Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

10 Απριλίου 2012

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΘΕΣΙΣ ΠΕΡΙ ΑΚΡΑΙΩΝ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΘΕΣΙΣ ΠΕΡΙ ΑΚΡΑΙΩΝ:



ΕΧΟΜΕ ΗΔΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ "ΑΚΡΑΙΩΝ" ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ (ΕΔΩ), ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩΜΕ ΠΑΛΙΝ ΔΙΑ ΒΡΑΧΕΩΝ!

ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΝ ΤΟΥ Ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ και πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης επιμένει:


- Σας προβληματίζει η δημοσκοπική άνοδος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και της Χρυσής Αυγής; Τι σημαίνει η ένταξή τους στη Βουλή;

Τα άκρα δεν έδωσαν ποτέ λύσεις σε καμιά οικογένεια, σε καμιά κοινωνία και σε κανένα κράτος. Μόνο η μετριοπάθεια και η υπευθυνότητα οδηγούν σε διεξόδους. Εμείς, ως το κόμμα που ίδρυσε ο Κων/νος Καραμανλής, ξέρουμε πως μετά τις εκλογές θα έχουμε να σηκώσουμε ένα σταυρό στην πλάτη μας. Αλλά είμαστε παράλληλα σίγουροι πως ο,τιδήποτε κι αν συμβεί τώρα με τα κόμματα των άκρων, η κατάληξή τους ιστορικά είναι πάντοτε ίδια: διαγράφουν μια τροχιά και καταστρέφονται. Πολλές φορές, όμως, λειτουργούν καταστρεπτικά και για τον τόπο τους.

Πηγή:www.capital.gr


Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:

1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΔΝΤ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΟ ΔΟΛΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΚΡΑΑΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΚΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΙΤΕ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΝ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ή ΑΚΡΑΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΩ ΟΝΤΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΙΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΚΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ 1985 ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΕΘΝΟΣ", ΚΑΙ ΡΗΤΩΣ ΕΚΤΟΤΕ ΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΝ ΤΙ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΚΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ DAMNATIO MEMORIAE!


4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΥΠΟΣΤΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ --ΚΑΙ ΕΜΠΗΞΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΣΤΙΛΕΤΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟΥ-- ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΠΛΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΚΕΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΖΟΥΣΕΣ ΙΔΕΕΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΥΧΑΙΟΝ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΤΕ Ν.Δ., ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΩΡΙΖΟΝΤΟ ΜΟΝΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ), ΣΤΗΝ ΚΝΕ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΑ ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΚΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗ (ΙΔΟΥ Η ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ,  ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΚΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΟΠΛΟ ΚΑΘΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΟΠΟΥ ΤΟ ΓΕ ΝΥΝ ΕΧΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΙΑ) ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ (ΔΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ 17Ν, ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΚΡΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!


ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΗΓΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΑΙ ΤΟΥ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΩΔΕΙΣ ΜΙΜΗΤΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΛ. Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου