Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

14 Δεκεμβρίου 2012

Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ: Η ΘΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ!

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:

Η ΘΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΣΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ! ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΖΕΤΑΙ! ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ! ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ!!!


---ΟΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ", ΟΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!

---ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ (ΕΔΩ Ο κ. ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ! Ομως όχι, δεν χρειάζεται, ήδη η Εφορία μας κατακλύζει με χαρτιά "προκατάσχεσης", θάρθαν και σε εσάς! Φροντίζει η Συγκυβέρνησις να πάρουν το δικό σου και το δικό μου σπιτακι, εύπιστε Πατριώτη μου), ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ! ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ! ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ SPREAD ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!
-----------
ΜΙΑ ΦΡΑΣΙΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΙ:

ΕΙΠΕ Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΕΠΩΛΗΘΗ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ"!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ?

Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΜΕΝΗ Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ "ΑΠ' ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ", ΑΙ! ΛΟΙΠΟΝ! Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΓΚΡΥΟ, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΦΟΒΑΤΑΙ! ΕΧΕΙ ΕΙΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΦΟΣ: "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΟΥ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΗΣ!!" ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ!!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, "ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ", ΑΛΛΑ Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ!!!
ΝΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

------------------------------

 
Την απαγόρευση του ναζιστικού NPD θα ζητήσει η γερμανική Άνω Βουλή
Η υπόθεση παραπέμπεται στο Συνταγματικό Δικαστήριο
Η Bundesrat, η Άνω Βουλή της Γερμανίας αποφάσισε να ζητήσει από το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο να απαγορεύσει το ακροδεξιό Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα (NPD).

Η απόφαση παραπομπής της υπόθεσης στο Συνταγματικό Δικαστήριο ακολούθησε την έγκριση από τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της απαγόρευσης του ξενοφοβικού NPD, το οποίο έχει κυρίως νεοναζί υποστηρικτές και έχει καταλάβει έδρες σε τοπικά Κοινοβούλια σε ορισμένα ανατολικά κρατίδια.

Το NPD, που ιδρύθηκε το 1964 και αυτοχαρακτηρίζεται «πατριωτική δύναμη», θεωρείται ευρέως ρατσιστικό και αντισημιτικό κόμμα, με στενούς δεσμούς με βίαιες νεοναζιστικές οργανώσεις.

Για να τεθεί εκτός νόμου το NPD η κυβέρνηση πρέπει να αποδείξει ότι, ακόμη και αν το κόμμα δεν συνηγορεί ανοιχτά υπέρ της βίας, απειλεί τη δημοκρατία τηρώντας μια «ενεργά επιθετική, μαχητική» στάση απέναντι στο κράτος.

Από την πλευρά της, η Άνγκελα Μέρκελ έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να βεβαιωθεί ότι η υπόθεση έχει στέρεες βάσεις καθώς δεν θέλει να κινδυνεύσει μια δεύτερη αποτυχία, που θα μπορούσε να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και ενδέχεται να νομιμοποιήσει το NPD στα μάτια κάποιων ψηφοφόρων.
Είναι η δεύτερη φορά που η Γερμανία προσπαθεί να απαγορεύσει το NPD.
Το 2003 η προσπάθεια απαγόρευσης του NPD απέτυχε όταν αποκαλύφθηκε ότι πληρωμένοι πληροφοριοδότες και πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών είχαν διεισδύσει στην ιεραρχία του. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα γιατί δεν μπορούσε να καθορίσει σε ποιο βαθμό οι πράκτορες είχαν επηρεάσει τις ενέργειες του κόμματος.
Η νέα διαδικασία για την απαγόρευση του NPD ακολουθεί τις αποκαλύψεις που άρχισαν πριν από ένα χρόνο και πλέον σχετικά με τη δράση της νεοναζιστικής συμμορίας NSU, που δολοφόνησε οκτώ Τούρκους κι έναν Έλληνα μετανάστη καθώς και μια γυναίκα αστυνομικό από το 2000 ως το 2007.

Μάλιστα, πρώην στέλεχος του NPD αντιμετωπίζει δίωξη διότι φέρεται να βοηθούσε την εξτρεμιστική αυτή ομάδα, τα δύο μέλη της οποίας συμφώνησαν ο ένας να δολοφονήσει τον άλλο και κατόπιν να αυτοκτονήσει ενώ το τρίτο, μία γυναίκα, παραδόθηκε κι αναμένει να δικαστεί.  

«Ο ακροδεξιός εξτρεμισμός είναι ντροπή για τη χώρα μας», δήλωσε η Κριστίνε Λίμπερκνεχτ, η συντηρητική πρωθυπουργός του κρατιδίου της Θουριγγίας. «Πρέπει να δράσουμε για να τον εξοβελίσουμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το NPD παραβιάζει το Σύνταγμα».

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΓΕΩΡΓΙΕ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΝΗΤΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΜΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ! «ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΚΡΑΤΗΣΟΥ, ΜΗΝ ΛΥΓΙΖΗΣ! ΣΕ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΦΡΟΝΙΑ, ΟΜΩΣ ΠΑΡΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ! ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ! ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ, Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΒΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ, «ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ»! ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΕΩΡΓΙΕ! ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙ!! ΣΦΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή