Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

6 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ - Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:

ΟΠΩΣ ΕΧΟΜΕ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ (ΕΔΩ) Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΚΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ" ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕ ΤΟ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΝ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΝ ΜΕ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ


ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ:

1, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ! [ΑΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΝ ΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ "ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ"? ΑΣ ΥΠΑΓΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΘΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΑ!]

2.ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ" (ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ: RELIGIOUS INTOLERANCE STATE), ΑΣΦΑΛΩΣ! ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ"! Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΥΡΗΜΑ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑΣ!

3. ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ "ΕΠΙΣΗΜΗ", Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΚΕΙΑ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1844 !

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ:

4. Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΜΑΘΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ "ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΙΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΩΜΕ ΕΥΝΟΪΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

5. ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ "Ο ΕΒΡΑΙΟΣ" , "Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ"!

6. ΕΙΝΑΙ ΕΩΛΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ!
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΩΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ  ΖΗΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΩΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΗ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΗΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ! ΑΠΛΩΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ (ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΝΑΫΛΟΝ) ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ "ΟΡΚΙΣΘΕΙΤΕ!" ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΝΑΣΟΥΝ ΟΥΦΟ!

7. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΗ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΗ! Η ΕΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΒΑΣΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΙ ΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΙΔΡΥΤΟΥ! ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΙΓΕΙ ΒΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ!

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ:

8. ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ Μ.Κ.Ο. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ! ΟΜΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ 100% ΔΙΚΙΟ! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ --ΠΡΟΣΟΧΗ!-- ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!

8. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ:
Α. ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Χ.Ο. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ:
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΣΠΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΒΑΠΤΙΖΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ "ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"!!!
Β. ΑΛΛΟ ΤΑ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ" ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ "ΗΛΘΕ ΔΙΑ (ΝΑ ΣΩΣΗ) ΤΑ ΑΠΟΛΟΛΩΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ" (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!

9. Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΟΗΜΑ: ΝΑ ΕΧΗΣ ΤΟΥΣ ΔΟΜΙΚΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ! ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΜΙΚΟΣ ΛΙΘΟΣ!
ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ "ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ" ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ", ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΤΕ? ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΤΗΝ ΙΕΡΙΧΩ ΚΙ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ "ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ"? ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΙ ΤΗΝ ΛΕΤΕ? ΔΕΝ ΕΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ???

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΩΣ:

ΑΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΘΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΙ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ" ΨΕΥΔΟΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΧΥΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ", ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ!

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΕΔΡΑΙΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟΝ ΔΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ!
--------
Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΥΡΗ ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ (ΕΚΔ. "ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ")
ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ
------------------------------

Η πέμπη Φάλαγγα εντός των Τειχών

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013 - 00:34





Όπου αδυνατούν να φτάσουν τα αριστερά και δεξιά κόμματα της προδοσίας και του ανθελληνισμού, αναλαμβάνουν δράση οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Μια εξ αυτών, το ''Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι'', οργάνωση η οποία έχει πολλάκις κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή, προσέφυγε στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ευρώπης, αιτούμενη να καταργηθεί ο θρησκευτικός όρκος στα ελληνικά δικαστήρια!
Οι προσφεύγοντες στο ευρωπαϊκό δικαστήριο υπεύθυνοι της Μ.Κ.Ο., διαμαρτύρονται για την υποχρέωση των μαρτύρων στα ελληνικά δικαστήρια, να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο. Είναι βέβαια γνωστό, ότι αν κάποιος το επιθυμεί, δύναται να δώσει πολιτικό όρκο ή επιπλέον, αν ανήκει σε άλλο θρήσκευμα(π.χ. Ισλάμ), δύναται να ορκιστεί στο Κοράνι.
Παρά ταύτα, θα πρέπει κάποια στιγμή, οι κύριοι αυτοί των παχυλά (μέχρι πρότινος) επιδοτούμενων μη κυβερνητικών οργανώσεων, να ενημερωθούν πως η Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη είναι η επίσημη θρησκεία αυτού του Κράτους και αυτό ορίζεται συνταγματικά.
Εν τούτοις, οι υπεύθυνοι της εν λόγω Μ.Κ.Ο., υποστηρίζουν ότι η υποχρέωση των μαρτύρων να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο, συνιστά παραβίαση του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας των σχετικών διατάξεων της Σύμβασης, με τις οποίες απαγορεύονται οι διακρίσεις.
Επιπλέον, στην προσφυγή τους κατά της Ελλάδος, στρέφονται και κατά των χριστιανικών συμβόλων, τα οποία βρίσκονται εντός των δικαστικών αιθουσών, ενώ τονίζουν πως όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, γεγονός που θέτει αμφιβολίες για την αμεροληψία των αποφάσεών τους!
Υπενθυμίζεται, ότι η Μ.Κ.Ο. ''Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι'', έχει παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης, σε 48 ποινικές υποθέσεις, όπου το Ελληνικό Κράτος κατηγορήθηκε για ''παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων''. Καθένας δύναται πλέον να αντιληφθεί, τον ξεκάθαρα διαβρωτικό ρόλο των Μ.Κ.Ο., οι οποίες επιδοτούνται από τον Ελληνικό Λαό, για να στρέφονται εναντίον του.
------------------------------

4 σχόλια:

  1. Καλησπερα Κυριε Μαρινη,
    ευτυχες το νεον ετος.
    πολλη καλη η απαντησις σας. ομολογω οτι δεν ερευνησα ΠΟΤΕ μονος μου και δεχομουν το "επισημη θρησκεια" ως δεδομενον. σχεδον κανεις δεν σκεπτεται το επικρτουσα το οποιον θολωνει τον αναγνωστη-πολιτη και διδει στηριξην εις τους εβραιοχριστιανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΜΦΙΤΡΥΩΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σέ όλους. Μήπως δεν πρέπει νάμαστε πολύ αυστηροί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι ο μόνος αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος που είπε δημόσια ότι ΣΕΒΕΤΑΙ τους δωδεκαθεϊστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΘΑ-- Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΕΔΩ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΑΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ) ΑΛΛΑ Η ΔΗΛΩΣΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΝ Η ΔΗΛΩΣΙΣ ΕΓΙΝΕΤΟ ΠΡΙΝ 15 ΕΤΗ ΘΑΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! ΤΩΡΑ, ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΧΟΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ "ΓΝΩΣΤΟΤΗΤΑ"! ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΙ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΣΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΙΝ ΜΑΣ ΕΥΚΤΗΡΙΟΥ ΟΙΚΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΕΙΧΑΝ "ΔΕΣΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ! ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΝΤΗΣΑΝ ΣΑΦΗ ΑΡΝΗΣΙ! ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ! Η "ΓΝΩΣΤΟΤΗΤΑ" ΜΑΣ ΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΔΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩΜΕ! ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩΜΕ! ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ! ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ HERCOLANO ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ --ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΤΗΣ-- ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΠΡΟΝΕΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΑΣΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΣ ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΣΚΕΨΟΥ : ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ ΗΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΘΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ?? Ή ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΣΤΑΣΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΙ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΗ-ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή