Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************

.

.
-----------

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κείμενα του Παν. Μαρίνη δημοσιευμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017.
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

14 Μαΐου 2012

ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΚΑΙ Ο κ. ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αθήνα
Την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Παντελή Καψή, προκάλεσαν οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου σχετικά με το Ολοκαύτωμα, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega.  
«Θέλω να καταδικάσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις απόψεις, που αποτελούν διαστρέβλωση της ιστορίας και βάναυση προσβολή της μνήμης των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος», δήλωσε ο κ. Καψής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.
«Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά ότι και ο ίδιος θρήνησε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς από τον ναζισμό, ανάμεσά τους και δεκάδες χιλιάδες Έλληνες εβραίους», συμπλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας και κατέληξε: «Τιμούμε τη μνήμη τους και αντιστρατευόμαστε κάθε απόπειρα λήθης, παραποίησης των πραγματικών γεγονότων και αναβίωσης της μισαλλοδοξίας».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
----------------------------------------
ΕΜΕΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΖΟΜΕ:
ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΣ, ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΜΕ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΟΜΝΥΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ --ΓΙΑΤΙ ΕΣΙ ΘΕΛΕΙ-- Η  ADL! ΑΙ! ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ! ΑΠΑΓΕ!!
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ κ. ΥΠΟΥΡΓΟ!
 
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ-ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
ΚΥΡΙΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΩΣ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΙΘΗΚΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΑΡΘΡΟ 70 ΤΟΥ Π.Κ.) ή ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (ΝΟΜΟΣ "ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ"), ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ {ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΜΕ, ΙΣΩΣ ΣΦΑΛΟΝΤΕΣ} ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ -A PROPOS! ΘΑΥΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ? (ΝΟΜΟΣ ΓΚΕΫΣΣΩ), ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΛΕΓΟΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΙ ΜΑΣ!
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ βάναυση προσβολή της μνήμης των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ??? ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ βάναυση προσβολή της μνήμης των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ Η ΑΙΣΧΡΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΕ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ"!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΟΜΝΥΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ {ΣΕΙΣ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΤΕΪΡ ΓΙΑΣΙΝ? ΟΣΟΥΣ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ? ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΩΝ? ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΟΤΤΕ? ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΑΜΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΙΛΑ, ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ? ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΡΙΔΙΑ? ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ?} Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ {ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΚΥΡΙΕ ΚΑΨΗ ΜΟΥ}, ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ προσβολή της μνήμης!!!
ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΛΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΕΧΟΜΕ ΔΙΚΙΟ??? ΝΑΙ! ΑΠΑΝΤΑ Η ADL! "Ηistory should not be judged by politicians, but by historians"!!!!!.
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΜΑΣ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ-Η γενοκτονία των Αρμενίων και το Σχέδιον Ανάν! " ΕΠ' ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΕΧΟΜΕ ΓΡΑΨΕΙ:

ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΒΟΥΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗΝ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!!! ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΠΕ , ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑ (ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ) ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ"!! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΛΕΞΟΥΛΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΕΙΝΩΣ ΕΩΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΤΩΣΕΩΣ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΣΤΕΙΑ!!! ΔΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΓΚΕΪΣΣΩ --ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑΝ ΚΕΡΑΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕΠΙΣΗΜΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗΝ ΕΚΔΟΧΗΝ-- ΟΥΔΕΙΣ ΕΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΙΠΗ!!! 
ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ή Η ΑΙΔΩΣ, ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ!!! 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΚΑΤΑΠΙΑΝ" ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΚΕΪΣΣΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ", Ο "ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ", Η "ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ", Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ",  Η "ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ" ΚΑΙ "Η ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ", ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ "ΟΧΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ" ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙ' ΑΛΛΗΝ ΟΜΟΙΑΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ!!!  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΝΑΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ --ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ-- ΕΤΑΧΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ!!!
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΤΟ "ΤΡΕΛΛΟ": Ο ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ "publicly condoning, denying or grossly trivialising crimes of genocide, crimes against humanity and war crimes" would, throughout the EU, be punishable by between one and three years' imprisonment.!! ΠΟΙΟΝ ΗΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ??? ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗ ΜΕ ΔΡΙΜΥΤΗΤΑ Η ΕΦ. Jewish Chronicle, Η ΟΠΟΙΑ, ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΞΕΩΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ "a wretched proposal to the European Union, to compel EU member states to enforce particular interpretations of history under the guise of 'combating racism and xenophobia'."!!!! 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ??? Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ "ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ" ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ή ΑΠΛΩΣ "ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ" ??? ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ, ΑΠΛΩΣ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ π.χ. «ADL [Anti-Defamation League, η οργάνωσις που απροκαλύπτως ρυθμίζει τα πάντα στις ΗΠΑ {ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!}] National Director Abraham Foxman told The New York Times that the ADL will continue to oppose a Congressional resolution [διά την γενοκτονίαν των Αρμενίων] because “There’s too much at stake in the [Israeli-Turkish] relationship.”» (πηγή). 
Ο κ. Foxman ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ (ΟΜΩΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΙ, ΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΩΝ!!!): "Ηistory should not be judged by politicians, but by historians"!!!!!. ΟΘΕΝ, Ο ΟΗΕ ΗΡΝΗΘΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΗ ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΝ , ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΝ ΣΤΟ ΝΤΑΡΦΟΥΡ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" ΠΡΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΜΑΣ!
Γράφετε δια παραποίηση των πραγματικών γεγονότων! ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ??? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ??? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ADL ΔΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥΣ???
ΣΑΣ ΚΑΛΩ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΑΡΕΤΗΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΝ ΔΙΔΟΝΑΙ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΜΙΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΙΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΗ ΠΑΣ Ο ΒΟΥΛΟΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΜΕ!!! 
 ----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου