Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

2 Μαρτίου 2012

Φοβούνται νέο χτύπημα απ' τους βομβιστές του Μετρό +ΣΧΟΛΙΟΝ

ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!!
ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ (ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΟΤΙ Ο ΦΟΝΟΣ ή ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΟΠΡΑΓΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΙ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ κ. ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ, "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ"! ΕΝΔΙΕΦΕΡΟΝΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΑΧΑ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ (π.χ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΣΑΝ... ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΣΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΙΣ ΕΚΡΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ !)! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ (ΜΕ ΜΟΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΙ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΕΦΑΝΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ" ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ [[ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ: ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΩΝ --ΟΜΩΣ κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ, ΟΤΑΝ ΕΧΡΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ", ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΛΟΚ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΝ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ --ΝΑ! ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ!--! ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, "ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ"!!! ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ,"ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΕΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΟΞΥΤΗΤΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ", ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ! ΗΔΥΝΑΣΘΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΕΜΕΤΩΠΙΖΟΝ ΑΥΤΑΣ ΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΕΣΣΔ ή ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΚΚΕ Εσωτερικού, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ κλπ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΡΑΤΑΤΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!! ΠΩΣ ΑΝΤΕΜΕΤΩΠΙΖΕ Η ΕΣΣΔ ΤΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ? ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ? ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΣΔ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ!]], ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ 17Ν, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΘΑΥΜΑΖΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΙΝΟΝΤΟ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ!! ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!!!
ΣΤΑ 20 ΕΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΥΠΟΘΕΤΟΜΕ) ΚΙΝΗΤΡΑ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΑΤΕΟΤΤΙ, ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΦΟΥ ΗΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ Ο ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ, ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΟΜΕ!!! ΕΔΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΝΟΙ, ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΕΛΣ ΕΩΣ ΤΟΙΝ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΥΛΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΤΙΚΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΒΡΑΝΟΠΟΥΛΟ (ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΟΛΩΝΟΣ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΙ, ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ --ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΛΕΜΕ-- ΠΟΛΙΤΕΙΑ)!!! ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΕ ΕΛΕΓΑΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ! ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙ!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΙ??? ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΡΘΩΣ, ΟΡΘΩΤΑΤΑ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ ΑΠΟΣΦΑΤΤΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΗΣ [[ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ, ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ-ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΚΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ"- ΠΡΟΝΕΩΤΕΡΙΚΗ "ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", ΚΑΙ ΕΣΦΕΤΕΡΙΣΘΗ, ΩΣ ΟΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ --"ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΕΦΕΡΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ --ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΕΑΜ-ΑΛΑΣ-ΟΠΛΑ-ΠΕΕΑ (ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΚΑΙ ΛΕΣ: "ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ", ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!) ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ --Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ-- ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΚΟΤΖΙΑ κλπ! ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΜΑΣ!]]!! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η "ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΟΝΕΥΗ, ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΘΕΜΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ! ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΝ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ"! (ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΠΟΥΛΚΕΣ!)!! ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ! ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!!!
ΟΛΗ Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ κλπ. κλπ. ΕΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ "ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ"!
ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ:
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ "ΞΗΛΩΝΕΙ" ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ! ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΕΤΩΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ, Σ' ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΛΟΜΠΥ (που βλέπετε, το μόλις ανακαινισμένο που το "κατέλαβαν" για να το ξηλώσουν πάλι!) : ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΥΧΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΕΝΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΞΗΛΩΝΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΗ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ! ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΝΟΜΟΜΑΘΕΙΣ! ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ!) ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ (ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ, ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ-ΞΗΛΩΝΟΥΝ-ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!! "ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ" ??? ΝΑΙ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΔΕΥΟΜΕ ΠΛΗΣΙΣΤΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ "ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ" ΚΑΤΑ ΚΡΗΜΝΩΝ!!! ΠΕΙΡΑΖΕΙ ?? ΟΧΙ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΒΕΒΑΙΑ! ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΛΑΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΗΜΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΕΔΩ, ΕΞΕΛΕΙΠΟΝ ΟΙ ΧΕΤΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?
ΑΙ! ΛΟΙΠΟΝ! ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΣΑΣ ΕΘΟΡΥΒΗΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ???? ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ! ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΟΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! 
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ ΝΑ ΦΘΑΣΗΣ ΩΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ! ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ! ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΣΑΝΣΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΜΑΓΚΡΕΜΠΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ' ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΛΙΟΜΕΝΗ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ (20 ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ", ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ -- ΛΟΓΟΥ ΣΥΜΠΕΣΟΝΤΟΣ: ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ, Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ! ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΠ' ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΛΤΙΟΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ!!! ΑΙ!!! ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΦΘΑΣΑΤΕ ΩΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΘΕ ΗΡΩΑΣ!!! ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΛΟ!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!
---------------------------------------------- 
Φοβούνται νέο χτύπημα απ' τους βομβιστές του Μετρό
Τελευταία ενημέρωση: 02.03.2012 | 09:01 newsit

- “Λείπει” η προκήρυξη, αυξάνονται οι φόβοι της αντιτρομοκρατικής
- Τι “έγραψαν” οι έξι κάμερες στο Αιγάλεω
- Τρεις φορές άλλαξε χέρια μέσα σε βαγόνι του μετρό η εμπρηστική βόμβα
- Τέσσερα άτομα έκαναν ... σκυταλοδρομία
- Ποιους θεωρούν ότι “έχουν” οι αστυνομικοί

Η αποκάλυψη του newsit πλέον φαίνεται ότι παίρνει και νέες διαστάσεις. Οι αστυνομικοί έχοντας στα χέρια τους το υλικό απ' τις έξι κάμερες που βρίσκονται στις αποβάθρες του Μετρό στο Αιγάλεω πλέον είναι βέβαιοι για το ποιος είναι ο βομβιστής. Ο άνθρωπος που παρέλαβε τελευταίος την εμπρηστική βόμβα και την τοποθέτησε στο βαγόνι την ώρα που το τρένο έφτασε στον τερματικό σταθμό.

Τώρα όμως έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να μπορέσουν με στοιχεία να φτάσουν κοντά σε τουλάχιστον τρία άτομα που φαίνεται πως έδρασαν μαζί του.


Δύο τουλάχιστον σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit είναι ήδη στοχοποιημένοι. “Παλιοί γνώριμοι” λένε καλά πληροφορημένες πηγές του newsit και εξηγούν ότι οι αστυνομικοί κινούνται στην κατεύθυνση των μελών της οργάνωσης “Πυρήνες της Φωτιάς”.


Υπάρχει πρόσωπο που έχει λάβει μέρος και σε συμπλοκή με αστυνομικούς, υπάρχουν δείγματα του DNA σε γιάφκα κλπ.


Θεωρούν ότι στην επιχείρηση στο μετρό τα μέλη της οργάνωσης που πήραν μέρος μέχρι τις συλλήψεις των 39 κατηγορούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση κινούνταν απλά στις παρυφές ή είχαν βοηθητικό ρόλο, πρόσφατα πέρασαν στον εκτελεστικό πυρήνα...


Έτσι τώρα με βάση το νέο υλικό οι αστυνομικοί προσπαθούν να κάνουν τη διαδρομή της βόμβας ... ανάποδα.


Θεωρούν ότι πριν την τοποθετήσει ο τελευταίος, την είχε παραλάβει σε κάποιο σταθμό πριν μέσα στο βαγόνι του τρένου όμως.


Η αλλαγή γινόταν μέσα στα βαγόνια, έτσι οι αστυνομικοί έχοντας εντοπίσει τον έναν, τον τελευταίο, αλλά και το σακίδιο που είχε μαζί του, προσπαθούν μέσω του υλικού από τις κάμερες στους άλλους σταθμούς να δουν ποιος “παλιός γνώριμος” ή ποιος ύποπτος μπήκε με σάκο ικανού μεγέθους να χωρέσει την πράσινη τσάντα με τη βόμβα ή (αν έκαναν τόσο μεγάλο λάθος) ποιος άλλος κρατούσε το ίδιο σακίδιο σε προηγούμενο σταθμό.


Οι βομβιστές έκαναν πραγματική σκυταλοδρομία. Η βόμβα μετακινήθηκε για πολύ ώρα. εκατοντάδες ανυποψίαστοι άνθρωποι βρέθηκαν δίπλα της. Ανάμεσα σε αυτούς τους εκατοντάδες αναζητούν τους τρεις ακόμη οι αστυνομικοί. Που μπήκαν και που βγήκαν, για να μπορέσουν να εντοπίσουν και το πιθανό τους κρησφύγετο. Να μπορέσουν να φτάσουν σε αυτούς πριν εκείνοι επιχειρήσουν το επόμενο χτύπημα.


Η παγκόσμια εμπειρία, αλλά και η συνήθης πρακτική των τρομοκρατικών οργανώσεων λέει πως όσο δεν υπάρχει επίσημη ανάληψη ευθύνης ο κύκλος της δράσης δεν έχει κλείσει.


Οι αστυνομικοί μετά το χτύπημα χωρίς προειδοποίηση φοβούνται πως ο νέος κύκλος είναι ίσως άκρως επικίνδυνος και έτσι “τρέχουν” να προλάβουν.


Ο παλιός γνώριμος από τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς (και όχι μόνο) αλλά και ο βομβιστής που εντοπίστηκε στο Αιγάλεω και προέκυψε επίσης παλιός γνώριμος λόγω... προσαγωγής σε επεισόδια πήραν... προτεραιότητα ως στόχοι της αντιτρομοκρατικής στην επιχείρηση.


Οι πληροφορίες του
newsit λένε ότι προς την κατεύθυνση του εντοπισμού των δραστών δεν παρέχουν στοιχεία τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στην τσάντα και τη βόμβα καθώς είναι... μισά δεν είναι αξιοποιήσιμα δηλαδή. Ωστόσο η βεβαιότητα των αστυνομικών για τουλάχιστον 2 από τους δράστες συν έναν ακόμη που θεωρούν βέβαιο ότι έχει σχέση κατευθύνουν την έρευνα σε συγκεκριμένους στόχους 
---------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου