Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

7 Ιουνίου 2013

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ-ΣΟΒΑΡΕΨΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"...

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ
ΣΟΒΑΡΕΨΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"...
Ας απαντήσουμε λοιπόν σοβαρά:
Η ερώτησις "πιστεύετε ότι έγινε το ολοκαύτωμα ή όχι" είναι ανόητη και δεν επιδέχεται απαντήσεως διότι ο νόμος αποκλείει να δοθή απάντησις ως εξής:
1. Εάν πείτε "ΟΧΙ" τότε σας μπαγλαρώνουν γιά κακούργημα!
2. Εάν πείτε "ΝΑΙ" αυτό σημαίνει "ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ"
-----------
ΟΠΩΣ ΟΡΘΩΣ ΕΓΡΑΦΗ:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ή ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"
Διότι στην Γερμανία υπάρχει νόμος που λέει ότι αν έκανες ένα αδίκημα στην χώρα σου και δεν δικάσθηκες διότι εκεί δεν θεωρείται αδίκημα ενώ στην Γερμανία είναι, σε πιάνουν και σε δικάζουν! Ετσι μπαγλάρωσαν έναν κακομοίρη τουρίστα απ' την Αυστραλία πούγραφε γνώμες του στο Φ/Β, κι επειδή πάμε και γιά δουλeιές στην Γερμανία τέρμα η συζήτησι! Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… ΜΑΣ ΤΟΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!
-----------
Επομένως ο νόμος θέτει τέλος στο ερώτημα και ΑΚΥΡΩΝΕΙ τα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ Ανθρώπινα Δικαιώματα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, οπότε εισάγει ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
-----------
ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΜΕ, ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ "ΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ" (απόδειξις οι δύο φίλοι χθές που είχαν μακρά συνομιλία εδώ και σε δευτερόλεπτα την σβήσανε οι ίδιοι)!
Βεβαίως θα μου πείτε ότι εδώ πολεμήσαμε ηρωϊκά (στην Πίνδο και στην Τρεμπεσίνα) γιά να χάσουν οι Παλαιστίνιοι την γή τους μέσα στους φόνους και στο κακό και στην πύρινη κόλαση του Ντέϊρ Γιασσίν κι ευλογήσαμε και το πιστόλι που εφόνευσε τον κόμη Μπερναρντόττε και την βόμβα που ανετίναξε το ξεν. "Βασ. Δαυΐδ" (όχι, όταν δολοφονεί η Ιργκούν αυτό ΔΕΝ είναι τρομοκρατία) και καταπίνουμε άνετα τις βόμβες φωσφόρου που κάνουν τα παιδάκια φιλουρίδια κι όλα αυτά ΔΙΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ!
ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ "ΦΑΓΑΜΕ" ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ και στ' όνομά του ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΛΟΙΠΟΝ, "ΕΣΤΑΞΕ Η ΟΥΡΑ ΜΑΣ" με τους άλλους τους παρακατιανούς?
-----------
Ε{ΠΟΜΕΝΩΣ:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΘΡΙΓΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΕΧΟΥΝ!
-----------
Η "ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ"
Και έχουμε καταπιή και την φρικτή "διγλωσσία":
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ" Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ Η ADL ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΛΥΣΣΑΛΕΩΣ ΚΑΙ ΕΔΟΓΜΑΤΙΣΕ ΟΤΙ "ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!
Με θίγει προσωπικά αυτή η "διγλωσσία" διότι λέγει: είσαι βλάκας κι ότι κι αν ειπούμε, και αυτό και το άντίθετό του, εσύ θα το καταπιής με άνεση!
-----------
ΟΣΟΙ "ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ"
Θα ήθελα επίσης να ειπώ σε όλους αυτούς, από τον βουλευτή κ. Οικονόμου έως τον τελευταίο φίλο μου, που πλέοντας μέσα στην παχυλή αμάθειά τους (στην καλύτερη περίπτωσι, διότι υπάρχει και η άλλη να θέλουν να γίνουν αρεστοί, να "δώσουν εξετάσεις" στους Κοσμοεξουσιαστές ή απλώς στο αφεντικό τους) "τοποθετούνται" στα πραγματικά γεγονότα και λένε το ένα ή το άλλο έωλο και ασύστατο και βλακώδες και απλώς επαναλαμβάνοντας ότι χονδροειδή απιθανότητα λέγει η κάθε προπαγάνδα, θάθελα να καταλάβουν ότι: ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ! ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ!
-----------
ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΠΟΡΑΔΗΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ (αφού ο νόμος απαγορεύει να ομιλούμε γιά την ουσία):
=Η Μεταπολεμική Πολωνία έστησε το κράτος της πάνω στον μύθο του "ολοκαυτώματος" (δικαιολογεί ότι η ΕΣΣΔ κατεβρόχθισε την μισή Πολωνία κι οι Πολωνοί είπαν "ευχαριστώ", ότι η Πολωνία επεξετάθη προς τα δυτικά, έκανε "εθνοκάθαρσι" εξετόπισε τους Γερμανούς και εξόντωσε και 2 εκατομμύρια - όχι, γενοκτονίες είναι αυτά που κάνουν οι ηττημένοι, όχι αυτά που κάνουν οι νικητές ή οι υποτιθέμενοι νικητές. Στην Γερμανία σε δικάζουν αν ειπής ότι την οικογένειά σου την εξόντωσαν οι Πολωνοί). Πολλές επιτροπές ειδικών εζήτησαν την άδεια να εξετάσουν τα στρατόπεδα, ΔΕΝ εδόθη σε καμμία, ΟΥΤΕ ιδική της έκθεσι έχει παρουσιάσει η κυβέρνησις της Πολωνίας. Παράλειψις!
=Η Μεταπολεμική ΕΣΣΔ έστησε την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ της πάνω στον μύθο του "ολοκαυτώματος", τώρα ο κ. Πούτιν θιασώτης και αυτός του "ολοκαυτώματος", θα μπορούσε να κάνη 2-3 απλά πράγματα γιά να διευκολύνη την επιστημονική έρευνα, ένα από αυτά: ΝΑ ΔΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ τα "βιβλία θανάτων" του Αουσβιτς-Μπρικενάου που ακόμη παρακρατεί μυστικά και κλειστά η Ρωσσία· με την δημοσίευσί τους θα κλείση το στόμα του κάθε κακοβούλου αντιρρησία.
=ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ: Εχετε ιδή τον επίσημο χάρτη των στρατοπέδων εξοντώσεως; Σατανική σύμπτωσις: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ! Οπότε ως το 1989 ΔΕΝ μπορούσε κανείς ούτε να διανοηθή να τα εξετάση!
-----------
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου