Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

13 Μαΐου 2010

ΤΟ ''ΝΑΙ'' ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.


Ο “πατριωτισμός” της παράδοσης άνευ όρων της Πατρίδας μας στο ΔΝΤ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «ΝΑΙ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!» ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.(ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ), ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
«…Με την κερδοσκοπία των χρηματοπιστωτικών οργανισμών εις βάρος της Ελλάδας, παρουσιάζεται το φαινόμενο να δημιουργείται μεγαλύτερο χρέος (λόγω των επιτοκίων, με όρους “μαύρης αγοράς”) για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις και μάλιστα, ουσιαστικά, οι ίδιοι που μας δανείζουν είναι και αυτοί… στους οποίους χρωστάμε!!! »
Η επίκληση της πατρίδας σε αυτή τη χώρα έχει αναχθεί σε επιστήμη. Εξάλλου, ο πατριωτισμός είναι έμφυτο αίσθημα και εκεί ξέρουν πολύ καλά να καταφεύγουν όλοι οι πολιτικοί, ώστε να ερεθίσουν τα πατριωτικά αντανακλαστικά του λαού και να “νομιμοποιήσουν” τις όποιες ενέργειές τους. Ο ψευδοπατριωτισμός της eurovision, των olympic games και του γλετζέ ελληναρά, εσχάτως, έχει δώσει τη θέση του στον “πατριωτισμό” της παράδοσης άνευ όρων της Πατρίδας μας στο ΔΝΤ. Μέχρι και ο πρωθυπουργός Jeffrey, με την πολύ χαλαρή Εθνική συνείδηση, έχει καταφύγει επικοινωνιακά σε αυτού του είδους τον “πατριωτισμό”. 
Πόσο μάλλον κάποιοι άλλοι, που σε αυτή την ιστορική συγκυρία, ΑΠΕΤΥΧΑΝ να εκφράσουν το αίσθημα του κόσμου που τους εμπιστεύτηκε και προσδοκώντας σε μελλοντική εξαργύρωση της δουλικής στάσης τους από το σύστημα, νομιμοποίησαν με την ψήφο τους την κατοχή. Τώρα, προσπαθώντας να τα μπαλώσουν, καταφεύγουν κι αυτοί στην πολιτική θέση του: “Ήταν δυσάρεστο, αλλά για την Πατρίδα ρε γαμώτο”.
Επέλεξα λοιπόν, να σχολιάσω την απάντηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Βελόπουλου, ο οποίος “ένιωσε την ανάγκη” να εξηγηθεί για τη στάση του (χωρίς να του ζητηθεί, προφανώς, αλλά γιατί καταλαβαίνει ότι αυτά τα υγρά που πέφουν δεν είναι ψιχάλες), γιατί αναμασά μεν τα ίδια ψευτοεπιχειρήματα, αλλά το κάνει πιο σχηματικά από όλους (π.χ. ο Γεωργιάδης, πάλι έγραψε ένα ακαταλαβίστικο μακρυνάρι, πιστός στην τακτική του ότι “αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους”):
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΝΑΙ !!!!!!!
«Επειδή πολλοί από εσάς ήσασταν σκληροί στην κριτική σας (και σωστά πράξατε) θα ήθελα να σας ενημερώσω για το ΝΑΙ που είπα. Είπα ναι στη δανειοδότηση γιατί:
ΟΧΙ σημαίνει:
1. Έλλειψη χρημάτων
2. Στάση πληρωμών
3. Μπλοκάρισμα των τραπεζικών καταθέσεων
4. Πτώχευση της Ελλάδος
Ταυτόχρονα σημαίνει ξεπούλημα όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών και «κλείσιμο» όπως, όπως των εθνικών θεμάτων!
ΝΑΙ σημαίνει:
Διατήρηση της δυσάρεστης οικονομικής κατάστασης με τις περικοπές, αλλά και διατήρηση της ελπίδας πως με θυσίες η πατρίδα θα ανταπεξέλθει και δεν θα χρεοκοπήσει οικονομικά και γεωπολιτικά.
Όταν γνωρίζω ότι ο Paulson και ο Soros επένδυσαν δις ευρώ στη χρεοκοπία της Ελλάδος, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα έβαζα την υπογραφή μου για να κερδίσουν από τη χρεοκοπία της πατρίδας μου αυτοί οι ανθέλληνες και να καταστραφεί ο ιερός μας τόπος!
Κάποιοι εντός και εκτός ήθελαν 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων, να χρεοκοπήσει η Ελλάδα και να υπάρχει η Ελλαδο-κτονία και αυτό το γνωρίζω πολύ καλά γιατί έχω τις πηγές μου.
Εγώ αυτουργός αυτού του εγκλήματος δεν μπορούσα να γίνω!
Πάνω από την όποια διαφωνία μου για τα μέτρα, υπάρχει η πατρίδα!!»
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΩΛΑ ΑΥΤΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ»
Για να απαντήσουμε λοιπόν, όχι στον Βελόπουλο, αλλά γενικότερα σε αυτού του είδους την επιχειρηματολογία, η οποία επιστρατεύτηκε από πολλούς, θα πρέπει να γνωρίζουμε την κατάσταση. Και η κατάσταση έχει ως εξής: Υπάρχει ένα χρέος, το οποίο έχει δημιουργηθεί και διογκωθεί τόσα χρόνια, από όλες τις κυβερνήσεις. Υπάρχει και ένα έλλειμμα, διότι τα έσοδα του κράτους, είναι λιγότερα από τα έξοδα. Άρα, σε μηνιαία βάση, όπως ένα νοικοκυριό, δανείζεσαι με στόχο να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες και την διαφορά εσόδων/εξόδων, αλλά και για να καλύψεις ένα μέρος του χρέους, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει. Ως εδώ καλά. Το ζήτημα όμως είναι ότι υπάρχουν δύο πολύ σοβαρά προβλήματα:
Το ένα πρόβλημα είναι διαρθρωτικό, δηλαδή, από τη στιγμή που τα έσοδά σου είναι λιγότερα από τα έξοδα και κάθε μήνα είσαι μείον, τότε σαφώς πρέπει να κάνεις κάποιες βασικές κινήσεις υποδομής ώστε να μειώσεις τα έξοδα και να αυξήσεις τα έσοδα. Τα έσοδα του κράτους έρχονται από την φορολογία καταρχάς, αλλά και από την παραγωγή, με εξαγωγές κτλ. Με τα μέτρα που έχουν παρθεί όμως, αυτό που γίνεται ουσιαστικά, είναι να επιβαρύνεται άμεσα και μόνον ο πολίτης και το εισόδημά του (μέσω της φορολογίας), ο οποίος μάλιστα, δεν είναι και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση και μεσοπρόθεσμα αυτό θα έχει πολύ δυσάρεστη επίπτωση και στην επιβίωσή του (καθώς υπάρχει μία φούσκα δανείων και πιστωτικών καρτών στην αγορά και δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει), αλλά και στην αγορά γενικότερα, λόγω της μείωσης της κατανάλωσης.
Όσο για την παραγωγή, αυτή εξαρτάται σε ένα επίπεδο από την Ε.Ε. και τη νομοθεσία (πχ ΚΑΠ), η οποία δένει τα χέρια σε παραγωγούς και κράτος, σε ένα άλλο επίπεδο εξαρτάται από την αποβιομηχάνιση και γενικότερα τις πολιτικές ευθύνες στο θέμα του ότι απλώς η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα και σε ένα τρίτο επίπεδο εξαρτάται και από τις σχέσεις με τους “φίλους, γείτονες” και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών.
Σχετικά με τα έξοδα του κράτους τέλος, το επίπεδο της διαφθοράς και της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος είναι τεράστιο και αυτό το γνωρίζουν όλοι, αλλά δεν έχει γίνει ούτε η ελάχιστη κίνηση για την τιμωρία των υπευθύνων και τον περιορισμό της “μαύρης τρύπας”.
Με λίγα λόγια λοιπόν, αυτοί οι οποίοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα και έφτασαν την Πατρίδα μας σε αυτό το σημείο, ισχυρίζονται πως είμαστε στο “σημείο μηδέν” και πως ο πρώτος που πρέπει να πληρώσει και να κάνει θυσίες είναι ο Έλληνας εργαζόμενος. Η πολιτική του πανικού όμως, των τετελεσμένων γεγονότων και του “μαχαιριού στον λαιμό” δεν είναι δυνατόν να φέρει αποτελέσματα, πόσο μάλλον όταν ασκείται πάντοτε “εις υγείαν του κορόϊδου”.
Από την άλλη μεριά, έως και τώρα, η κάλυψη των τρεχουσών υποχρεώσεων του ελλείμματος και του χρέους γίνεται με δανεισμό από τις διεθνείς αγορές, ο οποίος εδώ και μήνες, γίνεται με τους πλέον επαχθείς και κερδοσκοπικούς όρους, με τεράστια ευθύνη της κυβέρνησης Παπανδρέου. Ακόμα μάλιστα και μετά την ανακοίνωση των μέτρων και της εισόδου του ΔΝΤ, οι όροι δανεισμού συνεχίζουν να είναι κερδοσκοπικοί εις βάρος της Ελλάδας, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως το ζήτημα πλέον για την αγορά δεν είναι η Ελλάδα, αλλά η Ε.Ε. και το ευρώ και πως μέσω της Ελλάδας (η οποία με δικές μας ευθύνες είναι ο αδύναμος κρίκος της ΟΝΕ), χτυπιέται ολόκληρη η Ένωση. Παρ’ όλα αυτά όμως, η κυβέρνηση έχει αποτύχει να διαπραγματευτεί και να πείσει την Ε.Ε. για τις δικές της ευθύνες στο ότι δεν προσπαθεί να καλύψει την αχίλλειο πτέρνα της και κυρίως στο ότι δημιούργησε μεν την ΟΝΕ, αλλά δεν προέβλεψε για τη δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης. Έτσι, όπως και στην περίπτωση της λαθρομετανάστευσης, η Ελλάδα γίνεται ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης, καθώς, λόγω των εγχώριων πολιτικών ευθυνών, είμαστε εμείς αυτοί που απορροφούμε όλους τους κραδασμούς της κρίσης.
Εκτός αυτού όμως, με την κερδοσκοπία των χρηματοπιστωτικών οργανισμών εις βάρος της Ελλάδας, παρουσιάζεται το φαινόμενο να δημιουργείται μεγαλύτερο χρέος (λόγω των επιτοκίων, με όρους “μαύρης αγοράς”) για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις και μάλιστα, ουσιαστικά, οι ίδιοι που μας δανείζουν είναι και αυτοί στους οποίους χρωστάμε, τουλάχιστο σε επίπεδο διαπλοκής. Πώς γίνεται να δανείζεσαι από τη Γερμανία πχ με τέτοιους όρους, τη στιγμή που έχεις συνάψει τόσες συμφωνίες για εξοπλιστικά προγράμματα, τη στιγμή που υπάρχει ανοιχτό το θέμα της SIEMENS, τη στιγμή που η Thysen Group παζαρεύει και πουλάει πίσω από την πλάτη σου και με τα χρήματα του Δημοσίου, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά; Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες χώρες και τα παραδείγματα είναι αμέτρητα.
Με την είσοδο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, αυτό που “επιτυγχάνεται” είναι να υπάρξει η “λογιστικοποίηση της πολιτικής”, καθώς όλες οι αποφάσεις γίνονται με γνώμονα μια καθαρά λογιστική πρακτική εξοικονόμησης πόρων, η οποία δεν έχει καμία έννοια για την κοινωνική πρόνοια και τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων και απλώς κόβει και ράβει, ώστε να εξοικονομήσει χρήματα. Το ζήτημα όμως για Εμάς, ως Έλληνες Εθνικιστές, είναι η Εθνική Ανεξαρτησία και η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Δεν γίνεται να αφήσουμε να περάσει έτσι η αντισυνταγματική εκχώρηση της πολιτικής στους Σιωνιστές του ΔΝΤ, δεν γίνεται να αφήσουμε να πληρώσει ο Έλληνας το χρέος που δημιούργησαν άλλοι, χωρίς πρώτα οι ίδιοι να λογοδοτήσουν!
Επίσης, δεν γίνεται να υπάρξει πολιτική με το μαχαίρι στο λαιμό, ούτε τα διαρθρωτικά προβλήματα της Ελλάδος να λυθούν μαγικά με το “κόψε ράψε” του ΔΝΤ, το οποίο ήρθε με προοπτικές δεκαετίας και βάλε, με σκοπό να αλλάξει ολόκληρο το χαρακτήρα της Ελληνικής κοινωνίας, τελειώνοντας αυτό που ξεκίνησαν οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Εάν αυτό είναι το “σημείο μηδέν” και πράγματι είναι, τότε δεν θα παίξουμε το παιχνίδι με τους όρους των Σιωνιστών και των κερδοσκόπων, αλλά με τους δικούς μας όρους. Το παράδειγμα της Ισλανδίας, μιας μικρής χώρας ψαράδων, που η οικονομία της είναι 100 τα 100 στηριγμένη στο Βρετανικό κεφάλαιο, απέδειξε πως τα Έθνη έχουν διαπραγματευτική ικανότητα και μπορούν να αρνηθούν τους εκβιασμούς.
Το ΛΑΟΣ λέει ότι:
ΟΧΙ σημαίνει:
1. Έλλειψη χρημάτων
2. Στάση πληρωμών
3. Μπλοκάρισμα των τραπεζικών καταθέσεων
4. Πτώχευση της Ελλάδος
Γιατί, μήπως υπάρχουν τώρα χρήματα ή μήπως η Ελλάδα δεν έχει πτωχεύσει και απλά περιμένουμε τον ιατροδικαστή; Τραπεζικές καταθέσεις ποιός έχει τόσο τεράστιες, από το όριο ασφαλείας και πάνω, που να τον αγγίζει το μπλοκάρισμα και ποιός λέει ότι αυτό έτσι κι αλλιώς δεν συζητείται και με το ΔΝΤ; Γιατί εξάλλου, έτσι κι αλλιώς, το όχι να προεξοφλεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που διαπραγμάτευση δεν έχει γίνει ουσιαστικά καμία και τα πάντα τα έχουμε δεχτεί άνευ όρων, ακριβώς γιατί υπάρχουν λακέδες που ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ στον δρόμο της υποταγής;
Όσο για το:
Ταυτόχρονα σημαίνει ξεπούλημα όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών και «κλείσιμο» όπως, όπως των εθνικών θεμάτων!
ΟΧΙ κ. Βελόπουλε, αντιθέτως το ΝΑΙ σημαίνει ξεπούλημα και κλείσιμο των Εθνικών θεμάτων, γιατί αποτελεί παράδοση άνευ όρων. Το ΟΧΙ σημαίνει Αντίσταση και διαπραγμάτευση. Το ΟΧΙ δίνει μήνυμα ότι υπάρχουμε!
Τέλος:
ΝΑΙ σημαίνει:
Διατήρηση της δυσάρεστης οικονομικής κατάστασης με τις περικοπές, αλλά και διατήρηση της ελπίδας πως με θυσίες η πατρίδα θα ανταπεξέλθει και δεν θα χρεοκοπήσει οικονομικά και γεωπολιτικά.
Μάλλον σημαίνει διατήρηση της οικονομικής κατάστασης εσαεί και θυσίες των εργαζόμενων, χωρίς καμία πρόταση και προοπτική για ανάκαμψη, αλλά για τη διατήρηση στα πράγματα της ίδιας κάστας που έχει κάτσει στο σβέρκο του Έλληνα τόσα χρόνια.
Όταν γνωρίζω ότι ο Paulson και ο Soros επένδυσαν δις ευρώ στη χρεοκοπία της Ελλάδος, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα έβαζα την υπογραφή μου για να κερδίσουν από τη χρεοκοπία της πατρίδας μου αυτοί οι ανθέλληνες και να καταστραφεί ο ιερός μας τόπος!
Όταν γνωρίζεις ότι ο ο Paulson και ο Soros επένδυσαν δις ευρώ στη χρεοκοπία της Ελλάδος και βάζεις την υπογραφή σου για να “σε σώσουν” οι ίδιοι και τα τσιράκια τους του ΔΝΤ, αυτό πώς λέγεται;
Εμείς, απέναντι σε αυτόν τον “πατριωτισμό”/λάστιχο, που τεντώνεται για να χωρέσει τους πάντες και τα πάντα, απαντούμε με τις Ιδέες μας και προβάλλουμε τον Λαϊκό Εθνικισμό, ως την πολιτική απάντηση και την ουσιαστική μετουσίωση του αληθινού πατριωτισμού, από αίσθημα σε Αγώνα με διεκδικήσεις και όραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου