Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

10 Ιανουαρίου 2014

Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ - O Dieudonné M'bala M'bala μιλάει για τον σιωνισμό


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

O Dieudonné M'bala M'bala μιλάει για τον σιωνισμό

Ο μαύρος Γάλλος κωμικός Dieudonné M'bala M'bala(Nτιεντονέ Εμπαλά Εμπαλά), έχει δημιουργήσει «ισχυρούς πονοκεφάλους» στην Γαλλία. Η παράσταση «Ο Τοίχος», την οποία επρόκειτο να δώσει στη Νάντη, την πόλη από όπου θα ξεκινούσε την περιοδεία του σε όλη τη χώρα, απαγορεύτηκε. Ο Ολάντ παρενέβη ο ίδιος στην υπόθεση, καλώντας τους νομάρχες όλης της χώρας να φανούν «αδιάλλακτοι» απέναντι στην παράσταση του Ντιεντονέ.
Οι γαλλικές αρχές κατηγορούν τον 47χρονο Ντιεντονέ, με μητέρα Γαλλίδα και πατέρα από το Καμερούν, για«υποδαύλιση αντισημιτικού μίσους». Ο ίδιος έχει καταδικαστεί ουκ ολίγες φορές στο Παρίσι για «υποκίνηση φυλετικού μίσους» και «αντισημιτισμό».
Ο Dieudonné είχε αρχικά επιτυχία με τον Εβραίο κωμικό ÉlieSemoun, όπου σατίριζαν τα φυλετικά στερεότυπα. Εκείνη την εποχή, έκανε εκστρατεία «κατά του ρατσισμού» και παρουσιαζόταν στις βουλευτικές εκλογές στο Dreux, ως αντίπαλος του Εθνικού Μετώπου. Ο Dieudonné ήταν τότε ένας διάσημος κωμικός και ηθοποιός, παίζοντας σε δημοφιλείς κωμωδίες, όπως το «Αστερίξ & Οβελίξ : Επιχείρηση Κλεοπάτρα».
Την 1η Δεκεμβρίου 2003, οDieudonné έκανε ένα σκετς σε μια τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με έναν ναζιστή ισραηλινό έποικο. Οι κριτικοί υποστήριξαν ότι είχε «ξεπεράσει τα όρια του αντισημιτισμού» και κάποιες οργανώσεις του έκαναν μήνυση. ΟDieudonné αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη και κατήγγειλε ακόμη περισσότερο τον σιωνισμό και το εβραϊκό λόμπι, με το επιχείρημα ότι είχε «ειρωνευτεί έναν μουλά στο προηγούμενο show και θα πρέπει να του επιτρέπεται να σατιρίσει τους σιωνιστές εξτρεμιστές με τον ίδιο τρόπο».
Ο Dieudonné σταδιακά απαγορεύτηκε από τα mainstreamΜΜΕ και πολλές από τις παραστάσεις του ακυρώθηκαν από τις τοπικές αρχές. Ο Dieudonné ήρθε κοντά στον Jean - MarieLe Pen, πρώην ηγέτη του Εθνικού Μετώπου και έγινε ο νονός μιας από τις κόρες του. Στις εκλογές του 2007κατέβηκε με το «αντι – σιωνιστικό κόμμα».

Παρακάτω θα διαβάσετε αποσπάσματα από μια συνέντευξη που έδωσε στο ιρανικό Press TV στις 7 Απριλίου του 2010.

Δημοσιογράφος : Από πότε αρχίσατε να χρησιμοποιείτε την κωμωδία ενάντια στον Σιωνισμό;

Dieudonné : Στην πραγματικότητα, έχω κάνει σκετς για κάθε μορφή εξτρεμισμού, αλλά η ελευθερία του λόγου σταματά, στη Γαλλία, όταν πρόκειται να επικρίνει κάποιος το Ισραήλ. Δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε για’ αυτό. Πρέπει να προσθέσω ότι έχουμε κάποιον που είναι επικεφαλής της κυβέρνησης που είναι ο ίδιος ανοιχτά σιωνιστής (αναφέρεται στον Σαρκοζί). Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα από τα πιο σιωνιστικά άτομα που έχω δει ποτέ στη Γαλλία.

Δημοσιογράφος : Γιατί είστε εναντίον του Σιωνισμού ; Τι σας παρακινεί να είστε εναντίον του;

Dieudonné : Λοιπόν, άρχισε απλά με το θέμα του άνισου ανταγωνισμού - μια δημοκρατία που δεν αντιμετωπίζει ισότιμα ​​τους πολίτες της. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι στη Γαλλία, για παράδειγμα, τιμούμε μόνο ένα από τα γεγονότα που έχουν προκαλέσει δεινά για τους ανθρώπους - το Ολοκαύτωμα. Άλλες εκδηλώσεις όπου η ανθρωπότητα έχει υποφέρει από αδικίες αγνοούνται εντελώς. Για παράδειγμα, η δουλεία στις γαλλικές αποικίες, ο πόλεμος της Αλγερίας και πολλές άλλες εκδηλώσεις που δεν αναφέρονται ποτέ. Το σιωνιστικό λόμπι επιβάλλει έναν άνισο ανταγωνισμό, μια ιεραρχία στα βάσανα των διαφόρων ανθρώπινων κοινοτήτων, η οποία είναι εντελώς αισχρή.

Αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, να προέρχεται από ένα είδος ατόμου με ένα ανήθικο ή άδικο χαρακτήρα, ο οποίος είναι, από φιλοσοφική άποψη, κατά κάποιο βαθμό, μέτριος. Αλλά σήμερα, που έχουν κάνει τη Γαλλία όμηρο, και είμαστε στα χέρια αδαών ανθρώπων που ξέρουν πώς να δομήσουν τον εαυτό τους σε μια μαφιόζικου τύπου οργάνωση και έχουν τώρα καταλάβει τη χώρα που αξίζει πολύ καλύτερους ηγέτες από εκείνους που είναι διοικούν.
[ ...]
Δυστυχώς , σήμερα, οι αρχές ασκούν μεγαλύτερη πίεση, ιδιαίτερα σε μένα, άμεσα, και άλλοι κωμικοί γενικά φοβούνται και η ελευθερία της έκφρασης μειώνεται στη Γαλλία.

Εσείς, στο Ιράν, όμως - ειδικά όσον αφορά το ζήτημα του Σιωνισμού ... έχετε πολλή ελευθερία της έκφρασης. Οι Ιρανοί που το ακούν αυτό θα πουν : καλά, το θέμα του Σιωνισμού είναι κάτι που δεν θεωρείται μεγάλη υπόθεση, γιατί ο καθένας μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό και ο καθένας ξέρει γι' αυτό.
Αλλά στη Γαλλία, είναι ταμπού να μιλάμε γι’ αυτό, δεδομένου ότι η Γαλλία καθοδηγείται από τους Σιωνιστές, οι οποίοι, ειλικρινά, προσπαθούν να θέσουνε τα πράγματα σε μια σειρά που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Έχουν πολλή δύναμη, και είναι βίαιοι, αλλά δεν είναι καθόλου γενναίοι. Σε μαχαιρώνουν πισώπλατα και σε εξουδετερώνουν οικονομικά.

Εγώ ο ίδιος δέχθηκα επίθεση στο δρόμο από τέσσερις Ισραηλινούς. Πρέπει να σημειώσω ότι συνελήφθησαν. Πήγα στη φυλακή, αλλά τα μέσα ενημέρωσης δεν μίλησαν γι’ αυτό. Τα παιδιά μου δέχτηκαν επίσης επίθεση – τα δύο μικρά παιδιά μου - αλλά και πάλι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μίλησαν γι’ αυτό.

Ξέρουν μόνο να λένε ένα πράγμα - τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτό που είναι σύμφωνο με τον Σιωνισμό - και αυτό είναι που λένε συνεχώς : «αντισημίτης, αντισημίτης». Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι αντισημίτης, αλλά αυτό δεν υπήρξε ποτέ. Σε ό, τι αφορά εμένα, προφανώς δεν είχα ποτέ οποιοδήποτε προβλήματα με τον Ιουδαϊσμό.
[...]
Δημοσιογράφος: Είπατε ότι αυτό ήταν για την κωμωδία και το να κάνεις τους ανθρώπους να γελούν, αλλά πώς θα έπρεπε να γελάνε με τα δεινά κάποιου άλλου ;

Dieudonné : Δεν θέλω - και προφανώς, δεν θα έδινα ποτέ στον εαυτό μου το δικαίωμα - να γελάει με τα δεινά κάποιου άλλου. Μπορώ να γελάσω με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται αυτά τα δεινά. Για παράδειγμα, στη Γαλλία, το Ολοκαύτωμα, έχει γίνει πλέον σαν μια κυρίαρχη θρησκεία, έχει αντικαταστήσει ακόμα και τον Ιησού Χριστό. Πρέπει να ... Είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε αυτό το δόγμα, και να προσευχόμαστε για αυτό σχεδόν κάθε βράδυ, καθώς και να το διδάσκουμε στα παιδιά μας.

Είναι ο τρόπος που οι Σιωνιστές χρησιμοποιούν τα δεινά των Εβραίων - οι οποίοι προφανώς τα έχουν υποστεί - αλλά φυσικά, όχι περισσότερο από ό, τι πολλοί άλλοι στην ιστορία. Είναι μια ταλαιπωρία που δεν πρέπει να αμφισβητηθεί - όπως ακριβώς και οι άλλες - και έχουν εμπορευματοποιηθεί αυτό τον πόνο. Τώρα, αυτό είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να γελάμε.

Μόλις τελείωσα το γράψιμο ενός τραγουδιού - και θα ήθελα να επισημάνω ότι είναι ένα σύντομο τραγούδι για τα παιδιά - και ονομάζεται "Shoahnanas" ή «Ανανάς του Ολοκαυτώματος», στο οποίο προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τους εαυτούς μας πηγαίνουμε με το ρεύμα αυτού του τρόπου προτιμώντας την ταλαιπωρία μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων πάνω από άλλες που έχουν επίσης υποστεί ταλαιπωρίες. Η ανθρωπότητα στο σύνολό της υπέστη (ταλαιπωρίες) και κανείς δεν είναι καλύτερος από τους άλλους. Για εκείνους που πιστεύουν στο Θεό, Εκείνος μας βλέπει από πάνω, και για τους άλλους που δεν πιστεύουν, υπάρχει φύση και εξέλιξη ή σε ό, τι πιστεύουν.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι ο σιωνισμός αποτελεί διαίρεση της ανθρωπότητας. Προσπαθεί να διοικήσει κάνοντας μας πολεμήσουμε ο ένας τον άλλον. Έχουν οργανώσει όλους τους πολέμους και έχουν οργανώσει όλες τις διαταραχές σε αυτόν τον πλανήτη. Είχαν εμπλακεί στο εμπόριο σκλάβων. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το 90 % των πλοίων που μετέφεραν τους Αφρικανούς στις Δυτικές Ινδίες ανήκαν σε Εβραίους και η πλειοψηφία των εμπόρων σκλάβων ήταν Εβραίοι. Προφανώς, οι Εβραίοι σήμερα δεν είναι υπεύθυνοι για ό, τι συνέβη, αλλά αυτό είναι μια πραγματικότητα και αυτό, για παράδειγμα, είναι κάτι για το οποίο δεν μας επιτρέπεται να μιλήσουμε.
[...]
Ο Γάλλος πρόεδρος έχει κάνει δηλώσεις ενάντια στους μαύρους ανθρώπους που είναι εντελώς απαράδεκτες. Λοιπόν, αυτός είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τα χρήματα και την πολυτέλεια που αυτά φέρνουν, αλλά από εκεί, πιέζει για την αποψίλωση των δασών και τη σφαγή των ανθρώπων - και η ίδια η αποψίλωση των δασών είναι ένα είδος γενοκτονίας, υπό το πρίσμα του τρόπου με τον καταστρέφει το περιβάλλον, στο οποίο ζουν οι άνθρωποι. Όσο ο ίδιος και ο φίλος του ο Vincent Bolloré - ο οποίος εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες γαλλικές επιχειρήσεις – ληστεύει την Αφρική με τον Σαρκοζί, αυτό θα συνεχίζεται. Είμαστε σε μια εποχή που η Αφρική κυριαρχείται - τόσο στρατιωτικά όσο και οικονομικά - και αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο.
[ ...]
Σε αντίθεση με το Ιράν, η Γαλλία δεν έχει φυσικούς πόρους. Ως εκ τούτου, ακριβώς όπως οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, πρέπει να πάρει την πρώτη ύλη που χρειάζεται από άλλες χώρες του κόσμου. Για να οργανώσει πολέμους, για να οργανώσει την 11η Σεπτεμβρίου, για να είναι σε θέση να υποστηρίζει ότι θα πρέπει να ξεκινήσει έναν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και να πάει σε πόλεμο στο Αφγανιστάν και να στείλει στρατευμάτων στο Ιράκ κλπ ... Και ο κατάλογος συνεχίζεται. Οι ΗΠΑ είναι μια χώρα που καταρρέει από μόνη της. Ξέρω γι’ αυτό λίγο και επισκέπτομαι τον Καναδά πολύ συχνά. Το έχουμε δει αυτό να συμβαίνει σε άδικα συστήματα, όπως η χρηματιστηριακή αγορά, όπου ένας μικρός αριθμός ανθρώπων πάνε να καταστρέψουν μια χώρα, και να εξαλείψουν τις θέσεις εργασίας πολλών ανθρώπων. Το σύστημα αυτό είναι ένα σιωνιστικό σύστημα.
[...]
Δεν θέλω να μπω στις εσωτερικές υποθέσεις του Ιράν. Δεν ξέρω την ιστορία του Ιράν. Αυτό που ξέρω είναι η φωνή του προέδρου σας, όταν την ακούμε έξω από τα σύνορα και μπορώ να σας πω ότι μπορείτε να είστε υπερήφανοι για αυτή τη φωνή, γιατί εμπνέει ανθρώπους και τους δίνει κουράγιο. Επιτρέπει στους ανθρώπους να λένε, επιτέλους : Είμαστε σε θέση να αντισταθούμε σε αυτό που φαινόταν ότι είναι ακαταμάχητο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πολύ πλούσιοι και με όλη την αίγλη που τους περιβάλλει, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα σε μερικούς ανθρώπους.

Δημοσιογράφος: Έχετε συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ. Θα θέλατε να μας πείτε τι συνέβη κατά τη διάρκεια της συνάντησης και τι συζητήσατε;

Dieudonné : Συζητήσαμε ουσιαστικά για τους ανθρώπους που υποφέρουν αδικίες, και ότι ο καλύτερος τρόπος γι’ αυτούς είναι να αντισταθούμε και να πολεμήσουμε. Συμφώνησε ότι ο πολιτισμός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος πολέμου με ένα ειρηνιστικό τρόπο ενάντια στην αδικία και, ως εκ τούτου, το Σιωνισμό και ειδικότερα το χιούμορ.

Θα ήθελα να μιλήσω για αυτό το έργο που ονομάζεται ‘Shoananas’. Νομίζω ότι αυτό που πραγματικά με εξέπληξε ήταν το άνοιγμα της καρδιάς του προέδρου και η άποψη ότι με τη χρήση του πολιτισμού, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, να αλλάξουμε  τη συμπάθεια μεταξύ των ανθρώπων και να δούμε τον εγωισμό, το ψέμα και τον ρατσισμό να εκλείπουν - πράγματα που έχουν ενσωματωθεί από το σιωνιστικό σχέδιο. Νομίζω ότι το Ιράν, ως παράδειγμα, δημιουργεί το κίνημα.

Μπορώ να φανταστώ ότι είναι ένα βαρύ φορτίο για τους Ιρανούς να μεταφέρουν. Οι θυσίες και η επιθυμία των νέων να δουν κάποια αλλαγή, η οποία αντιλαμβάνομαι, και είναι εντελώς νόμιμη ... εγώ δεν πρόκειται να σχολιάσω. Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι αυτές οι προσπάθειες έχουν πέσει στο Ιράν μία χώρα η οποία έχει γίνει το τελευταίο πεδίο μάχης για αντίσταση, η οποία βοηθά αυτή την ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο - όπως στη Βενεζουέλα, για παράδειγμα.

Στην Ευρώπη, τα πολιτικά κινήματα, όπως το αντι - σιωνιστικό κόμμα, αναπτύσσονται σε όλη την Ευρώπη, και ιδρύθηκε στη Γαλλία από τον Yahia Gouasmi και εμένα. Σήμερα αναπτύσσεται στο Βέλγιο και την Ελβετία και παντού. Οι άνθρωποι γίνονται όλο και περισσότερο ενήμεροι. Έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και ότι αυτά είναι ψευδαισθήσεις. Οι μαχητές πρέπει να ξυπνήσουν - προφανώς, μαχητές της ειρήνης, εκείνους που είναι αφωσιωμένοι στη δικαιοσύνη. Έχουμε μετατραπεί σε πρόβατα, γατάκια, τα οποία τρέφονται με ψευδαισθήσεις και υποχωρητικότητα. Τώρα, σήμερα, το γατάκι γίνεται λιοντάρι που στρέφεται ενάντια στους Σιωνιστές.
[...]
Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε μόλις στην αρχή του δρόμου, αλλά με βάση το ιρανικό μοντέλο, μια επανάσταση αναπτύσσεται στη Γαλλία και εμείς ακολουθούμε την ιδεολογία.

Έχω μια αποστολή για να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να συνεχίσω την εργασία μου ως καλλιτέχνης, αλλά υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που έχουν λάβει το κίνημα στα χέρια τους και οι οποίοι αυξάνονται. Είναι εκείνοι που εμμένουν σε αυτό. Ο λόγος που είμαι εδώ είναι επειδή υπάρχουν άνθρωποι εδώ που θα μας ακολουθήσουν και θα παρακολουθήσουν αυτό που κάνουμε. Το Ιράν έχει γίνει ένας τόπος όπου οι αντι - Σιωνιστές μπορούν να συναντώνται, να επικοινωνούν και να αναπτύσσονται.
[...]
Δημοσιογράφος : Σας ευχαριστώ πολύ. Η τελευταία ερώτηση που έχω για σας είναι σχετικά με την ταινία που σκοπεύετε να κάνετε εδώ, στο Ιράν. Θα θέλατε να μας πείτε περισσότερα γιαυτό;

Dieudonné : Στη Γαλλία, όταν ήθελα να κάνω την πρώτη ταινία ... σας είπα ακριβώς για το τριγωνικό εμπόριο, το δουλεμπόριο, την αγορά και την πώληση ανδρών, γυναικών και παιδιών, οι οποίοι τους άρπαξαν από την Αφρική, τους έβαλαν σε πλοία και τους πήγαν στην Αμερική ή την Καραϊβική να εργαστούν στα χωράφια, πουλήθηκαν σε οικογένειες που αργότερα έγιναν Rothchilds και Ροκφέλερς.

Εμείς ποτέ δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε αυτή την ιστορία, επειδή αυτή το εξαιρετικά ισχυρό λόμπι που κυριάρχησε στον κόσμο αφηγείται εκείνο την ιστορία, χρησιμοποιώντας έναν κινηματογράφο που εξυπηρετεί τα συμφέροντά του. Είναι προπαγάνδα.

Οι Ισραηλινές επενδύσεις σε όπλα είναι σημαντικές, αλλά πολλαπλασιάζονται με 10 ή 20, όταν πρόκειται για την κινηματογραφική βιομηχανία. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που υπάρχει ένας κακός σε μια ταινία του Hollywood, υπήρχε μια εποχή που ήταν Ρώσος. Τώρα, υπάρχει το Ιράν….Αυτή είναι η στρατηγική για τα ψέματα για να κατακτήσουν και να κυριαρχήσουν. Ας μην ξεχνάμε ότι ο κινηματογράφος, πρώτα απ’ όλα, λέει μια ιστορία, που θα μπορούσε να είναι ένα ψέμα, γιατί δεν είναι ένα ντοκιμαντέρ. Έτσι είναι αυτά τα ψέματα προσανατολισμένα στον κινηματογράφο με τέτοιο τρόπο που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Σιωνιστών.

Έτσι, το να κάνεις μια ταινία που αφηγείται την ιστορική αλήθεια είναι δύσκολο, επειδή έχω δουλέψει με έναν ιστορικό για πάνω από ένα χρόνο και έναν ταλαντούχο σεναριογράφο και έχουμε καταλήξει σε ένα σενάριο. Μήπως αυτό αντανακλά την αλήθεια ; Πραγματικά, δεν ξέρω, αλλά γράφτηκε με ειλικρίνεια και γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει μόνο στο Ιράν, φυσικά, με διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου