Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

10 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλουν να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή...

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ: "ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ!"!!!
 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΧΑΧΟΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ, 7% ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΤΩΡΑ! 
ΠΑΤΡΙΩΤΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ "ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ", ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ ΤΟ !!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ (Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΝΝΟΩ) ΚΑΤΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ! ΛΕΓΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΗ!!
----------------------------------------------------------
Θέλουν να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή...



Κύριο θέμα συζήτησης στην χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, εκτός από το θέμα περικοπών 11,5 δισ. που ζητά η τρόϊκα ήταν και η αντιμετώπιση του διαρκούς διογκούμενου κύματος λαϊκής υποστήριξης που αρχίζει να απολαμβάνει το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Στο πλαίσιο αυτής της "αντιμετώπισης" αποφασίστηκε να αφαιρεθούν οι αστυνομικοί από την προστασία των βουλευτών του κόμματος, ενέργεια που "σηκώνει πολύ νερό" ως προς την νομιμότητά της.
Έτσι πριν λίγο ο Λαϊκός Σύνδεσμος απάντησε με εξώδικο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την απόφαση να αφαιρεθούν όλοι οι αστυνομικοί φρουροί από την φύλαξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής - εκτός του γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου - με την αιτιολογία, ότι ένας αστυνομικός δεν μπορεί να λειτουργεί ως προστασία σε ένα βουλευτή που ... παραβαίνει το νόμο! Δηλαδή εξέδωσαν και δικαστική απόφαση!

Επίσης, ισχυρή δύναμη της αστυνομίας είναι από νωρίς το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και αναζητεί μέλη της τα οποία τυχόν συμμετείχαν στις δράσεις του κόμματος, αντί να αναζητεί τους λαθρομετανάστες.
Δηλαδή παίρνουν το μέρος των παράνομων λαθρομεταναστών, αντί των Ελλήνων και περιμένουν ο κόσμος να τους χειροκροτήσει! Μάλλον κάποιοι θέλουν να φτάσει η Χρυσή Αυγή γρήγορα στο 20%!

Πάντως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι.Τέντες παρήγγειλε σήμερα στους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Πρωτοδικών της Αθήνας και του Μεσολογγίου να επισπεύσουν το ταχύτερο την προανάκριση για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής κατά των παράνομων λαθρομεταναστών στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την επίσπευση των δύο προανακρίσεων των επίμαχων αυτών υποθέσεων, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι δικογραφίες και να διαβιβαστούν στη Βουλή τα αιτήματα άρσης της βουλευτικής ασυλίας, σε περίπτωση που αποδειχθεί εμπλοκή βουλευτών σε παράνομες ενέργειες.
Άποψή μας: Θα προσπαθήσουν να θέσουν εκτός νόμου τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Δεν είναι τόσο θέμα κυβέρνησης, όσο θέμα ΕΕ.
Ετοιμάζουν το νομικό πλαίσιο για να αποβάλουν το κόμμα από την Βουλή και να το κηρύξουν παράνομο, κατά το πρότυπο των ναζιστικών οργανώσεων της Γερμανίας, που βέβαια καμία σχέση δεν έχουν (πλέον...) με το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα. Αυτό θα αποτελέσει απλά μία βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας. 
Η Χρυσή Αυγή, αντιμετωπίζεται με πολιτικό τρόπο αν η κυβέρνηση φανεί αποτελεσματική στην πολιτική ατζέντα που προβάλει το εθνικιστικό κόμμα. Σε διαφορετική περίπτωση, το σύστημα θα θερίσει θύελλες.

Ιδού το εξώδικο της Χρυσής Αυγής: 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Δηλιγιάννη 50, όπως νομίμως εκπροσωπείται

ΚΑΤΑ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Νικολάου, Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Η απαράδεκτη και συκοφαντική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα 10/9/2012 ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., αναφερόμενος σε διαστρεβλωμένες δήθεν δηλώσεις του κόμματός μας, είχε ως συνέχεια την πρωτοφανή εν τοις πράγμασι κατάργηση της ελεύθερης λειτουργίας των γραφείων του κόμματός μας.

Με προφανή πολιτική εντολή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, από σήμερα το μεσημέρι (10/9/2012) κλούβες και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκονται προκλητικά σταθμευμένα έξω από τα κεντρικά πολιτικά γραφεία του κόμματος επί της οδού Δηλιγιάννη 50, διενεργώντας ελέγχους σε όσους εισέρχονται ή εξέρχονται από αυτά. Η υπό την «αίρεση» της εγκρίσεως της εκτελεστικής εξουσίας, λειτουργία των θεμελιωδών δικαιωμάτων του Ελληνικού Συντάγματος περί ελεύθερης συμμετοχής και δράσης σε πολιτικό κόμμα (άρθρο 29 παρ.1) καθώς και περί ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας (άρθρο 5 παρ.1), αποτελεί καταφανή συνταγματική εκτροπή, που δεν πρέπει να γίνει ανεκτή.

Η εκτελεστική εξουσία, υπερβαίνοντας εκδικητικά, για προφανείς λόγους «πολιτικού μάρκετινγκ» τη δικαιοδοσία της και φαλκιδεύοντας έμπρακτα κάθε έννοια συνταγματικής τάξης και νομιμότητας, μετά την προαναγγελία ποινικών διώξεων για τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής που έπραξαν το νόμιμο καθήκον του κάθε πολίτη (275 ΚΠΔ) στη διεκδίκηση του κράτους δικαίου, οδηγεί το Πολίτευμα, εν έτει 2012, σε πρωτοφανή μονοπάτια.

Επειδή η Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται να αποτελέσει το εύκολο άλλοθι για την αμνήστευση των διαρκών εγκλημάτων που έχουν διαχρονικά τελεστεί εις βάρος του Ελληνικού λαού και εξ ονόματός του, σε κάθε κρίσιμο πεδίο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Επειδή η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να πρυτανεύσει η νομιμότητα, πέρα από κομματικές σκοπιμότητες, συμφέροντα και δουλείες που επιβάλλονται διαχρονικά από το κομματικό κατεστημένο.

Επειδή η Χρυσή Αυγή δεν θα εκχωρήσει την εντολή που τιμητικά της έδωσε ο Ελληνικός λαός για την προάσπιση των συμφερόντων του, στον άνισο πόλεμο που επιβάλουν στην πατρίδα μας, οι ντόπιοι και ξένοι δυνάστες του και τα μίσθαρνα όργανά τους.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΖΗΤΟΥΜΕ

Να ληφθούν όλα τα μέτρα που θα αποκαταστήσουν τη διαταραχθείσα νομιμότητα, από την αυθαίρετη πρωτοβουλία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για τον έλεγχο που υφίστανται τα μέλη μας στα κεντρικά γραφεία του κόμματός μας

Επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Αθήνα 10/9/2012
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τμήμα ειδήσεων defencnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου