Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

20 Ιουλίου 2014

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ : ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ : ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
----
Ετέθη η ερώτησις:
Με αφορμή την σύλληψη του τρομοκράτη Μαζιώτη,θα ήθελα να εκφράσω την εξής απορία : Υπάρχει σχέση ανάμεσα στους τρομοκράτες τύπου Μαζιώτη και στην κυβέρνηση;;;Αν ναι,σε τί βαθμό τους ελέγχει και τους καθοδηγεί η κυβέρνηση;Ποιός ο ρόλος τους τελικά και τί εξυπηρετεί η τρομοκρατία;

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ:

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩΜΕ ΜΕΡΙΚΑ:
----
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΠΡΩΤΗ:
Η ΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ:
ΤΑ ΜΜΕ ΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΣΑΝ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ", Ο ΦΟΝΟΣ ΗΤΑΝ "ΕΚΤΕΛΕΣΗ" κ.ο.κ. ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΤΕΧΝΗ (μπράβο παιδιά, παρότι ήσαστε αγράμματοι τα καταφέρνετε άριστα!) π.χ. "Ο ΘΑΝΟΣ ΑΞΑΡΛΙΑΝ, ΤΟ ΑΘΩΟ ΘΥΜΑ", ΤΟΥΘΟΠΕΡ ΕΞΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΡΟΥΚΕΤΤΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΙΩ. ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΣΑ, ΑΥΤΟΣ ΘΑΤΑΝ ΘΥΜΑ "ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ, ΗΤΑΝ ΕΝΟΧΟΣ"!
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΟΝΕΥΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ! ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΠΑΝΕΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ κ. ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΗΛΘΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ! Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΦΟΝΕΥΣ ΝΑ ΛΕΓΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ! ΕΩΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!! 
=Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ! ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ: 
ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ "ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ"! ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΓΡΑΦΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΕΜΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΘΙΓΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ, ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ! Ο κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΜΕΤΑ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ: "ΚΥΡΙΑ ΤΑΔΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΗ"!!
Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ! Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ:
ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΜΕ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!
----
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ:
Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ: "ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?"
----
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΤΡΙΤΗ:
Η ΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΙΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΝ ΕΙΔΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΗ! ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ-ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ? ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ?
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΧΟΜΕ ΕΠΙΚΗΡΥΞΙ, ΕΧΟΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΙ ΔΙ΄ΟΣΟΥΣ ΟΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (ουδέποτε τα ΜΜΕ εχρησιμοποίησαν την λέξιν "συμμορία"--αυτή την φύλαγαν γιά την Χ.Α.) ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΜΙΑ 40ΕΤΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ!! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
21/12/1992 - Μαρούσι, απόπειρα δολοφονίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Παπαδημητρίου. Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ  ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ, ΔΕΝ ΕΓΕΝΟΝΤΟ ΣΚΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΟΠΤΩΝ (κάτι τυπικό που θα κάνουν ακόμη κι όταν καταγγείλετε μία διάρρηξι). Ο αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ. δεν τον εκάλεσε να συζητήσουν να ενημερωθή αλλά αντιθέτως η Ν.Δ. ανευ αποχρώντος λόγου δεν τον έχρισε πλέον ποτέ υποψήφιο βουλευτη!!!
----
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ:
Η ΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:
ΑΥΤΗ ΗΤΟ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΠΑΣΟΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΙΝΤΕΛΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑΣ, ΗΤΟ: "Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ" !! ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ!! ΔΕΙΤΕ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
Η ΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ: ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!
----
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΠΕΜΠΤΗ:
ΠΟΙΟΣ ΗΤΟ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ? ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΒΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ! ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΩΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΗ: ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΟ Ο ΓΟΥΕΛΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΣ ΤΟΥ? ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙ' ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΝΤΕΡΣ!
----
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΕΚΤΗ:
Η ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΗΤΟ ΠΑΡΩΔΙΑ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ ΕΔΙΚΑΣΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΔΕΝ ΕΔΕΧΘΗ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΔΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ", ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΔΙΚΑΣΘΗΣΑΝ ΟΙ ΟΝΤΕΣ ΜΕΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 17Ν ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΑΒΟΝΤΕΣ ΕΝΕΡΓΩΣ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (το αντίθετον: η ανακρίτρια στον βουλευτή της Χ.Α.: Δεν ερώτησα τίποτε δι' εσάς προσωπικώς διότι είσθε μέλος και αυτό αρκεί!)!! ΟΙ ΔΟΘΕΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΟΛΙΓΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, Η ΔΙΚΗ ΑΠΛΩΣ ΕΣΥΣΚΟΤΙΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! 
----
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΕΒΔΟΜΗ:
ΕΝΤΥΠΩΣΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ" π.χ. Τί εξυπηρετούσε ο φόνος του νέγρου του λοχία Ρόναλτ Στιούαρτ (Ronald O. Stewart) στην Γλυφάδα?  Σεις ίσως δεν το μάθατε καν, ομως έγινε πρωτοσέλιδο στις ΗΠΑ κι έφτιαξε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΜΕΣΟ ή ΕΜΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! QUI BONO ??
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΟΧΕΥΣΙ: Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΟΥ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΝΗΣ, ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ!
----
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΟΓΔΟΗ:
ΕΝΤΥΠΩΣΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ", ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΨΩΝΙΖΕ ΦΘΗΝΑ (ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ, ΜΙΝΙΟΝ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ, ΑΤΕΝΕ)! Αυτή η πράξις κατέστησε δυνατόν μετά από καιρό να εμφανισθή εδώ ο ΜΑΡΚ & ΣΠΕΝΣΕΡ κλπ!!
---- 

Επεται συνέχεια… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου