Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

28 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

TO BHMA

Αντικομμουνιστικό κρεσέντο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή
Μαύρες μετεμφυλιακές μνήμες και κήρυγμα μισαλλοδοξίας κατά του ΚΚΕ με αφορμή την καταδίκη των «κατηχητικών» σε μικρούς μαθητές



Πυρ ομαδόν κατά του ΚΚΕ από την Χρυσή Αυγή στην Βουλή, με αφορμή την καταδίκη από μέρους του των «κατηχητικών» για μικρούς μαθητές που διοργάνωσε στην Αρτέμιδα Αττικής, τα οποία ο Περισσός χαρακτήρισε «ναζιστική προπαγάνδα». Ο βουλευτής της Χ.Α. κ. Δ. Κουκούτσης εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας  ότι «τα Χριστούγεννα η ΚΝΕ και το ΚΚΕ μάζεψαν παιδάκια κι έκαναν με κάλαντα- παρωδία, τον Λένιν και τα σφυροδρέπανα στον τοίχο γιορτές μέσα στον Περισσό». «Δεν είναι κακό αυτό. Άλλωστε, μην ξεχνάμε και τους νέους πρωτοπόρους, τους πιονιέρους», είπε.
Στο «στόχαστρό» του μπήκε και το άλλοτε ΚΚΕ εσωτερικού, το οποίο, όπως είπε, «ξεχνάει τις πομπώδεις εορτές του Νικολάκη του Τσαουσέσκου –αυτός που έστελνε τα πακετάκια και το χαρτί στην «Αυγούλα» λέω- ο οποίος στα γενέθλιά του είχε επί δύο ώρες παιδάκια με τα κόκκινα μαντηλάκια και του τραγουδάγανε ύμνους».
Το αντικομμουνιστικό κρεσέντο του χρυσαυγίτη βουλευτή δεν σταμάτησε όμως εκεί: «Ξεχάσατε εύκολα τον πατερούλη Στάλιν και τους πιονιέρους», είπε, προειδοποιώντας: «Πάρτε το χαμπάρι, κύριοι, μετά από 64 χρόνια η Χρυσή Αυγή θα γράψει την πραγματική ιστορία. Είμαστε τα παιδιά και τα εγγόνια των νικητών», σημείωσε αναφερόμενος στον εμφύλιο πόλεμο, τον οποίο αποκάλεσε «συμμοριτοπόλεμο»,  που έληξε το 1949 με ήττα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) και του ΚΚΕ, που ήταν ο εμπνευστής και αιμοδότης του. Όπως είπε εξάλλου ο κ. Κουκούτσης «η ιστορία σε αυτήν τη χώρα γράφτηκε από τους ηττημένους», αλλά σημείωσε ότι «εμείς δεν είμαστε η ελαφροδεξιούλα που σας χαρίστηκε τόσο καιρό».
Ο προεδρεύων κ. Ι. Δραγασάκης παρενέβη σχολιάζοντας: «Απολαμβάνω την πίστη στο Σύνταγμα της χώρας αυτής...», προκαλώντας την αντίδραση του θερμόαιμου χρυσαυγίτη βουλευτή, ο οποίος του είπε ότι «δεν χρειάζονται σχόλια». «Χρειάζονται σχόλια! Είναι ευθύνη του προεδρείου να κάνει σχόλια όταν ακούγονται ψυχροπολεμικά και εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα σε αυτή την αίθουσα», του απάντησε ο κ. Δραγασάκης.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Σπ. Χαλβατζής έκανε λόγο για «ναζιστική προπαγάνδα, φασιστική-ρατσιστική αντίληψη και πολιτική πρακτική της Χρυσής Αυγής και μόνιμο αντικομμουνισμό», ενώ σημείωσε ότι «ο ναζισμός ηττήθηκε από την πάλη των λαών με καθοριστική συμβολή του Κόκκινου Στρατού και της εθνικής αντίστασης των λαών της Ευρώπης και του ελληνικού λαού».
«Οι απόγονοι των συνεργατών των Γερμανών κατακτητών, τα εγγόνια των ανθρώπων των Ταγμάτων Ασφαλείας δεν θα γίνουν αποδεκτοί, ό,τι και να κάνουν, από την εργατική τάξη και από τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε ο κ. Χαλβατζής. Δήλωσε μάλιστα ότι «η ναζιστική αντίληψη και πολιτική πρακτική, η δράση εγκληματικών συμμοριών απορρίπτεται από τους εργαζόμενους, που δεν θα δεχτούν να δηλητηριάζεται η παιδική αγνότητα με το φασιστικό δηλητήριο». Προειδοποίησε δε ότι «όπως τσακίστηκε ο ναζισμός στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με την καθοριστική συμβολή του Κόκκινου Στρατού, έτσι θα τσακιστεί και η όποια ναζιστική δράση, η οποία άρχισε να αναπτύσσεται από τη Χρυσή Αυγή».
Η αντιπαράθεση μεταφέρθηκε εκ νέου στην αίθουσα της Ολομέλειας όταν αργότερα ο κ. Χαλβατζής κατήγγειλε την «ναζιστική πρακτική και αντίληψη» της Χ.Α., την οποία αποκάλεσε «μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας που έχει στόχο να χτυπήσει το εργατικό λαϊκό κίνημα». Όπως κατήγγειλε, χρυσαυγίτες επισκέπτονται εργοστασιάρχες και τους ζητούν να απολύουν μετανάστες προσφέροντάς τους εργασία από Έλληνες προς 15 ευρώ μεροκάματο. 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Χρ. Παππάς αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για «κόμμα – επιχείρηση» που «έπαιρνε σκληρό συνάλλαγμα σε δολάρια από την Μόσχα» και «εκπροσώπους μιας αιματηρής ιδεολογίας», ενώ κατηγόρησε τους «επιχειρηματίες του ΚΚΕ που απολύουν εργαζόμενους του ΄΄Ριζοσπάστη΄΄ και του ΄΄902΄΄ φοβούνται ότι πολλοί από αυτούς θα έρθουν ή έχουν έρθει στην Χρυσή Αυγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου