Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************

.

.
-----------

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κείμενα του Παν. Μαρίνη δημοσιευμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017.
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

13 Μαρτίου 2012

Οργανωμένα δίκτυα τηλεφωνικών-ιντερνετικών υποκλοπών εξουσιάζουν την χώρα!

Η τρόϊκα απέκτησε και δική της ... ΕΥΠ! - Ομάδες παρακολούθησης κινητών & PC!

13-03-2012 10:49:24Σε μείζον θέμα ασφάλειας αλλά και πολιτικής ηθικής εξελίσσσεται η υπόθεση των επιχειρηματιών που διαθέτουν οργανωμένα δίκτυα τηλεφωνικών υποκλοπών και όχι μόνο. Με σχετική ερώτησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής [ΓΝΩΣΤΗΣ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ] φέρνει το θέμα στη Βουλή και ζητεί να πληροφορηθεί τι κάνει το υπουργείο για να αποτρέψει τις τηλεφωνικές υποκλοπές που γίνονται από ιδιώτες.
Και δεν πρόκειται ασφαλώς για απλούς ιδιώτες, αλλά για επιχειρηματίες οι οποίοι χρησιμοποιούν τα γνωστά «βαλιτσάκια» (πρακτικά πρόκειται για ολόκληρα ημιφορτηγά τα οποία μπορούν να υποκλέπτουν όχι μόνο τηλεφωνικές συνομιλίες κινητών τηλεφώνων, αλλά διεισδύουν και στα δίκτυα του internet, καταφέρνονταν να υποκλέψουν στοιχεία από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των στόχων τους (e-mail, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ηλεκτρονικά έγγραφα κλπ).
Παρακολουθούν είτε τους αντιπάλους τους στην προσπάθειά τους να κερδίσουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, είτε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην τρόϊκα με το αζημίωτο φυσικά: Στο νέο Μνημόνιο πέρασαν ουκ ολίγες φωτογραφικές δατάξεις για επιχειρηματικούς ομίλους που έχουν άριστες προσβάσεις στις Βρυξέλλες.
Η ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ έγινε με αφορμή τη σύλληψη 38χρονης γυναίκας στον Πειραιά νόμιμης εκπροσώπου εταιρείας πώλησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού, για παραβάσεις που αφορούν τόσο την υποκλοπή του απόρρητου των τηλεφωνικών συνομιλιών όσο και την πρόκληση κακουργηματικών πράξεων από ενδιαφερόμενους που λαμβάνουν γνώση των υποκλοπών αυτών. 
Το μέγεθος του παρακρατικού αυτού μηχανισμού υποκλοπών που δρα στη χώρα, έρχονται να αποκαλύψουν πληροφορίες από τις ίδιες εταιρείες κατασκευής των συσκευών αυτών, οι οποίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον εφτά τέτοια ολοκληρωμένα συστήματα έχουν πουληθεί σε Έλληνες ιδιώτες, οι οποίοι συναγωνίζονται πλέον σε τεχνολογία ακόμη και την ίδια την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!
Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, αναφέρουν ότι ανάμεσα σε αυτούς που απέκτησαν συστήματα υποκλοπών, περιλαμβάνονται και μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου που διαπλέκονται με το πολιτικό σύστημα της χώρας, οι οποίοι όχι μόνο λειτουργούν σε αγαστή συνεργασία με την τρόϊκα, αλλά έχουνε μεταβληθεί σε ένα είδος "ΕΥΠ" για την τρόϊκα, τα στελέχη της οποίας τροφοδοτούν με πληροφορίες τόσο για επιχειρηματίες όσο και για πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τους συνδικαλιστές ή και "ειδικού" ενδιαφέροντος στόχους, όπως οι στρατιωτικοί που υπηρετούν σε θέσεις κλειδιά των αμυντικών προμηθειών.

Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες των συσκευών αυτών, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι τα συστήματα υποκλοπών βρίσκονται με βεβαιότητα στα χέρια δύο μεγαλοεπιχειρηματιών με πλήθος δραστηριοτήτων, ενός εφοπλιστή με προβλήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι ενός ξενοδόχου με ισχυρή διαπλοκή στο «γαλάζιο» σύστημα εξουσίας.
«Βαλιτσάκια» υποκλοπών διαθέτει επίσης ένας μεσάζοντας οπλικών συστημάτων από τους μεγαλύτερους στο χώρο, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε την καριέρα του με παρακολουθήσεις τηλεφώνων από τον ΟΤΕ, θέση που τον είχε τοποθετήσει η δικτατορία και έχει ισχυρές προσβάσεις στο «πράσινο» σύστημα εξουσίας, καθώς και ένα ακόμα πρόσωπο που ασχολείται εκτός των άλλων με τα ΜΜΕ.
Ισχυρό μηχανισμό υποκλοπών διαθέτει και ένα πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, το οποίο εργολαβικά αναλαμβάνει  παρακολουθήσεις τηλεφώνων, αλλά και την ασφάλεια επικοινωνιών για λογαριασμό επιχειρηματιών που έχουν συμβάσεις με την εταιρεία που διατηρεί ο ίδιος.
Τα ιδιωτικά αυτά δίκτυα υποκλοπών, οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες τα λειτουργούν με έμπιστα στελέχη, συνταξιούχους που προέρχονται κυρίως από το χώρο των μυστικών υπηρεσιών αλλά και του ΟΤΕ.

Τόσο η αστυνομία όσο  και οι αρμόδιες κρατικές αρχές, δεν έχουν παρά να αναζητήσουν τα site των εταιρειών που προμήθευσαν τις συσκευές αυτές από το Ισραήλ, τη Γερμανία και τον Καναδά, τόσο στους ιδιώτες όσο και σε πρόσωπα από την ΕΥΠ και μέσω δικαστικής συνδρομής να αποκαλύψουν τα πρόσωπα που αγόρασαν τους κοριούς.
Εάν πάλι οι αγορές έγιναν μέσω παρένθετων προσώπων ή παράκτιων εταιρειών υπάρχει δυνατότητα να εντοπιστούν οι χειριστές των παρακρατικών δικτύων και, στη συνέχεια, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των συστημάτων.

Οι δυνατότητες που έχου είναι τεράστιες και με ένα απλό SMS μπορούν να παγιδεύσοιυν με λογισμικό παρακολούθησης το τηλέφωνο του θύματός τους. Το ότι έχουν φτάσει να αποτελούν "μακρύ χέρι" της τρόϊκας τους εξασφαλίζει ατιμωρησία, αφού πολύ εύκολα θα μπορούσε να διακριβωθεί επίσημα η ταυτότητά τους από τις κρατικές αρχές...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου