Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

25 Οκτωβρίου 2012

SOS - ΜΙΣΟ ΔΙΣ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ!

ΜΙΣΟ ΔΙΣ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ!
ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 5οο ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΤΙΑΡΧΕΣ!


Το Μαξίμου μοιράζει χρήμα στους βαρόνους!




Ο μεγαλομηντιάρχης ζήτησε από τον διευθυντή της εφημερίδας του να αποχωρήσει από το γραφείο τη στιγμή που η γραμματέας τον συνέδεε με το Μέγαρο Μαξίμου. Από την άλλη άκρη του ακουστικού θα άκουγε τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού να του λέει:
-Όταν θα μπουν τα χρήματα της ανακεφαλαιοποίησης κανόνισα με τον δικό μου να πάρεις 25 εκατ. Θα είσαι ο πρώτος που θα εξυπηρετηθεί. Μάλιστα του τηλεφώνησε και ο Αντώνης με τον οποίο όπως ξέρεις είναι καλοί φίλοι και του ζήτησε να δώσει προτεραιότητα σε σένα...
Ο μυστικοσύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, είχε φέρει σε πέρας μια ακόμη «δύσκολη» αποστολή. Λίγο πριν είχε ζητήσει από τον δύστροπο μηντιάρχη να κρατήσει χαμηλά την διαγραφή του βουλευτή Σταυρογιάννη. Το περιστατικό είναι ένα από τα πολλά που αποδεικνύουν πως στην νοσηρή σχέση εξουσίας και μηντιαρχών δεν έχει αλλάξει τίποτε. 
Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο πρωθυπουργός προσωπικά είναι βουτηγμένος ως το λαιμό σ΄αυτό το πάρε δώσε τη στιγμή που πετσοκόβει 30 ευρώ από τις συντάξεις των αγροτών. Η  αγωνία των μηντιαρχών δεν είναι άλλη από το να διασώσουν τα πολυδανεισμένα σαπάκια τους  με νέα θαλασσοδάνεια από τις τράπεζες. Κι αυτό σε αγαστή συνεργασία με το Μαξίμου, το οποίο απαιτεί την απόλυτη σιωπή και συνεργασία στον ιερό σκοπό της ψήφισης των επώδυνων μέτρων του Μνημονίου.
Δεν υπάρχει μηντιάρχης του συστήματος-ακόμη και οι πιο «μικροί» νεόπλουτοι- που να μην περιμένει ως μάνα εξ ουρανού την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για να υπογράψουν στη συνέχεια της δανειακές συμβάσεις των εκατομμυρίων ευρώ. Μια πρόχειρη εκτίμηση του ύψους των δανείων που έχουν ζητηθεί από τους μηντιάρχες τα προσδιορίζει στα 500 εκατ. Ευρώ. 
Μισό δις για την σιωπή της διαπλοκής και την συμπόρευσή της με την συγκυβέρνηση της συμφοράς. 
Είναι δε τόσο διάτρητο το σύστημα που ακόμη και μηντιάρχες που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν κι αυτοί το θαλασσοδάνειο. Κομβικό ρόλο στο βρώμικο αυτό deal  παίζει το περιβάλλον του πρωθυπουργού και ο ίδιος προσωπικά που έχει συναντήσει 2 φορές τουλάχιστο τον καθένα από «σεσημασμένους» μηντιάρχες.
Και δεν είναι μόνο τα δάνεια που περιμένουν ως μάνα εξ ουρανού οι συνήθεις εκβιαστές μηντιοκράτες, είναι και ο ύποπτος ρόλος που έπαιξαν στην διαμόρφωση του νέου Μνημονίου. Ήταν για παράδειγμα οι βαρόνοι των ΜΜΕ και συγκεκριμένος παράγοντας του χρηματοπιστωτικού συστήματος που κατάφεραν να περάσουν στην Τρόικα την απαίτησή τους για μείωση στο μισό των αποζημιώσεων και όλες εκείνες τις αλλαγές στα εργασιακά που φωτογραφίζουν τις χιλιάδες απολύσεις στο χώρο των ΜΜΕ και του χρηματοπιστωτκού συστήματος.
Η προπαγάνδα της σιωπής και της συμπόρευσης με τα μέτρα που απαιτεί το νέο Μνημόνιο πρόκειται να ακριβοπληρωθεί με θαλασσοδάνεια –χάρισμα από το Μαξίμου στους βαρυποινίτες στην συνείδηση του λαού μηντιάρχες. Δυστυχώς όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα το κομματικό τοπίο οι πολίτες δεν έχουν πολιτική διέξοδο και εναλλακτική λύση.
Η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει κοτέτσι που λαλούν πολλοί κοκόροι με τον Τσίπρα να μην μπορεί να επιβληθεί στις φιλοδοξίες των ξεμωραμένων στελεχών του. 
Για το ΚΚΕ που το οδήγησε σε απαξία η κολλημένη με την καρέκλα Παπαρήγα δεν γίνεται λόγος. 
Το Μαξίμου λοιπόν μοιράζει το παιγνίδι με τους μηντιάρχες χωρίς να νιώθει την καυτή ανάσα του ελέγχου αλλά και της Δικαιοσύνης που θα έστελνε στο Κορυδαλλό τους πρωταγωνιστές αυτού του βρώμικου πάρε-δώσε.
Εκτός κι αν οι πολίτες αφυπνισθούν μπροστά στην κόλαση της ανέχειας και πετύχουν την παραδειγματική τιμωρία των ηθικών και φυσικών αυτουργών της εξαθλίωσής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου