Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************

.

.
-----------

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κείμενα του Παν. Μαρίνη δημοσιευμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017.
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ 218 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ Είχαν ρημάξει όλη την Αθήνα!

ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ!

- Πάνω από 218 διαρρήξεις σε 24 περιοχές
Είχαν ρημάξει όλη την Αθήνα

 

Τελευταία ενημέρωση: 24.02.2012 | 18:43

- Τα ορμητήριά τους βρίσκονταν σε Νέο Κόσμο και Δάφνη
- Όσα χρήματα έκλεβαν τα μετέφεραν στο εξωτερικό και κυρίως σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης
- Διαβάστε όλες τις περιοχές που είχαν χτυπήσει οι ληστές

 Ακόμη, μια από τις δεκάδες συμμορίες Γεωργιανών «οικονομικών μεταναστών» από αυτούς που κατά χιλιάδες μας έχει στείλει η «φίλη» χώρα Γεωργία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που περνά, καθώς η Ελλάδα είναι μια χώρα στην οποία ευημερούν οι πάντες… 

Μία από τις μεγαλύτερες οργανωμένες σπείρες διαρρηκτών, που εδώ και μήνες είχε διαπράξει εκατοντάδες κλοπές από αποθήκες σπιτιών και πολυκατοικιών στην νοτιοανατολική και βορειοανατολική Αττική, αναζητώντας, κυρίως, χρήματα που έκρυβαν οι ιδιοκτήτες τους, (οι οποίοι τα έβγαζαν από τις Τράπεζες για να τα γλιτώσουν σε περίπτωση πτώχευσης της χώρας), αλλά έκλεβαν μέχρι και δοχεία με λάδι, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια, μετά από έρευνες και παρακολουθήσεις σε όλο το Λεκανοπέδιο.

Τα μέλη της σπείρας, που αποτελείτο -κατά κύριο λόγο- από Γεωργιανούς, κατέστρωναν ολόκληρα στρατηγικά σχέδια, με χάρτες και ειδικές ομάδες παρακολούθησης σπιτιών και στη συνέχεια «χτυπούσαν» μεθοδικά και με την καθοδήγηση δύο αρχηγικών στελεχών, ηλικίας 28 και 27 ετών.

Από κλιμάκια αστυνομικών, σε μια συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθησαν χτες 14 μέλη της σπείρας, ηλικίας από 21 έως 44 ετών, μεταξύ των οποίων και οι δύο αρχηγοί, ενώ αναζητούνται ακόμα επτά γνωστά άτομα και άλλα άγνωστα, που συμμετείχαν στις επιθέσεις. Πολλοί από τους συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι και από το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί οι διαρρήξεις σε 218 αποθήκες, που διαπράχθηκαν τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Τα μέλη της σπείρας, είχαν ως χώρους οργάνωσης και σχεδιασμού των εγκληματικών τους ενεργειών, δύο σπίτια στην περιοχή του Νέου Κόσμου και της Δάφνης, όπου σχεδίαζαν και σημείωναν επάνω σε γεωγραφικούς χάρτες τις «επιχειρήσεις» τους, πριν πραγματοποιήσουν τις «επιδρομές».

Οι δράστες, αφού επέλεγαν τους «στόχους» τους, έμπαιναν σε πολυκατοικίες, κυρίως αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα, παραβιάζοντας τις κύριες εισόδους, και στη συνέχεια αφού παραβίαζαν τις πόρτες των αποθηκών, αφαιρούσαν χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, είδη ένδυσης - υπόδησης, τρόφιμα, ποτά, δοχεία με λάδι, διάφορα είδη διακόσμησης κ.λπ.

Τα χρήματα που αφαιρούσαν τα μετέφεραν στο εξωτερικό και ιδίως σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης, μέσω εταιρειών μεταφοράς χρημάτων. Τα χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας τα πουλούσαν σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, ενώ άλλα καθημερινής χρήσης αντικείμενα, τα κρατούσαν για προσωπική τους χρήση.

Χθες, κατά τη διάρκεια διαδοχικών οργανωμένων αστυνομικών επιχειρήσεων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής, με τη βοήθεια και τη συνδρομή των Υπηρεσιών Ασφάλειας της Βορειοανατολικής Αττικής και της Αθήνας, συνελήφθησαν τα δέκα από τα 14 βασικά μέλη της οργάνωσης.

Σε ταυτόχρονες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκε μεγάλος αριθμός από ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές (φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, βιντεοκάμερες κ.ά.), χρήματα, ρολόγια χειρός, κοσμήματα, ποδήλατα, είδη ρουχισμού, βαλίτσες και σακίδια, δοχεία με λάδι κ.ά., καθώς και διαταγές αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στα τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν χάρτες της Αττικής με σημειωμένες διευθύνσεις, διαρρηκτικά εργαλεία, μεταλλικές λάμες και άλλα αντικείμενα. Τα αυτοκίνητα αυτά κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς και αποθήκευσης κλοπιμαίων.

Από τις 218 διαρρήξεις αποθηκών, οι 53 ήταν στη Γλυφάδα, 22 στον Αλιμο, 20 στην Αγία Παρασκευή, 18 στο Βύρωνα, 13 στην Ηλιούπολη, 10 στην Αργυρούπολη, 10 στο Μαρούσι, 10 στην Καισαριανή, 9 στην Πεύκη, 8 στο Ελληνικό, 7 στη Βούλα, 7 στα Βριλήσσια, 7 στο Χαλάνδρι, 5 στον Άγιο Δημήτριο, 3 στην Κηφισιά, 3 στην Νέα Χαλκηδόνα, 3 στον Κολωνό, 2 στο Χολαργό, 2 στην Μεταμόρφωση, 2 στου Ζωγράφου, μία στο Νέο Ηράκλειο, μία στο Παλαιό Φάληρο, μία στους Αμπελόκηπους και μία στο Παγκράτι.

Το αστείο βέβαια της υπόθεσης είναι ότι οι τέσσερις από τους δεκατέσσερις  κατηγορούνται(!) ότι διέμεναν… παράνομα στη χώρα, κάτι που σημαίνει πως οι υπόλοιποι ήταν νόμιμα!

Κανένας δεν τους είπε πως η είσοδος στη χώρα της «μόνιμης αφασίας» είναι ελεύθερη το ίδιο και η παραμονή; Φυσικά απελάσεις δεν πρόκειται να γίνουν καθώς τόσο οι προηγούμενες όσο και η τωρινή κυβέρνηση θεωρούν τις απελάσεις ως μια αγγαρεία την οποία καλό θα ήταν να αποφεύγουν για χάρη του «πολύ- πολιτισμού» για τον οποίο τόσο αγόγγυστα αγωνίζονται. Να μην ξεχάσουμε βέβαια και τα κόμματα της αριστεράς τα οποία όχι μόνο θεωρούν τις απελάσεις απαράδεκτες αντίθετα είναι υπέρ της νομιμοποίησης όλων μεταξύ αυτών προφανώς και των τεσσάρων που ήταν παράνομα στη χώρα. 
-----------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου