Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

24 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

  Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:                                                                                        

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

"Σε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που πολιτεύεται η Χρυσή Αυγή, το 75% των ερωτηθέντων εμφανίζεται να διαφωνεί, αλλά το 20,3% συμφωνεί."

ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 75% ΤΩΝ "ΟΡΘΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ" ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: "ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΒΙΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!"

ΕΜΕΙΣ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΣΙΦΙΣΤΕΣ! 
ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΣΙΦΙΣΤΗΣ ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ!      
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΡΓΙΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ, ΔΙΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ, ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΦΟΝΩΝ κλπ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΩΝ: "ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΜΗ-ΒΙΑ, ΕΓΩ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΝΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ"!!!! (Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝ??? ΟΧΙ, ΗΤΟ ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΟΣ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΗΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΟΛΙΟΣ, ΣΤΥΓΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΙΝ ΤΟΥ ΛΟΜΠΡΟΖΟ) ΚΑΙ ΕΚΡΥΒΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΜΙΣΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΑΠΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙ ΔΙ' Ο,ΤΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΝ (ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ? ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΟ ΚΡΥΠΤΟΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ, ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΝ ΩΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ π.χ. ΤΟΝ ΤΑΜΕΡΛΑΝΟ ή ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ!)
ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΚΑΘΩΣ, ΕΝΩ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ, ΤΖΙΝΑ, --ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, Ο ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΥΣ ΛΟΡΔΟΣ ΜΑΟΥΝΤΜΠΑΤΕΝ-- ΕΠΙΕΖΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ, ΤΑΧΥΤΑΤΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, Ο ΓΚΑΝΤΙ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΝΕΧΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΧΘΗ, ΟΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΠΩΣ-ΟΠΩΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΓΓΑΛΗ (Ο ΓΚΑΝΤΙ ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ Σ' ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΧΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ: "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΣΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ, ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΣΤΙΟΥΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΗΡΘΑΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΑΣ! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΑ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ...ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ!" - ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ! Ο ΜΙΑΡΟΣ! ΠΡΟ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΛΕΥΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΩΣ! Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ: "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΙΝΔΟΥΪΣΜΟΣ! ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ"!!! -- ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, Nathuram Godse ΦΙΛΩ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ...)! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!
ΟΠΟΤΕ, ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΧΟΜΕ, ΑΦ' ΕΝΟΣ, ΔΥΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΦΑΝΑΤΙΚΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ (ΣΗΜΕΡΑ, ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ" ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ! ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΟΥ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΪΣΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΕΡΙΚΑΛΛΕΙΣ ΒΟΥΔΔΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ! ΕΣΥ ΧΑΧΟΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ!! ΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΜΙΣΟΣ!!) ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ, ΚΑΙ, ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ, ΤΗΝ "ΚΟΣΜΙΚΗ" ΙΝΔΙΑ ΤΕΛΟΥΣΑ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑΝ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΠΟΥΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΓΧΝΑ ΤΗΣ(ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ! Η ΙΝΔΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ!) !!!
=========================
Νέα δημοσκόπηση με πρώτο ΣΥΡΙΖΑ και τρίτη Χρυσή Αυγή - Το 20,3% συμφωνούν με την Χρυσή Αυγή!Παγίωση της εικόνας που έδειξαν όλες οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνει και η τελευταία της Marc που ήρθε στην δημοσιότητα και έγινε για λογαριασμό του καναλιού ALPHA. Στην δημοσκόπηση (τα ευρήματα αφορούν καθαρά πρόθεση ψήφου και δεν έχουν γίνει με αναγωγή επί των αναποφάσιστων) πρώτο κόμμα εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο η Χρυσή Αυγή. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2012. 

Σε ερώτηση ποιο κόμμα θα ψήφιζαν αν είχαμε σήμερα εκλογές, το 23,2% των ερωτηθέντων απάντησε ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ και το 21,3% τη Νέα Δημοκρατία.

Τρίτο κόμμα είναι και σε αυτή τη δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 9,6% με το ΠΑΣΟΚ να έρχεται τέταρτο με μόλις 6%. Είναι σαφές ότι η Χρυσή Αυγή κερδίζει ψηφοφόρους από τη ΝΔ, αφού με αναγωγή των ποσοστών της θα έφτανε το 12% τουλάχιστον ενώ η ΝΔ δύσκολα θα έφτανε το 25%.
Σε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που πολιτεύεται η Χρυσή Αυγή, το 75% των ερωτηθέντων εμφανίζεται να διαφωνεί, αλλά το 20,3% συμφωνεί. Αυτό το ποσοστό είναι και το νυν όριο της εκλογικής της επιρροής από την στιγμή που συμφωνούν με τον τρόπο που πολιτεύεται και είναι τεράστιο για τον ριζοσπαστικό, αλλά και αποτελεσματικό τρόπο που πολιτεύονται οι "σκληροί" της δεξιάς.
Το 5,5% των πολιτών θα ψήφιζε Ανεξάρτητους Έλληνες, το 4,9% θα επέλεγε τη Δημοκρατική Αριστερά και το 4,8% το ΚΚΕ.

Επίσης στο κρίσιμο ποιοτικό εύρημα της παράστασης νίκης, πρώτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 48,7% και δεύτερη η ΝΔ με 34,8%.

Στο ερώτημα αν επιθυμούν πρόωρες εκλογές 64,1% των πολιτών  απαντά αρνητικά και σημειώνει ότι επιθυμεί η κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της, ενώ μόνο το 28,7% θέλει προσφυγή στις κάλπες.

Ωστόσο, μόλις το 29,9% πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τελικά τη θητεία της με το 60,4% να «βλέπει» πρόωρες εκλογές.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 49,1%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έπεται με 17 μονάδες διαφορά συγκεντρώνοντας το 32% των προτιμήσεων.

Όσον αφορά στα μέτρα και το αν είναι αναγκαία, το 44,3% των πολιτών απαντά θετικά, ενώ το 47,8% θεωρεί πως η χώρα δεν πρέπει να τα λάβει.

Μάλιστα, το 84,2% θεωρεί ότι αυτά ΔΕΝ θα είναι τα τελευταία σκληρά μέτρα. 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου