Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

8 Φεβρουαρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ-Η "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΑΞΙΣ!

«Εκτίθεται διεθνώς η χώρα»

Εφαρμογή του νόμου για τη χορήγηση ασύλου ζητά ο Συνήγορος του Πολίτη


Να εφαρμόσουν τις ισχύουσες διατάξεις, ένα χρόνο μετά τη θέσπισή τους, για τη χορήγηση ασύλου, καλεί ο Συνήγορος του Πολίτη τούς αρμόδιους φορείς, ενώ ταυτόχρονα ζητά την παρακολούθηση τής πιστής εφαρμογής τους, από την κεντρική διοίκηση, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Όπως σημειώνει η Ανεξάρτητη Αρχή, ο νόμος 3907/2011, που προβλέπει τη λειτουργία της Υπηρεσίας Ασύλου και της Αρχής Προσφύγων, καθώς και της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, για τη διαχείριση μικτών ροών στα σημεία εισόδου, δεν έχει εφαρμοστεί και τονίζει ότι «η παράταση τής υφιστάμενης κατάστασης εκθέτει διεθνώς τη χώρα».


Ο Συνήγορος του Πολίτη έχει ήδη αποστείλει στους αρμόδιους φορείς έκθεση αυτοψίας (που είχε πραγματοποιήσει από κοινού με την Εθνική Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στην περιοχή του Έβρου), στην οποία καταγράφονται τα προβλήματα που διαπίστωσε, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι:


  • Ο εντοπισμός των δικαιούχων διεθνούς προστασίας και η διαδικασία ασύλου,
  • Η ακολουθούμενη πρακτική της επιβολής διοικητικής απέλασης και προσωρινής κράτησης αδιακρίτως στο σύνολο των εισερχομένων αλλοδαπών
  • Στις άθλιες συνθήκες στους χώρους κράτησης.
Η Ανεξάρτητη Αρχή επισημαίνει δε, ότι παρότι πέρασαν εννέα μήνες από την αποστολή της έκθεσης στους αρμόδιους φορείς και παρά την ένταση των προβλημάτων, η κεντρική διοίκηση δεν έχει ανταποκριθεί στις προτάσεις του Συνηγόρου του Πολίτη.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ
---------------------------------------------------------------
Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΜΑΘΗΣ, ΠΩΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΔΥΣΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΠΟΥ ΝΟΜΟΥ ???
ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΟΧΙ, ΛΑΘΩΣ, Η ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΥΛΟΥ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ !! ΤΟ ΑΣΥΛΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ--ΜΕ ΑΣΥΛΟ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ!!! 

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΛΕΝΕ ΑΣΥΛΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΛΕΞΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ"!!!

ΛΟΙΠΟΝ, κ. ΣΥΝΗΓΟΡΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΗ ΓΙΝΕΣΘΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΥΛΩΝ, ΜΗ ΓΙΝΕΣΘΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΜΗ ΓΙΝΕΣΘΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΘΕΜΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ π.χ. ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΣΥΛΟΝ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΤΟΙΑΥΤΗΝ Η ΕΛΛΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΑΣ ΑΛΛΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ π.χ. Η ΕΛΛΑΣ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΦΑΓΗ Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΞΙΟΥΤΑΙ ΤΟΝ κ. ΑΛ ΜΑΛΙΚΙ (προσωπικός φίλος του κ. Γ. Παπανδρέου, όστις μεταβαίνει και στην Βαγδάτη δια να τον ιδή) ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΑΣΥΛΟΝ ΣΕ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ!!!
ΤΩΡΑ ΔΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ --ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΙΤ! ΟΛΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Σ' ΕΤΟΥΤΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΙΤΗΣΙΝ ΔΙ' ΑΣΥΛΟΝ! ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ, ΤΥΝΗΣΙΟΙ, ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ, ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΗ Η ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!!!

ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΗ ΑΣΥΛΟΝ ????

ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΧΘΗ ΩΣ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΝ ΤΟΥ ΟΗΕ !!! 
ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΗ ΑΜΕΣΩΣ ΑΔΕΙΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΤΟΥ ΑΡΜΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΔΗΛΟΥΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ (ΕΑΝ Ο ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ!!! 
ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΝΗΘΟΥΝ Ν ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΔΙΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΛΠ !!!

ΝΑΙ, ΘΑ ΕΙΠΗ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ: ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΟΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ???
ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΗΝ ΑΙ ΑΘΕΜΙΣΤΟΙ ΧΩΡΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟΝ!!! 
ΚΑΙ Ο ΑΙΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΘΑΔΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΙ ΣΥΝΘΗΚΑΙ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ!!!
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΘΕΛΩΜΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!!!
---------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου