Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

20 Ιουλίου 2020

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ : ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ


ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
——
ΛΕΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ή ΘΕΣΕΩΝ. Ως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΣΙΣ νοείται αυτή η οποία είναι επαρκώς δικαιολογημένη, διαθέτουσα φάκελον με σχετικάς μελέτας, και κυρίως δίδει τας μεθοδους διά των οποίων είναι δυνατόν να αποδειχθή εσφαλμένη, π.χ. «Η λοβώδης πνευμονία οφείλεται στον πνευμονιόκοκκο και εφ’ όσον λάβετε έκκριμα του ασθενούς και το βάλετε σε καλλιεργητικό υλικό θα δείτε ότι θα αναπτυχθούν αποικίες πνευμονιοκόκκου.» Επίσης οι υποστηρίζοντες την εν λόγω θέσιν έχουν υποχρέωσιν να την υπερασπίζονται εις ανοικτήν συζήτησιν έναντι των αμφισβητούντων αυτήν. Είναι επάναγκες δε να επικρατή πάντοτε η «επιστημονική αμεροληψία» και απάθεια, επιχειρήματα εξωεπιστημονικά σκοπιμότητος κοινωνικοπολιτικής ή συναισθηματικού τύπου δεν έχουν θέσιν στην υπηρεσίαν της Επιστήμης. Θεωρείται δε δεδομένον ότι οι επιστήμονες δεν είναι νοητόν κατά την άσκησιν των καθηκόντων τους να λαμβάνουν εντολάς από οιουσδήποτε άλλους ή να υπηρετούν εξωεπιστημονικούς σκοπούς ή προγράμματα!
——
Η ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ είναι το ακριβώς αντίθετον τών ανωτέρω, λειτουργούσα ως «κακώς νοουμένη θεολογία». Η στρατευμένη επιστήμη υπηρετεί εξωεπιστημονικές σκοπιμότητες και οι στρατευμένοι επιστήμονες δέχονται έξωθεν εντολάς. Οι επιστημονικές της θέσεις έχουν την δογματικήν χροιάν τού θεολογικού απολύτου, ΔΕΝ δικαιολογούνται, ΔΕΝ συνοδεύονται από φακέλους με σχετικάς μελέτας αλλά είναι περιθριγκωμένες με διαφόρων τύπων αστυνομικήν προστασίαν. Οι εν λόγω δε στρατευμένοι επιστήμονες κατηγορούν τούς αμφισβητίας ΟΥΧΙ ως κακούς επιστήμονας αλλά ως κακούς ανθρώπους, όργανα του Διαβόλου! Ως οίκοθεν νοείται ο σκοπός της στρατευμένης επιστήμης ΔΕΝ είναι διόλου η επιστημονική διερεύνησις και πρόοδος, αλλά να περιβάλλη με επιστημονικοφανές ένδυμα τας έξωθεν εντολάς τας οποίας λαμβάνει!! Ως εννοούμε ο στρατευμένος επιστήμων και πολύ περισσότερον ανήθικος,  επικίνδυνος και ασφαλώς επίμεμπτος από τον αστυνόμο ή τον προπαγανδιστή ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος! Εξώφθαλμον παράδειγμα ανηθίκου στρατευμένης επιστήμης —βεβαίως, κάθε στρατευμένη επιστήμη είναι εξόχως ανήθικος— αποτελεί η χρήσις της ψυχιατρικής στην ΕΣΣΔ. Εκεί όποιος τουλμούσε να εκφράση κάπως τηνν αντίθεσίν του προς τον Μαρξισμόν-Λενινισμόν, ωδηγείτο εις ψυχιατρείον όπου ιατροί, επίορκοι του λειτουργήματός των, διεπίστωνον ότι είναι τρελλός, διότι μόνον τρελλοί είναι δυνατόν να αμφισβητούν τό ότι ο Μαρξισμός-Λενινισμός είναι το απόλυτον αγαθόν, και τον εθεράπευον με ηλεκτροσόκ (αυτό καταστρέφει διασπάρτως μικροσκοπικές περιοχές του εγκεφάλου καίγοντας τις συνάψεις) μετατρέποντές τον εις φυτόν!!
——
Ο σημερινός Δυτικός Μεταπολεμικός κόσμος είναι εις πολλά καίρια θέματα εξίσου ολοκληρωτικός με τον Σοβιετικόν αδελφόν του! Εις το θέμα της Επιστήμης ο Μεταπολεμικός κόσμος επέβαλε να είναι στρατευμένη τόσον στην Δύσιν, όσον και στην Ανατολή!
Στην Δύσιν η Επιστήμη είναι αναλόγως τού τομέως, ελευθέρα, σχετικώς ελευθέρα, σχετικώς στρατευμένη και απολύτως στρατευμένη!
Κατά την γνώμην μας η Επιστήμη της Ιατρικής είναι σχετικώς στρατευμένη, ελεγχομένη από περίεργα διεθνή κέντρα! Απόδειξις τούτου είναι η σημερινή Επιδημία του Κορωνοϊού κατά την οποίαν άγνωστον διατί η Ιατρική κοινότης αντέδρασε υπερβολικώς, κατά τρόπον μοναδικόν εις την Ιστορίαν, και μάλιστα αποκρύπτοντας πραγματικά στοιχεία και φαλκιδεύοντας την στατιστικήν, π.χ. στις ΗΠΑ ο πρώην υποψήφιος Πρόεδρος Ron Paul, ιατρός το επάγγελμα, τονίζει ότι στο Τέξας με Διάταγμα του Κυβερνήτου οι «πιθανές περιπτώσεις Κορωνοϊού» καταγράφονται ως «νοσήσεις εκ Κορωνοϊού», και ποιές είναι οι «πιθανές περιπτώσεις»; If you have a subjective fever and you have a headache, εάν έχετε πυρετό και πονοκέφαλο! Περαιτέρω έως και 15 άτομα που ήλθαν εις επαφήν με τον «πιθανώς νοσούντα» καταγράφονται και αυτοί ως «πιθανώς νοσούντες». Όλοι δε αυτοί καταμετρώνται τελικώς ως «νοσούντες»!! Λέγομε, ελεγχομένη από περίεργα διεθνή κέντρα, διότι ως γνωστόν αυτή η υπερβολή ΔΕΝ είναι η επιθυμία του Προέδρου Τραμπ.
Η στράτευσις επιτυγχάνεται είτε με διάφορα γενικά μέτρα καταστολής, είτε στας σοβαράς περιπτώσεις διά ροπάλου (κυριολεκτικώς ως π.χ. οι φοιτητές στο πανεπ. Πατρών που επετέθησαν με ρόπαλα να φονεύσουν τον James Watson, ιδέ περαιτέρω)!
Παράδειγμα της πρώτης περιπτώσεως: Ως είπε ο μέγας Αρχιτέκτων Leon Krier, το πρώτον θύμα των κανόνων του Μεταπολεμικού κόσμου είναι η  Κλασσική Αρχιτεκτονική! ΔΕΝ απαγορεύεται διά ροπάλου η Κλασσική Αρχιτεκτονική, γλυπτική και ζωγραφική, όμως όσοι ρυθμίζουν αυτές τις τέχνες, από τα πανεπιστήμια έως τις μεγάλες γκαλερί Τέχνης και τις κυβερνητικές παραγγελίες είναι σαφώς εναντίον των με τρόπον αντιεπιστημονικόν, αήθη και υβριστικόν, ως λέγουν στην Αρχιτεκτονικήν Σχολήν του ΕΜΠ ο προσερχόμενος φοιτητής διδάσκεται ότι για όλα τα δεινά του κόσμου πταίει ο Κλασσικισμός, απόδειξις δε τής βουλήσεως του Ελληνικού Κράτους είναι το ότι  έκτισε το Μουσείον της Ακροπόλεως στον αισχρόν ρυθμόν του Μπρουταλισμού με το γκρό μπετόν, μέσα και έξω, και την στράτζα λαμαρίνα! Ντροπή στις κυβερνήσεις της Ελλάδος, στους Αρχαιολόγους της, στην Ιντελλιγκέντσιά της, που με θράσος μυρίων πιθήκων μάς είπαν ότι θα συνομιλεί με τα κτίσματα της Ακροπόλεως απέναντί του!

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
Παράδειγμα της δευτέρας περιπτώσεως είναι το επιστημονικόν ζήτημα της νοημοσύνης (Ιntelligence). Αποτελεί θεμελιώδες θεολογικόν δόγμα του Μεταπολεμικού κόσμου, ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την ιδίαν νοημοσύνην και εάν δεν την έχουν αυτό οφείλεται σε παράγοντες του περιβάλλοντος! Ως λέγουν οι καθηγητές στα ελληνικά μας σχολεία «όλοι  οι άνθρωποι ίδιοι είναι, απλώς έχουν πάρει διαφορετική παιδεία»! Ως γνωρίζομε σήμερα μάς λέγει η επιστήμη ότι όλα στον άνθρωπο οφείλονται στο DNA! Ούτως ή άλλως βλέπομε να υπάρχουν νόσοι και διαταραχές από χρωματοσωμικές ανωμαλίες!
Ομως, υπάρχει εδώ ένα όριον, ένα στόπ, μία τάφρος, που ουδείς λογικός άνθρωπος επιτρέπεται να υπερβή! Ναί, είναι δυνατόν τα σωματικά χαρακτηριστικά σας να οφείλονται στο DNA, αλλά προσοχή! Το DNA δεν έχει ουδεμίαν σχέσιν με τον βαθμόν της ευφυΐας σας, με το IQ σας, με όλον το πακέττο που ονομάζεται Intelligence! Επιπλέον, το DNA δεν έχει ουδεμίαν σχέσιν με τα υπόλοιπα ψυχικά χαρακτηριστικά σας, με τον χαρακτήρα, τα ορμέμφυτα και τις προδιαθέσεις σας! Ολα αυτά, και τα ψυχικά χαρακτηριστικά και το IQ είναι ζητήματα που τα διαπλάθει και τα επηρεάζει το περιβάλλον και η κουλτούρα και τίποτε άλλο! Το περιβάλλον και η κουλτούρα σάς κάνει έξυπνο ή χαζό, μελαγχολικό ή χολερικό, αγαθό άνθρωπο ή εγκληματικό χαρακτήρα, κατάλληλο διά τον πολιτισμένον βίον ή βάρβαρον! Το ζήτημα προχωρεί και περαιτέρω! Ολοι οι άνθρωποι έχουν τον ίδιον ψυχισμόν και επιθυμούν αυτά που και εμείς επιθυμούμε!
Διαπορούμε, σήμερον το κάθε τί αποδίδεται στο DNA, αυτό είναι ο παντοδύναμος θεός, είναι το κλειδί που εξηγεί τα πάντα! Σε κάθε ερώτησιν επί της φυσιολογίας ή της ανατομικής του ανθρώπου, των ζώων ή των φυτών, η απάντησις είναι δεδομένη: «Μά! Το DNA!» Πώς γίνεται και το DNA δεν έχει ουδεμίαν σχέσιν με την ευφυΐαν ή τον ψυχισμόν! Πώς αλήθεια;
Ένα άλλον εξίσου θεμελιώδες θεολογικόν δόγμα του Μεταπολεμικού κόσμου είναι ότι ΔΕΝ υπάρχουν ανθρώπινες ζωολογικές διαφορές, ΔΕΝ υπάρχουν ανθρώπινα είδη ή υποείδη, αυτά ποτυ λέγονται φυλές ή ράτσες.
Φυλές δεν υπάρχουν και είναι απόλυτος η απαγόρευσις να ομιλής δια την ύπαρξιν ανθρωπολογικών φυλών και η φυσική Ανθρωπολογία απεπέμφθη από το πανεπιστημιακόν-ακαδημαϊκόν πρόγραμμα, η έδρα της Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμον Αθηνών κατηργήθη! Ασφαλώς έτι πλέον αποτελεί θανάσιμον αμάρτημα να θεωρής ότι υπάρχουν διαφορές φυσιολογικές, ψυχικές ή νοητικές μεταξύ των ανθρωπίνων φυλών ή τύπων.
Διγλωσσία σχιζοφρενούς! Στα τρέχοντα γεγονότα στις ΗΠΑ το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν ράτσες και μάλιστα με ιδιαίτερα ψυχικά χαρακτηριστικά: Η ράτσα των Νεγριδών χαρακτηρίζεται από απόλυτον Αγαθότητα και από υψηλήν ηθικήν περιωπήν, ενώ η ράτσα των Λευκών χαρακτηρίζεται από απόλυτον Κακίαν, δολιότητα, ανηθικότητα, εγκληματικότητα και γι’ αυτό οφείλει να εξαδανισθή από προσώπου γής!
Το ζήτημα λοιπόν της νοημοσύνης (Ιntelligence) προφυλάσσεται με απόλυτα αστυνομικά μέτρα!! Ενθυμηθείτε ότι μία απλή φευγαλέα αναφορά περί των νοητικών ικανοτήτων των Νεγριδών ήρκεσε διά να κατατρέψη ολοσχερώς την υπόληψιν και την ακαδημαϊκήν θέσιν του σπουδαιοτέρου ίσως επιστήμονος του 20ου αώνος, του James Watson, του ανακαλύψαντος το DNA, τον οποίον απέβαλε ατιμωτικώς η Ακαδημαϊκή κοινότης διότι τις αρχές του Μεταπολεμικού κόσμου δεν δικαιούται ουδείς να τις παραβαίνη όσον διάσημος κι αν είναι! 

Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ WATSON
Ο James Watson, ο ανακαλύψας το DNA, είχε την ατυχή έμπνευσιν να ψελλίση ότι οι Νεγρίδες έχουν IQ χαμηλότερον των άλλων φυλών με αποτέλεσμα να διωχθή απηνώς και ποικιλοτρόπως. Οπως είπε ο ίδιος (Δεκέμβριος 2014) “no one really wants to admit I exist”, "I have become an unperson”.
Τίνι τρόπῳ αντέδρασαν οι εξημμένοι υπερασπισταί των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εδώ που εθίγετο κάτι καιριότερον από την Ελευθερίαν της γνώμης, η Ελευθερία της επιστημονικής γνώμης; Αυτοί, ουχί μόνον συνετάχθησαν με τους διώκτας-ιεροεξεταστάς αλλά
υπερθεμάτισαν· ας ιδούμε ένα χαρακτηριστικόν παράδειγμα:
Κύριος θεματοφύλαξ της Ελευθερίας στην Αγγλία είναι η Κεντροαριστερά εφημερίς Guardian, όταν εδημιουργήθη το ζήτημα Watson, αποβάλλουσα όλην την περί του Δικαιώματος της γνώμης φλυαρίαν και συντασσομένη με την γνησίαν παράδοσιν της καύσεως των αιρετικών, στο άρθρον της το υπό τον
τίτλον "Watson's bad science" και υπότιτλον "Let's hope the widespread censure of the well-known molecular biologist will prove the death knell of scientific racism - Ας ελπίσωμε ότι η γενικευμένη αυστηρή καταδίκη του γνωστού μοριακού βιολόγου θα οδηγήση στον οριστικόν θάνατον του επιστημονικού
ρατσισμού" (21/10/2007), όχι μόνον υπερθεμάτισε στον διωγμόν και τον αποκλεισμόν του μεγάλου επστήμονος αλλά ορθοτόμησε τον επιστημονικόν
λόγον της αληθείας ώστε όλοι να αντιληφθούμε ότι σήμερον, στον Μεταπολεμικόν κόσμον, η επιστήμη έχει μεταβληθή εις θεραπαινίδα των ιδρυτικών μύθων του Μεταπολεμικού κόσμου εκφέρουσα ξύλινα και γελοιώδη θεολογικά δόγματα. Κατέληγε δε το εν λόγω άρθρον υποστηρίζοντας ως δόγμα, πρώτον, τον πλέον απαράδεκτον επιστημονικόν μύθον της πολιτικής ορθότητος, τον απαραίτητον όμως διά να επιτευχθή η μίξις των φυλών, ότι το IQ δεν είναι κληρονομικόν και δεύτερον, τονίζοντας το απαραίτητον τής εν τοις πράγμασι καταργήσεως της Ελευθερίας της γνώμης:
ΜΤΦΡ: Αυτό το οποίον είναι επιστημονικώς αστήρικτον - και μάλιστα επιστημονικώς χωρίς νόημα - είναι να ισχυρίζωνται πως οι κατά μέσον όρον διαφορές στη νοημοσύνη, όπως μετρήθηκαν με τα πρωτόκολλα του IQ μεταξύ των διαφόρων ομάδων του πληθυσμού, προκαλούνται από γενετικές διαφορές μεταξύ των ομάδων αυτών - πράγμα που αποτελεί την θεμελιώδη θέσιν του ψευδοεπιστημονικού ρατσισμού. Όσον διά την ελευθερίαν του λόγου, αυτές οι ελευθερίες είναι, και πρέπει να είναι, περιοριστέες. Δεν έχομε το δικαίωμα να φωνάξουμε "φωτιά" σε ένα γεμάτο θέατρο, ή να χρησιμοποιούμε ρητορική μίσους - τουλάχιστον στην Ευρώπη, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ. Τώρα, οι ανασκευασθείσες [Ναί, υπεχρεώθη εκ της αφορήτου πιέσεως ο Watson να ανασκευάση] παρατηρήσεις του Watson ανήκουν σε αυτές τις απαράδεκτες κατηγορίες. Έτσι, οι επιπτώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Αν έστω και ένας από τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες στον κόσμο, ομιλώντας με την αυθεντία του βραβείου Νόμπελ, δεν επιτρέπεται να αποφύγη τις συνέπειες της χρησιμοποιήσεως τέτοιων ρατσιστικών ισχυρισμών, τότε, ίσως αυτό το επαίσχυντο επεισόδιο θα αποδειχθή ένα τελευταίο καρφί στο φέρετρο της μακράς και άδοξης ιστορίας του επιστημονικού ρατσισμού.
        
Ομως το μίσος της εφημερίδος Guardian εναντίον του James Watson είναι ασίγαστον και επανήλθε (1/12/2014) με άρθρον υπό τον τίτλον "He may have unravelled DNA, but James Watson deserves to be shunned - Μπορεί να ανεκάλυψε το DNA, όμως ο James Watson αξίζει τον αποκλεισμόν " και υπότιτλον "The scientist is crying poverty and selling his Nobel prize medal, but why should anyone be interested in his racist, sexist views? - Ο επιστήμονας φωνάζει ότι είναι φτωχός και πωλεί το βραβείον Νόμπελ του, αλλά διατί οφείλει τις να ενδιαφερθή γιά τις ρατσιστκές, σεξιστικές απόψεις του;" Το άρθρον,υπογραφόμενον υφ' ενός νεαρού βιολόγου, παρουσιαστού επιστημονικών εκπομπών του BBC4, αποτελεί ένα χαμαιρπές και πλήρες ειρωνίας υβρεολόγιον κατά του Watson, τον οποίον αποκαλεί pernicious character, awful bigot, τον εμπαίζει: some Nobel laureates say stupid ignorant things, τον θεωρεί full of hideous errors. Τελικώς δε δογματίζει και αυτός τον αχαρακτήριστον μύθον: Η γενετική απέδειξε ότι δεν υπάρχουν φυλές! The nicest irony is that genetics – the field he founded and Watson transformed – is precisely the subject that has singularly demonstrated that race as a scientific concept holds no water.
    
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ:
Ο Τζέϊμς Γουώτσον προσεκλήθη διά μίαν διάλεξιν στο Πανεπιστήμιον Πατρών (ιδέ· "Πάτρα: Επιτέθηκαν στον νομπελίστα καθηγητή Τζέιμς Γουότσον", ΤΟ
ΒΗΜΑ, 14/04/2011). όπου εμφανισθέντες φοιτητές με κοντάρια και ρόπαλα τον επροπηλάκισαν και τον ξυλοφόρτωσαν, αυτόν και τους παρισταμένους που προσεπάθησαν να παρέμβουν και ένας καθηγητής κατέληξε στο νοσοκομείον! Οι φοιτηταί και οι φοιτητριές μας τον εξυλοφόρτωσαν ακριβώς επειδή έχει ειπή ότι οι Νέγροι έχουν χαμηλή νοημοσύνη και αυτό τους ενόχλησε πολύ! Συγχαρητήρια στην Ελλάδα μας που παράγει φοιτητάς που είναι γενικώς και εγκυκλοπαιδικώς τόσον πολύ κατηρτησμένοι ώστε γνωρίζουν ακόμη και την νοημοσύνην των διαφόρων φυλών Νεγριδών και Καφριδών!
ΟΜΩΣ σοβαρά: Ο Τζέϊμς Γουώτσον διέπραξε δύο αδικήματα, παρέβη δύο δόγματα (βαρύτητος ίσης με το δόγμα της Αμώμου Συλλήψεως) της θρησκείας του Μεταπολεμικού κόσμου: Πρώτον, υπέθεσε ότι υπάρχει η Νεγρική φυλή, άρα εδέχθη ότι υπάρχουν φυλές, και δεύτερον, υπέθεσε ότι η ευφυΐα είναι φυλετικόν χαρακτηριστικόν οριζομένη από το DNA! Ο Τζιορντάνο Μπρούνο ημφεσβήτησε το δόγμα της Αμώμου Συλλήψεως και κάηκε ζωντανός, κανονικά τον Τζέϊμς Γουώτσον θάπρεπε να τον κάψουμε δύο φορές! Δικαιολογημένη η φονική οργή των φοιτητών μας!
——
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
Οι διάφορες επιστημονικές ενώσεις  που διέγραψαν τον Τζέϊμς Γουώτσον δεν το έκαναν επειδή το Διοικητικόν τους συμβούλιον εμελέτησε σχετικόν φάκελον με επιστημονικάς εργασίας, ούτε μέλη των επιστήμονες με τοποθετήσεις των αντέκρουσαν τα δυό λογάκια που είπε!! Απλώς τον διέγραψαν ως κακόν άνθρωπον, ως ΡΑΤΣΙΣΤΗΝ (άπαξ και εφεύρε αυτήν την λέξιν ο Τρότσκυ, έγινε το φονικώτερον όπλον του Μεταπολεμικού κόσμου)!! Ειδάλλως τί νόημα είχε να συζητήσουν ακόμη κι αν ο γνωστός επιστήμων υπεστήριζε κάτι εξωφθάλμος λάθος;; Δικαίωμά του είναι!!
Ομοίως εις το θέμα του αποχαρακτηρισμού του LGBT από τις «Διαταραχές της προσωπικότητος»!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ: Οι LGBT έχουν ως σύνθημα την φράσιν: «reinvent human nature, reinvent ourselves», να εφεύρωμε εξ αρχής την ανθρωπίνην φύσιν και τον εαυτόν μας! Όμως διά να επιτευχθή αυτό, διά να προσηλυτισθή η κοινωνία στην νέου τύπου ανθρωπίνην φύσιν έπρεπε να υπερπηδηθή ένα παμμέγιστον έμπόδιον, τουτέστιν η ιδέα που έχει η ανθρωπίνη κοινωνία ότι οι ανωμαλίες στον σεξουαλικόν προσανατολισμόν είναι ψυχικές διαταραχές! Οπότε το 1973 η ηγεσία της American Psychiatric Association (A.P.A.), της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, η οποία συντάσσει τον κατάλογον των νόσων επιέσθη «through a series of political maneuvers, lies and outright flim-flams», ως γράφει ο C. Socarides και κάνοντας ένα θαύμα "εθεράπευσε" την ομοφυλοφιλίαν! Η A.P.A. απεφάνθη ότι το «same-sex sex  was not a disorder», δεν είναι μία "ψυχική διαταραχή" αλλά είναι απλώς μία κατάστασις, «a condition», πράγμα τελείως ουδέτερον! Ας προσέξωμε ότι «It was not done by scientific research and general acceptance on the basis of such studies, but by a political vote, and the vote itself was quite suspect, because it was not by a majority of the members», τουτέστιν ΔΕΝ ενεφανίσθησαν νέες επιστημονικές εργασίες οι οποίες εμελετήθησαν και αξιολογήθησαν από την  A.P.A. αλλά η απόφασις ήτο "πολιτική"! Είναι δυνατόν σε ευνομούμενες πολιτείες η "πολιτική" να έχη λόγον στην ιατρικήν επιστήμην; Αδιανόητον! Επίσης «it was not by a majority of the members»: Μόνον το έν τρίτον των μελών έλαβε μέρος στην ψηφοφορίαν και εξ όσων εψήφισαν υπέρ ελάχιστοι αντελαμβάνοντο την σημασίαν και τον αντίκτυπον του πράγματος! Τέσσερα έτη μετά την ψηφοφορίαν εις έρευναν που έκανε το περιοδικόν «Medical Aspects of Human Sexuality» το 69% των ψυχιάτρων απήντησε ότι δεν συμφωνεί με την απόφασιν και φυσικά εξακολουθεί να θεωρεί ως παθολογικήν κατάστασιν την ομοφυλοφιλίαν!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LGBT
Από τα μυριάδες άτοπα της αντιμετωπίσεως του θέματος ας θίξωμε ολίγα:
1) Δεν ακούσαμε να λέγεται στην Βουλήν  πόσοι είναι οι LGBT και αποτελούν τώρα επί έτη το κύριον θέμα ασχολίας της Βουλής και της ελληνικής κοινωνίας;  Πόσον τοις % του πληθυσμού αποτελούν κι έχουν μπη στο επίκεντρον της ζωής ; Διατί δεν το είπε ο εισηγητής;
2) Ο νόμος σήμερον θεωρεί ότι το κύριον ζήτημα που τον ενδιαφέρει στα θέματα που αφορούν παιδιά, όπως τα διαζύγια, είναι "το καλώς έχειν των παιδιών"!
- Στην επιτροπήν της Βουλής και στην ολομέλειαν ΔΕΝ κατετέθησαν κι ούτε οι διαφωνούντες βουλευτές εζήτησαν να κατατεθούν [παχυλή βλακεία;] επιστημονικές εργασίες ελληνικές και διεθνείς που να αναφέρουν τις ψυχολογικές αντιδράσεις των παιδιών που μεγαλώνουν σε σπίτια LGBT! Διατι;
- Έχομε άφθονες κρατικές πανεπιστημιακές έδρες Ψυχιατρικής, Παιδιατρικής, Ψυχολογίας και άλλες συναφείς! Διατί ΔΕΝ  εκλήθησαν στην επιτροπήν οι καθηγηταί αυτοί να ερωτηθούν και να ειπούν την επιστημονικήν γνώμην  τους;; Διατί  οι διαφωνούντες βουλευτές ΔΕΝ εζήτησαν να κληθούν [παχυλή βλακεία;];
3) Διά τους LGBT ακούμε από τότε που ο Πολιτιστικός Μαρξισμός και η New-Left διεκήρυξαν ότι αυτοί θα αποτελέσουν ένα από τα εργαλία διαφθοράς και εξοντώσεως της μπουρζουάδικης κοινωνίας! Διατί στην Βουλήν ΔΕΝ συνεζητήθη αυτό το κρίσιμον ζήτημα, τουτέστιν η εργαλειοποίησις των LGBT ως επαναστατικού οργάνου καταστροφής της κοινωνικής τάξεως; Διατί δεν το έθεσαν οι διαφωνούντες βουλευτές [παχυλή βλακεία;];
==============

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου