Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************

.

.
-----------

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κείμενα του Παν. Μαρίνη δημοσιευμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017.
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

8 Απριλίου 2012

Λαθρομετανάστευση: δημαγωγική προεκλογική φρενίτιδα


Λαθρομετανάστευση: Σπαρακτικά μελοδράματα αποπροσανατολισμού


Με μυξοκλάματα και υστερικές κραυγές μιλάνε σήμερα, προεκλογικά, για τη φρίκη της λαθρομετανάστευσης. Όχι, βεβαίως, για την ουσία του προβλήματος, αλλά για τις επιπτώσεις του προβλήματος.

Ζούμε ένα παραλήρημα ασύστολης προεκλογικής δημοκοπίας και θηριώδους υποκρισίας.

Κάθε φορά που τα πράγματα «ζορίζουν» για το καθεστώς των ανδρεικέλων, τότε μπαίνουν σε ενέργεια τα μεγάλα «όπλα» του αποπροσανατολισμού.

Το πρώτο και το ισχυρότερο: Το παιχνίδι της κατασκευασμένης τρομοκρατίας. Ένα παιχνίδι που παίζεται επί δεκαετίες για κάθε συμφορά μας και θα παιχτεί και σήμερα (τα σχέδια βρίσκονται στα συρτάρια του παρακράτους) μόλις το απαιτήσουν οι διεθνείς και εγχώριοι πραξικοπηματίες του νεοταξικού ολοκληρωτισμού…

Τώρα στη φαρέτρα της διεθνούς χρηματιστηριακής χούντας βρίσκεται και ο λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης και το τελετουργικό του τηλεθέαμα…

Το λαθρομεταναστευτικό,
ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο έχει πάρει διστάσεις εκρηκτικής φρίκης, παρέχεται για πολιτική και οικονομική ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, για αφόρητη δημαγωγία και αχαλίνωτο αποπροσανατολισμό.

Αυτή τη δημαγωγική προεκλογική φρενίτιδα ζούμε αυτές τις ημέρες. Ξαφνικά οι πάντες και ιδιαίτερα τα ΜΜΕ «φωτίστηκαν» δια μαγείας και διέκριναν τον εφιάλτη: τις εξωτερικές όψεις του εφιάλτη, τα πυώδη αποστήματά του.

«Ανακάλυψαν», ξαφνικά, πασίγνωστα και χιλιοειπωμένα και που από το 2005 αναλύουμε συστηματικά. Ένα μικρό δείγμα:

«Μήπως δεν γνωρίζουν τα ΜΜΕ, τα κόμματα και οι πολιτικοί μας ότι:
α). Η ιστορική Αθήνα έχει γίνει «φέουδο» και «πεδίο» σύγκρουσης των αλλοδαπών γκέτο και των μαφιών τους: Η αλβανική, η ρωσική, η Ουκρανική, η κινέζικη, η πακιστανική και λοιπές μαφίες. Αυτές οι μαφίες λυμαίνονται το ιστορικό κέντρο, τρομοκρατούν και διώχνουν του κατοίκους και συγκρούονται πολεμικά και ανοικτά για τα «όρια»!!!
β). Η ιστορική Αθήνα έχει μετατραπεί σε «κεντρική αγορά» των ναρκωτικών: η φρικτή «πασαρέλα των ναρκομανών». Η κερδοφόρα πηγή των μαφιών και η «πηγή» κάθε εγκλήματος.
γ). Η ιστορική Αθήνα αποτελεί και το κέντρο του εμπορίου της «λευκής σαρκός». Ένα γιγάντιο μπορντέλο! Άλλη κερδοφόρα και εγκληματική πηγή.
δ). Η ιστορική Αθήνα έχει μετατραπεί σε μια πελώρια χαβούζα βρωμιάς. Μπόχα και ακαθαρσίες παντού, Σύριγγες, μαυρισμένα κουτάλια, βρωμιές και αίματα. Κορμιά σωριασμένα στους δρόμους, πρέζες να πουλιούνται παντού, μια πύλη ακολασίας, ένας οχετός που ξερνάει όλη τη βαρβαρότητα της σήψης, της απανθρωπιάς και της κτηνωδίας…
Αυτά όλα τα γνωρίζουν και τα παρασιωπούν οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας. Και αν τα θίξει κανείς κατακεραυνώνεται ως «ρατσιστής»…»


Όλα αυτά τα κυβερνητικά ανδρείκελα κάθε απόχρωσης και οι γενίτσαροι των ΜΜΕ, καθώς και όλα τα κόμματα τα ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

Κατά καιρούς μάλιστα μετά το 2007, συχνά, για τους δικούς τους αποπροσανατολιστικούς και δημαγωγικούς σκοπούς και οικονο-πολιτικούς στόχους (θα μιλήσουμε παρακάτω) ανέσυραν προσωρινά το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη και μίλαγαν για «Σόχο στην Αθήνα» κ.λπ…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ναυαρχίδα του Λαμπρακιστάν. Στις 16 Δεκεμβρίου του 2007 «ανακαλύπτει» το «λαθρομεταναστευτικό», τα «γκέτο της Αθήνας», το «οργανωμένο έγκλημα», τα «κυκλώματα μαστροπείας, λαθρεμπορίου και διακίνησης ναρκωτικών».
ΕΔΩ:
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15241&m=A44&aa=2

Σημείωση: Σήμερα το «Βήμα» έχει βγάλει το κείμενό του…
Θα το διαβάσετε αναρτημένο ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=14748#14748


Κατά καιρούς, λοιπόν, πάρα πολλοί «ανακάλυπταν» τον εφιάλτη, εκτόξευαν κάποιες καταναλωτικές ομοβροντίες και μετά μούγγα…

Αυτό γίνεται και σήμερα: Σκούζουν για τα συμπτώματα του προβλήματος. ΟΧΙ για το ίδιο το πρόβλημα, για το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ δημιουργήθηκε και ΠΟΙΟΙ το έθρεψαν και το γιγάντωσαν…

Η προεκλογική περίοδος το ανάγει σε κεντρικό ζήτημα δημαγωγίας και αποπροσανατολισμού και σε τρομοκρατικό «εύρημα» με στόχο: Τον «καθαρισμό» της Αθήνας, τη διάχυση του εφιάλτη στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και την κατασκευή σύγχρονων και αποτρόπαιων «Στρατοπέδων Συγκέντρωσης», για πάσα χρήση.

Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6376

Βλέπουμε καθαρά ότι ο λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης αποτελεί πλέον για το καθεστώς των ανδρεικέλων ένα νέο τρομοκρατικό όπλο αποπροσανατολισμού και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ (οικονομικής και πολιτικής), όπως ακριβώς και η πλαστή τρομοκρατία: Η κατασκευασμένη τρομοκρατία του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών.

Πρώτον: Χρησιμοποιείται προεκλογικά, με οδυρμούς και μελοδράματα, σαν κεντρικό ζήτημα της δημαγωγικής προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Με αυτό το τέχνασμα επικαλύπτονται και αφανίζονται ΟΛΑ τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελέστηκαν από τα κυβερνητικά ανδρείκελα εναντίον της ελληνικής κοινωνίας: Οι πραξικοπηματίες της συγκυβέρνησης Παπαδήμου, τα ανδρείκελα της ευρω-χούντας πετάνε το «μπαλάκι» στην εξέδρα, στη δημαγωγία για το λαθρομεταναστευτικό, συγκαλύπτοντας έτσι το σύνολο των εγκλημάτων τους (εγκλήματα εσχάτης προδοσίας) εναντίον της χώρας και του λαού της…

Δεύτερον: Προωθούν τα μακάβρια σχέδιά τους τα σχετικά με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης…

Τρίτον: Προλειαίνουν το έδαφος για την προώθηση των μεγάλων κερδοσκοπικών παιχνιδιών στην αγορά του κέντρου της Αθήνας.

Η υποβάθμιση και η καταστροφή του κέντρου της Αθήνας έχει και οικονομικές παραμέτρους: Την εμπορευματοποίηση και την άγρια κερδοσκοπική εμπορία του κέντρου της Αθήνας.

Μέσα σ’ αυτό το κερδοσκοπικό παιχνίδι εντάσσεται και «καθαρισμός» της Αθήνας, η διάχυση των λαθρομεταναστών σε άλλες περιοχές και οι μελοδραματικές θρηνωδίες των «νταβάδων»: Οι παλιότερες και οι σημερινές που έχουν πάρει επιδημική μορφή…

Παραθέτουμε ένα παλιό μας άρθρο (Ιούνιος 2009) πάνω στο ζήτημα αυτό:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20973#20973
Η Ιστορική Αθήνα: το «εμπόρευμα» της μελλοντικής κερδοσκοπικής αναισχυντίας

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι η εισαγωγή αλλοδαπών και η εισβολή των λαθρομεταναστών αποτελεί ένα «εργαλείο» του κεφαλαίου και της Νέας Τάξης με πολυεδρικούς στόχους: αποδόμηση των εθνών κρατών, ισοπέδωση των ιστορικών κατακτήσεων και των αγωνιστικών κεκτημένων των λαών, κατασκευή διχαστικών γκέτο και «μειονοτικών» προβλημάτων και πολλά άλλα που έχουμε αναλύσει διεξοδικά.

Πάντα, φυσικά, σε κάθε κοινωνικό και πολιτικό στόχο των υπερεθνικών υπάρχει και η οικονομική συνιστώσα: Το κέρδος και υπερ-κέρδος.


Το έμμεσο κέρδος προέρχεται από την απαξίωση της εργατικής δύναμης και τη μαύρη εργασία, καθώς και από το πολιτικό κέρδος: Την εξόντωση της οργανωμένης πάλης των εργαζομένων, την αφαίρεση των κεκτημένων δικαιωμάτων τους και τη μετατροπή σε αγέλη δούλων.

Αυτό το πολιτικό καπιταλιστικό κέρδος είναι το κυρίαρχο στοιχείο των υπερεθνικών ελίτ του ιμπεριαλισμού. Ακριβώς γιατί στοχεύει στην κατάλυση κάθε εθνικής και ταξικής συγκρότησης, στην ολοκληρωτική υποταγή των κοινωνιών και των λαών.

Οι γενικοί βεβαίως πολιτικοί στόχοι της καπιταλιστικής κερδοφορίας και κερδοσκοπίας συνοδεύονται πάντα και από τους άμεσους στόχους της οικονομικής λεηλασίας.

Το «εργαλείο» (η αλλοδαπή εισαγωγή και εισβολή) χρησιμοποιείται και για τη δραματική υποβάθμιση περιοχών που μπορεί να επιφέρουν μια αυριανή, τερατώδη αύξηση άμεσων κερδών.

Ένα τέτοιο «εμπόρευμα» είναι η ιστορική Αθήνα και το κέντρο της.

Μεθοδευμένα, οργανωμένα και συστηματικά την απαξιώνουν και δημιουργούν τέτοιες εφιαλτικές συνθήκες, συνθήκες που εξοβελίζουν τους κατοίκους της. Μέσα σε τέτοιες ζοφερές συνθήκες οι πάντες αναζητούν αλλού τη σωτηρία, το κέντρο μεταβάλλεται σε χαλάσματα και ερείπια και αγοράζεται από τους καρχαρίες για ένα κομμάτι ψωμί.

ΟΤΑΝ ολοκληρωθεί αυτός ο στόχος και η λεηλασία, τότε αρχίζει η αναβάθμιση των περιοχών και το «καθάρισμά» τους.

Η συνταγή της Πλάκας από τους «εκσυγχρονιστές» απέδωσε προσοδοφόρους καρπούς!

Με τα στίφη των εισαγμένων δούλων η «συνταγή» αυτή επεκτάθηκε σε όλη την παλιά Αθήνα.

Ήδη γύρω από την Πλατεία Βάθη και τον Άγιο Παύλο ο Βγενόπουλος έχει αγοράσει όλη την περιοχή. Αυτό σαν ένα μικρό παράδειγμα, γιατί όλο το κέντρο έχει αγοραστεί σε τιμές λεηλασίας.

Αυτή η συνιστώσα έχει επισημανθεί αρκετές φορές από πολλούς και από το ΡΕΣΑΛΤΟ.

Πριν από λίγο καιρό ήδη γράψαμε:

«Σημείωση: Εδώ δεν θα πρέπει να μας διαφύγει και η οικονομική συνιστώσα. Η μελετημένη και μεθοδευμένη δραματική υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και των γειτονιών της στοχεύει και σε τεράστια κέρδη. Οι μεγαλοκαρχαρίες την υποβαθμίζουν συνειδητά σε τέτοιο βαθμό, ώστε, σαν τα κοράκια, να τη λεηλατήσουν. Κατόπιν (τώρα αρχίζει αυτό), «καθαρίζουν» το τοπίο, στέλνουν τα αλλοδαπά στίφη αλλού και εκτοξεύουν τις τιμές του αναβαθμισμένου κέντρου σε γιγάντια ύψη κερδοφορίας και κερδοσκοπίας. Αυτό, όμως, είναι θέμα ξεχωριστής ανάλυσης…»

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3464


Μία ανάρτηση από το «Κλασσικοπερίπτωση» προσκομίζει καταλυτικά στοιχεία και από πρώτο χέρι: Από τους «νταβάδες».
Ανοίξτε εδώ για να διαβάσετε και τα στοιχεία:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/blog-post_8927.html


Τα γκέτο του σήμερα, φιλέτα του αύριο


«Γειτονιά του μέλλοντος» το γκέτο των Αθηνών.
Για μια ακόμα φορά οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται και ανοίγουν το δρόμο για καλά ρεπορτάζ. Θυμάστε τι έγραφε ο «Σπύρος» στο «Ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το Κέντρο της Αθήνας;» για τους «αληθινά ενδιαφερομένους που θα αγοράσουν κάποτε το Παραδοσιακό Κέντρο τής Αθήνας. γιά ένα κομμάτι ψωμί και τότε θα εξαφανίσουν τούς μη ενταγμένους μετανάστες, πού θα τούς χρεώσουν όλα τά δεινά»;

________________________
Όπως γράφουν σήμερα Τα Νέα το γκέτο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Πλατεία Ομονοίας αποτελεί σύμφωνα με ειδικούς «γειτονιά του μέλλοντος».

Η αύξηση του αριθμού των μεταναστών,
αλλά και το κλίμα της ανασφάλειας που βιώνουν κάτοικοι και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται γύρω από την «απαγορευμένη πόλη»- που περικλείεται από την Ευριπίδου, τη Μενάνδρου, τη Σοφοκλέους, τη Γερανίου την Ικτίνου και τη Σωκράτους - από τις ταραχές, τη διακίνηση των ναρκωτικών, τις κλοπές και την πορνεία, έχουν ρίξει τις τιμές των ακινήτων τουλάχιστον κατά 20% έως 25%.

Έτσι μεγαλοκατασκευαστές και εφοπλιστές έχουν ήδη προβεί σε αγορές στην Πλατεία Θεάτρου και στις γύρω περιοχές, εκμεταλλευόμενοι την πτώση στις τιμές των ακινήτων, επισημαίνει εκπρόσωπος του Συλλόγου Μεσιτών Αθήνας. «Εάν λυθεί το πρόβλημα με τους μετανάστες οι τιμές θα εκτιναχθούν στα ύψη, αφού αυτό το κομμάτι της Αθήνας έχει από τα μεγαλύτερα πλεονάσματα σε κτιριακό δυναμικό».

____________________________________________________________________________________________
Η περιοχή θα υποβαθμίζεται συνεχώς, τουλάχιστον για μία ακόμη πενταετία, οπότε και θα αρχίσουν να αγοράζουν πάμφθηνα όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες. Παράλληλα, μεγάλο μερίδιο επί των ακινήτων θα αποκτήσουν και οι τράπεζες, κυρίως από κατασχέσεις, τα οποία κάποια στιγμή θα δημοπρατήσουν…

Την ώρα που η περιοχή γύρω από το δημαρχείο της Αθήνας απαξιώνεται, στο Μεταξουργείο, το Γκάζι και τον Κεραμεικό άλλοτε παλιά και εγκαταλελειμμένα βιομηχανικά κτίρια και αποθήκες μετατρέπονται σε περιζήτητες κατοικίες κυρίως loft- με τιμές που ξεπερνούν τις 4.000 ευρώ. Και όπως φαίνεται, υπάρχει χώρος για επενδύσεις αφού μόνο στο Μεταξουργείο έχουν καταγραφεί 211 εγκαταλελειμμένα κτίρια και 110 στου Ψυρρή.

  Μόνο οι τυφλοί σήμερα δεν βλέπουν και οι επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές» ότι αυτοί που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και διατεταγμένα προώθησαν τη λαθρομεταναστευτική εισβολή, κατοχή και τον εποικισμό για την ολοκληρωτική ισοπέδωση της χώρας, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ (το δικό τους έγκλημα) για τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια: Οικονομικά και πολιτικά…

------------------------------- 
Λαθρομεταναστευτικό - Άλλη μία αηδιαστική προεκλογική ψευτιά του Σαμαροβενιζελισμού

Αυτοί που μέχρι χθές μοίραζαν την ελληνική ιθαγένεια σαν να επρόκειτο για δωρεάν διανομή προφυλακτικών κατά του AIDS.

Αυτοί που ευχαριστούσαν τους λαθρομετανάστες επειδή "επέλεξαν" την Ελλάδα σαν τόπο τελικού τους προορισμού.

Αυτοί που δεν μίλησαν ποτέ για τους πραγματικούς υπαίτιους αυτού του μείζονος εθνικού μας προβλήματος. Για αυτούς δηλαδή τους προσωρινούς διαχειριστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που αφού κατέστρεψαν, με τα όπλα ή με τα ΔΝΤ και τις "Παγκόσμιες τράπεζες", χώρες σαν το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Κουρδιστάν κλπ, μάζεψαν με μία "σκούπα" σαν και εκείνη του Χρυσοχοϊδη τους ανθρώπους - σκουπίδια, δηλαδή όσους επέζησαν απο τις επιθέσεις τους και με το φαράσι των δουλεμπόρων ή των γεωπολιτικών τους χωροφυλάκων ( βλ. Τουρκία) τους πετούν σαν τοξικό σωρό στην Ελλάδα.

Σε μία Ελλάδα,
σε έναν Έλληνα που είχε εκπαιδευτεί απο τους ανέκαθεν δωσίλογους κυβερνήτες του να ζεί σαν ευρωλιγούρης ή σαν ευρωπρεζόνι.

Σε μία Ελλάδα που είχε προ καιρού χάσει εκείνο το μπούσουλα που είχαν αφήσει σαν παρακαταθήκη οι Μακρυγιάννηδες, οι Κολοκοτρώνηδες οι Παπουλάκοι και όλοι οι τίμιοι Μάρτυρες και αγωνιστές της πίστης και της ελευθερίας.

Αυτοί λοιπόν που έκτισαν κατά τα συμφωνηθέντα στο Δουβλίνο τη νέα "χωματερή" της δικής τους Ευρώπης, της Ευρώπης δηλαδή του "διαφωτισμού", της φραγκοκρατίας, της Μπίλντερμπεργκ, της Goldman Sachs, της ΕΚΤ , του Δ΄Ράϊχ.

Αυτοί που τους αφήσαμε να μας κάνουν ξανά ραγιάδες.

Αυτοί που μας προτείνουν να σταυρώσουμε τα χέρια στην πλάτη υποσχόμενοι ότι θα μας αφήσουν να τρώμε σαν τα σκυλιά με το στόμα τον βρώμικο χυλό - συσσίτιο των μεγαλόψυχων δανειστών - επικυριάρχων - αφεντικών μας.

Είναι αυτοί που σήμερα ανακάλυψαν πως η Αθήνα έχει καταληφθεί απο λαθρομετανάστες, ότι έχουμε ανάμεσά μας μία "υγειονομική βόμβα", ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα κλπ κλπ κλπ .

Αυτά τα άθλια υποκείμενα, οι εγκληματίες, οι συνένοχοι της νέας γενοκτονίας των Ελλήνων, οι δωσίλογοι, τα εκτρώματα του "δημιουργικού καπιταλισμού" της Μέρκελ, οι δυνάστες και τύρρανοι κάθε Έλληνα που δεν ανήκει στον σκληρό πυρήνα της συμμορίας τους ή κάθε άλλης νεοταξικής συμμορίας, βγαίνουν στις τηλεοράσεις τους, στα ραδιόφωνά τους, στις εφημερίδες τους και σαν γνήσιες πόρνες της πολιτικής, παραπλανούν το θυμικό μας και ταυτόχρονα μας εκβιάζουν να τους ψηφίσουμε.

Να τους ψηφίσουμε επειδή θα διαπραγματευτούν με τον διοικητή του στρατοπέδου καλύτερες μερίδες στο συσσίτιο για όσους γλυτώσουν φυσικά το "ξεψείριασμα" στους θαλάμους αερίων που με τόσο κόπο και μόχθο έκτισαν οι τραπεζίτες και οι λαθρέμποροι.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του Σαμαροβενιζελισμού αλλά και όλων των άλλων που τον στήριξαν και τον στηρίζουν παριστάνοντας τον ιδεολογικό αντίπαλο.

Για δαύτους, τόσο οι λαθρομετανάστες όσο και οι Έλληνες είμαστε σκουπίδια που κάποια στιγμή θα σαρώσει η "σκούπα" του κάθε Χρυσοχοϊδη και το φαράσι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αν δεν του ξαποστείλουμε απο εκεί που ήρθαν, τότε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χρυσοχοϊδη θα "συγκατοικούν" Λαθρομετανάστες και Έλληνες νεόπτωχοι περιμένοντας το "ξεδιάλεγμα" των υπευθύνων της αξιολόγησης δηλαδή της "ανακύκλωσης" των ανθρωπίνων σκουπιδιών του συστήματος , όπως ονόμασε κάποτε η Θάτσερ αυτούς που "αναγκαστικά θα μπούν στο περιθώριο" της "νέας αναμορφωμένης κοινωνίας".


---------------------------------
  Στο Μεταξουργείο έχουν έρθει κάτι τσακάλια που αφού πρώτα αγόρασαν κοψοχρονιά το μισό Αζερμπαϊτζάν την εποχή του Εμφυλίου πολέμου κι αμέσως μετά (η ζωή είναι για τα τσακάλια), τώρα αγοράζουν ολάκερη την παλιά γειτονιά μου.
Έχουν και κάτι βιτρίνες "Μ"ΚΟ υποτιθέμενων κατοίκων, έχουν μαζί τους τα κανάλια και τις εφημερίδες και τις αμερικανοεφημερίδες τύπου "Lifo", έχουν και την προώθηση από τον Καμίνη κι από την κρατική ΕΡΤ όπου τους κάνει διαφήμιση κάθε τόσο ένας ανεκδιήγητος "ποδηλάτης"-υποψήφιος δήμαρχος-Αμυράς, οπότε τί άλλο θέλουν.

Για όποιον ενδιαφέρεται, περισσότερα εδώ:
http://www.capital.gr/news.asp?id=1083531
κι εδώ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=192064
κι εδώ:
http://www.lifo.gr/mag/columns/3593


Είναι τρομερά εξοργιστικό να είσαι γέννημα θρέμμα για 100 και βάλε χρόνια σ' έναν τόπο και να έρχονται κάποιοι μάγκες από το πουθενά, να τα αγοράζουν όλα και να αποφασίζουν ότι αυτό θα γίνει έτσι κι εκείνο θα γίνει αλλιώς.
Και τα μέσα, έντυπα κι ηλεκτρονικά, να τους παρουσιάζουν αγίους και με φωτοστέφανο.

Σε αυτή τη ζωή ζούμε.

-------------------------------
 Αυτό θα πεί μπίζνες με ουρά:

http://www.rethinkathens.org/

Τελικά καλά έλεγε ο Τζέφρης. Λεφτά υπάρχουν. Και μάλιστα άφθονα. Αρκεί να είσαι στο στρατόπεδο του Καμίνη, της Μπιρμπίλη και του Γιωργάκη του Παπακωνσταντίνου.

-------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου