Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Απριλίου 2012

ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

ΗΠΑ: Για τους δύο λευκούς, εν ψυχρώ, δολοφονημένους νεαρούς, ο Ομπάμα δεν είχε κάποια δήλωση «συμπάθειας»…


Μετά από δίκη που κράτησε 8 ημέρες, το Κακουργιοδικείο στην Sarasota της Florida, επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον Shawn Tyson, τον 17χρονο μαύρο από τη Φλόριντα, ο οποίος σκότωσε δύο Βρετανούς τουρίστες, τον ελληνοκυπριακής καταγωγής 24χρονο Τζέιμς Κουζάρη [δεξιά στη φωτογραφία] και τον 25χρονο Τζέιμς Κούπερ, στην πόλη Σαρασότα, τον περασμένο Απρίλιο.
Οι δύο άντρες βρίσκονταν για διακοπές στην περιοχή, όταν αφού είχαν πιει αλκοόλ μία νύχτα, έχασαν τον προορισμό τους. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των γνωστών τους επρόκειτο για πολύ εύθυμους ανθρώπους που λάτρευαν τα ταξίδια και την καλή ζωή. Πολυμαθείς και πολυσχιδείς και οι δύο ασχολούνταν με την εκμάθηση ξένων γλωσσών, ταξίδευαν πολύ και λάτρευαν τον αθλητισμό.
Στην Φλόριντα είχαν σκοπό να μείνουν για τρεις εβδομάδες. Μία από τις νύχτες τους, αφού δείπνησαν αποφάσισαν να κατέβουν στο κέντρο της πόλης και να.πιουν. Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι ήταν μεθυσμένοι όταν χάθηκαν και περιπλανήθηκαν τυχαία κοντά στο συγκρότημα όπου έμενε ο 17χρονος Shawn Tyson.
Ο νεαρός θέλησε να ληστέψει τους δύο τουρίστες, υπό την απειλή όπλου. Εκείνοι τον ικέτεψαν να μην τους σκοτώσει καθώς δεν είχαν καθόλου χρήματα και είχαν χαθεί. Ένας μάρτυρας κατέθεσε ότι ο Tyson τους είπε : «Αφού δεν έχετε κάτι για μένα, έχω εγώ κάτι για εσάς» και τους πυροβόλησε πολλές φορές.
Τα πτώματα των τουριστών βρέθηκαν στο δρόμο, ενώ τους είχαν αφαιρεθεί οι μπλούζες. Ο Tyson που συνελήφθη από την αστυνομία, στην οποία έλεγε ότι ήταν συνεχώς σπίτι του, ενώ είχε καταφύγει σε φίλους τους για να κρύψει τα όπλα, είχε με τατουάζ γράψει στο στήθος του τη λέξη «άγριος».
Ο Τάισον δεν καταδικάστηκε σε θάνατο λόγω της νεαρής του ηλικίας.
Κατηγορούν τον Ομπάμα οι γονείς
Οι γονείς των δύο Βρετανών φοιτητών που δολοφονήθηκαν στη Φλόριντα επέκριναν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για έλλειψη συμπόνιας για τους θανάτους των γιων τους.
Τον κατηγορούν ότι απαξίωσε να ανταποκριθεί σε τρεις επιστολές που απέστειλαν στο Λευκό Οίκο, επειδή δεν υπήρχε «πολιτική αξία» και δεν άξιζε να σπαταλήσει λίγα λεπτά από το χρόνο του.
Ο 17χρονος Shawn Tyson, ο οποίος πυροβόλησε τον James Cooper και τον James Kouzaris, ενώ τον παρακαλούσαν να τους αφήσει να ζήσουν, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξης χωρίς δυνατότητα αναστολής.
Ο μαύρος μυώδης έφηβος έδειχνε να βαριέται την ώρα που οι συναισθηματικά φορτισμένοι γονείς των δολοφονηθέντων παρουσίαζαν ένα DVD για τους νεκρούς γιους τους στο δικαστήριο.
Ο Tyson, ο οποίος έχει γράψει την λέξη Savage («Άγριος») στο στήθος του δεν έδειξε ίχνος συγκίνησης, την ώρα που παρακολουθούσε ένα μοντάζ φωτογραφιών που έδειχναν τα θύματα από την παιδική τους ηλικία μέχρι που έγιναν άνδρες.
Δύο στενοί φίλοι των θυμάτων, ο Paul Davies (φώτο) και ο Joe Hallett μίλησαν για την "κόλαση" που ζουν, καθώς και άλλοι που γνώριζαν τους δύο άνδρες.
Κατά τη διάρκεια της δίκης που διήρκησε οκτώ ημέρες, παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο φωτογραφίες που έδειχναν την σκηνή του εγκλήματος και φωτογραφίες από την αυτοψία.
Ο Davies και ο Hallett επιτέθηκαν στον Ομπάμα λέγοντας ότι ο θάνατος των φίλων τους "δεν άξιζε ούτε δέκα λεπτά από το χρόνο του."
Είπε ο Ντέιβις: «Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τη δυσαρέσκειά μας για την έλλειψη οποιουδήποτε δημόσιου ή ιδιωτικού μηνύματος υποστήριξης ή συλλυπητηρίων από την επίσημη κυβέρνηση των ΗΠΑ ή ακόμη, τον ίδιο τον Πρόεδρο Ομπάμα.
"Ο κ. Kouzaris έχει γράψει στον Πρόεδρο Ομπάμα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις και δεν έλαβε ποτέ καμία απάντηση.
"Ίσως ο κ. Ομπάμα δεν βλέπει να υπάρχει κάποια πολιτική αξία σε μια τέτοια περίπτωση ή ίσως οι ζωές των δύο Βρετανών τουριστών δεν είναι αντάξιες δέκα λεπτών από το χρόνο του."
Για τον θάνατο του 17χρονου Trayvon Martin, που προσπαθούν να που πολλοί ότι έπεσε θύμα «ρατσιστικής επίθεσης», ο Ομπάμα είχε να πει θέλοντας να δείξει την συγκίνησή του, ότι «εάν είχε ένα γιο θα έμοιαζε στον Martin».
Η κριτική κατά του Ομπάμα από τους γονείς του Cooper, Stanley και Sandy, από το Warwicks, και του Peter και της Hazel Kouzaris, από το Northampton έγινε από τον Davies με δήλωση που ανέγνωσε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.
Οι γονείς των δύο θυμάτων δεν παρέστησαν στη δίκη, αλλά είχαν πρόσβαση στη δίκη μέσω ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης.
Η πρώην φίλη του ελληνοκυπριακής καταγωγής James Kouzaris, τον περιέγραψε ως έναν "αξιολάτρευτο, γνήσιο και καταπληκτικό άντρα".
Η Liz Clare είπε για τον Kouzaris, με τον οποίον, κατά τη διάρκεια της τριετούς σχέσης τους είχαν επισκεφτεί την Ελλάδα: «Τα τρία χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν καταπληκτικά. Είχαμε μια στενή ομάδα φίλων και ήταν πάντα η ψυχή της παρέας, λέγοντας αστεία πράγματα και κάνοντας αστεία πράγματα. Αγαπούσε το τρέξιμο, το ράγκμπι και την μουσική και ήταν οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά πάνω απ’ όλα αγαπούσε την οικογένεια και τους φίλους του».
Στην δίκη, συγκινημένος ο φίλος του Davies, είπε στον δολοφόνο: «Να τους βλέπεις να σκοτώνονται και να τους βλέπεις να πεθαίνουν επειδή κάποιος άδειασε το όπλο του επάνω τους χωρίς κάποιον λόγο. Καλώς ήρθες στον κόσμο μας. Κάθε βράδυ που θα πηγαίνεις για ύπνο, κάθε πρωί που θα ξυπνάς, θέλω να σκέφτεσαι τους φίλους μου που δολοφόνησες. Οι εικόνες τους θα πρέπει να αποτυπωθούν στη συνείδησή σου μέχρι να αφήσεις την τελευταία σου πνοή».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου