Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ!
ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ (εφ. ΜΕΤΡΟ 16/9/2012) ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΗ ΔΙ' ΑΥΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΩΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΚΑΘΕ "ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ" ΚΑΙ ΚΑΘΕ "ΕΥΠΑΘΟΥΣ" ΟΜΑΔΟΣ!
ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΤΤΟΜΕΘΑ??? ΑΚΡΑΙΦΝΩΣ Χ.Ο. ΗΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΕΑ (έβγαλε και διατάξεις που τέτοιες καμμιά κυβέρνησις πριν ή μετά δεν ετόλμησε, όπως ότι δημόσιος υπάλληλος που δεν εκκλησιάζεται τακτικώς απολύεται!) ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΘΑΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!
ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο κ. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ "όταν λέγανε τις παγανιστικές τους ιδέες, διδίδανε τις ειδωλολατρικές, αντιχριστιανικές..."
-----
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΠΕΧΘΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ και "ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ"! ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΙ ΕΚΛΑΨΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗ Η ΔΡΑΣΙ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! "Νά τη βγάλουμε εκτός νόμου" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! ΛΟΓΩ ΤΟΥ "ποινικού της μητρώου"! ΛΗΣΜΟΝΕΙ Ο κ. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟΝ ΜΗΤΡΩΟΝ ΣΟΒΑΡΟΝ ΛΙΑΝ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟΝ, ΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΜΥΡΙΑΔΑΣ ΟΙΚΤΡΩΝ ΦΟΝΩΝ--- ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ (όπως ο οικτρός φόνος απο το στομωμένο τσεκούρι του Στέφανου Λιόλιου της αειμνήστου ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ) έως τους βδελυρούς φόνους της 17Ν-- ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΝ ΕΙΣ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ! 
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟΝ ΜΗΤΡΩΟΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΟΡΙΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ' ΟΨΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ:

------------------------------------------------------------------

5η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΚΕ 1949

«Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδόνικος (σλαβομακεδονικός) λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμόν. Δεν πρέπει να υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δ.Σ.Ε. και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάσταση του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει. Παράλληλα το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σωβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης».
Πηγή: 5η ολομέλεια της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε σχετικά με την δημιουργία ανεξάρτητου Μακεδονικού κράτους, Ιανουάριος 1949 
------
 5η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΚΕ 1949: ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ [ΣΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ] 

 Η απόφαση της Ολομέλειας για το Μακεδονικό

Είναι ευρύτερα γνωστό ότι με τις αποφάσεις της η 5η Ολομέλεια άλλαξε τη θέση του ΚΚΕ, για το Μακεδονικό, που μέχρι τότε ήταν "πλέρια ισοτιμία στις μειονότητες που ζούσαν στην Ελλάδα", με τη θέση για αυτοδιάθεση των Σλαβομακεδόνων. Συγκεκριμένα, στην πολιτική απόφαση της Ολομέλειας αναφερόταν: "Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει.Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των. Ταυτόχρονα, οι Μακεδόνες κομμουνιστές πρέπει να προσέξουν τις διασπαστικές και διαλυτικές ενέργειες που ξενοκίνητα σοβινιστικά και αντιδραστικά στοιχεία αναπτύσσουν, για να διασπάσουν την ενότητα ανάμεσα στο μακεδονικό (σλαβομακεδονικό) και τον ελληνικό λαό, διάσπαση που μόνο τον κοινό τους εχθρό, το μοναρχοφασισμό και τον αμερικανοαγγλικό ιμπεριαλισμό θα ωφελήσει.Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ' τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης. Ο σλαβομακεδονικός και ελληνικός λαός μόνον ενωμένοι μπορούν να νικήσουν. Διασπασμένοι μόνον ήττες μπορούν να πάθουν. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά". ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).
-------------------------------------------------------------------


2 σχόλια:

  1. Ἡ θρησκεία τῶν Ὀλυμπίων θεῶν (ἤ τό Δωδεκάθεον) εἶναι θρησκεία γιά ὅλους τούς ἀνθρώπους. Ρατσισμός καί ἐθνικισμός ἀποκλείονται. Ὑπάρχει ἡ ἔννοια τῶν βαρβάρων, ἡ ὁποῖα ὑποδηλώνει πώς κάποιοι ἄνθρωποι εἶναι ἀπολίτιστοι
    ὅμως δέν ἀντιμετωπίζονται ὡς μιάσματα, ἀλλά ὑπάρχει ἡ διάθεση νά τούς ἐκπολιτίσουμε. Ὁ Ζεύς εἶναι Ξένιος, ἀγαπᾶ καί προστατεύει τούς ξένους.
    Ἐθνική καί ἐθνικιστική εἶναι ἡ θρησκεία τῶν Ἑβραίων. Ἀναφέρει πολλές φορές τήν ἀνωτερότητα τοῦ Ἑβραϊκοῦ ἔθνους καί τόν μονοθεϊσμό γιά νά στηρίξει τό ἐπιχείρημα ὅτι εἶναι ὁ μόνος ἀληθινός θεός.

    Οἱ Ἑβραῖοι ὁδηγήθησαν στόν μονοθεϊσμό γιά νά ὑποστηρίξουν τό κόλπο τους στήν Αἴγυπτο (ἐπικαλούμενοι ὅλες τίς φυσικές καταστροφές ὡς ἀπόδειξη τιμωρίας τῶν Αἰγυπτίων πού δέν τούς ἄφηναν νά φύγουν).

    Ὁ Χριστιανισμός πού βιώνουμε ἔχει ἀποκλίνει καί ἐκτροχιασθεῖ μετά τήν παράδοσή του ἄνευ ὅρων στόν Ραούλ (μετέπειτα Ἀπόστολο Παῦλο).
    Ὁ λόγος πού ἐφανάτισε αὐτός τους χριστιανούς (ὑποσχόμενος μεγάλη μεταθανάτια ἀνταμοιβή στούς μάρτυρες) να καταστρέψουν μέ λύσσα την Θρησκεία τῶν Ὀλυμπίων θεῶν εἶναι ὅτι ἡ πλειοψηφία τῶν πρώτων χριστιανῶν θεωροῦσε τόν Χριστό υἱόν τοῦ Διός. Ὁ Χριστός ἐπέκρινε τά θρησκευτικά βιβλία, συμπεριφορές καί τόν θρησκευτικό ἐθνικισμόν τῶν Ἑβραίων.
    Ἡ σύνδεση τοῦ Χριστοῦ τούς Ἑβραίους προφῆτες και μέ τήν λεγομένη Παλαιά Διαθήκη ἔγινε ἀπό τόν Παῦλο. Ἀλλά αὐτό πού ἀποδεικνύει τήν ἀπάτη, εἶναι ὅτι ἐνῶ ἐφανατίσθησαν οἱ χριστιανοί νά τό πιστεύουν αὐτό, οἱ Ἑβραῖοι οἱ ἴδιοι τό διαψεύδουν καί δέν ἀναγνωρίζουν τόν Χριστό.
    Αὐτό πού φοβοῦνται οἱ Ἑβραῖοι εἶναι μήπως οἱ χριστιανοί βγάλουν τήν Ἑβραϊκή μυθολογία καί τήν ἀντικαταστήσουν μέ τήν κατά πολύ ἀνώτερη καί σέ ἁρμονία μέ τήν διδασκαλία τοῦ Χριστοῦ μυθολογία τῶν Ὀλυμπίων θεῶν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ "ΚΥΡΙΑΚΑ ΛΟΓΙΑ" (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ --ΔΕΣ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ SCRIBD) ΘΑ ΕΙΔΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

      Διαγραφή