Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************

.

.
-----------

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κείμενα του Παν. Μαρίνη δημοσιευμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017.
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

18 Σεπτεμβρίου 2012

«Ζήτω οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες»

«Ζήτω οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες»

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ακούστηκε, δεν το επεβεβαίωσα, είμαι βέβαιος οτι είναι συκοφαντία) ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: «Ζήτω οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες»!


ΕΧΩ ΝΑ ΕΙΠΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΤΟΥ ΓΡΑΨΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ '44 Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ Χ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! ΕΔΩ ΘΑΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!!


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ Χ, ΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ??? ΗΤΟ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ, ΑΝΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ-ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ-ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ-ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ 3ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΩΦ, ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΙΝΤΕΛΛΙΤΖΕΝ ΣΕΡΒΙΣ, ΑΛΛΑ ΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΝΩ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΘΑΤΑΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙ' ΑΛΛΟΥΣ π.χ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΤΥ κλπ κλπ! ΝΑΙ, Ο ΗΡΩΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΗΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΚΙΝΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΧΡΥΣΟ!

ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ??? ΘΑΠΡΕΠΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??? ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΘΑΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! ΕΔΩ ΘΑΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!!


ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!! ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΧΟΥΝ ΒΡΙΣΙΑ! ΕΙΣΑΙ ΧΙΤΗΣ, ΛΕΝΕ! ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΘΑΧΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ!


ΟΜΟΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ, ΘΑΧΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΩ ΝΑ ΕΙΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ! ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ (Ομως ΔΕΝ έβγαλαν κατάλογο σφαγή των επιφανών πολιτών, μονο και μόνο επειδή ησαν επιφανείς, γιά να "κοντήνουν" την Ελλάδα, ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΟΠΛΑ! Ούτε πείραξαν την ΑΘΗΝΑ και τα μνημεία της! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΑΝΕΤΙΝΑΞΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΙΤΙΩΣ -ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΩΛΟ- ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!), ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΣΤΑΛΙΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΔΡΕΣΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΗΛΘΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΘΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΙ!

ΔΙΑΤΙ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ??? ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ!! ΣΗΜΕΡΑ (18/9/2012) ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ "ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ" Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΗΣ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΒΙΑ (ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΤΗΝ 17Ν κλπ φαντάζομαι, δεν κατάλαβα καλά) ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΟΧΙ, κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ! Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ, Μ' ΑΥΤΗΝ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (ΙΔΕ ΣΤΟ http://hercolano2.blogspot.gr ΤΟ ΘΕΜΑ MORTACRACY), ΙΣΧΥΣ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ! ΙΣΧΥΣ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ! ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΪΑ, ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΡΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΟΙ! ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΛΙΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΦΟΝΕΥΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΙΔΕ ΣΤΟ http://hercolano2.blogspot.gr ΤΟ ΘΕΜΑ HOLODOMORΔΕΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ (ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ??? ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΚΕΥΑΣΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΕΜΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΙΚΑΓΚΕΛΛΑΡΙΟΣ ΗΡΝΗΘΗ ΝΑ ΤΙΣ ΡΗΞΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΤΑΒUN -ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΚΟ ΑΕΡΙΟ- ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ), ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Σ' ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥΧΕ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΚΑΘΑΡΩΣ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ! Η ΕΣΣΔ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ 15 "ΑΤΙΘΑΣΕΣ" ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΣ 15 ΕΚΑΤ. ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.... 

ΟΜΟΙΩΣ, ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΚΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΑΡΙΣΕ ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΩΦ! 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΥΝΑΤΑΙ (ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ), ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ! Ο ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΧΛΕΥΗ ΜΑΣ!!! Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΘΑΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΗ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!! ΕΓΩ ΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΙΔΡΥΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ http://issuu.com/stampalia ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ http://hercolano8.blogspot.gr , ΔΕΣ ΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΤΙ! 


ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ (ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΩΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΑΙ ΚΙ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙ (και μελετώ καθημερινώς το ομώνυμο βιβλίο του κ. ΜΑΡΙΝΗ) ΚΑΙ ΘΕΛΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ (ΝΑΙ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΟΝΕΙ ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ-ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ, Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ κλπ κλπ) ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΟ ΑΦΑΝΕΣ ΜΝΗΜΑ ΤΩΝ, ΝΟΗΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΝ ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ:

Ζήτω οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
---------------------------------------------------

2 σχόλια:

  1. Πολύ δυνατό χτύπημα στην "Πολιτική ορθότητα" Γεώργιε! Με τέτοια παιδεία πούχει λάβει η Ελληνική κοινωνία φοβούμαι ότι θα χάσης και τους φίλους σου και τους αναγνώστες του Μπλόγκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ""ΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣ ΙΠΠΟΚΛΕΙΔΗ"!! ΑΠΕΦΑΣΙΣΑ ΝΑΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
    ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ: ΔΟΥΛΟΥ ΤΟΔ' ΕΙΠΑΣ, ΟΥ ΛΕΓΕΙΝ Α ΤΙΣ ΦΡΟΝΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή