, η οποία απέρριψε το νόμο που καθιστά παράνομη την άρνηση του ότι η σφαγή των Αρμενίων στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ένα αιώνα πριν ήταν γενοκτονία, εξέφρασε σήμερα η Τουρκία.
Το γαλλικό Συνταγματικό Συμβούλιο απέρριψε το νόμο που ποινικοποιεί την άρνηση χαρακτηρισμού της σφαγής των Αρμενίων ως γενοκτονία, υποστηρίζοντας ότι είναι αντίθετος με την ελευθερία της έκφρασης.

«Το Συμβούλιο έκρινε ότι καταστέλλοντας την αμφισβήτηση της ύπαρξης και του νομικού χαρακτηρισμού των εγκλημάτων που και το ίδιο θα είχε αναγνωρίσει και χαρακτηρίσει ως τέτοια, ο νομοθέτης κατάφερε ένα πλήγμα στην άσκηση της ελευθερίας της έκφρασης και της επικοινωνίας το οποίο είναι αντισυνταγματικό», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για να εξετάσει εάν πρέπει να αποκαταστήσει τις οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές επαφές με τη Γαλλία που είχαν παγώσει αφότου το Γαλλικό κοινοβούλιο υιοθέτησε το νόμο στις 23 Ιανουαρίου.
----------------------------------
ΣΧΟΛΙΟΝ:


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΑΙΣΧΟ, ΒΔΕΛΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗΣ "ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ "ΔΥΟ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΩΝ", ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΠΙΗ ΤΟΝ ΤΩ ΟΝΤΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΟΜΟ ΓΚΕΫΣΣΩ -ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ Ο κ. ΓΚΕΫΣΣΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΔΙΑ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ή ΟΠΟΙΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗ ΜΙΑ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΚΕΫΣΣΩ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΨΗΦΙΣΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!  ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΕΡΑΚΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΩΤΕΡΟΝ!!! ΣΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !!!!

ΟΠΩΣ ΕΧΟΜΕ ΗΔΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ:

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΩΝ ΤΑ ΤΗΣ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΘΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ-ΦΥΛΑΚΙΣΘΗ-ΔΙΑΣΥΡΘΗ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΑΙ, ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (ΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ) ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ-Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ-ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗ Η ΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ !!!! 
ΙΤΑΜΟΙ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ !!!!! 
 
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΩΤΕΡΟΝ!!! ΣΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !!!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΤΑΣ ΗΠΑ, ΤΗΣ Anti-Defamation League, ΕΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ "ΤΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ" !!! ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ-ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ-ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ" !!!!
 
ΑΥΤΗ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΥ, ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ !!!!
-------
ΟΣΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΝ ΚΑΚΟΗΘΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΝ Liberté pour l’histoire , ΑΥΤΗ, ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΜΥΡΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ, ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΒΔΕΛΥΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΓΚΑΪΣΣΩ (ΛΕΓΕΙ:These considerations were particularly forceful in opposing those who improperly call themselves revisionists – those who deny outright the reality of the criminal policies of the Third Reich, under the pretext that they are simply applying the critical approach that is central to the historical method. Now if there were ever an indisputable historical event it is the Shoah, so much so that there can be only two possible explanations for denying it and for the mindset of those who deny it: deliberate bad faith (to what end?) or a type of flawed reasoning familiar to epistemologists, that is to say hypercriticism, the exaggeration of the mind’s normal critical faculty. The proposal for a law that would make the denial of recognized crimes against humanity a punishable misdemeanor, presented in 1990 by the former Communist Party minister Jean-Claude Gayssot, was generally favorably received – an unprecedented crime called for a special response. ), ΜΑΣ ΠΛΗΦΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΑΣ ΑΛΛΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ laws that have neither the same justification nor the same legitimacy.) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΙΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΣΔ!!! 
Η ΔΟΛΙΟΤΗΣ, Η ΑΘΛΙΟΤΗΣ, Η ΒΔΕΛΥΡΗ "ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ" ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ !!!

 --------------------------------------
ΕΠΙΣΗΣ, ΘΕΛΟΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ ΕΠΙΡΡΙΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΕΧΜΕΤ, ΤΟΝ ΜΟΒΝΟ ΑΘΩΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ!
 
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟΝ ΨΕΥΔΟΣ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!!
ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΖΟΜΕ (29-1-2012) ΣΤΟ "ΒΗΜΑ":

«Οι Τούρκοι θεωρούν εαυτούς ίδιο έθνος με τους Οθωμανούς παρά το γεγονός ότι η κρατική δομή άλλαξε τελείως με την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας» λέει μιλώντας προς «Το Βήμα» ο Μουσταφά Ακιόλ, αρθρογράφος της εφημερίδας «Hurriyet».
«Δεν είναι θέμα κράτους αλλά έθνους» απαντά στην ερώτησή μας γιατί το να αποκαλούνται τα γεγονότα του 1915 «γενοκτονία των Αρμενίων» ξεσηκώνει τόσο έντονα πάθη στην Τουρκία τη στιγμή που συνέβησαν επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, χρόνια πριν από την ίδρυση του σύγχρονου τουρκικού κράτους το 1923. «Το κοινό αίσθημα που επικρατεί είναι ότι "Οι πρόγονοί μας δεν μπορεί να διέπραξαν κάτι τόσο φριχτό"».

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ???

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ή ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ή Ο ΤΣΕΓΚΙΣ ΧΑΝ!!!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΑΝΙΑΝ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ (ΝΑΙ, ΠΑΝΤΟΤΕ, ΣΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ή ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ή ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ή ΔΙΩΓΜΟΥΣ!!)! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΝΕΟΪΔΡΥΘΕΝΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΠΕΔΟΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΚΠΛΗΤΤΕΤΑΙ!!! ΔΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ "ΜΙΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΑ", ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ! ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΘΗ ΣΤΗΝ ΑΛΣΑΤΙΑ , Ο "ΜΙΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΕΘΑΝΕΣ"! Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟΝ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΓΗ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΣΑΤΙΑΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ, "ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΗΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ") ΣΕ ΓΑΛΛΟΦΩΝΟ!!!

ΟΘΕΝ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥ 1908 ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΕΡ ΠΑΣΑ ("ΝΤΟΝΜΕΣ"  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ Ο ΚΕΜΑΛ) ΕΠΕΔΟΘΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ! ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ (ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΡΓΩΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΧΟΡΤΟΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ "Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ")! ΤΟΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΝΙΩΝ (ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ 1915)!!!
ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΥΠΙΚΩΣ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟΝ ΚΑΤΗΡΓΗΘΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ 1924 !!! (ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ)
ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟ 1908!!! ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΤΟ!!!

ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ-ΧΑΛΙΦΕΣ ΗΣΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!!! Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΕΧΜΕΤ (ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΒΔΟΥΛ ΧΑΜΙΤ) ΗΤΟ ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΕΧΕΤΟ ΣΤΩΪΚΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΙΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΞΕ, ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ, ΟΥΤΕ ΕΡΩΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥ! ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΚΑΤΗΡΓΗΘΗ ΒΙΑΙΩΣ ΤΟ 1908 ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ "ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ !!!

ΟΘΕΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΝ ΑΛΛΑ Ο ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΕΧΜΕΤ !!!!

ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΑΠΕΚΔΥΘΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΙΝ!!!
 ----------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου