Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

19 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ!

 ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ "ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ", ΛΕΓΟΜΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
1. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΙΣ ΘΕΣΕΩΣ ΣΙΩΠΗΛΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ!
2. ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΝ!
3. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΔΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΣΘΟΣ ΔΙΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΟΠΟΤΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ!
4. Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑΡΑ ΠΕΡΣΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ κ.ΧΑΤΑΜΙ (ΚΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΠΡΟΣΗΡΜΟΣΜΕΝΗ, ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΕΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΣΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΓΚΡΙΖΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΤΣΕΜΠΕΡΙ)! ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΑ! ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!
5. ΟΤΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ, ΕΡΩΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ: «ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»!!! 
6. ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΕΞΑΠΤΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ! ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΚΟΥΪΣΛΙΝΓΚ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΑΥΛΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ, ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!  ΛΥΠΗΡΟΝ!!!  
-----------------------------------

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ  --- Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Μέχρι το 2040 οι μισοί κάτοικοι του Όσλο θα είναι μετανάστες


Οι μετανάστες θα αποτελούν σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού του Όσλο το 2040, σύμφωνα με νέα στοιχεία από την Στατιστική Υπηρεσία της Νορβηγίας.
Σε λιγότερο από 30 χρόνια από τώρα, το 70 τοις εκατό της πρώτης και της δεύτερης γενιάς μεταναστών της νορβηγικής πρωτεύουσας θα έχουν τις ρίζες τους σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η μελέτη, που είναι η πρώτη που δημοσιεύει τις τάσεις της μετανάστευσης στη Νορβηγία, δείχνει ότι οι μεγαλύτερες πόλεις, θα γνωρίσουν τη μεγαλύτερη αύξηση των μεταναστευτικών αριθμών.
Ως μετανάστες ορίζονται στα στατιστικά στοιχεία είτε εκείνα τα άτομα που ήρθαν στη Νορβηγία από άλλη χώρα, ή που γεννήθηκαν στη Νορβηγία και είναι παιδιά πρώτης γενιάς μεταναστών.
Σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο της Στατιστικής Υπηρεσίας της Νορβηγίας, στο Όσλο ο μεταναστευτικός πληθυσμός θα αυξηθεί από 28 τοις εκατό σήμερα σε 47 τοις εκατό το 2040.
Στη χώρα συνολικά, ο πληθυσμός των μεταναστών αναμένεται να ανέβει από το 12 στο 24 τοις εκατό του συνόλου του πληθυσμού, ή από 600.000 ανθρώπους που είναι σήμερα στο 1,5 εκατομμύριο το 2040.
Για την Siv Jensen, την πρόεδρο του Κόμματος Προόδου, (Progress Party / Fremskrittspartiet) η τάση είναι βαθιά ανησυχητική.
"Για πάρα πολύ καιρό η Νορβηγία ήταν μια ελκυστική χώρα για τους αιτούντες άσυλο και τους μετανάστες. Το κόμμα μας πιστεύει ότι είναι καιρός για πιο περιοριστικές πολιτικές ", είπε.
«Όσο περισσότεροι μετανάστες υπάρχουν τόσο πιο δύσκολο θα είναι να υπάρξει ενσωμάτωση», λέει η 42χρονη επικεφαλής του λαϊκιστικού κόμματος της αντιπολίτευσης, που ζητά από καιρό αυστηρότερους κανόνες στη μετανάστευση.
Η Jensen είπε το Κόμμα Προόδου της Νορβηγίας ήθελε να δοθούν λιγότερες άδειες παραμονής στους μετανάστες. Έκανε, επίσης, έκκληση η χώρα να κάνει πιο σφιχτή τη μεταναστευτική της πολιτική.
Για παράδειγμα, πρότεινε ότι ένας μετανάστης που παντρεύεται άτομο από την ίδια χώρα προέλευσης στη Νορβηγία, δεν θα πρέπει αυτομάτως να αποκτάει άδεια παραμονής. {ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΙΣ! ΙΔΟΥ ΥΓΙΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ:Ο ΠΕΡΙ ΜΙΚΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ 13/7/2003 ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!}
"Πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές όσον αφορά τα είδη των προκλήσεων που θέτει η ενσωμάτωση των μεταναστών από διαφορετικές χώρες.
"Η Νορβηγία έχει ακόμα σημαντική ανάγκη για εργαζόμενους, και οι εργαζόμενοι μετανάστες από την Ανατολική Ευρώπη παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικές προκλήσεις από την ένταξη της μεταναστών από την Ανατολική Αφρική," είπε η Jensen.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου