Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

3 Μαρτίου 2012

«Ιερή και απαραβίαστη» η υποστήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ +ΣΧΟΛΙΟΝ

ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ, ΤΟΣΟΝ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ, ή ΚΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ, ΟΠΩΣ Ο Gilad Atzmon ή Ο Noam Chomsky, ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚ ΤΟΥ ΠΛΑΓΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΛΕΓΟΥΝ "ΑΙ ΗΠΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΙ-ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ" (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ "ΘΥΜΑ" ή "ΠΙΟΝΙ" ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΟΘΕΝ ΤΕΛΙΚΩΣ)! ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ! ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟΝ ΛΟΜΠΥ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ "ΑΠΟΙΚΙΑ"*, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΘΥΡΜΑ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΙΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!

*ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ:
 --Ο ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ ΗΤΟ Ο "ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ", ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΗ ΤΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ" ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΩΜΑ ΤΖΕΦΦΕΡΣΟΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΟΣ, ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΙΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΚΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΟ! ΕΚΟΨΕ ΧΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ!!! ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΙΣΜΑΡΚ: “Απέκτησε από το Κογκρέσο το δικαίωμα να δανείζεται από το λαό με το να εκδίδει και να πουλά ομόλογα της πολιτείας και η κυβέρνηση και το έθνος του με τους χειρισμούς του ξέφυγε από τους σχεδιασμούς των διεθνών τραπεζιτών. Κατανόησαν αμέσως ότι οι ΗΠΑ θα ξέφευγαν απ' τον έλεγχο τους. Ο θάνατος του Λίνκολν έλυσε αυτά τα προβλήματα.”
--Ο ΜΑΚ-ΚΙΝΛΕΫ ΗΤΟ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ "ΑΣΤΕΙΑ", Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ! ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΘΑΤΑΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ!
--Ο ΟΥΪΛΣΟΝ, ΗΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟΝ ΟΡΓΑΝΟΝ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ (ΠΟΥ ΤΟΝ "ΚΡΑΤΟΥΣΕ" ΑΠ' ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟΝ) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΜΠΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΟΠΩΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, Η ΙΔΡΥΣΙΣ ΤΗΣ ΚτΕ --πραναγγέλεται στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ο διορισμός του πρώτου Εβραίου δικαστού στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ --οι δικασταί είναι ΕΠΤΑ και σήμερον οι Εβραίοι ειναι ΤΡΕΙΣ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΠΕΔΙΩΚΟΝ (ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΝ-ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΝ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ) ΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ FED (ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙ' ΙΔΙΩΤΙΚΟΝ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ ΑΝΗΚΟΝ ΣΤΟ ΛΟΜΠΥ (ΡΟΤΣΙΛΔ-ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΟΕΜΠ) ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ "ΚΟΒΕΙ" ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!) ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΚΟ!!!
--Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!
--Ο ΤΡΟΥΜΑΝ, ΗΤΟ ΤΟ ΑΘΥΡΜΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ) ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΟΤΑΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΝ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ (ΠΟΥ ΗΤΟ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ) ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΕ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΙ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΙΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΑ ΤΑΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ: "ΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΣΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ!"
--Ο ΑΪΖΕΝΧΑΟΥΕΡ, ΗΤΟ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ 100% ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ (ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΕΠΕΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΝ Ο ΠΑΤΤΟΝ), ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ (ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ) ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ (ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΗ ΠΛΗΡΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗ, ΤΟΥΦΤΙΑΧΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ "ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ" --ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΩΦΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ) , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΡΕΙΑΣΘΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΘΗ ΜΕ ΕΡΓΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ Ο ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΤΤΟΝ "ΝΑ ΒΓΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΜΕΣΗ" ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΝ ΛΙΑΝ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΔΙΠΛΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑ!
--Ο ΚΕΝΝΕΝΤΥ, ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΕΚΥΠΤΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ή ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΑΡΑΓΑΓΗ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΝ ΟΧΙ!! ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥΤΟ ΗΤΟ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΝ! ΕΥΤΥΧΩΣ (ΔΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ΕΠΙΚΑΙΡΩΣ ΕΟΛΟΦΟΝΗΘΗ --ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΕΧΟΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΟ http://hercolano2.blogspot.com/ 18 ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ JFK Assassination
 --Ο ΤΖΟΝΣΟΝ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΕΧΘΗ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΝ ΕΚΔΟΧΗΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, ΟΜΩΣ ΗΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΚΑΚΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΟ ΕΥΦΥΗΣ, ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΕΞΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΠΑ!) ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ!!!
--Ο ΝΙΞΟΝ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΝΩ ΗΤΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΡΕΦΡΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ" -ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ "ΤΑΪΜ"-- ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ"! ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗ, ΝΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ (!!!!), Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΟΜΠΥ! ΑΥΤΟ ΕΘΕΩΡΗΘΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟΝ-ΑΝΑΞΙΟΝ ΛΟΓΟΥ "ΣΚΑΝΔΑΛΟΝ ΓΟΥΩΤΕΡΓΚΕΪΤ", ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΑ "ΨΙΛΑ" ΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ, ΤΡΙΧΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ!
--Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΞΕΔΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ, "ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΟΥΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ" (Η ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΤΙΜΩΝ, ΛΕΓΟΥΝ, ΑΠΟΚΟΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΠΟΙΟΣ"! ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΗ ΟΤΙ ΗΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ")! ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΟ ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΗΤΟ ΜΙΚΡΟΝ, ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΜΠΡΟΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ Δίδα ΛΕΒΙΝΣΚΥ (ΑΙ! ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΜΕ Grande-ΔΡΑΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΙΟΥΔΗΘ ή ΕΣΘΗΡ)!!
-----------------------------------------
«Ιερή και απαραβίαστη» η υποστήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ
02-03-2012 14:52:49


«Ιερή και απαραβίαστη» χαρακτήρισε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την υποστήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ, επισημαίνοντας την ανάγκη να βοηθηθεί η χώρα για να διατηρήσει την στρατιωτική της υπεροχή.

Ο Ομπάμα που παραβρέθηκε στη Νέα Υόρκη σε εκδήλωση για την συγκέντρωση χρημάτων για την προεκλογική του εκστρατεία, αναφέρθηκε στις γεωπολιτικές αλλαγές που προκλήθηκαν από τις λαϊκές εξεγέρσεις στο αραβο-μουσουλμανικό κόσμο από τις αρχές του 2011.

«Ένας από τους μακροπρόθεσμους στόχους μας στην περιοχή είναι να διασφαλίσουμε ότι η ιερή και απαραβίαστη δέσμευση που έχουμε απέναντι στην ασφάλεια του Ισραήλ δεν θα περιοριστεί μόνο στην ενίσχυση των στρατιωτικών του δυνατοτήτων, ούτε μόνο στο να του επιτρέψουμε την αναγκαία στρατιωτική υπεροχή σε μια πολύ επικίνδυνη περιοχή», επισήμανε ο Ομπάμα.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει επίσης να συνεργαστούν με το Ισραήλ για την επίτευξη μόνιμης ειρήνης στην περιοχή. Και αυτό είναι δύσκολο», υπογράμμισε ο αμερικανός πρόεδρος.

Όλες οι προσπάθειες για επανάληψη της ειρηνευτικής διαδικασίας ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους έχουν αποτύχει, παρά το γεγονός ότι το θέμα αυτό αποτελούσε προτεραιότητα για τον Ομπάμα από το 2009 όταν ορκίστηκε πρόεδρος.

Τους τελευταίους μήνες, το θέμα έχει παραμεριστεί αφού το Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο προληπτικής επίθεσης εναντίον του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος το οποίο, το εβραϊκό κράτος τονίζει πως έχει στρατιωτικούς σκοπούς.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα συναντηθεί την Δευτέρα με τον αμερικανό πρόεδρο στον Λευκό Οίκο και όπως διευκρίνισε πριν από λίγες ημέρες, το Ιράν θα είναι το βασικό θέμα των συζητήσεων των δύο ηγετών.

Η Ουάσινγκτον επισήμανε πως όλες οι εναλλακτικές λύσεις βρίσκονται στο τραπέζι για το θέμα του Ιράν, αλλά πρόσθεσε πως το ισλαμικό καθεστώς δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει πυρηνικό όπλο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου