Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************

.

.
-----------

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κείμενα του Παν. Μαρίνη δημοσιευμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017.
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

25 Φεβρουαρίου 2012

Ο κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ και το Holocaust denial -ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ

ΕΧΟΜΕ (ΕΔΩ) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Ο κ.  ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΔΕΙ ΟΡΚΟΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ Παγκόσμια Εβραϊκή Ένωση! ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ:

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ένωσης Ντέιβιτν Χάρρις δήλωσε: ''καλωσορίζουμε την στήριξη του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά στις βασικές αρχές''. Η ένωση συνάντησε τον Σαμαρά για πρώτη φορά πριν 20 χρόνια περίπου όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και υπάρχει επικοινωνία έκτοτε.
'' Είναι ευνόητο ότι είναι βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας και φυσικά της Νέας Δημοκρατίας η αντίθεση σε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού όπως είναι ο αντισημιτισμός και η άρνηση του ολοκαυτώματος'' πρόσθεσε ο Σαμαράς. ''Σχετικά με το θέμα, πρόκειται για κάτι περισσότερο από θεμελιώδεις αρχές του κόμματος. Πρόκειται για βαθιά ριζωμένες πολιτιστικές πεποιθήσεις στους έλληνες που περνάνε από γενιά σε γενιά.''

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗ:

1. ΠΕΡΙ ΤΟΥ Holocaust denial :

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ Holocaust ΚΑΙ ΤΟ "ΜΟΛΟΓΑΤΕ" ?? ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ??? ΚΑΙ ΟΤΙ  Πρόκειται για βαθιά ριζωμένες πολιτιστικές πεποιθήσεις στους έλληνες που περνάνε από γενιά σε γενιά ???
ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΗΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΛΥΣΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΣΙΔΗΛΟΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΑΡΤΥΡΗΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ Ο ΚΕΜΑΛ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?? ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΠΕΡΙ "ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ": "ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ"!!! ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Πρόκειται για βαθιά ριζωμένες πολιτιστικές πεποιθήσεις στους έλληνες που περνάνε από γενιά σε γενιά ??? ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Holocaust ??? ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ??? ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ "ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟ", ή την "ΑΜΩΜΟ ΣΥΛΛΗΨΙ", που αν δεν το έλεγες έτσι σε τιμωρούσε ο δάσκαλος στο σχολείο ?? Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΗΓΗΣΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ???? Ή ΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ !!!!
ΟΜΩΣ, ΚΥΡΙΕ, ΣΑΜΑΡΑ, ΤΕΛΙΚΩΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ Holocaust ΚΑΙ ΤΟ "ΜΟΛΟΓΑΤΕ" ?? ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ?? ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ??? ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ! ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!! ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!!!  ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΜΟΛΟΓΑΤΕ" ?? ΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ ???? ΔΙΑΤΙ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ???
ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΛΕΓΟΜΕ: ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ (ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΩΣ …ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ!) ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΟΜΩΣ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ, ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΓΟΜΕ: ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΣΟΝ ΗΔΥΝΑΜΕΘΑ ΕΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ!!! ΔΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ!!! ΟΜΩΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ, ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ! ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩΜΕ ΜΙΑΝ ΕΡΕΥΝΑΝ ΕΠΙΤΟΠΙΟΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΜΕ ΕΓΚΥΡΩΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ --ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑΝ ΤΟΙΑΥΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑΝ-- ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ Holocaust! 

2. ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ :

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ! ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΙΣΟΥΜΕ!! ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΡΟΤΣΙΛΔ, ΛΟΕΜΠ, ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ, ΛΑΖΑΡ (A PROPOS, ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΛΑΖΑΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠ' ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΑΣ!), J.P. Morgan κ.ο.κ. κ.ο.κ. ΚΑΛΑ ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΜΕΙΣ --ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ--  ΕΙΜΕΘΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1948 ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΝ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙΝ ΝΑΝΑΙ Η ΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΜΕΘΑ!!! ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΔΟΥΜΕ ΔΙΟΛΟΥ CΑRTE BLANCHE ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ --ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ-- ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑ ΜΑΘΗ, ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΔΕΙ ΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΤΗΣΙΩΣ !!!)! ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΘΑ ΟΞΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΗΣ!!! ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΚΟΜΗΤΟΣ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΟΤΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΠΕΓΚΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙ ΙΡΓΚΟΥΝ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΔΙΟΤΙ ΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΟΝ, ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΑΥΪΔ" ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ-ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΙΔΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΥΡΙΔΙΑ!!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ  ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ 100%!!!!
ΕΣΕΙΣ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ??? ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΓΕΙ Η ΒΑΣΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ή ΟΧΙ ???
---------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου