Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

25 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΤΟΥ 27χρονου βλάσφημου+ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ

ΕΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ ΤΟΥ 27χρονου βλάσφημου ΑΜΕΛΗΤΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΟΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕ! 

1. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΚΟΥΒΕΛΗ, ΩΣ ΝΟΜΟΜΑΘΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ! ΕΑΝ ΕΓΩ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΚΩΜΩΔΩ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΙΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΤΕ, ΠΑΡΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΑΠΟΘΗΡΙΩΘΕΙΤΕ, ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ-ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ! ΟΜΟΙΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΗΔΕΤΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΤΕΘΝΕΩΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΕΘΝΕΩΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΥΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΝ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ! ΠΟΛΛΩ ΜΑΛΛΟΝ Η ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΙΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ!
-----------------------------------------
2. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ! ΤΟΙΑΥΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!
ΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΔΕΙΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΥΟΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΩΜΕ ΤΑ ΤΡΩΤΑ ΤΩΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟΝ ΑΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΡΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΛΕΥΑΣΑΜΕ ή ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΝ ΕΘΙΞΑΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΑΣ! ΕΚΘΕΤΟΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΜΕ ΤΑΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΝΕΥ ΛΟΙΔΟΡΙΑΣ ή ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ή ΥΒΡΕΟΣ ΤΙΝΟΣ! ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΘΙΓΗ ή ΔΙΕΝΟΗΘΗ ΝΑ ΕΙΠΗ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ κλπ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΑ 40 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΕΟΥ"!
Η ΛΟΙΔΟΡΙΑ, Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, Η ΥΒΡΙΣ, ΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΧΑΜΗΛΗΝ ΣΤΑΘΜΗΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΝ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΖΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΕΝΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ!
------------------------------
3. ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΜΑΡΤΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ, ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ? ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ? Ή ΘΑ ΑΠΟΘΗΡΙΩΘΕΙΤΕ??
-------------------------------------
4. ΟΜΙΛΗΣΕ Ο SKY ΔΙΑ "ΣΥΓΚΡΟΥΣΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ" !!!! ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!! ΠΡΩΤΟΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, Η ΛΟΙΔΟΡΙΑ, Η ΥΒΡΙΣ, "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ"!!! ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!! ΚΑΙ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ !!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ !!!!!
-------------------------------------
5. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ"! ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΜΝΕΤΕ ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡΑ!!! 
Α. ΚΑΘΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΗ ΠΙΣΤΙ!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΙΔΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ"??? ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ (ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ) ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ η ΤΟΥ ΜΩΫΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ??? ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ (ΦΥΣΙΚΟΙ ή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ, ως εσείς) ΤΟΥ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ ΛΕΓΟΥΝ "ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ", ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΗ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝ, ΑΛΛΕΩΣ ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΜΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΣ ΒΕΝΤΕΤΤΑΣ!!!
Β. ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ !!!! ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ (ΦΥΣΙΚΟΙ ή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ, ως εσείς) ΤΟΥ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ ΛΕΓΟΥΝ "ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ", ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ!!!
-------------------------------------------------
6. ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. Π. ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩΜΕ! ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΕΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΙ ΜΑΣ! 

Παν. ΜΑΡΙΝΗΣ

=============================================

H ΔΗΜΑΡ ενοχλήθηκε (όπως αναμενόταν) για την σύλληψη του 27χρονου βλάσφημου

Ενώ δεν λέει κουβέντα για τις ισλαμικές προκλήσεις που βιώνουμε στη χώρα μας, μόλις προσβληθεί η Ορθοδοξία μας αμέσως θυμούνται την ελευθερία του λόγου στη ΔΗΜΑΡ.
Συγκεκριμένα αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ πως «πρόκειται για μια σύλληψη η οποία αφενός, στο συμβολικό επίπεδο, δείχνει ένα κράτος πρόθυμο να ανταποκριθεί τάχιστα στις επιταγές της Χρυσής Αυγής, αφετέρου αντίκειται στην ελευθερία του λόγου, όπως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου την έχει ορίσει:  η ελευθερία του λόγου δεν πρέπει να περιορίζεται σε ιδέες και πληροφορίες ευρείας αποδοχής, αλλά να περιλαμβάνει και αυτές που αντιβαίνουν στις κυρίαρχες αντιλήψεις».

Στη συνέχεια σημειώνεται ότι «συλλήψεις τέτοιου φονταμενταλιστικού χαρακτήρα, οι οποίες δεν προσιδιάζουν σε ευρωπαϊκό δημοκρατικό κράτος, αλλά σε θεοκρατικά καθεστώτα, προσβάλλουν όχι μόνο την ελευθερία του λόγου, αλλά και όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, καθώς πρόκειται για μισαλλόδοξες, μεσαιωνικές πρακτικές οι οποίες εφαρμόζονται επ’ ονόματί τους. Αμαυρώνουν δε την εικόνα της χώρας μας διεθνώς».

Αν όμως κάποιος τους θίξει τους λαθρομετανάστες εκεί δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου, "θα λέτε αυτό που θέλουμε εμείς", σε απλά ελληνικά. Αυτομάτως κατατάσεσαι στους "ρατσιστές" και τελειώνει η ιστορία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  
------------------------------------------------------------------------------------------
Ειρωνικά σχόλια για τον Γέροντα Παΐσιο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τατσόπουλο

Στο θέμα της ημέρας, τη σύλληψη για την υπόθεση του γέροντα Παΐσιου αναφέρθηκε μέσω του Facebook ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος χρησιμοποίησε ειρωνικούς τόνους και προς τον γέροντα αλλά και προς αυτούς που τον πιστεύουν και τον θαυμάζουν.

Ο Π. Τατσόπουλος γράφει στο status του: 

«Γύρω από τον Γέροντα Παϊσιο -τι είπε, τι δεν είπε, τι εννοούσε με όσα είπε, τι εννοούσε με όσα δεν είπε- στήθηκε μια ανθηρή μακρόβια μπίζνα που άδειασε τις τσέπες πλείστων όσων αφελών, γέμισε τις τσέπες ολίγων ξετσίπωτων επιτήδειων και πυροβόλησε τη νοημοσύνη όλων. Για αυτό το πρωτοφανές μεταδικτατορικό σκάνδαλο, συγκρίσιμο μονάχα με το "Νερό του Καματερού" και την "Αθανασία του Αιγάλεω", κανένας εισαγγελέας δεν συγκινήθηκε. Τα αντανακλαστικά του Νόμου λειτούργησαν μονάχα όταν μια χιουμοριστική ιστοσελίδα κατέδειξε το μέγεθος του τσαρλατανισμού, με αποκορύφωμα την υιοθέτηση από τους τσαρλατάνους ενός "θαύματος" του Γέροντα που η ίδια η ιστοσελίδα κατασκεύασε. Με άλλα λόγια; Κάποιος τόλμησε να ξεφωνίσει τους απατεώνες και αντί να μπαγλαρώσουν τους απατεώνες, μπαγλαρώσαν εκείνον που τους ξεφώνισε».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

5 σχόλια:

  1. διαφωνω κυριε, η σελιδα του φαιηςμπουκ απλως ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ εναν απατεωνα-μαγο της εβραικης σχιζοφρενειας που ΚΑΤΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τον Ελληνισμον.
    ο εγκληματιας σχιζοφρενης παισιος [παστιτσιος] επι δεκαετιας εξυβριζε τον ελληνισμο, τους θεους των ελληνων και λοιδωρουσε, κατεστρεφε νεους εμποδιζοντας τις σπουδες τους οταν ΔΕΝ υπεκυπταν στις ορεξεις ρασοφορων κιναιδων κλπ κλπ

    μπορουμε να γραψουμε δεκαδες σελιδες με τα εγκληματα των παισιων. σεβαστειτε λοιπον και τους καταστροφεις της ελλαδος και της Κυπρου τουρκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαι ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ που ΔΕΝ δημοσιευσες το σχολιο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. ΦΙΛΕ ΜΟΥΑΜΦΙΤΡΥΟΝΑ, Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, Ο ΚΤΗΤΩΡ ΤΗΣ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΑΛΙ Ο ΕΝΑΣ ΛΕΙΠΕΙ, ΠΑΛΙ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΡΕΜΗ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΙ ΣΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ "ΛΟΓΟΝ ΔΙΔΟΝΑΙ"! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΕΠΙΜΕΝΟΜΕ ΣΤΟ "ΛΟΓΟΝ ΔΙΔΟΝΑΙ" ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ 15ΕΤΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΔΗΛΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΜΕ "ΓΝΩΣΤΟΝ" ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΑΙΤΗΣΙΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΥΚΤΗΡΙΟΥ ΟΙΚΟΥ!
      2. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΜΕ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΗΜΑ, ΠΟΛΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ Χ.Ο. ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ-ΤΟ ΚΥΡΙΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ-ΠΗΓΗ (ΒΕΒΑΙΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΡΩΜΕΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΝ "ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ" ΚΑΙΟ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΒΛΑΣΗ ΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟΝ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, όπως λέτε, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΟΠΩΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΣΤΗΝ "ΦΩΝΗ ΕΞΥΠΝΙΣΜΟΥ"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΙΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ! ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΤΡΑΦΗΜΕΝ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ (ΝΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΔΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΩΝ, ΟΜΟΙΩΣ, ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΤΡΑΦΗΜΕΝ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΒΡΙΣΙΝ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ κοκ)! ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ "ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΙΡΕΣΕΩΝ" κλπ κλπ! ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ! ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ: ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΕΚΤΕΝΕΣ ΣΟΒΑΡΟΝ-ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΝ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΗ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΚΟΝ ΜΑΣ "ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" ! ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΝ ΛΙΑΝ ΟΞΥ, ΤΟ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ" (ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ SCRIBD)! ΟΘΕΝ, ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΕΠΩΝΥΜΑ, ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΜΕ! ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ! ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΥΡΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ή ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ή ΤΟΝ ΙΔΙΟ ή ΑΞΙΟΠΟΙΝΟΝ, ΧΛΕΥΑΣΜΟΝ ή ΛΟΙΔΟΡΙΑΝ ή ΥΒΡΙΣΤΙΚΗΝ ΕΚΦΡΑΣΙΝ-ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΤΙ ΑΣΤΗΡΙΚΤΟΝ ή ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΝ! [ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ]

      Διαγραφή
    2. [ΣΥΝΕΧΕΙΑ}
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΟ ΤΟΙΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΛΙΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ! ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΑΝ!
      ΟΜΩΣ, ΑΛΛΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΞΥΒΡΙΣΙΣ, ΛΟΙΔΟΡΙΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ, ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ! ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ?? ΔΕΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΑΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΛΩΣ ΕΧΛΕΥΑΖΑΝ, (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ ΓΑΪΔΑΡΟΣ-ΣΚΥΛΟΣ, ΤΙ ΗΤΟ ΑΥΤΟ? Ο ΘΕΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΪΝΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΖΟΥΜΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!) ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ! ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΗ, ΑΠΛΩΣ ΦΑΝΑΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ!
      ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΚΟΛΑΝΟ2 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΙ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ, π.χ. ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΖΙΧΑΝΤ, ΠΟΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ κλπ! ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΜΕ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ, ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΜΕ ΗΘΙΚΩΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ, ΛΟΙΔΟΡΙΑ ή ΥΒΡΙΣ! ΑΠΟ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?? ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΛΩΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ!
      ΟΜΩΣ, ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΜΦΙΤΡΥΟΝΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ !!! ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ π.χ. ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΠΩ ΤΟ ΠΩΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΡΓΩΔΕΙΣ ΠΑΡΕΒΑΣΕΙΣ, ΕΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑgazino (ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΤΙΜΗΣΕ) !!!
      ΤΩΡΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ??? ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΕ ΤΟΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟ, ΤΙ ΘΑ ΗΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΜΑΤΣΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΣΑΣ ή ΕΜΕΝΑ ???? ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ χ.Ο. ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! Η ΣΤΑΣΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ!!! ΟΤΑΝ ΣΕΙΣ ΛΕΤΕ 'ο εγκληματιας σχιζοφρενης παισιος [παστιτσιος]", ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ!!
      ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ! ΜΗΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ Ο,ΤΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΟΥΣ???
      ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΜΦΙΤΡΥΟΝΑ, ΟΙ 15ΕΤΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΙ ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΛΟΓΙΚΑ, "ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΓΙΔΩΝ ΔΙΑΒΑΙΝΟΜΕ"!!!
      Παν. Μαρίνης

      Διαγραφή
  3. Καλησπερα κυριε Μαρινη,

    α) Εκανα λαθος! Βιαστηκα [συχνα βιαζομαι και πληρωνω τις συνεπειες]
    β) Ζητω συγγνωμη, αλλα ειμαι οργισμενος μη πως ξανα χασουμε πολυτιμους Ελληνες μας τωρα
    που αρχισαμε να βγαζουμε φτερα.
    Ο λογος για τον οποιον αντεδρασα με οργη ειναι επει δη σκεφθηκα..
    "εαν χασουμε τον Μαρινη,χαθηκαμε για πολλα χρονια ακομη"

    εχω διαβασει ερκετα απο τα γραπτα σας και εμεινα εκπληκτος απο την ποιοτητα και τις γνωσεις που ευρισκονται εις αυτα! Για αυτο εξεπλαγην. Καποτε διαβαζα σε ενα σκανδιναβικο φορουμ για ανθρωπους [μαλλον Σουηδους] που εψαχναν πληροφοριες για τους δικους τους πατρωους Θεους, και μια κοπελλα ρωτωντας στο διαδυκτιο ειπε "ερωτησα σχετικα τον Παναγιωτη Μαρινη αλλα δεν ελαβα ακομη απαντησι"!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ! Καταπληκτικο.

    ΔΕΝ ειδα ποτε την σελιδα του νεαρου στο φαιηςμπουκ! Απλως αντεδρασα διοτι, οπως πολλοι Ελληνες, αισθανομαι μια τεραστια εχθρα για αυτους τους ανθρωπους οι οποιοι μονον να καταστρεφουν και να προκαλουν γνωριζουν, και με το παραμικρο συρουν τους "αλλους" στα δικαστηρια.

    Δεκτες ολες οι απαντησεις σας.
    Τον χειμωνα, που εχω περισσοτερο ελευθερο καιρο, συνεχιζω με τα βιβλια σας.

    Ευχαριστω για ολα
    Αμφιτρυων

    ΑπάντησηΔιαγραφή