Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Οκτωβρίου 2012

Η ΚΑΤΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Η ΚΑΤΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ"

Εικόνες ντροπής οι σημερινές. Δεν έχει σημασία αν έχουν δίκιο ή άδικο οι εργαζόμενοι. Ιερό το ψωμί αλλά δεν μπουκάρεις στο Επιτελείο, δεν βεβηλώνεις την Ακρόπολη ή τον Άγνωστο Στρατιώτη. - Φαήλος Κρανιδιώτης

Από την στιγμή που οι εργαζόμενοι μπήκαν μέσα, η μοναδική λύση ήταν να πυροβολήσουν στο ψαχνό. Ήταν δυνατόν; Όχι, βέβαια! [ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΗΤΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ--ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ? ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ! ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΘΑΧΕ ΚΑΤΑΠΙΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ? ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΒΡΗΚΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ ΚΑΙ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!!]

ΠΡΩΤΟΝ:

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: 
ΠΩΣ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ?
ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΩΣ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ "ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ" ή ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ ή ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΩΝ ή ΠΛΑΚΑΤΖΗΔΩΝ, ΕΠΙΤΕΘΗ Σ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ--ΕΤΣΙ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ"??? ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! 
ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ:
ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΙΣ: ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΣΚΟΠΟΙ (ΚΛΗΡΩΤΟΙ) ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΔΕΙΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΦΕΤΙΧ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ: ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ (ΠΡΑΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ "ΤΑΓΜΑ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΠΡΑΞΙΣ ΤΡΙΤΗ) ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΝ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟ, ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΒΥΣΜΑ, ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ "ΑΝΕΤΗ" ΘΗΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΩΣ "ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ" ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΪΖΥ ΧΟΡΣ!). ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ "ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ" ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΔΙΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΑΛΛΑ, ΛΕΕΙ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΥΛΑΞΙΣ ΜΗΔΕΝ!
-----------
ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΗΤΟ ΜΙΑ "ΠΡΟΒΑ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ? ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΡΟΤΕΡΟ ΕΝΤΙΜΟ ΒΙΟ" ΤΟΥ ΚΚΕ?
------------------
ΤΡΙΤΟΝ:

ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ:
ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΙΣΙΘΑΝΑΤΕΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ! ΝΑ ΣΗΜΑΝΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΛΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ "ΤΑΓΜΑ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ" ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ!) ΝΑ ΑΠΩΘΟΥΝΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟ? ΔΕΝ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΛΑΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΜΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ? Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ? Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΕΑ? Ο ΤΙΤΟ, Ο ΔΗΜΗΤΡΩΦ?
ΟΜΩΣ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ! ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑΝΑΙ ΕΚΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ!!!!
-------------------------------------------------


Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με τους καταληψίες των ΕΝΑΕ να διαπραγματεύονται με τον ... ασκεπή (!) Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μ. Κωσταράκο της αποχώρησή τους από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον εξευτελισμό του υπουργείου και των ΕΔ να τον συναγωνίζονται μόνο τα γελοία μέτρα ασφαλείας.
Έτσι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έγινε το πρώτο υπουργείο Άμυνας του πλανήτη Γη, που μέσα σε διάστημα 18 μηνών καταλήφθηκε δύο φορές από διαδηλωτές και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ έκαναν διαπραγματεύσεις με τους διαδηλωτές!
Το ερώτημα είναι: Υπάρχει κυβέρνηση; Την μια ανοίγει δημόσιο διάλογο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ με έναν αντισυνταγματάρχη γραμματέα δικαστικού που ηγείται των συνδικαλιστών των ΕΔ. Και το κάνει γιατί δεν υπάρχει κανένας από την κυβέρνηση να πει: "Στοπ! μέχρι εδώ"! Την δεύτερη ο Α/ΓΕΕΘΑ διαπραγματεύεται με καταληψίες λες και δεν είναι ο αρχιστράτηγος, αλλά κανένας καθηγητής Λυκείου που συζητά με το 15μελές την άρση της κατάληψης!
Δηλαδή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναγκαστικά κλείνει τρύπες και γίνεται πολιτικό πρόσωπο με την έγκριση της κυβέρνησης. Ποιος χρειάζεται πραξικόπημα;
Το να πούμε πού ήταν σήμερα οι τρεις της πολιτικής ηγεσίας, νομίζουμε ότι είναι πολύ εύκολο ερώτημα. Απλά να ρωτήσουμε που ήταν η κυβέρνηση, συνολικά. Το ρωτάμε τώρα, για να μην το ρωτήσουμε μετά από την επερχόμενη ήττα στο πεδίο της μάχης... 
Το ότι ακουλουθεί «ξήλωμα» των υπευθύνων αξιωματικών από την πλευρά της Αστυνομίας, αλλά και του υπουργείου Άμυνας που ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια του κτιρίου, δεν λέει τίποτα. Σε τελική ανάλυση υπεύθυνος και στρατοπεδάρχης από πλευράς Ενόπλων Δυνάμεων ήταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Τι θα κάνουν; Θα τον "ξηλώσουν"; Από την στιγμή που οι εργαζόμενοι μπήκαν μέσα, η μοναδική λύση ήταν να πυροβολήσουν στο ψαχνό. Ήταν δυνατόν; Όχι, βέβαια! [ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΗΤΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ--ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ? ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ!]
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας έχει συγκαλέσει αυτή την ώρα έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να διαπιστωθεί γιατί βρίσκονταν μόνον τρεις αξιωματικοί της Αστυνομίας στο Πεντάγωνο, ενώ υπήρχε γνωστή κινητοποίηση σε εξέλιξη, όταν μάλιστα άλλες ημέρες υπάρχουν εκεί μονίμως ολόκληρες διμοιρίες και κλούβες σταθμευμένες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δένδιας επικοινώνησε με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και αφού τον ενημέρωσε ότι θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που θα κριθεί ότι ολιγώρησαν, του ζήτησε «να πέσουν κεφάλια» και από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Αλλά είπαμε:
Μέσα στο χώρο του υπουργείου μόνο αν πυροβολούσαν θα μπορούσαν να τους σταματήσουν γιατί εν πάση περιπτώσει, οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να διατηρούν δυνάμεις καταστολής στον περίβολο του υπουργείου.
Έχει ξαναγίνει το ίδιο ακριβώς σκηνικό πριν από 1,5 χρόνο περίπου όταν οι απόστρατοι μπήκαν μέσα και τους "αναχαίτισε" ο τότε Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος.
Κανείς δεν έβαλε μυαλό, ούτε πήρε το μάθημά του. Η ασφάλεια του υπουργείου είναι για γέλια, το έχουμε ξαναγράψει. Και ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις "ασύμμετρων απειλών".
Όχι ότι οι έρημοι οι εργαζόμενοι αποτελούν απειλή, προς Θεού. Έξι μήνες έχουν να φάνε οι άνθρωποι! Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει έναν απελπισμένο. Και το χειρότερο όλων είναι ότι τους κοροϊδεύουν. Όλα τα συναρμόδια υπουργεία.
Ο Λιβανέζος ιδιοκτήτης, Ισκαντάρ Σάφα, ανακάλυψη της οικογένειας Γ.Παπανδρέου και Γ.Χάλαγκ,αφού "τσέπωσε" "και με το νόμο" (Βενιζέλου) κάπου 250 εκατ. ευρώ εξαφανίστηκε και οι εργαζόμενοι σε μία από τις κορυφαίες βιομηχανικές μονάδες της χώρας και της κορυφαίας σε ότι αφορά την βαριά βιομηχανία, απλά ακούν υποσχέσεις και μόνο υποσχέσεις.
Στην τελευταία σύσκεψη των αρχών Αυγούστου που διορίστηκε "ειδικός" από την κυβέρνηση για να βρεθεί μια λύση στην κατάσταση, το είχαμε γράψει: "Θα του φορτώσουν την αποτυχία και μέχρι εκεί. Λύση δεν πρόκειται να βρεθεί".
Το τραγικό είναι ότι λύσεις υπάρχουν, αντίθετα με άλλες περιπτώσεις στο δημόσιο τομέα (τα ναυπηγεία είναι ιδωτικά) που υπάρχουν μόνο αδιέξοδα. Αποφασιστικότητα, πυγμή και βούληση από την κυβέρνηση δεν υπάρχουν...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
------------------------------

 H εικόνα μιλάει από μόνη της: Οι εργαζόμενοι των ΕΝΑΕ έχουν κάνει κατάληψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (η κεντρική είσοδος του ΓΕΕΘΑ είναι) και τα ΜΑΤ από πρώτα έδειραν και συνέλαβαν δεκάδες από αυτούς στην προσπάθειά τους να τους απωθήσουν και να μην μπούν στο υπουργείο, τελικά παραδέχθηκαν, ας πούμε την "ήττα" τους και τώρα απλά τους παρακολουθούν, μήπως μπουκάρουν και στα ενδότερα του υπουργείου! Οι άνθρωποι είναια πλήρωτοι έξι μήνες αι είναι απλά απελπισμένοι.

Οι εργαζόμενοι έχουν όλο το δίκιο του κόσμου με το μέρος τους και το κωμικοτραγικό για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Σκαραμαγκά πέρα από την πελατειακή. Και τι πελάτης: Έχει προπληρώσει για 4 νεα +1 εκσυγχρονισμένο υποβρύχια κι έχει παραλάβει μόλις το 1!

Image

Το ότι οι Γερμανοί του Άκη της HDW και εν συνεχεία της ThyssenKrupp Marine Systems ήταν απατεώνες, το ξέρουν οι πάντες και έχει αποδειχθεί και διαστικώς. Το ότι η νέα ηγεσία των Λιβανέζων του Ι.Σάφα, οι φίλοι της οικογένειας Γ.Παπανδρέου, ήρθαν σαν αρπακτικά, πήραν ότι μπορούσαν, έφτιαξαν κι έναν νόμο για τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι έχει μετανιώσει πικρά ο Ε.Βενιζέλος που τον υπέγραψε και "την κοπάνησαν νύχτα" και αυτό το ξέρουν οι πάντες και το αποδεικνύουν τα γεγονότα.

Αυτό που δεν ξέρουμε και δεν καταλαβαίνουμε είναι το τι κάνει αυτή η κυβέρνηση για να λύσει το πρόβλημα, πέρα από συσκέψεις και διασκέψεις και κόντρα συσκέψεις που αποδεικνύουν ότι επιμένουν να αγνοούν την μία και μοναδική λύση που υπάρχει: Ενιαίος Ναυπηγικός Φορέας και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ναυπηγήσεων του ΠΝ μέχρι το 2025. Χρηματοδότηση και υποδομή υπάρχουν. Μυαλό και βούληση, υπάρχουν;

Τμήμα ειδήσεων defencener.gr

-------------------------------------------------------
Σε διαθεσιμότητα ανώτερος αξιωματικός της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για τα επεισόδια στο ΥΠΕΘΑ
Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ανώτερος αξιωματικός που είχε την ευθύνη των μέτρων για την προστασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
-----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου