Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

5 Ιουνίου 2012

"Διαφορετικότητα" σημαίνει παραδοχή της ήττας

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

"Διαφορετικότητα" σημαίνει παραδοχή της ήττας


Οι Εβραίοι μπορούν να έχουν μια χώρα όπου αποτελούν την πλειοψηφία και διαφυλλάττουν την πολιτιστική τους ταυτότητα. Το ίδιο και οι Ινδοί, οι Άραβες, οι Αφρικανοί, οι Γιαπωνέζοι και οι Κινέζοι. Αλλά οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν. Οι Ευρωπαίοι έχουν μια αίσθηση πολιτικής και οικονομικής δικαιοδοσίας και αντιπροσωπεύουν την τελευταία εστία αντίστασης στον έλεγχο των Illuminati.

Του Henry Makow Ph.D.

Βλέποντας τον κύριο με τη στολή και το τουρμπάνι στην φωτογραφία, θα βάζατε στοίχημα ο κ. Gurvinder SinghChakal, 35 ετών ανήκε στην Αστυνομία του Πουντζάμπι στην Ινδία.

Στην πραγματικότητα, προσελήφθηκε πρόσφατα στην Αστυνομία του Winnipeg στον Καναδά.

Φοράει το τουρμπάνι «για πολιτιστικούς και θρησκευτικούς λόγους» και, με την ευλογία του Αρχηγού Keith McCaskill, θα είναι μέρος της στολής του. Το τουρμπάνι αποτελεί ένα "σύμβολο της Πολυμορφίας" (ή "Διαφορετικότητας").

Αν και είναι μόλις τρία χρόνια στον Καναδά, ο Chakal κατάφερε να υπερπηδήσει την 136χρονη παράδοση του Αστυνομικού Τμήματος του Γουίνιπεγκ.

Προφανώς η Αστυνομία δεν έχει κάποια ταυτότητα και πολιτισμό που να αξίζουν να διατηρηθούν. Και η στολή της είναι έρμαιο στις ορέξεις του καθενός. Παρδίδεται αμαχητί στον επόμενο αλλοδαπό που θα κατεβεί από το αεροπλάνο, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η ‘πολιτική ορθότητα’.

Η κίνηση αυτή δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στον Καναδά, με τους Σιχ αστυνομικούς που φορούν τουρμπάνια, σε πόλεις όπως η Οτάβα και το Βανκούβερ.

Ελπίζω οι Φιλιππινέζοι, οι Σομαλοί και Αβορίγινες ιθαγενείς που συνθέτουν το πλούσιο πολιτιστικό μωσαϊκό του Winnipeg, να δώσουν και αυτοί το στίγμα τους με ότι θελήσουν να βάλουν στο κεφάλι τους.
Δεν είναι κάτι καλό η ‘Διαφορετικότητα’;

Αν ήμουν νεότερος και πήγαινα στην Ινδία και εντασσόμουν στην αστυνομία του Πουντζάμπ, είμαι σίγουρος ότι θα μου επέτρεπαν να φοράω έναν εβραϊκό σκούφου ή καπέλο Mountie (που φοράνε οι Καναδοί αστυνομικοί).

Για να θυμάμαι την πατρίδα μου τον Καναδά, θα ήθελα να έχω το λογότυπο Tim Horton (γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείου του Καναδά) στην στολή μου.

Και θα περίμενα ότι αν 20 εκατομμύρια Ευρωπαίοι χριστιανοί μετακόμιζαν στο Πουντζάμπ, θα μας έβαζαν μπροστά μπροστά και θα μας εξασφάλιζαν καλές θέσεις εργασίας προς όφελος της «Διαφορετικότητας».

Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι του Punjab δίνουν μεγάλη σημασία στην "Διαφορετικότητα" όσο κι εμείς.

[Εδώ πρέπει να πω κάτι: Μου αρέσουν οι φυλετικές μειονότητες. Μου αρέσει η εμφάνισή τους και η μαγειρική τους. Έχουν ισχυρές οικογενειακές αξίες - τώρα πιο σημαντικές από ποτέ. Ήμουν παντρεμένος με μια Φιλιππινέζα για δύο χρόνια. Δεν είμαι ρατσιστής, με την αρνητική έννοια της πίστης σε μία φυλετική ανωτερότητα. Θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίση μεταχείριση. Αυτό σημαίνει πρόσληψη σε μια δουλειά, με βάση τα προσόντα και τις ικανότητες, όχι με βάση κάποια ποσόστωση για το χρώμα και το φύλο.]


Ευρωπαίοι χριστιανοί βλάκες

Απορώ με την ηλιθιότητα των ταχέως συρρικνωμένων Ευρωπαίων και τη δολιότητα των προδοτών που θεωρούνται οι "ηγέτες" τους.

Μου αρέσουν οι φυλετικές μειονότητες, αλλά είναι προφανές ότι η «Διαφορετικότητα» είναι ένα τέχνασμα. Οι Ευρωπαίοι έχουν εγκλωβιστεί σε ενοχικά συμπλέγματα, πετώντας τα αναφαίρετα εθνικά τους δικαιώματα. Γίνονται με ταχείς ρυθμούς η επόμενη μειονότητα στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, και δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπιστούν με την ίδια "ανοχή".

Προφανώς οι Εβραίοι μπορούν να έχουν μια χώρα όπου αποτελούν την πλειοψηφία και που διαφυλλάττουν την πολιτιστική τους ταυτότητα. Το ίδιο και οι Ινδοί, οι Άραβες, οι Αφρικανοί, οι Γιαπωνέζοι και οι Κινέζοι. Αλλά οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν.

Οι Ευρωπαίοι έχουν μια αίσθηση πολιτικής και οικονομικής δικαιοδοσίας και αντιπροσωπεύουν την τελευταία εστία αντίστασης στον έλεγχο των Illuminati.Έχουν ίχνη του Χριστιανισμού, το πράγμα που οι Illuminati μισούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Σύμφωνα με τον Χριστιανισμό, ο άνθρωπος έχει μια θεία ψυχή. Υπακούουν τον Θεό και έτσι γίνονται πιο ευσεβείς. Οι Illuminati βλέπουν τους ανθρώπους σαν τα ζώα που είναι εκπαιδευμένα να τους υπακούουν.

Πολλές "μειονότητες" και "γυναίκες" (σχ.. ΚΟ: προφανώς αναφέρεται σε διάφορες ‘φεμινίστριες’) τα χρωστάνε όλα στους Illuminati, που τους έφεραν στην εξουσία. Είναι οι κράχτες τους.

Επανάσταση από τα πάνω

Ακούσατε ποτέ η «πολυπολιτισμικότητα» ή η «διαφορετικότητα» να είναι ποτέ μείζονα ζητήματα στις εκλογές; Όχι δεν ποτέ δεν συζητήθηκαν. Μπήκαν στον κόσμο με τη μορφή της «πολιτικής ορθότητας». Εάν σταθείς κριτικός απέναντί τους θα σε κατηγορήσουν για «ρατσισμό».

Η Πολυπολιτισμικότητα και η Διαφορετικότητα είναι προγράμματα κοινωνικής μηχανικής που εισήγαγαν οι Illuminati (Τέκτονες Εβραίοι) μεγαλοτραπεζίτες. Έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν τον ευρωπαϊκό και χριστιανικό χαρακτήρα της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Μας εμποδίζουν από το να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε της πολιτισμική μας ταυτότητα και τις παραδόσεις μας. Πάρτε τη σχολική προσευχή για παράδειγμα. Το Καναδό-Εβραϊκό Κογκρέσο (Canadian Jewish Congress) συνέβαλε στο να αφαιρεθεί.

Ομοίως, ο φεμινισμός ήταν μια δικαιολογία για να υπονομεύσουν το γάμο, την ετεροφυλοφιλία και τους άντρες γενικά. Η εποχή με τους χορούς, την παρθενία και την ερωτοτροπία με τον κλασικό τρόπο χάθηκε. Οι γάμος και οι γεννήσεις μειώθηκαν κατακόρυφα.

Οι πολιτικοί μας δουλεύουν για τις εταιρείες ή τις ενώσεις οι οποίες ελέγχονται από τους κεντρικούς τραπεζίτες. Δεν είναι ηγέτες μας. Είναι managers μας, στην καλύτερη περίπτωση.Ο Αρχηγός της Αστυνομίας McCaskill και όλοι οι άλλοι προωθητές της «πολυμορφίας» είναι της ίδιας πάστας.
  
Έτσι προτείνω να βάλουν το χωνί του ηλίθιου (Dunce's Capστη μελλοντική ευρωπαϊκή μειονότητα. Είναι για τους ανθρώπους που δεν εκτιμούν τις ευλογίες τους και δεν τις προστατεύουν. Άνθρωποι που δεν έχουν τη δύναμη να διαιωνίσουν την ίδια τους την ύπαρξη, τις αξίες και τις παραδόσεις τους, και κατά συνέπεια θα εξαφανιστούν.

Και δεν χρειάζεται να κατηγορήσουμε τις μειονότητες. Ας κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας και τους επονομαζόμενους ηγέτες μας - πολιτικούς, ιερείς, πανεπιστημιακούς και όλες αυτές τις αυθεντίες που μας ξεπούλησαν στους Illuminati τραπεζίτες και τη σατανική τους Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου