Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

24 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! Tριτοκοσμικά φάρμακα για τους Έλληνες μετά το μνημόνιο! + ΣΧΟΛΙΟΝ

24 Φεβρουαρίου 2012

http://lovehellas.blogspot.com/2012/02/t_24.html


Tριτοκοσμικά φάρμακα για τους Έλληνες μετά το μνημόνιο!

Σαρωτικές αλλαγές στον χώρο της φαρμακευτικής περίθαλψης των ασφαλισμένων με έμφαση στη χρήση των γενοσήμων και τη μείωση της δημόσιας δαπάνης, φέρνει σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας που αναμένεται να ψηφιστεί με τη διαδικασία του επείγοντος την ερχόμενη Τετάρτη (29-02-2012.).  Συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας θα ισχύσει υποχρεωτικά από 1/3/2012 στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.
Σε μια εποχή που η ανεργία χτυπάει κόκκινο και οι Έλληνες αναζητούν εισοδήματα απεγνωσμένα, με έναν εφαρμοστικό νόμο για θέματα υγείας που ήρθε στη Βουλή χθες βράδυ, αναμένεται να μείνουν στο δρόμο περισσότεροι από 20.000 εργαζόμενοι.
Σύμφωνα με όσα ορίζει ο νέος νόμος που θα τεθεί προς ψήφιση, πλέον προωθείται η αγορά αντιγράφων φαρμάκων προκειμένου να μειωθούν οι κρατικές δαπάνες για τη υγεία κάτι που όμως αναμένεται να έχει σημαντικές συνέπειες στη ζωή των ασθενών. Τα φάρμακα αυτά, που προέρχονται από βιομηχανίες της Νοτιοανατολικής Ασίας είναι αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και δημιουργούν σοβαρά ζητήματα γύρω από την περίθαλψη των Ελλήνων.

Με απλά λόγια, αφήνουν όλους εμάς απροστάτευτους μπροστά στις ασθένειες και δημιουργούν μονοπωλιακές καταστάσεις στην ελληνική αγορά με ότι συνέπειες θα έχει αυτό και στις μελλοντικές τιμές αυτών των σκευασμάτων.

Με το νέο μνημόνιο, όπως αναφέρουν οι βιομηχανίες φαρμάκων, ο Έλληνας ασθενής δεν θα έχει πρόσβαση σε φαρμακευτική περίθαλψη του 2012, αλλά σε σκευάσματα της δεκαετίας του '40.

Τι είναι τα γενόσημα (αντίγραφα φαρμάκων); [ΣΥΝΗΘΩΣ "ΦΑΣΟΝ" ΤΑ ΛΕΜΕ]


Είναι φάρμακα που παρασκευάστηκαν ώστε να είναι πανομοιότυπα με φάρμακα στα οποία έχει ήδη χορηγηθεί άδεια κυκλοφορίας (φάρμακα αναφοράς). Ένα γενόσημο φάρμακο περιέχει την ίδια δραστική ουσία με το φάρμακο αναφοράς και χορηγείται στην ίδια δόση για τη θεραπεία της ίδιας ασθένειας με το φάρμακο αναφοράς.

Γενόσημο προϊόν είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ίδιο με ήδη εγκεκριμένο προϊόν (το προϊόν αναφοράς ή πρωτότυπο). Το γενόσημο προϊόν περιέχει την ίδια δραστική όπως το προϊόν αναφοράς, σε ίδια ποσότητα. Η δραστική ουσία ενός φαρμάκου είναι το συστατικό που του προσδίδει τη θεραπευτική του αποτελεσματικότητα.
Την έντονη αντίδραση του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών προκαλεί η υποχρεωτική συνταγογράφηση γενοσήμων φαρμάκων, υποστηρίζοντας ότι με την απόφαση αυτή «τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των ασθενών κι επιβαρύνονται μακροπρόθεσμα άσκοπα τα ταμεία, αφού τελικά αποδεικνύεται ότι το φθηνό αποβαίνει ακριβό και επικίνδυνο».

--------------------------------
ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ?? ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ! 


ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟ ΕΞΗΣ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΒΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΝ ΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΩΝΙΚΟ (ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ) ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ! ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΥΠΗΡΧΟΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ! ΟΜΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ! "ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ" ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΗΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ AMOXIL, ΕΝΩ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΗΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ  ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΦΑΣΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤHΚΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΪΚΑ!!!


ΟΜΩΣ, ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ:


ΛΕΓΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ!!! 


ΝΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΥΓΡΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ή ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ) ΟΠΩΣ π.χ. ΤΟ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΙΩΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ! ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝ ΞΗΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΨΑΚΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΗΝ "ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΗΝ ΜΟΡΦΗΝ", ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙ' ΑΛΛΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΜΑ ΜΟΡΙΩΝ! ΣΗΜΕΡΟΝ ΔΕ ΕΧΟΜΕ ΤΑ ΕΠΕΝΔΕΔΥΜΕΝΑ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΜΑΤΑ (GRANULES)! Η "ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ" ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΝ ΚΙ ΔΙΑΘΕΣΙΝ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΨΑΚΙΟΥ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ!! ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΜΕ, ΠΑΡΕΞ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η "ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ !! 

---------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου