Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

9 Φεβρουαρίου 2012

Σε εξέγερση καλεί η Αριστερά + ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!

 ΣΧΟΛΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ:
ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΙ "Η ΕΛΛΑΣ" ΑΛΛΑ "Η ΧΩΡΑ"!!! 
ΔΙ' ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΔΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ "ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ" ΑΝΕΥ ΠΡΟΓΟΝΩΝ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ)! ΔΙ' ΑΥΤΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΕΤΟΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"!! ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ "ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Σ' ΟΠΟΙΟΝ "ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ" ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΕΔΩ, "ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ" (ως λέγει ο κ. Καζάκης)! 
ΑΙ! ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ "ΤΡΑΝΖΙΤΟ" ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΟΠΟΥ "ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ" ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΤΡΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΩΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΜΑΓΚΡΕΜΠΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΦΑΧΤΕΣ (ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ)!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ "ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ" ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΑ (ΜΕ ΟΥΪΣΚΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ)!!! 
ΕΜΕΙΣ ΜΑΧΟΜΕΘΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΤΙΣ "ΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ" (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ -- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΣΘΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ, ΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥΧΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΤΕΦΕΝΣΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΤΙΜΩΡΟ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΠΡΟΣΚΥΝΕΙ" ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥΣ --ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΓΚΡΑΒΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ??--ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΙΣΟΝ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!) !
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΧΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΑΦΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΤΙ ΝΑΙ ΕΙΜΕΘΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ!! ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ (ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ, "ΞΥΔΑΚΙ"!!!)! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΟΥΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΓΧΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΙ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ--ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ"!! [ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ, ΔΙΑΤΙ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΜΙΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΚΟΝ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ --ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΤΑ ΤΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΙ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ--ΕΥΓΕ ΑΔΩΝΙ!]. ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ" ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΚΚΕδες ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ κλπ. κλπ. (ΛΟΓΟΥ ΣΥΜΠΕΣΟΝΤΟΣ: ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΡΟ-ΠΟ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ??? ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ???)! ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ, ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΘΑ ΔΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ ΑΝΑΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ, ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΤΣΙ), ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ! ΔΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ --ΝΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΔΙ' ΑΥΤΟ!!! ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙ ΔΙΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΑΟΠΛΟΣ ΚΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΜΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟΝ ΘΕΛΟΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟ (ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΥΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΣΑΣ  ΕΣΣΔ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ (ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΕ)!!
ΙΔΟΥ ΔΙΑΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΧΛΕΥΑΣΘΗ Η ΛΕΞΙΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ! ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ κλπ, ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑ ΕΙΔΙΚΟΝ ΒΑΡΟΣ --ΠΩΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ??) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!
ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΙΝ ΤΟΥ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΩΣΤΑ, ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΤΩ ΟΝΤΙ "Μια ηγεσία πολιτικών νάνων υπογράφει την υποδούλωση της χώρας" ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΣ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΞ)! 
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ "πλατιά λαϊκή ενότητα αντίστασης" ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΓΝΩΜΗ ΔΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΟΠΟΤΕ, ΛΕΓΟΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ (ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΕΔΑΦΙΚΟΝ- ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΝ-ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΝ-ΓΛΩΣΣΙΚΟΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η "πλατιά λαϊκή ενότητα αντίστασης" ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ! ΟΠΟΤΕ, ΕΥΚΟΛΩΣ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΝ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΙΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΩΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΠΑΡΑΥΤΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΜΑΧΟΜΕΘΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ΑΔΙΑΚΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1964, ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! 
--------------------------------
Σε εθνική εξέγερση καλεί η Αριστερά - "Πολιτικοί νάνοι παρέδωσαν όμηρο τη χώρα"    
09-02-2012 12:12:14


Σε εξέγερση καλεί τους Έλληνες πολίτες "ως απάντηση στην παράδοση της χώρας" ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε μια ιδιαίτερα σκληρή δήλωσή του, την οποία έκανε πριν από λίγη ώρα. Δεδομένη είναι και η θέση του ΚΚΕ περί "ενεργού αντίστασης". Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον τα κόμματα που σήμερα θα ψηφίζονταν από έναν στους τέσσερις πολίτες (25% λαμβάνουν αθροιστικά ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις δημοσκοπήσεις) ζητούν ενεργό αντίσταση με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Μήπως όμως αυτός είναι ο μόνος δρόμος πλέον;
[...]

Ακολουθεί η πλήρης δήλωσή του:

«Το εξαρτημένο, ανυπόληπτο και υπό κατάρρευση πολιτικό κατεστημένο και ο μοιραίος Πρωθυπουργός που επέλεξαν παρέδωσε χθες τη χώρα όμηρο και υπόδουλη στους δανειστές της για πολλές δεκαετίες. Επανέφεραν το Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο για να διαχειριστεί τη χρεοκοπία που προσυπέγραψαν. Υποθήκευσαν την Ελλάδα στο αγγλικό δίκαιο.

Καταδίκασαν τη ζωή, τη δική μας και των παιδιών μας, στη μόνιμη φτώχεια.Πρόκειται για μια χρεοκοπημένη πολιτική ηγεσία που δεν έχει το σθένος και την εντιμότητα να κοιτάξει στα μάτια τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Είναι όλοι τους υπόλογοι στην Ιστορία του τόπου και τον ελληνικό λαό. Η παρωδία διαπραγμάτευσης της τελευταίας στιγμής απλώς επικύρωσε με μελοδραματικό ντεκόρ την καταρράκωση της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, τον ευτελισμό της δημοκρατίας, τη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα του Τρίτου κόσμου.
Μια ηγεσία πολιτικών νάνων υπογράφει την υποδούλωση της χώρας στις τράπεζες, στον άγριο καπιταλισμό και στον οικονομικό σωβινισμό της κας Μέρκελ.
Και ταυτόχρονα ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, υποκύπτοντας στα εκβιαστικά διλήμματα που η ίδια δημιούργησε.
Αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, αυτό το έγκλημα σε βάρος του τόπου δεν πρέπει να αφήσουμε να ολοκληρωθεί.
Το πακέτο της χρεοκοπίας δεν θα περάσει. Τώρα είναι η ώρα του λαού. Τώρα είναι η ώρα της πατριωτικής και δημοκρατικής ενότητας όλων. Είναι η ώρα να πάρει ο λαός στα χέρια του το θέμα της κοινωνικής συνοχής και της δημοκρατίας.
Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, σε μια πλατιά λαϊκή ενότητα αντίστασης. Καλούμε τους πραγματικούς διανοούμενους, τον πνευματικό και επιστημονικό κόσμο της χώρας, να μπουν μπροστά σε αυτό τον αγώνα. Σε έναν κοινωνικό ανένδοτο, με στόχο την παραίτηση της κυβέρνησης Παπαδήμου, την καταψήφιση της δανειακής σύμβασης και την άμεση προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, που αποτελεί προϋπόθεση για τη σωτηρία της χώρας.
Ας μην αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει η χώρα των ανέργων, των εξαθλιωμένων, της κοινωνικής ερήμωσης.
Ας μην επιτρέψουμε η νέα γενιά και το πιο παραγωγικό κομμάτι αυτού του τόπου να φύγει στο εξωτερικό.
Να φύγει η κυβέρνηση, η τρόικα και τα τρία κόμματα που στηρίζουν αυτό το διασυρμό».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
--------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου