Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

23 Φεβρουαρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟΝ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ !!!

Πέταξαν τον Μέγα Αλέξανδρο από τον Παπάγο – Χολαργό!


«Θίχτηκαν» τα «δημοκρατικά» αισθήματα των αριστεριστών
Από τον Μάκη Βραχιολίδη (Ανεξάρτητος Παρατηρητής)

Η πρωτοβουλία 250 κατοίκων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού να ανεγερθεί το υπό κατασκευήν άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε πλατεία της πόλης, ζητώντας παράλληλα τη μετονομασία της οδού «17 Νοεμβρίου» που θα φιλοξενήσει το γλυπτό, σε «Μεγάλου Αλεξάνδρου», τορπιλίστηκε από φανατικούς αριστεριστές, οι οποίοι με απειλές, ακόμη και σε βάρος του Δημάρχου, ανάγκασαν την απόσυρση της πρότασης!!!
Να υπογραμμιστεί ότι σε ολόκληρη την Αττική δεν υπάρχει ούτε ένα άγαλμα αφιερωμένο στον Μέγα-Αλέξανδρο!

Η πρωτοβουλία 250 κατοίκων οι οποίοι ενυπογράφως αιτήθηκαν τη συζήτηση της πρότασής τους από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παπάγου-Χολαργού, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ενορχηστρωμένη σφοδρή αντίδραση αριστεριστικών φασιστικών στοιχείων, οι οποίοι αφού συγκεντρώθηκαν σε café της περιοχής, εξέδωσαν απειλητικά μηνύματα που στρέφονταν ευθέως κατά της δημοκρατίας και των θεσμών της. Ανάμεσα στα όσα απειλητικά εκτόξευσαν, ήταν: "Κανένας δήμαρχος, κανένας άρχοντας δε θα ορίσει την αλλαγή ονόματος της κεντρικής οδού εισόδου στο Χολαργό… ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.."
Λίγες ημέρες πριν, γνωστός ιστότοπος που κινείται επίσης σε «αριστεριστικό» χώρο, αναρτούσε απειλητικού περιεχομένου μηνύματα, όπως το ακόλουθο: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΣΑΝ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ...».

Μετά από αυτή την απαράδεκτη εξέλιξη, ο δωροδότης του αγάλματος, αρχιτέκτονας Μπάμπης Στάϊκος, απέσυρε την χορηγία του γλυπτού, εκφράζοντας την απογοήτευσή του, διότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος θα δίχαζε, αντί να ενώνει τους πολίτες!

Ο…εξοβελισμός του γλυπτού του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τις πόλεις Παπάγου-Χολαργού, έρχεται σε μια δύσκολη για τη χώρα συγκυρία, την ώρα δηλαδή που βάλλεται από εντόπιους και εξωτερικούς εχθρούς. Όταν μάλιστα, οι Σκοπιανοί αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες», κλέβοντας την ιστορία μας και τα ιερά σύμβολα της Μακεδονίας, όταν οι γείτονές μας έχουν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων, έχοντας ταυτόχρονα δώσει το όνομα του Μακεδόνα στρατηλάτη στο αεροδρόμιό τους, οι βίαιες αντιδράσεις ορισμένων φανατισμένων σε βάρος της τοποθέτησης του αγάλματος του Μέγα-Αλέξανδρου σε κεντρικό σημείο της πόλης του Χολαργού, δείχνει το επίπεδο κατάπτωσης στο οποίο έχει οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία!
Οι 250 πολίτες, υπό το κράτος απειλών και προπηλακισμού (ένας πολίτης δέχθηκε επίθεση με κλωτσιές και γροθιές), υποχρεώθηκαν βιαίως να αποσύρουν την πρότασή τους για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 
------------------------------------------------
ΙΔΙΚΟΝ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ ???? 

ΟΠΩΣ ΕΧΟΜΕ ΕΙΠΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ!!!

ΤΟ ΝΑ ΛΕΓΩΜΕ ΟΤΙ 20-30 ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ "ΚΑΝΟΥΝ ΖΑΦΤΙ" ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!! ΑΠΛΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟ (ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ), ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΙ !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 250 ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ?? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ?? ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ "ΚΟΤΣΙΑ", ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΜΕ!!! Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΝ 5.000 ΠΗΧΕΩΝ!!! ΝΑΙ, Σ' ΑΥΤΟΥΣ!!! ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΞΙΖΕΤΕ!!!! Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΩ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου