Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Μαρτίου 2012

Βαρόμετρο για Βουλή 9 κομμάτων - Εντός και η Χρυσή Αυγή +ΣΧΟΛΙΟΝ

 ΣΧΟΛΙΟΝ ΙΔΙΚΟΝ ΜΑΣ:
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗΣ, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΤΟΥΘΟΠΕΡ

1. ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ, ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ??), ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΠΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ/ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΕΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑΣΕΡ ή Ο κ. ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ή Η ΕΣΣΔ, Η ΠΟΛΩΝΙΑ, Η ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ κλπ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ! (ΦΩΝΕΣ: ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗ ΕΔΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΙΛΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΗΤΙΑ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ! ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΜΕΤΑΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΨΑΜΜΙΤΥΧΟΥ! ΦΩΝΕΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΛΙΓΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΑΤΙΑ, ΕΠΑΥΛΕΙΣ, ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ --ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ "ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΑΣΕΡ! ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! ΘΕΛΕΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!" ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ! ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΙ! ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ!)!

2. ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α΄ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"!

3. ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΙ, ΘΑ ΕΝΘΡΟΝΙΣΘΗ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΙΝ ΤΗΣ!

4. ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΕΘΝΙΚΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 70% ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" (ΟΣΗ ΚΑΙ ΗΤΟ ΕΩΣ ΤΟ 1990 -- ΙΔΕ ΕΔΩ : ΔΕΞΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ)
--------------------------------

Βαρόμετρο για Βουλή 9 κομμάτων - Εντός και η Χρυσή Αυγή
04-03-2012 09:23:55



Σε άτυπη προεκλογική περίοδο εισέρχεται η χώρα, καθώς ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φέρεται να ενημέρωσε τις Βρυξέλλες ότι οι εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου.
 
Σε αυτό το κλίμα, και σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιεύει η «Καθημερινή», η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως έχει σαφές προβάδισμα. Εντύπωση προκαλεί η επίδοση της Χρυσής Αυγής, που «μπαίνει στη Βουλή», ενώ το ΠΑΣΟΚ μετά βίας βρίσκεται στην 4η θέση και διαγκωνίζεται με το ΚΚΕ.
 
Το βαρόμετρο προβλέπει Βουλή εννέα κομμάτων, αλλά η αυτοδυναμία αποτελεί παρελθόν. 

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 28% και ακολουθούν, Δημοκρατική Αριστερά με 16%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ με 11%, το ΛΑΟΣ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι Οικολόγοι με 4% και Χρυσή Αυγή με 3,5%. Εκτός Βουλής μένει η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. 

Εντυπωσιακό είναι και το ποσοστό της αποχής, που προσεγγίζει το 30%.
Το 52% των πολιτών διαφωνεί με την υπερψήφιση του νέου μνημονίου, αντίθετα από το 38% που συμφωνεί. Το 46% των ερωτηθέντων θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο τυπικής χρεοκοπίας, ενώ το 10% πιστεύει ότι η χώρα έχει ήδη χρεοκοπήσει.

Στα ύψη είναι η δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση, που φτάνει το 87% αλλά το 45% των πολιτών έχει θετική γνώμη για τον Λουκά Παπαδήμο.
Ο Φώτης Κουβέλης παραμένει ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός. Δεύτερος είναι ο Γιάννης Δημαράς! Ακολουθούν, κατά σειρά οι, Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Αλέκα Παπαρήγα, Ντόρα Μπακογιαννη, Γιώργος Καρατζαφέρης και Γιώργος Παπανδρέου.
---------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου