Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

3 Μαρτίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ;

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ;
σύνοψις μιάς συζητήσεως
————————————

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΙΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ = ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΝ ΘΕΣΙΝ!!!!!
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑΛΕΓΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!
———
Το έθνος είναι οντότης βιολογική, ιστορική, γεωγραφική, ψυχική και μεταφυσική και συνάμα ευκταίον είναι και κρατική!
Όθεν, λέγοντες Έθνος έννοούμε την Συλλογικήν Οντότητα Ελληνική Πατρίδα! Η οποία ως λέγομε συνοπτικώς είναι οντότης ζώσα, φυσική και μεταφυσική, καθώς περιλαμβάνει τόσον τους ζώντας όσον και τους αποθεωθέντας προγόνους και τις υπόλοιπες θείες οντότητες που φροντίζουν τον Ελληνισμόν!
Όθεν η Συλλογική Οντότης Ελληνική Πατρίδα κατά κύριον λόγον σημαίνει την άρρηκτον σχέσιν με τους προγόνους: Σχέσιν:
1) Βιολογικήν ( = είμεθα γνήσιοι απόγονοί τους).
2) Ιστορικήν (και Εθνική, Λαϊκοπολιτιστική).
3) Γεωγραφικήν (είμεθα γηγενείς στην ιδίαν Ιεράν γην την Θεοβάδιστον και καθαγιασμένην από τους τάφους, το πνεύμα και την παρουσίαν των προγόνων).
4) Ψυχικήν (ως μέλη του υπαρκτού ψυχικού-αιθερικού συνόλου “Ελληνισμός).
5) Πολιτιστικήν (ως μετέχοντες στην αεί ζώσαν Ελληνικήν Κοσμοθέασιν της οποίας ουσία είναι η θρησκεία των 12Θεών).
6) Θρησκευτικήν (ως Λατρεία των αποθεωθέντων προγόνων).
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΕΡΟΝ:
Η "Συλλογική οντότης Ελληνική Πατρίδα" διαθέτει πλήρη και περιγεγραμμένην ψυχικήν υπόστασιν και αποτελεί πραγματικότητα του φυσικού κόσμου και μεταφυσικήν οντότητα καθώς περιλαμβάνει:
(α) Το λεγόμενον "φυλετικόν ασυνείδητον", το οποίον είναι γνωστόν ότι υπάρχει, όμως η επιστήμη της ψυχολογίας αδυνατεί να το εξηγήση. Τούτο ερμηνεύεται ως εξής: Έχοντες ολοι εμείς ζήσει πολλούς βίους ως Ελληνες έχομε αποκτήσει τις ίδιες εμπειρίες και την ίδιαν άποψιν διά τα συμβάντα και διά τούτο έχομε μορφώσει μία κοινήν αντίληψιν μέσω της οποίας δυνάμεθα να συνεννοούμεθα και να κατανοούμε αλλήλους και να συμφωνούμε, π.χ. λέγομε την λέξι "Τούρκοι" και έρχονται στον νου όλων μας όμοιες εικόνες και ορισμοί, ενώ λέγοντας την λέξι "Τούρκοι" σε έναν αλλοδαπό, αυτός έχει διά την λέξι μία τελείως διαφορετική εικόνα και τελείως άλλους ορισμούς, οπότε η μετ' αυτού συνεννόησις καθίσταται λίαν επιφανειακή και συμβατική!
(β) Από τας σκέψεις και τας ενεργείας των Ελλήνων η συλλογική οντότης "Ελληνική Πατρίς" έχει καταστεί οντότης αιθερική τῷ ὄντι υπάρχουσα και αφ' εαυτής ζώσα. Μεταξύ των άλλων η αιθερική οντότης "Ελληνική Πατρίς" περιλαμβάνει πλειάδα ψυχών και οντοτήτων. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζομε (α) τας ψυχάς των νυν ζώντων Ελλήνων, (β) τας ψυχάς των νυν τεθνεώτων Ελλήνων καθώς εντός αυτής ευρίσκεται ο "λειμών της Περσεφόνης", ο Αδης, νήσος αιθερική στον Ενδιάμεσον χώρον η οποία είναι το καταφύγιον των ψυχών των Ελλήνων που έζησαν βίον αγαθόν και  ευρισκομένων νυν μεταξύ θανάτου και νέας γεννήσεως, (γ) τας ψυχάς των  αποθεωθέντων προγόνων οι οποίοι σήμερον είναι Ηρωες (υπό την θρησκευτικήν έννοιαν), Δαίμονες, Θεοί, Θεοί Ολύμπιοι και λοιπά. Επίσης περιλαμβάνει (δ) τον Θεόν ο οποίος έχει ως έργον να φροντίζη διά τον Ελληνισμόν, τον γνωστόν ως "Θεός της Ελλάδος", μετά της θείας ιεραρχίας του, ως και άλλες θείες οντότητες, ως η Αγαθή Τύχη του Αυτοκράτορος, η οποία φροντίζει η τυχαιότης και η συγκυρία να είναι ευνοϊκή στα σχέδιά του και το Δαιμόνιον (Genius) του Αυτοκράτορος, η θεία οντότης η οποία τον καθοδηγεί ώστε να πράττη το ορθόν και το πρέπον. Οθεν, η αιθερική οντότης "Ελληνική Πατρίς" χωρικώς εμφανίζεται ως υψηλή στήλη η οποία εκκινεί από την γήν, εκτείνεται στα υποσελήνια πεδία και προχωρεί περαιτέρω στους Ανωτέρους Κόσμους των Θεών.
ΟΘΕΝ,  η "Συλλογική οντότητα Ελληνική Πατρίδα" ως οντότης πραγματική φυσική και μεταφυσική αποτελεί κατά λογικήν συνέπειαν την πρώτην λατρευομένην υπό την θρησκευτικήν έννοιαν επίσης θείαν οντότητα του Ελληνισμού. 
 ————
Επομένως, διά τον Εθνικιστήν η Κοινωνία δεν είναι  απλώς μία επιφάνεια αποτελουμένη από άτομα, αλλά η επιφάνεια αυτή αποτελεί "φέτα" ενός μεγάλου δένδρου που οι ρίζες του είναι στο παρελθόν και η κορυφή του χάνεται στο μέλλον! Αυτό είναι το έθνος! Το μέλος του έθνους, ο Εθνικόφρων, ΔΕΝ έχει Δικαιώματα έναντι του έθνους ή του Κράτους, αλλ' αντιθέτως έχει μίαν παμμεγίστην υποχρέωσιν, να διατηρήση την συνοχήν αυτού του δένδρου ή της κολόνας! 
Επομένως δεν είναι δυνατόν η θέλησις  των ατόμων της ενεστώσης "φέτας" να αλλάζη πράγματα που αφορούν την ζωήν ολοκλήρου του δένδρου, καθώς το δένδρον ΔΕΝ ανήκει εις αυτούς, ανήκει εις τας μελλοντικάς γενεάς και ΚΥΡΙΩΣ εις τους ιδρυτάς του, ΤΟΥΣ ΤΕΘΝΕΩΤΑΣ, των οποίων η γνώμη οφείλει κάθε στιγμή να πρυτανεύη! Ιδιοκτήτες αυτής εδώ της πολυκατοικίας είναι οι ιδρυτές πατέρες, οι Αποθεωθέντες πρόγονοι, δεν είμεθα εμείς οι προσκαιροι ένοικοι! ΔΕΝ είναι δε δυνατόν η "φέτα" καθ' οιονδήποτε τρόπον --είτε με πλειοψηφίαν, είτε με παμψηφίαν, είτε με Δημοψήφισμα ή με αποφάσεις της Βουλής ή άλλου σώματος να αποφασίζη οτιδήποτε αφορά την ζωήν του δένδρου, τουτέστιν τας θεμελιώδεις θεσμίσεις της Πολιτείας που οφείλομε να είναι ορθές σύμφωνες με την γνώμην των Προγόνων!!
————
Βεβαίως το θεμέλιον του έθνους είναι η βιολογική συνέχεια! Το Ελληνικόν έθνος δεν θα είναι πλέον το Ελληνικόν έθνος εφόσον ο πληθυσμός του αντικατασταθεί από φιλέλληνες Άγγλους λόρδους, όπως ο Λόρδος Βύρων, ή από φιλέλληνες “παράτυπους μετανάστες” απλώς τότε  θα είναι "μία άλλη χώρα"! Διά τούτο ο Εθνικιστής είναι έτοιμος να υπερασπισθή έναντι των επιβούλων ψευδολόγων την βιολογικήν συνέχειαν του έθνους, την συνέχειαν του DNA που λέγουν σήμερα, την συνέχειαν της φυλής, της Ράτσας και να υποστηρίξη ότι ναί, οι Κλασσικοί είναι οι βιολογικοί μας προπάτορες! Αλλοιώς θα ήμασταν "μία άλλη χώρα"!  
Αποτελεί επίσης αξιοσημείωτον στοιχείον ότι ο Ελληνικός πληθυσμός διατηρεί την ψυχικήν και πνευματικήν συνέχειάν του διότι η βιολογική συνέχεια με τους προγόνους αποτελεί μόνον γυμνόν κέλυφος εφ' όσον δεν συνοδεύεται από την ψυχικήν και πνευματικήν συνέχειαν, καθώς το έθνος αποτελεί δομικόν λίθον του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, τουτέστιν η ψυχική και νοητική ιδιοσυστασία του πληθυσμού παραμένουσα αναλλοίωτος στον χρόνον διατηρεί την ιδίαν νοοτροπίαν και αντίληψιν των πραγμάτων, κινείται από το αυτό ιδεολογικόν σύνολον, όπως το βλέπομε στον Λαϊκόν μας Πολιτισμόν, οπότε δικαιούμεθα να ομιλούμε διά "ιστορική οντότητα", καθώς μόνον οι πολιτισμοί αποτελούν οντότητας ιστορικάς. Ούτως ή άλλως, μόνον εφ' όσον ακολουθούμε την ιδεολογίαν και τας γνώμας των είνα δυνατόν οι βιολογικοί πρόγονοι να αποτελούν κυριολεκτικώς προγόνους και διά τούτο όποιος γινόμενος εξωμότης αλλάσσει κοσμοθέασιν αλλάζει και προγόνους!
————
Εδώ θα πρέπει να τονίσωμε ότι τό καλώς έχειν ΔΕΝ αφορά μόνον την βιολογικήν συνέχειαν της ράτσας! Η ράτσα είναι απλώς ο δομικός λίθος διά να υψωθή το οικοδόμημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!  ΕΑΝ ΕΧΟΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ π.χ. ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΣΕΛΘΗ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΩΣ π.χ. ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!!!
———-
ΠΡΟΣΟΧΗ!  Η ΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ!

Η θέσις του Εθνικιστού ΔΕΝ είναι εύκολη και απλή διότι έχοντας ως πρώτη μέριμνά του το καλώς έχειν του έθνους αποκλείει από τον εαυτόν του άλλες πίστεις που πιθανώς συγκρούονται με την πρώτην ―π.χ. η πίστις στην κοσμοπολιτικήν οργάνωσιν του Χριστιανισμού― διότι πιθανώς μεταξύ των οι δύο αυτές πίστεις νάναι ασύμβατες! Διά τούτο επισήμως και επανειλλημένως η Χ.Ο. Εκκλησία αναθεματίζει τον «Εθνικισμό και τον Εθνοφυλετισμό», διότι βλέπει την ασυμβατότητα!!
Πρακτικά, ο Εθνικισμός αποκλείει την πίστινστην οιανδήποτε κοσμοπολιτικήν θρησκείαν, όπως το Ισλάμ, ο Βουδδισμός, ο Μαρξισμός-Λενινισμός, η θρησκεία της Δημοκρατίας, η θρησκεία της Νεωτερικότητος κλπ. Διά τούτο οι σοφοί της ΕΣΣΔ κατεδίκασαν εις θάνατον 15 εθνότητες ως έχουσες «Ισχυρόν εθνισμόν», τουτέστιν εμπνέουσαι στα μέλη τους τον Εθνικισμόν· με πρώτην την Ελληνικήν εθνότητα, παρότι οι Έλληνες ήσαν οι πλέον ενθουσιώδεις οπαδοί του Κομμουνισμού!!
 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ:
1) Ορθώς οι πιστοί της θρησκείας της Δημοκρατίας αποδιοπομπούν τον Εθνικιστή, διότι πιθανώς να έλθη καιρός όπου το καλώς έχειν του έθνους θα απαιτεί άλλο πολίτευμα, την Δικτατορία ή την Ολιγαρχία ή την Θεοκρατία ή οτιδήποτε άλλο φαντασθείτε!!
2) Ορθώς οι πιστοί της θρησκείας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποδιοπομπούν τον Εθνικιστή, διότι Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Εθνικόν Κράτος υπάρχουν όσα και όποτε ευνοούν το καλώς έχειν του έθνους ― πιθανώς επί μεγάλας χρονικάς περιόδους να μην υπάρχη ΟΥΔΕΝ Ανθρώπινον Δικαίωμα!!
3) Όσοι πιστεύουν ότι σκοπός του κράτους είναι το καλώς έχειν των πολιτών ορθώς αποδιοπομπούν τον Εθνικιστή, διότι ο Εθνικιστής υπηρετεί το καλώς έχειν της Συλλογικής Οντότητος και διά να επιτευχθή αυτό είναι δυνατόν εις ωρισμένον χρόνον να απαιτηθή γενεές όλες Ελλήνων να ζήσουν σε συνθήκες λιτότητος και ποικίλων περιορισμών!!
4) Ο Εθνικιστής ΔΕΝ είναι δυνατόν να προσυπογράφη ως Δικαίαν ή Ηθικήν οιανδήποτε γνωστήν κοινωνικήν σύμβασιν ή αρχήν ή οιονδήποτε κανόνα ή νόμον, διότι η κάθε θέσμισις είναι ορθή, δικαία και ηθική εφ’ όσον αυτή ευνοεί το καλώς έχειν της Συλλογικής Οντότητος και μόνον δι’ όσον χρόνον τό ευνοεί!!       
=======

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου