Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

2 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ +ΣΧΟΛΙΟΝ

 ΣΧΟΛΙΟΝ Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:
ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΑΤΗΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!

««Είναι σαφές πλέον ότι η ανάπτυξη είναι κορυφαία προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Ενωση, συμπλήρωσε. »»
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, Η ΡΕΝΩ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙ ΤΟ ΓΙΓΑΣ-ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ???
ΔΙΑΤΙ Η ΦΟΛΚΣΒΑΓΚΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΝ-ΓΙΓΑΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ 'ΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ??? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ???

«έχει έρθει η ώρα να αντικαταστήσουμε τον κύκλο της ύφεσης από έναν ενάρετο κύκλο ανάπτυξης,» ΔΗΛΑΔΗ, ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ??? ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ "ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ 11" ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ-ΔΥΟ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!) ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΠΟΥΧΟΥΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ?? ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΑΤΕ ΕΠ' ΑΥΤΩΝ!!! ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ) ΕΧΟΜΕ ΩΣ ΑΡΕΤΗ ΤΟ "ΛΟΓΟΝ ΔΙΔΟΝΑΙ" ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!! ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!

- ««την αξιοποίηση πόρων για να «ξεκολλήσουν» τα έργα κατασκευής αυτοκινητοδρόμων,»» ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ???? ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ)!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (ΝΑΤΟΣ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)
- ««την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για επαρκή χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας »» ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ!!! ΔΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΑΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 28 ΔΙΣ, ΤΡΙΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ 118 ΔΙΣ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ!!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ:

 ««Επιπλέον, υπογράμμισε τις προσπάθειες για έναν αποδοτικότερο φοροεισπρακτικό μηχανισμό, για τον περιορισμό της παραοικονομίας, καθώς και για ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα. »» ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ'ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΟΙ!!! ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΧΕΤΕ ???
------------------------------------------------------------------

Σε διαφορετικό μήκος κύματος σε σχέση με το θέμα των εκλογών κινήθηκε ο πρωθυπουργός όταν ρωτήθηκε αν η σύνοδος αυτή θα είναι για εκείνον η τελευταία.

"Όταν η κυβέρνηση ολοκληρώσει το έργο της, θα αποφασιστεί η ημερομηνία για τις κάλπες. 'Αλλες σχετικές αποφάσεις, θα ληφθούν μετά τις εκλογές", είπε ο κ. Παπαδήμος.

Όσον αφορά το ζήτημα της εποπτείας που εξακολουθεί να έρχεται στο προσκήνιο από ευρωπαίους αξιωματούχους, ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι «δεν συζητείται ούτε είναι αποδεκτή η τοποθέτηση επιτρόπου στην Ελλάδα». Είπε ακόμη πως έχει συμφωνηθεί ότι η παρουσία της τρόικας θα ενισχυθεί και σχετικά με την ομάδα δράσης ανέφερε ότι «την τεχνική βοήθεια και τη ζητήσαμε και τη στηρίζουμε και έχει αρχίσει να συμβάλει θετικά στη λειτουργία του κράτους».


Γυρίζω στην Αθήνα περισσότερο αισιόδοξος, είπε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στις Βρυξέλλες, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ.


Είναι σαφές πλέον ότι η ανάπτυξη είναι κορυφαία προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Ενωση, συμπλήρωσε.


Ο κ.Παπαδήμος είπε επίσης ότι η Ελλάδα μπορεί να διαψεύσει όλους εκείνους που προξοφλούν την αποτυχία της.


Πρόσθεσε ότι έγινε δεκτό από όλες τις πλευρές ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε μέτρα που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη χωρίς καθυστέρηση.


Όπως είπε ο Πρωθυπουργός έχει έρθει η ώρα να αντικαταστήσουμε τον κύκλο της ύφεσης από έναν ενάρετο κύκλο ανάπτυξης, τονίζοντας ότι αυτό είναι πλέον κατανοητό και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.


Έθεσε ως προτεραιότητες:


- την αξιοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ με προτεραιότητα προγράμματα που στηρίζουν τις επιχειρήσεις και δίνουν δουλειά σε ανέργους,


- την αξιοποίηση πόρων για να «ξεκολλήσουν» τα έργα κατασκευής αυτοκινητοδρόμων,


- την εξεύρεση πόρων για στήριξη των επενδύσεων


- την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για επαρκή χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας


- την καλύτερη οργάνωση των εξαγωγών για να σταθεροποιηθεί η καλή εικόνα των τελευταίων χρόνων,


- την επιτάχυνση των διαδικασιών για αξιοποίηση των ΑΠΕ και των υποθαλάσσιων πηγών ενέργειας.


Επιπλέον, υπογράμμισε τις προσπάθειες για έναν αποδοτικότερο φοροεισπρακτικό μηχανισμό, για τον περιορισμό της παραοικονομίας, καθώς και για ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα.


Ακόμη, είπε ότι φεύγει αυτή τη φορά από τις Βρυξέλλες έχοντας την πεποίθηση ότι τα πράγματα μπορεί να οδηγηθούν σε καλύτερο δρόμο, κυρίως επειδή η ΕΕ έχει εκδηλώσει την πρόθεσή της να στηρίξει την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου