Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

15 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ στον Σύλλογο Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ:
ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ! ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ προάσπισης της τάξης ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΕΙΜΕΘΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ "ΠΑΙΔΙΣΜΟ' ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥΣ! ΔΗΛΑΔΗ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ 4 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ "ΚΟΒΩ ΚΙΝΗΣΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΚ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ?? ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΜΑΣ ΛΕΤΕ!!! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ! ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!! ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΚΥΡΙΕ ΕΦΕΔΡΕ, ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Η χρήση ή απειλή χρήσης βίας από τους πολίτες ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΕΚΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ή ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΕΓΕΙΕΣ ΤΗΣ! ΔΗΛΑΔΗ, ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ, ΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥΧΑΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΧΑΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ --7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!! ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ Μ' ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΑΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΓΚΡΕΜΠΙΝΟΥ!!!
ΚΑΛΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΠΟΥ ΒΟΑ??? ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ?? ΠΟΣΑ?? ΧΘΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ 71χρονο ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ!! ΠΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ?? ΠΟΣΑ???
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕ!!! Σκοπός ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι να προετοιμαστούμε κατά εσωτερικών ή εξωτερικών "εχθρών"!! ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΙ ΚΑΘΕ ΤΙΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΗ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!!!

------------------------------------
Ανακοίνωση του Σ.Ε.Ε.Δ.Α για την «Πατριωτική Πολιτοφυλακή»
15-03-2012 17:55:46


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής σχετικά με τις δηλώσεις του επικεφαλή της «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής». Ακολουθεί η ανακοίνωση   
"Ανακοίνωση Συλλόγου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής (Σ.Ε.Ε.Δ.Α)
Ο Σύλλογος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αττικής (Σ.Ε.Ε.Δ.Α) που είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ.) θα ήθελε να διαχωρίσει πλήρως την θέση του σε σχέση με την γενικότερη αντίληψη που έχει ο κ. Ανεστόπουλος και η «Πατριωτική Πολιτοφυλακή» για την εφεδρεία.
Τόσο ο ΣΕΕΔΑ όσο και όλα τα σωματεία εφέδρων που συμμετέχουν στην Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. δεν έχουν ως σκοπό την συγκρότηση αυτόνομων πυρήνων που θα λειτουργήσουν σε περιόδους "κρίσης". Σ' όλες τις περιόδους, είτε ομαλές είτε "κρίσεως".....το δικαίωμα χρήσης βίας και προάσπισης της τάξης το έχει το κράτος, όπως ακριβώς καθορίζει το Σύνταγμα της χώρας.
Η χρήση ή απειλή χρήσης βίας από τους πολίτες αποτελεί παράνομη ενέργεια που καταδικάζουμε απερίφραστα (εκτός από τις περιπτώσεις νόμιμης αυτοάμυνας όπως προβλέπει η ελληνική νομοθεσία).
Οι σύλλογοι των εφέδρων, που είναι νόμιμα σωματεία εγκεκριμένα από το πρωτοδικείο, ούτε εκπαιδεύουν, ούτε προτρέπουν τα μέλη τους να ενεργήσουν εναντίων οποιουδήποτε. Σκοπός μας δεν είναι να προετοιμαστούμε κατά εσωτερικών ή εξωτερικών "εχθρών", ούτε να χαράξουμε την αμυντική πολιτική
της χώρας. Βάση δε των καταστατικών μας ακόμα και οι πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται αυστηρά καθώς οι δραστηριότητες μας δεν έχουν πολιτικό χαρακτήρα.

Μοναδικός μας σκοπός είναι να παρέχουμε σωστά εκπαιδευμένους έφεδρους στρατιώτες στις επιστρατευόμενες μονάδες, όταν και εφόσον η αρμόδια αρχή το ζητήσει. Ως πολίτες πιστεύουμε πως αυξάνοντας την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων προασπίζουμε την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και συμβάλουμε στην διατήρηση της ειρήνης.
Δεν ήμαστε Τάγματα που θα δράσουμε είτε αυτόνομα είτε με την συνδρομή του κράτους. Δεν έχουμε επιχειρησιακή δομή και λειτουργία. Η μόνη δράση μας ως ομάδας είναι στα πλαίσια δασοπροστασίας και γενικότερα στη αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών. Όλες μας οι δραστηριότητες είναι νόμιμες και
δημόσιες και για τον λόγο αυτό καλούμε όλο τον κόσμο που επιθυμεί να τις παρακολουθήσει.
Οι Σύλλογοι των Εφέδρων λειτουργούν στην χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη εδώ και δεκαετίες. Δυστυχώς ο κ. Ανεστόπουλος δίνει με τις δηλώσεις του λανθασμένη εικόνα για τους σκοπούς της εφεδρείας. Τα όσα λέει εκφράζουν την «Πατριωτική Πολιτοφυλακή» και μόνο."

1 σχόλιο:

  1. Συγχέετε το ρολο του Εφεδρου των Ενοπλων Δυνάμεων με αυτόν του αφυπνισμένου Πολίτη. Κανεις δεν απαγορεύει στο κάθε μέλος του κάθε αντιστοιχου Σωματείου να πολιτεύεται η να πράττει όπως εκείνος θεωρεί σε σχέση με την πολιτική ζωή (να διαδηλώνει, να εκφράζει δημοσίως τις απόψεις του, είτε είναι δεξιές, είτε είναι αριστερές -σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, υπάρχουν και άτομα τα οποια ανήκουν καθαρά στον αριστερό χώρο, όπως και άτομα μεικτών πολιτικών/θρησκευτικών πεποιθήσεων-). Τα παραπάνω κι εγώ τα θεωρώ υποχρεώσεις ενός πολίτη, αλλα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ως ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ που είναι ένας θεσπισμένος από το κράτος θεσμός, δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του αυτή αυτόκλητα. Δεν μπορώ ούτε εγώ, ούτε εσείς να ορίσουμε επειδή έτσι θεωρούμε, ότι ο Στρατός είναι εκεί για να κάνει τη δουλειά της αστυνομίας εν καιρώ πολεμου. Συγχωράτε με, αλλα εγώ θα είμαι στο μέτωπο, ούτε σκοπεύω να τουφεκίσω αλλόφρονες Έλληνες, αλλα ούτε και αλλοδαπούς (πιστέψτε με, αλλα σε μια τέτοια κατάσταση δεν θα πλιατσικολογήσουν μονο οι αλλοδαποί. Γνωρίζω πάμπολλους Έλληνες, πατριώτες κιόλας, οι οποιοι έχουν "σταμπάρει" κοντινά τους super market και αν γίνει κάτι θα τα πλιατσικολογήσουν εξάλλου). Δεν είναι δουλειά μου άλλωστε, και δεν θα είμαι εκεί ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. όσον αφορά την καραμέλα "βιασμοί, φόνοι κτλ", πρώτον αυτό είναι ρόλος τις αστυνομίας, και δεύτερον ας γίνει τροφή για σκέψη σε μερικούς πολεμοκάπηλους που ξεδιαντροπα ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ έναν πόλεμο με την Τουρκια.

    Οποιοσδήποτε θέλει να το κάνει, ας το κάνει με τις οποιες νομικές συνέπειες. Αλλα το να καπηλεύεται κάποιος την στρατιωτική-εφεδρική ιδιότητα για παραπολιτικούς σκοπούς το βρίσκω χυδαίο και ατιμωτικό.

    -Ένας Έλληνας Έφεδρος Αξιωματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή