Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

29 Φεβρουαρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ - Κύριε ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ!

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ: 1/3/2012

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του απερχόμενου υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, ελέχθη μεταξύ άλλων:

"Για το κέντρο της Αθήνας αναφέρθηκε στο Ειδικό Σχέδιο Αστυνόμευσης το οποίο, όπως είπε, αξιολογείται διαρκώς, αναπροσαρμόζεται και επικαιροποιείται. «Η δράση των αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο και την ευρύτερη περιοχή είναι έντονη, διαρκής, αδιάλειπτη και φανερή στους πολίτες». "

 ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΟΣΙΤΣΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ! ΙΔΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ (ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ΙΔΟΥ Η ΤΟΣΙΤΣΑ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!): Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ! ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΣΙΤΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΩΪΝΗ! Ο κ. ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΚΑΛΑ" ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΙΔΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!!! ΜΕΤΑ ΠΑΡΕΛΕΥΣΙΝ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΠΑΛΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΛΕΓΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΤΟΤΕ Ο κ. ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ "ΞΕΣΠΑΣΕ" ΜΕ ΣΚΟΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΥΘΕΤΗΣΗ! "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ? ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΕΙΣΘΕ? ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ? ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ"!!!
 
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ --ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ -- Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΔΙΟΡΘΩΘΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΤΙ ΕΠΕΞΕΤΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΥΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ -- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΛΩΝΟΣ)! ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ Η ΕΦ. ΕΘΝΟΣ (ΕΔΩ) :

««Πιάτσα ηρωίνης στην αυλή του πανεπιστημίου

Μέσα μετρούν τις πληγές σε... ντουβάρια κι έξω σε ψυχές. Ενα πανεπιστήμιο κομμάτια που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Δυο κόσμοι με απόσταση φωτός μεταξύ τους συναντώνται καθημερινά στη Σόλωνος, σε μια δύσκολη και παράξενη συνάντηση!
Καθηγητές και φοιτητές από τη μια, ανθρώπινα ράκη, μετανάστες, βαποράκια και ναρκομανείς από την άλλη. Αυτή είναι η εικόνα του Πανεπιστημίου Αθηνών, ακριβώς έξω από την πόρτα της Νομικής σχολής.
Από τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, μέχρι το εντευκτήριο «Κωστής Παλαμάς» και την κορυφή του πάρκου Πατριάρχου Γρηγορίου του 5ου, έχει απλωθεί η πιάτσα της ηρωίνης, του παραεμπορίου των αλλοδαπών και των αστέγων.
Στον 5ο όροφο κάνουν μάθημα με σπασμένα τζάμια και στο ισόγειο παιδιά «σαν τα κρύα τα νερά»... χτυπάνε ενέσεις, μέρα μεσημέρι!
Σοκάρουν οι εικόνες που καταγράψαμε.
Νεαρή κοπέλα, που κάθε άλλο παρά παραπέμπει σε πρεζάκι, να χτυπά ένεση ηρωίνης στον λαιμό, στην είσοδο της Νομικής σχολής, την ώρα που μπροστά της περνούσαν δεκάδες φοιτητές. Δίπλα της, κοιμούνται σε μόνιμο κατάλυμα, μετανάστες που με τα μπαγκάζια και τα σκουπίδια τους, κρύβουν το άγαλμα του Καποδίστρια, στο κέντρο του πάρκου. Πιο πέρα βρίσκονται σε εξέλιξη... δοσοληψίες μεταξύ εμπόρων και ναρκομανών.
Στην κεντρική πόρτα του παλαιού κτιρίου της Νομικής στη Σόλωνος, ένα ζευγάρι αστέγων κοιμάται αμέριμνο.
Η κατάσταση γύρω από τη σχολή δείχνει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, κι οι φοιτητές μόλις πέσει το σκοτάδι, τρέμουν να μπουν στα αμφιθέατρα...
Ουκ ολίγες φορές, καθηγητές αλλά και φοιτητές έχουν πέσει θύματα ληστειών ή και εκφοβισμού από τις «επικίνδυνες αυτές φυλές» που κατοικούν σχεδόν στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου. Κι αναρωτιέται κανείς: Την κατάληψη που οδήγησε στο κάψιμο της πόλης των Αθηνών, οι πρυτανικές αρχές την αγνόησαν.
Το πανεπιστημιακό άσυλο που έχει γίνει άσυλο ανομίας, λησμόνησαν ότι καταργήθηκε.
Τις τραγικές αυτές εικόνες... στην αυλή του πανεπιστημίου, πώς μπορούν και τις ανέχονται;»»

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΓΙΝΕ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ (ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ? ΞΕΡΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ?) ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΛΩΝΟΣ! ΦΟΒΑΣΑΙ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΦΘΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΡΝΤΟΥ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΜΕ ΠΑΝΩ ΣΚΟΥΦΑ-ΔΙΔΟΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!!!! 
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, (ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΔΗΡΙΚΑ (ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ ΝΑ ΔΙΕΚΤΡΑΓΩΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΔΙΕΜΑΡΤΥΡΗΘΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ"!!!)! ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΞΕΡΡΙΖΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΝΔΡΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΤΗ ΑΚΡΗΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ! ΠΑΡΑΤΥΧΩΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΗΡΗΣΕ: "ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ?" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΓΡΙΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ...."! 
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΕΠΑΙΤΕΣ: (α) ΧΟΝΔΡΕΣ ΡΟΜΑ [[ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ/ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ 150.000 ΡΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ -- ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΩΣ "ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ") ΠΟΥΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΘΗΚΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ]], (β) ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΣΑΡΙΚΙΑ, (γ) ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ (δ) ΠΟΛΛΟΙ-ΠΟΛΛΟΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ!! ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ! (Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟΝ ΕΤΑΙΡΙΣΜΟΝ, ΔΙΑΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ ???)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ! Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ), ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο κ. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ! ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑΝ ΤΟΙΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΘΑ ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΟΜΩΣ ΕΚΠΛΗΞΗ! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ ΟΙ ΒΑΡΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ!!!

ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ή ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ (ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΧΗ) κοκ κοκ!
----------------------------------
1/3/2012 ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΙΣ:



NEWSIT
Τελευταία ενημέρωση: 01.03.2012 | 14:21

Σήμα κινδύνου γύρω από την Νομική και ΑΣΟΕΕ

Την ανάγκη σταθερής παρουσίας ειδικών σωμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας (ΥΜΕΤ) στη Νομική Σχολή και στην ΑΣΟΕΕ επισημαίνει ο δήμος της Αθήνας με έγγραφό του στη Βουλή.  

Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή, προς απάντηση ερώτησης που είχε απευθύνει στο υπουργείο Εσωτερικών η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη και στο οποίο περιγράφονται συνθήκες ανομίας στις περιοχές γύρω από τη Νομική Σχολή και την ΑΣΟΕΕ.
Στις οδούς Μασσαλίας και Ακαδημίας κοντά στη Νομική Σχολή, καθώς και στην οδό Πατησίων όπου βρίσκεται το κτίριο της ΑΣΟΕΕ «οργανωμένες ομάδες άσχετων με το πανεπιστήμιο ατόμων ή και φοιτητών εμποδίζουν βιαίως τις επιχειρήσεις των κλιμακίων της Δημοτικής Αστυνομίας και παρέχουν προστασία στους παράνομους εμπόρους, χρησιμοποιώντας καταχρηστικά την προστασία του ασύλου. Επίσης, παρεισφρέουν άτομα τα οποία εκμεταλλευόμενα την παρουσία αλλοδαπών υπαίθριων μικροπωλητών, εκδηλώνουν ποινικά κολάσιμες παραβατικές συμπεριφορές, όπως είναι η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οι επιθέσεις σε περαστικούς και οι κλοπές».

Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή του γενικού γραμματέα του δήμου Αθηναίων, σύμφωνα με την οποία «όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στα σημεία αυτά ενοχλούνται από την εκεί αστυνόμευση, επιδεικνύοντας συστηματική επιθετική συμπεριφορά, εξυβρίζοντας λόγω ή έργω τους δημοτικούς αστυνομικούς, λαμβανομένου υπόψη ότι οι τελευταίοι δεν φέρουν ούτε καν αμυντικό εξοπλισμό».

Η κατάσταση που επικρατεί οδηγεί στην αδυναμία της Δημοτικής Αστυνομίας να διενεργεί καθημερινούς συστηματικούς ελέγχους του παρεμπορίου με αποτέλεσμα την ποιοτική υποβάθμιση των συγκεκριμένων περιοχών και σημειώνεται ότι «απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη σταθερής παρουσίας ειδικών σωμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας (ΥΜΕΤ) πλησίον των ανωτέρω σημείων, προς άμεση συνδρομή των υπαλλήλων σε περίπτωση που δεχτούν ανάλογες επιθέσεις».

Η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη έχει επισημάνει ότι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι όχι μόνο τραγική αλλά επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα και πλήττει κατοίκους και εμπόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου