Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

26 Απριλίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ"? ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΣΑΣ!

"Εθνική μειοδοσία με.....οικολογικό μανδύα"

Αναδημοσίευση από το "Πρώτο Θέμα" , 31-5-2009
Το κακό είναι ότι, πολύς κόσμος, αγνοώντας το τι αμετροεπής και αρριβίστας και ότι άλλο κακό μπορεί να φανταστεί κανένας, είναι ο Τρεμόπουλος και τα λοιπά στελέχη του όπως ο Διάκος, δυστυχώς θα ψηφίσει οικολόγους, απογοητευμένος από την άθλια και ασυνεπή στάση όλων των κομμάτων.
Οι οικολόγοι (που μόνο με αυτό δεν ασχολούνται) είναι ένα κόμμα που καταδικάζει τον Ελληνικό εθνικισμό αλλά έχει ασπαστεί και προωθεί αυτών των γειτόνων της.

Ας είναι καλά το taxalia που μας το θύμισε.
Σε αυτόν τον 
σύνδεσμο μπορεί ο καθένας να διαβάσει τους υποψήφιους των "Οικολόγων"-πράσινων το 2007 όπου μεταξύ άλλων είναι και ο φίλος του Τρεμόπουλου. 
Οι Οικολόγοι Πράσινοι λένε ότι έχουν απορρίψει ήδη δύο φορές, το 2004 και το 2007, βολιδοσκοπήσεις για εκλογική συνεργασία με το «Ουράνιο Τόξο».



ΚΑΙ Ο ΠΑΡΙΣΗΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ?

Εγώ απλά ξαναυπενθυμίζω το ποιόν του Νάσε Παρίση (Σημαία της Βεργίνας) και ποιες είναι οι θέσεις του (οι Σκοπιανοί στην Ελλάδα είναι υπό κατοχή).....
------------------------------------------------------------------
ΠΈΜΠΤΗ, 28 ΜΑΪ́ΟΥ 2009

Κε Τρεμόπουλε μάθεται και λίγο Μακεδονική ιστορία



Σήμερα σε διάφορα ΜΜΕ (ζούγκλα, Ναυτεμπορική κλπ) ανακυκλώνονται δηλώσεις του στελέχους των Οικολόγων Τρεμόπουλου με θέμα το Μακεδονικό. Ο κος Τρεμόπουλος είπε πολλά και διάφορα πράματα τα οποία και δεν διαφέρουν με τις γνωστές θέσεις του Σλαβομακεδονικού εθνικισμού.


Λέει ο Τρεμόπουλος....
Ξέρετε πως έλεγαν την οργάνωση του Παύλου Μελά, το 1904; Ελληνομακεδονικό κομιτάτο. Ενοιωθε την υποχρέωση να βάλει έναν προσδιορισμό.


Η οργάνωση που ίδρυσε ο Δημήτριος Καλαποθάκης , εκδότης της Μακεδονικής εφημερίδας "Εμπρός¨" και ήταν αυτή που έστειλε τον Μελά (ο οποίος δεν ήταν μέλος Κε Τρεμόπουλε) λεγόταν ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ και ιδρύθηκε το 1904.


Αυτά τα περί "ελληνομακεδονικού" είναι καθαρή διαστρέβλωση και προπαγάνδα των Σκοπιανών και Βουλγάρων ακραίων εθνικιστικών κύκλων τα οποία βασίζονται σε ένα έγγραφο του Μακεδονικού κομιτάτου όπου δημοσιεύεται η προκήρυξη του μακεδονικού κομιτάτου ένα χρόνο μετά (1905) με την ένδειξη "Ελληνομακεντόνσκη Κομιτέτ"-με χρήση ελληνικού αλφάβητου στην τοπική σλαβική διάλεκτο- προκειμένου να προσδιορίσει την διαφορά του με το αντίστοιχο Βουλγάρικο μιας και απευθυνόνταν στους Σλαβόφωνους της Δυτικής Μακεδονίας.
Κε Τρεμόπουλε το Μακεντόσνκι ως αυτοπροσδιορισμό το χρησιμοποιούν 1 εθνική ομάδα και δύο εθνοτικές.
Δεν τα γνωρίζατε αυτό ?


Λέει ο Τρεμόπουλος
Η Μακεδονία έχει μία πολυεθνική ιστορία αιώνων. Αυτή η πολυεθνική ιστορία δεν μπορεί να μονοπωληθεί από καμία πλευρά
Συμφωνώ ότι η Μακεδονία έχει μία πολυθνική ιστορία αιώνων. Ήδη όμως αυτή η ιστορία μονοπωλείται πλέον από την κυβέρνηση των Σκοπίων που επιχειρεί να οικοδομήσει την εθνική της ταυτότητα εις βάρος αυτής της ιστορικής αλήθειας. Σέρβοι, Βούλγαροι, Αλβανοί και Έλληνες ιστορικές προσωπικότητες αναφέρονται από τους Σκοπιανούς σαν δικοί τους ήρωες ?
Αυτό θα το ονόμαζα σύμφωνα με την συλλογιστική σας προσπάθεια μονοπώλησης.
Αυτό γιατί δεν το αναφέρεται ?


Λέει ο Τρεμόπουλος
Το Abecedar, που ήταν αποτύπωση της σλαβομακεδονικής γλώσσας, βγήκε με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου το 1924. Στην παρουσίαση αυτού του βιβλίου ήμουν και φυσικά δεν ήταν κάτι επιλήψιμο.
Επιλήψιμος είναιο τρόπος παρουσιάσης του από το εθνικιστικό κόμμα του Ουρανίου Τόξου όπου και δεν την κατακρίνατε.
Δεν γνωρίζατε ότι το ΑΜΠΕΤΣΕΝΤΑΡ λοιπόν, είναι ένα αναγνωστικό - ο Θεός να το κάνει- προχειρογραμμένο, με ανύπαρκτο φιλολογικό και γραμματικό υπόβαθρο, το οποίο υπήρξε προϊόν συμφωνίας μεταξύ δυο ΚΡΑΤΩΝ, της Ελλάδας και της Βουλγαρίας ?
Δεν γνωρίζατε ότι η επίσημη σλαβομακεδονική βιβλιογραφία, παραλλάζει το βιβλίο για να αποδειχθεί η εγγύτητα των ιδιωμάτων με την Σλαβική γλώσσα της FYROM ?
Δεν γνωρίζατε ότι βάση μελέτης του ΚΕΜΟ (Αλεξάνδρα Ιωαννίδου) η γλώσσα του Abecedar δεν βασίζεται σε κάποιο ιδίωμα της Μακεδονίας ?
Δεν διαβάσατε ή ακούσατε ότι όταν ο Φιλίποφ ανέφερε ότι το νέο abecedar χρηματοδοτήθηκε από την αποζημίωση των 35.000 ευρώ που επιδίκασε τον Οκτώβριο του 2005 σε βάρος της Ελλάδας το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για την καταστροφή των γραφείων του κόμματός τους στη Φλώρινα από «αγανακτισμένους πατριώτες» τον Σεπτέμβριο του 1995 .....ο Δικηγόρος Γιάννης Κωνσταντίνου όπου συμμετείχε στην εκδήλωση παρουσίασης στην Θεσσαλονίκη (μαζί σας ήταν) αναφέρει και δεύτερη εκδοχή για το ποιος χρηματοδότησε το Abecedar που έιναι το Ταμείο για τη Διάσωση των μη διαδεδομένων Ευρωπαϊκών Γλωσσών (sic ELBUL) όπου πρόεδρος είναι ο Σλαβομακεδονιστής και συνεργάτης σας στα Σκόπια το 1991 Νάσε Παρίσης του Ουράνιου Τόξου ?
Ποια είναι η αλήθεια τελικά ?
Δεν ενδιαφερθήκατε να την μάθεται ?
Μα τίποτα δεν γνωρίζατε ?


Λέει ο Τρεμόπουλος
Δεν θα κάνουμε κανένα καινούριο Μακεδονικό Αγώνα. Αρα λοιπόν, πρέπει κανείς να διαλέξει. Ή θα είναι με αυτούς οι οποίοι θέλουν εθνική εκκαθάριση, ή τη λογική της συνύπαρξης
Οι Σκοπιανοί θέλουν την λογική της συνύπαρξης ?
όταν απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα θα καταθέσω και τα επιχειρηματά μου όπου ένα από αυτά θα είναι η ιστοριογραφία των περιοδικών του Ουράνιου Τόξου και ΜΑΚΙΒΕ ώστε να δούμε ποιος τελικά δεν θέλει την συνύπαρξη και ψάχνει συμμαχίες με γκρίζους λύκους και ρωμαικές λεγεώνες.
Ούτε αυτές τις ξέρετε ?
Πως είναι δυνατόν ένας ακτιβιστής και υπέρμαχος της οικολογίας να γίνεται συνήγορος του Σκοπιανού εθνικισμού αναπαράγωντας τα παραπάνω ανιστόρητα και αντιεπιστημονικά επιχειρήματα τα αφήνω στην κρίση σας.
----------------------------------------------

ΠΈΜΠΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2009

----------------------------------------------
Όπως αναρτήθηκε στο belomorska μπλογκ , και το οποίο υποστήριζε στις προηγούμενες εκλογές την "Φιλελεύθερη Συμμαχία"(2η από το τέλος στους ψήφους , με τελευταίο το Ουράνιο Τόξο) παροτρύνει τους Σκοπιανούς εν Ελλάδι να ψηφίσουν τους "οικολόγους-πράσινους" του φίλου του Ατάνας Παρίσι γνωστού ....Τρεμόπουλου και του τελευταίου πουλέν τους Χρυσόγελου.

Στο μπλογκ έφηβος υπάρχουν όλες σχεδόν οι δηλώσεις του Χρυσόγελου για το Μακεδονικό. Χαρακτηριστικά λέει....

Δεν είναι λογικό να γίνουν αποδεκτοί με τον αυτοπροσδιορισμό που χρησιμοποιούν στη γλώσσα τους, ως Μακεντόντσι, που δε θίγει σε τίποτα τους Έλληνες Μακεδόνες;
(μα δεν δέχονται ούτε αυτό, δεν το γνωρίζεται;)

Θα μπορούσαμε, εξάλλου, να προτείνουμε κοινά διαπολιτισμικά προγράμματα και την υιοθέτηση από το εκπαιδευτικό σύστημα των γειτονικών χωρών της διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας.
(δηλαδή να διδάσκονται ότι ο Αλέξανδρος και οι Μακεδόνες μιλούσαν Σλάβικα και ότι οι Έλληνες είναι ο αιώνιος εχθρός των ...Μακεδόνων ; Για αυτό το σύστημα μιλάμε ;
ή κάποιο καινούργιο σύστημα ; )

Υπενθυμίζω ότι ο όρος belomorska είναι μία διάδοχη κατάσταση του ευρύτερου γεωγραφικά βουλγαρικού όρου Εgeiska Makedoniia (Μακεδονία του Αιγαίου), ο οποίος καλύπτει όλο το τμήμα της ελληνικής Μακεδονίας και ο οποίος μετά τον πόλεμο χρησιμοποιείται από την πνευματική και πολιτική ηγεσία της FYROM.
Ο όρος Belomorie επινοήθηκε α­πό τους Βούλγαρους επιστήμονες-γεωγράφους της εποχής του πολέμου για να αποδώσει αρχικά τη γεωγραφική περιοχή μεταξύ του Θερμαϊκού κόλπου και του κόλπου της Αλεξανδρουπόλεως, κατ' αντιστοιχίαν των άλλων δύο περιοχών που «κατείχε» η Βουλγαρία κατά την περίοδο αυτή -της Δοβρουτσάς και της περιοχής της Νότιας Γιουγκοσλαβίας που είχαν επίσης συγκεκριμένα διακριτά ονόματα.
-------------------------------------------

Ενώ ασχολούμαστε με τον Τρεμόπουλο ο Σλαβομακεδονιστής φίλος του Νάσε Παρίσης παρουσιάζει Ελληνο"μακεδονικό" λεξικό στην Αθήνα.!!!


Σύμφωνα με ανακοίνωση του εθνικιστικού κόμματος Ε.Ε.Σ.- Ουράνιο Τόξο οι Σκοπιανοί σήμερα στην αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου θα παρουσιάσουν το νέο τους εφεύρημα , το σύγχρονο ελληνο-μακεδονικό λεξικό.

Ομιλητές εκτός από το μέλος του ΟΤ γνωστό Λιθόξοου και τον φίλο του Τρεμόπουλου Νάσε Παρίση θα είναι και δύο γνωστοί για τα ανθελληνικά τους πονήματα ο Αμερικανός Victor Friedman και η Δρ. Riki Van Boeschoten που σήμερα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας .

Ο Αμερικανός Friedman ο οποίος πηγαινοέρχεται στα Σκόπια από εποχής .....Τίτο έχει εκδόσει διάφορα βιβλία και άρθρα από την δεκαετία του 70 με θέμα την Τιτοική γλώσσα των Σκοπίων. Επίσης παρουσιάζει τους Έλληνες ως ένα εξόχως αντιδημοκρατικό και καταπιεστικό έθνος, από την αρχαιότητα έως σήμερα, και τοποθετεί τον ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια κάτω από ένα πολύ αρνητικό πρίσμα. Τα βασικά του επιχειρήματα περιστρέφονται γύρω από αυτό που ο ίδιος θεωρεί ως καταπίεση της πολυγλωσσίας και των μειονοτήτων στην Ελλάδα, την οποία συνδέει με τη διένεξη μεταξύ Ελλάδος και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (πΔΓΜ) σχετικά με το θέμα του ονόματος της γείτονος χώρας.
Δηλαδή πλήρης υιοθέτηση του Σκοπιανού εθνικισμού. Κατάλληλες απαντήσεις σε αυτόν έχουν δώσει Έλληνες ακαδημαικοί που μπορεί ο καθένας να διαβάσει εδώ.

Η άλλη κυρία, η Δρ. Riki Van Boeschoten που την πληρώνει το κομματικό μας κράτος (όπως και άλλους πολλούς όπως στο Πάνειο) έγινε γνωστή το 1993 όταν , επισκέφτηκε με την Δρ. Helleen van der Minnie, περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και έκαναν μια μελέτη με τίτλο Γλώσσες Μειονοτήτων στην Περιοχή της Φλώρινας και της Αριδαίας.
Στην αρχή της μελέτης αυτής οι ανθρωπολόγοι ακαδημαϊκοί αναφέρουν:
«Στην περιοχή αυτή της Φλώρινας και της Αριδαίας, εκτός από την δεσπόζουσα γλώσσα, οι εξής επίσης γλώσσες χρησιμοποιούνται: η Μακεδονική, η Βλάχικη (συγγενής της Ρουμανικής) Αρβανίτικα (συγγενής της Αλβανικής), Τούρκικα, Ρομ και η Ποντιακή διάλεκτος».
Ας παραβλέψουμε το γεγονός πως τα Βλάχικα, τα Αρβανίτικα και τα Ποντιακά είναι άμεσα συνυφασμένα με την Ελληνική κουλτούρα και πολιτισμό του Ρωμαίικου και δεν αντιπροσωπεύουν κανενός είδους μειονοτικές ομάδες, η αναφερόμενη «Μακεδονική» γλώσσα ποια είναι;
Ποιοι είναι αυτοί οι «Μακεδόνες» που αποτελούν μειονότητα ανάμεσα σε δυόμισι εκατομμύρια Μακεδόνες;
Και ποιους εννοούν άραγε ως τουρκόφωνες μειονοτικές ομάδες της Μακεδονίας; Τους Έλληνες επιζώντες του ελληνικού ολοκαυτώματος στην Μικρά Ασία;
Και έτσι οι ερευνήτριες, οι οποίες δεν είναι καν γλωσσολόγοι, παρουσίασαν ως μειονότητες τους δίγλωσσους Έλληνες της Φλώρινας στα επίσημα όργανα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και τώρα μπορεί κάλλιστα το Helsinki Monitor ή κάθε οργανισμός που δήθεν προστατεύει μειονοτικά δικαιώματα να σέρνει τη χώρα μας σε διάφορα διεθνή δικαστήρια για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Επιπλέον με τι στοιχεία καταλογίζει η κυρία Boeschoten την ύπαρξη μειονότητας 150.000 «μακεδονόφωνων» στην Ελλάδα;
Αρκεί η σύντομη επίσκεψη σε 70 μόλις χωριά με πληθυσμό ελάχιστο, ντόπιων και προσφύγων, για να στηρίξει τις «στατιστικές» της; Και εδώ μπορεί ακόμα να τεθεί το ερώτημα: γιατί ειδικά η περιοχή της Φλώρινας;
Άλλες περιοχές της Ελλάδος δεν προσέφεραν στις δυο ερευνήτριες δυνατότητες μελέτης τοπικών διαλέκτων;
Γιατί τόσο ενδιαφέρον για αυτό το συγκεκριμένο χώρο στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα;

Αυτά τα ολίγα ώστε να μην κοιμόμαστε διότι οι Σκοπιανοί δουλεύουν και μας δουλεύουν ξέροντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν Τρεμόπουλοι!!!
Αλήθεια κύριε Freidman, κυρία Δρ. Riki Van Boeschoten και στελέχη του ΟΤ γνωρίζετε την ετυμολογία αλλά και την εννοιολογική σημασία της λέξεως Μακεδονία και Μακεδονικό στην Ελληνική γλώσσα ?

---------------------------------------------

Ανθελληνική στάση ξανά από τους Οικολόγους Πράσινους. Επιδοκίμασαν θέσεις του Π. Δημητρά περί τουρκικής και μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα!

Βάλτε και αυτούς στη Βουλή στις επόμενες εκλογές να κάνουν παρέα με τους υπόλοιπους προδότες! Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!

Κατά την διάρκεια του 8o Τακτικού Συνεδρίου των Οικολόγων Πράσινων συμμετείχε και ο εκπρόσωπος του Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, Παναγιώτης Δημητράς, ο οποίος έκλεισε τον χαιρετισμό του με την ακόλουθη τοποθέτηση: « … διεκδικείτε την πρόσληψη αλλοδαπών και Ρομά στην αστυνομία για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Υποστηρίζετε συστηματικά τις εκθέσεις των οργάνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΟΗΕ. Γι’ αυτό και προσδοκάμε πως θα αγωνιστείτε μαζί μας για να εφαρμοστούν οι συστάσεις τους και για τις εθνικές μειονότητες που αποτελούν “ταμπού” στην Ελλάδα, τους “Τούρκους” και τους “Μακεδόνες”».

Μόλις ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του ο Π. Δημητράς το προεδρίο του συνεδρίου, στο οποίο συμμετείχε και ο Μ. Τρεμόπουλος, χειροκρότησε την τοποθέτηση του Δημητρά... χωρίς να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την προτροπή του για εφαρμογή των “συστάσεων” για τις εθνικές όπως τις ονόμασε μειονότητες των «Τούρκων» και των «Μακεδόνων».

Οι θέσεις του Π. Δημητρά είναι γνωστές και έχουν δημοσιευτεί πολλές φορές. Όμως ο Μ. Τρεμόπουλος ως Έλληνας πολίτης και ευρωβουλευτής θα πρέπει να απαντήσει σε αυτούς που τον ψηφίζουν ή σε αυτούς που σκέφτονται να τον ψηφίσουν, εάν υιοθετεί τις θέσεις του τουρκικού βαθέως κράτους περί Τούρκων για την μουσουλμανική μειονότητα όπως σύμφωνα με τη συνθήκη που η Τουρκία έχει υπογράψει ονομάζεται και των θέσεων για την “μακεδονική μειονότητα” του περιθωριακού, φασιστικού, απολυταρχικού καθεστώτος Γκρουέφσκι που ακόμα και η ΕΕ και οι ΗΠΑ θεωρούν ότι η εθνικιστική του παράνοια έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Ακόμα και εάν πιστέψουμε ότι οι προθέσεις του Μ. Τρεμόπουλου πηγάζουν από τα ανθρωπιστικά του αισθήματα για όλες αυτές τις «κοινωνικά αδικημένες ομάδες» θα άξιζε τον κόπο οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο Ευρωβουλευτής Τρεμόπουλος να αφουγκραστούν τα αληθινά προβλήματα των Πομάκων της Θράκης οι οποίοι ποσώς τους ενδιαφέρει η ιδεοληψία των Οικολόγων Πράσινων, αλλά η πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας ζούν υπο τον φόβο όχι του ελληνικού αλλά του τουρκικού κράτους.

Γιατί πολύ απλά αν κάποιος δεν είναι ευνοούμενος του προξενείου ή πράξει κάτι που είναι αντίθετο με τα συμφέροντα του προξενείου τότε τίθεται στο περιθώριο και μπαίνει στην μαύρη λίστα. Για του λόγου το αληθές πριν από μερικούς μήνες ο εκδότης της εφημερίδας «Μπουλτέν» είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο για αυτόν ακριβώς τον ρόλο του προξενείου.

Γράφει λοιπόν ο Σαλήμ Αχμέτ εκδότης της εφημερίδας «Μπουλτέν» : «…Αυτό που μας λυπεί περισσότερο είναι το οικονομικό εμπάργκο και οι διακρίσεις που εφαρμόζει στον μειονοτικό Τύπο ο Πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή, Μουσταφά Σάρνιτς. Είναι κρίμα αλλά από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, πριν τρία χρόνια, ακολουθεί μια πολιτική διακρίσεων σε βάρος της εφημερίδας «Μπουλτέν», στερώντας από την εφημερίδα μας κάποιες από τις δυνατότητες που παρέχονται από την Τουρκία σε άλλες μειονοτικές εφημερίδες».
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26082&Itemid=131
---------------------------------------------
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ!
ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΜΑΝΙΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΘΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩΜΕ!
ΤΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου