Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

25 Μαρτίου 2012

Επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή ο Άδωνις Γεωργιάδης +ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΙΜΟΣΤΑΖΟΝΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ! ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ,  ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ "ΟΠΛΑ", ΟΥΤΕ Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΩΜΕΝΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΤΗΣ 5ης ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚ ΤΟΥ '49!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΗΣ 17Ν! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ"!

 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ Ν.Δ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΔΩΝΙ, ΠΟΙΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η Ν.Δ. ?  ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΝ'' Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 25.000 ΗΡΩΪΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ --ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΑΙ, ΗΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ Η Ν.Δ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ??

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ π.χ. ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ Ο κ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ:

...Tην ελευθερία, για την οποία τότε, στα γεγονότα που τιμώνται με τις επετείους, δεκάδες χιλιάδων Eλλήνων θυσίασαν όχι εισοδήματα ή δικαιώματα αλλά τη ζωή τους, αυτή την ελευθερία τη βγαλμένη, κυριολεκτικά, από τα κόκαλα των Eλλήνων τα ιερά, την πούλησαν, ωμά και χυδαία, οι πολιτικοί στους διεθνείς τοκογλύφους. Yπέταξαν την πατρίδα στον ζυγό εξωφρενικού χρέους, μόνο για να συντηρούν το πελατειακό κράτος της ρεμούλας, της μανιασμένης ψηφοθηρίας, της ασύδοτης αδικίας και λωποδυσίας. Tιμούν δήθεν τους αγώνες για ελευθερία οι αυτουργοί ομολογημένης απεμπόλησης της εθνικής κυριαρχίας. Aυτοί που αλυσόδεσαν χεροπόδαρα παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και τρισέγγονα σε σκλαβιά ανυπόφορη τερατώδους δανεισμού, καταδίκη λιμοκτονίας, ατίμωσης στο διηνεκές του ελληνικού ονόματος.
Ποια διάσωση της ελληνικότητας να γιορτάσουν σε εθνικές επετείους τα κόμματα που μεθοδικά και προμελετημένα αφελλήνισαν τον λαό επί τριάντα οχτώ ολόκληρα χρόνια; Bίαια και αυθαίρετα, ερήμην του λαού, έσπασαν τη συνέχεια δύο χιλιάδων χρόνων ελληνικής γραφής επιβάλλοντας το μονοτονικό σύστημα, κατάργησαν ή αχρήστευσαν ετσιθελικά τη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών στα σχολειά. Kαι μόνο με τα δύο αυτά εν ψυχρώ εγκλήματα απέκοψαν τον Eλληνα από την ενιαία γλωσσική του παράδοση, κάτι που δεν είχαν κατορθώσει ούτε τα τετρακόσια χρόνια της σκλαβιάς στους Tούρκους ούτε το ξερίζωμα από πανάρχαιες κοιτίδες του Mικρασιατικού, Ποντιακού και της Aνατολικής Pωμυλίας Eλληνισμού. Σήμερα ο πληθυσμός της Eλλάδας, ο κάτω των σαράντα ετών, δεν καταλαβαίνει να διαβάσει ούτε καν τον Pοΐδη ή τον Παπαδιαμάντη, και η αττική διάλεκτος ή η ποίηση της εκκλησιαστικής λατρείας τού είναι ξένη γλώσσα. Πρόκειται για πολιτισμικό εξανδραποδισμό, που οι αυτουργοί του κυκλοφορούν αδίκαστοι και ατιμώρητοι στην πασαρέλα της δημοσιότητας. Kαι ζητάνε την ψήφο μας, για να συνεχίσουν το πρακτοριλίκι συμφερόντων και σκοταδισμού.

Aυτοί είναι που στήνονται καμαρωτοί στις εξέδρες, για να αποτίσει στα πρόσωπά τους η νεολαία, μαθητιώσα και στρατευμένη, τιμή και σεβασμό για την πατρίδα, τους αγώνες της και τα θυσιασμένα παιδιά της - να εισπράξουν τον σεβασμό και την τιμή αυτοί, που έκαναν ό,τι πιο δόλιο μπορούσαν για να αφανιστεί η ιστορική συνείδηση, το φρόνημα των Eλλήνων. Aπάλειψαν από τα σχολικά βιβλία, στα κρίσιμα πρώτα χρόνια του Δημοτικού, ακόμα και τα ονόματα των ηρώων αγωνιστών της ελευθερίας. Xλεύασαν και συκοφάντησαν την πολιτισμική αντίσταση των Eλλήνων στον εξισλαμισμό τους την αποτυπωμένη συμβολικά στο «Kρυφό Σχολειό». Προπαγάνδισαν τον ραγιαδισμό, την υποταγή στις ντιρεχτίβες για «συμφιλίωση με τους γείτονες» αποκαλώντας το φριχτό μακέλεμα του Mικρασιατικού Eλληνισμού «στριμωξίδι» στην παραλία της πυρπολούμενης Σμύρνης. Yποχρέωσαν τα Eλληνόπουλα να ξεκινάνε τη μελέτη της Iστορίας με το δόγμα που πρότασσε το βιβλίο τους ότι «η οικονομία κινεί την Iστορία» - την κινεί ο μπεζαχτάς, οι παντοδύναμες αγορές.

Ξερίζωσαν μεθοδικά τα ζωτικά ριζώματα της ελληνικότητας από την ψυχή του Eλληνα.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ" ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΙΑ,  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ 110 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ (ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΠΑΣΟΚΟΙ, Ν.Δ., ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΔΕΝ ΗΤΟ!)!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ""ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ" ? ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ?

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ,
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ, ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η  "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"! ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΩΜΕ!
------------------------------------------------------------------

Επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή ο Άδωνις Γεωργιάδης
25-03-2012 16:27:57



Επίθεση στον Πάνο Καμμένο και στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε από το ραδιόφωνο του "Βήματος" ο Άδωνις Γεωργιάδης. Χαρακτήρισε μάλιστα "δημαγωγό" τον κ. Καμμένο...

«Οφείλω να πω ως κάποιος που ήρθε από άλλο κόμμα στην παράταξη της ΝΔ ότι θα είναι φοβερό λάθος εάν οι ψηφοφόροι τις ΝΔ αυτήν την κρίσιμη στιγμή ακολουθήσουν δημαγωγούς -και ο κύριος Καμμένος μπορεί να μην είναι κομματίδιο ή να είναι, δεν ξέρω αυτό θα φανεί στην κάλπη, αλλά δημαγωγός είναι σίγουρα- και να αφήσουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία» δήλωσε.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως εάν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή θα έχουμε «βουλευτές τραμπούκους» και θα κινδυνέψει η Δημοκρατία.

«Δεν σας κρύβω ότι επειδή είμαι από αυτούς που έχω δεχτεί στη ζωή μου δύο φορές επίθεση από την Χρυσή Αυγή με βία, γνωρίζω πολύ καλά ότι αν πράγματι το κόμμα αυτό μπει στην Βουλή όπως δείχνουν σε αυτήν τη φάση οι δημοσκοπήσεις, η δημοκρατία μας θα περάσει πολύ μεγάλη κρίση. Μιλάμε για βουλευτές τραμπούκους μέσα στη Βουλή» κατέληξε ο Α. Γεωργιάδης...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου