Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

18 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΒΗΜΑ-Καμία ανοχή σε όσους απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας+ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

Ο ΙΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΡΑΧΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ:

1. ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΚΑΝΕΙ" ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΧ ΚΑΙ ΜΟΛΩΧ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ! ΟΠΩΣ ΘΑΤΑΝ ΑΝΟΗΤΟ κ. ΨΥΧΑΡΗ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ, ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ "ΔΟΥΛΕΥΕΙ", ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ "ΑΥΤΟ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ", ΕΤΣΙ, ΕΙΜΕΘΑ ΤΡΙΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ"!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ "ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ"! ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΝΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ "ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!

2. ΕΧΟΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ΟΤΙ Η ΛΕΞΙΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ: ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ (ΛΑΘΡΑΙΑ ή ΝΟΜΙΜΗ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ! ΥΠ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΦΡΩΝ ΚΑΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΜΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ! ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ? Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΡΩΠΙΝΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΖΗΣΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΛΕΓΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ! ΑΛΗΘΕΙΑ? ΟΤ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΗ ΝΑ ΖΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ??? ΓΙΑΤΙ κυρία Ε.Ε.? ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ Η Ε.Ε.!! ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ! ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ, Η ΕΥΡΩΠΗ  ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ (ΝΑΙ, ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ --ΕΧΕΙΣ ΙΔΗ ΝΙΚΗΤΗ ΝΑ ΞΗΛΩΝΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ??-- ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ --ΟΜΟΙΩΣ, ΕΧΕΙΣ ΙΔΗ ΝΙΚΗΤΗ ΝΑ ΞΗΛΩΝΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ?? ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ--ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ-ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΥΝ) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ!

3. ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ (ΕΝΝΟΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ) Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΠΑΤΗΣΕ ΒΑΝΑΥΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ (π.χ. Η "ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΙΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΔΕΣΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!), ΝΥΝ ΔΕ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ (ΚΑΤΑΦΡΟΝΟΥΣΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ) ΟΡΙΖΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΝ ΤΩΝ "ΜΕΤΡΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ) ΚΑΙ ΘΑΡΘΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΗ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ!
ΟΜΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑΦΕΡΝΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ! Η ΚΥΒΕΡΗΣΙΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑ  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ! ΙΔΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΣΑΣ κ. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΥΓΛΩΤΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ "ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ":


Η Μεταπολίτευση δεν έχει τελειώσει. Οι «ιερές αγελάδες» της παραμένουν ζωντανές και βασιλεύουν, ενδεδυμένες τις περισσότερες φορές τον μανδύα του «πελατειακού συστήματος». Η πλέον χαρακτηριστική είναι η εξοργιστική εμμονή με την οποία και τα τρία κυβερνώντα κόμματα αρνούνται τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ακόμη και όσων είναι επίορκοι.
 Το φαινόμενο είναι εντυπωσιακό, αλλά προκύπτει από την ίδια τη φύση των κομμάτων εξουσίας που κυβέρνησαν μεταπολιτευτικά την Ελλάδα: «να σώσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους και όσους δουλεύουν στις ΔΕΚΟ» μοιάζει να είναι το σύνθημα. Για τους άλλους, ο φόβος ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν θεωρείται αρκετός για να έρθουν στο μαντρί, όταν σημάνει η ώρα της κάλπης.
Με την ανεργία να αγγίζει, ενδεχομένως και να ξεπερνά το 25%, η τρικομματική κυβέρνηση (για την ακρίβεια ΚΑΙ ΑΥΤΗ η κυβέρνηση) αρέσκεται να βλέπει τους ανέργους να προέρχονται μόνο από τον ιδιωτικό τομέα, όπου το… «κουκούλι της μονιμότητας» είναι άγνωστη έννοια. Όταν η συζήτηση έρχεται εκ μέρους της τρόικας στο θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, τα τρία κόμματα αλλά και ο αντιπολιτευόμενος ΣΥ.ΡΙΖ.Α βγάζουν φλύκταινες. Τότε αρχίζουν τα ωραία: εφεδρεία, διαθεσιμότητα, πρόωρη συνταξιοδότηση. Από όλα έχει ο μπαξές, αρκεί να μην υπάρχει απόλυση. Το επιχείρημα ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι προστατεύονται συνταγματικά καταντάει γραφικό διότι ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι σε άλλες περιπτώσεις, το κράτος αποδεικνύεται ιδιαίτερα «δημιουργικό και καινοτόμο». 
Οι συντεχνίες του δημοσίου τομέα συνεχίζουν όμως να λυμαίνονται ό,τι προλάβουν. Που είναι η κατάργηση των κενών οργανικών θέσεων που είχε προβλεφθεί; Που είναι η κατάργηση δημοτικών επιχειρήσεων; Γιατί καθυστερούν ακόμη και τώρα μειώσεις μισθών σε ΔΕΚΟ; Γιατί δεν προχώρησε άμεσα η υπαγωγή των εργαζομένων σε ΔΕΚΟ στο ενιαίο μισθολόγιο και έπρεπε να περιμένουμε το 2012; Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε, για να μη δυσαρεστηθούν «τα παιδιά μας».
Εκεί όμως που η ανηθικότητα ξεπερνάει κάθε όριο είναι στην τρέχουσα διαπραγμάτευση. Επειδή η κυβέρνηση δεν θέλει τις απολύσεις, υποτάσσεται στο αίτημα της τρόικας για αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη ώστε να καλυφθεί το κενό στο πακέτο των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η κοροϊδία φθάνει στο αποκορύφωμά της. Διότι αν αυτό δεν είναι η απόλυτη κοροϊδία, τότε τι είναι; Κάποιος θα έλεγε ότι είναι κρίμα. Όχι. Δεν είναι κρίμα. Είναι ανηθικότητα και αλητεία. Η κυβέρνηση επέλεξε για άλλη μία φορά, όπως όλα δείχνουν, να αποφασίσει με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Το Δημόσιο θα παραμείνει με τον τρόπο αυτό το βαρίδι που θα απειλεί μέχρι την τελευταία στιγμή να σύρει την Ελλάδα στον πάτο της χρεοκοπίας. Πανηγυρίζει η κυβέρνηση για το πρωτογενές πλεόνασμα. Σίγουρα. Μόνο που μοιάζει περισσότερο με πλεόνασμα υποκρισίας. Μίας υποκρισίας που επιδοτείται από έναν ιδιωτικό τομέα που μαραζώνει.


4. ΤΩΡΑ "οι παρελάσεις σε εμφυλιοπολεμικές συνάξεις"! ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΗΡΩΪΚΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ Η ΕΣΣΔ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΟΠΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! "ΕΜΦΥΛΙΟΣ" ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ! ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΥΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΙΝ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ-ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΙΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΥΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΣΛΑΥΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΡΩΣΣΩΝ-ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ-ΤΑΤΖΙΚΩΝ ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:


5η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΚΕ 1949
«Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδόνικος (σλαβομακεδονικός) λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμόν. Δεν πρέπει να υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δ.Σ.Ε. και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάσταση του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει. Παράλληλα το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σωβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης».
Πηγή: 5η ολομέλεια της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε σχετικά με την δημιουργία ανεξάρτητου Μακεδονικού κράτους, Ιανουάριος 1949

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ "ΕΜΦΥΛΙΟ"??? ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ??? 

----------------------------------------
ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΓΛΩΤΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ !
Καμία ανοχή σε όσους απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας

Ότι πολλά δεν πάνε καλά στη χώρα μας το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Οτι οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις φέρουν ευθύνη μεγίστη γι' αυτή την κατάσταση επίσης το γνωρίζουμε όλοι. 
Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να περπατούν όλα τα ζόμπι καταμεσήμερο στον δρόμο υπάρχει απόσταση μεγάλη. Και όμως η τρίχρονη οικονομική κρίση νομιμοποίησε και επανέφερε στο προσκήνιο τις σκοτεινότερες των δυνάμεων.
Όλη αυτή η ανεμπόδιστη, σχεδόν καθημερινή, παρέλαση των νοσταλγών της χούντας των συνταγματαρχών, των κατά δήλωσή τους εχθρών της Δημοκρατίας, συνιστά ίσως τη χειρότερη εξέλιξη της παρούσης περιόδου.
Η δράση των ακροδεξιών ταγμάτων εφόδου, τα γιουρούσια κατά των μεταναστών στις γειτονιές της Αθήνας, η υποκατάσταση των αρχών στα πανηγύρια, οι παρελάσεις σε εμφυλιοπολεμικές συνάξεις, αλλά και οι προκλητικές δηλώσεις κατά του Κοινοβουλίου που τους στεγάζει, δεν μπορούν να προσπερνώνται ελαφρά τη καρδία.
Οι συγκεκριμένες ομάδες και τα πρόσωπα που τις ορίζουν διακρίνονται για την πίστη τους στον ολοκληρωτισμό, έχουν δεδηλωμένες αντιδημοκρατικές πεποιθήσεις, το Κοινοβούλιο γι' αυτούς αποτελεί εφαλτήριο για τα άνομα σχέδιά τους, αν οι συνθήκες τους ευνοήσουν δεν θα διστάσουν να καταλύσουν τη Δημοκρατία και να επιβάλουν ανελεύθερο καθεστώς βίας και υποταγής των πάντων.
Η δράση και η στάση τους, η ρητορεία και οι μέθοδοι είναι ίδιες με εκείνες που εφήρμοσε το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του Χίτλερ στη Γερμανία στα χρόνια του μεσοπολέμου, με τις γνωστές συνέπειες για όλους.
Ας το γνωρίζουν λοιπόν όσοι χαριεντίζονται μαζί τους και αφελώς δικαιολογούν τη δράση τους. Η ανοχή δεν απέχει πολύ από τη συμμετοχή. Και επίσης ας θυμούνται ότι η Δημοκρατία όσο ανεκτική κι αν είναι, άλλο τόσο αυστηρή μπορεί να γίνει απέναντι σε όσους απεργάζονται ή ευνοούν την κατάλυσή της.


    ΑΝΟΧΗ | πριν 26'
    Λέτε: " ...πολλά δεν πάνε καλά στη χώρα μας το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Οτι οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις φέρουν ευθύνη μεγίστη γι' αυτή την κατάσταση επίσης το γνωρίζουμε όλοι.". Συμφωνώ μαζί σας, αλλά και εμείς με την ανοχή ή αδιαφορία μας συμβάλλαμε σε αυτήν την κατάσταση.
    XK
    απάντηση40
    Αν είναι έτσι | πριν 26'
    Αν είναι έτσι και το κάνετε για να κλείσετε τη ΧΑ, τότε, και η ΔΗΜΑΡ, ΝΔ , ΠΑΣΟΚ, απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας με τα μέτρα που έχουν πάρει με το έτσι θέλω. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αφού είναι υπέρ του κουμμουνισμού απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας, λαθρομετανάστες επίσης απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας. ΑΝΤΑΡΣΙΑ επίσης αφου είναι αναρχοκουμούνια απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας. Τι μας μένει μάστορα; Θα μιλήσετε για κατάλυση της Δημοκρατίας. Ποιοι ρε; Εσείς; Οι μεγαλύτεροι προδότες του Έθνους???
    Χάρης
    απάντηση64
    Πρόληψη αντί καταστολής. | πριν 45'
    Τα περί "αυστηρότητας" της Δημοκρατίας στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής,όχι μόνον δεν πείθουν, αλλά και αποτελούν λάθος τακτικής. Είναι σύνηθες,όσοι αποδεικνύονται ανεπαρκείς στο πεδίο της "πρόληψης", να καταφεύγουν στη λύση της "καταστολής". Η μέθοδος αυτή,όμως, φέρνει συχνά αποτελέσματα αντίθετα από τα σκοπούμενα. Το να καταπολεμεί κανείς τα "συμπτώματα" ενός φαινομένου, αφήνοντας ανέγγιχτες τις αιτίες που το προκαλούν, είναι τακτική καταδικασμένη σε αποτυχία. Ας αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά η λαθρομετανάστευση, η ανεργία των νέων και η εξαθλίωση των συνταξιούχων, και είναι βέβαιο ότι το "φαινόμενο" θα ...εκφυλισθεί !
    Φιλέας Φογκ
    απάντηση42
    Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
    Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ | πριν 47'
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΣΧΑΤΩΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. !! ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ .! ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΡΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΛΟΝΗΤΗ, Η ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ, ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΛΕΥΚΟΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟ, Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ?? ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΣ 10ΕΤΙΑΣ (ΑΡΚΕΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !
    ΟΜΗΡΟΣ
    απάντηση72
    Κατάλυση δημοκρατίας; | πριν 55'
    Από το 1974 και εδώ, στα Πανεπιστήμια (και όχι μόνο) η δημοκρατία έχει καταλυθεί από την Άκρα Αριστερά και δεν μιλούσε κανείς. Τώρα, το να καταλυθεί η δημοκρατία στα πανηγύρια από την Άκρα Δεξιά, με ένα πάγκο λαθρο-Πακιστανού σπασμένο, δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό. Ο Μητσοτάκης είχε δίκιο: Η ΧΑ είναι δημιούργημα της Άκρας Αριστεράς. Και είμαστε μόνο στην αρχή...
    Δυτικά
    απάντηση115
    το κράτος | 09:58
    Οι μισή αστυ-νομία, ψηφίζει ΧΑ, σου λέει τίποτα αυτό;
    παρά-νόμος
    απάντηση37
    Κατάλυση της Δημοκρατίας | 09:49
    Ναι, το είδαμε πόσο αυστηρή μπορεί να γίνει η Δημοκρατία σε όσους απεργάζονται ή ευνοούν την κατάλυσή της. Συνελήφησαν οι υπαίτιοι του χρηματιστηρίου, δικάστηκαν από στρατοδίκες οι θρασύδειλοι των Ιμίων, φυλακίστηκαν οι λαδοπόντικες που συναλλάχτηκαν με τη Siemens, δημεύτηκαν οι περιουσίες όσων διασπάθισαν δημόσιο χρήμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οδηγήθηκαν σιδηροδέσμιοι στις φυλακές όσοι ενέχονται στις αγορές όπλων και τέλος είναι ήδη υπόδικοι όσοι μας οδήγησαν στα μνημόνια και σε κοινωνικό ολοκαύτωμα. Εκτός αν για σας κε Ψυχάρη, όλα τα παραπάνω δε συνιστούν κατάλυση της Δημοκρατίας.
    Σ.Μ.
    απάντηση123
    Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
    Τέτοιοι που είμαστε... | 09:46
    ...τέτοιοι μας χρειάζονται... Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς...!!!
    Ανώνυμος / η
    απάντηση73
    Τα άλλα τα ξεχάσατε | 09:38
    Δεν βαρεθήκατε πια ; Ο αναγνώστης σας αμέσως φέρνει στο μυαλό τους τις δηλώσεις Παπαρήγα περί μη τήρησης του συντάγματος και ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, την ακροαριστερή βία που καίει και ρημάζει αυτοκίνητα και καταστήματα εδώ και 40 χρόνια, την κοινοβουλευτική βία που με τις μίζες, τις κλοπές, την αντεθνική πολιτική και την ατιμωρησία των οργάνων της κατέστρεψε τη χώρα, την ανομία, τη διάλυση της παιδείας και της υγείας, την ανεργία και τις αυτοκτονίες συμπατριωτών μας. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
    papri2000
    απάντηση123
    Εντυπωσιακο !Νομιζετε πως μιλατε σε κρετινους ! | 09:38
    Εντυπωσιακο το αρθρο υπερ {στο υπερ γελαμε... } της δημοκρατιας ! Μονο που κανει ενα "μικρο" λαθος , αυτοι που αποσαθρωσαν τη δημοκρατια δεν ειναι οι χρυσαυγιτες αλλα εσεις οι "δημοκρατες" που κατευθυνατε τις τελευταιες δεκαετιες την Ελλαδα ντουγρου στον γκρεμο...Οι χρυσαυγιτες απλως θα ειναι οι νεκροθαφτες του οζοντος πτωματος της δημοκρατιας , ΑΝ και οταν αυτη αποβιωσει. Με το να εξουδετερωσεις τους νεκροθαφτες δεν θα θεραπευσεις την βαρεια νοσουσα δημοκρατια -------Υ.Γ. Καλα εκει στο ΒΗΜΑ , ενω το "αντισυστημικο" ΚΚΕ βυσσοδομει κατα του δημοκρατικου πολιτευματος, γιατι το κανατε τουμπεκι ? Μηπως καλα γνωριζετε οτι η αντισυστημικοτητα του ειναι σκετο θεατρο? Οποιος καταλαβε καταλαβε...
    Νικηφορος Α.
    απάντηση125
    μονοπλευρα | 09:01
    Για τους ''αντιεξουσιαστές '' ,οπως πάντα , κουβέντα . Κι ας καήκανε τρεις ανθρωποι ζωντανοι το 2009 .
    ego
    απάντηση145
    Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΧΝΑ ΑΡΘΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΒΗΜΑ.. | 08:36
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΕ…έχει καταλυθεί άδω και χρόνια από την δράση των ΜΜΕ τα οποία διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προς όφελος των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ αφεντικών τους (Δουλίτσες με το ΔΗΜΟΣΙΟ)…. δηλαδή μας λέτε να οδηγούμαστε στη φτώχεια και στην ανέχεια, η φοροδιαφυγή να συνεχίζετε ΚΥΡΙΩΣ από τους παράνομου ς λαθρομετανάστες μικροπωλητές που προστατεύεται με κάθε τρόπο συνεχώς, και να μην διαμαρτυρόμαστε . Εσείς έχετε βολευτεί στα βόρεια προάστια παρέα με τους υπηρέτες - δούλους σας μετανάστες και αραχτοί γράφετε ότι σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ….
    ΛΑΛΑΚΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ
    απάντηση136
    Για το Σύνταγμα; | 08:25
    Ανοχή σε αυτούς που καταλύουν τις τρεις συνταγματικές εξουσίες, και οι οποίες είναι η σπονδυλική στήλη της Δημοκρατίας θα υπάρξει; Δηλαδή, όταν αυτός που εκτελεί...νομοθετεί, αυτό που νομοθετεί....εκτελεί...και αυτός που τους ελέγχει...είναι απών, τι πρέπει να γίνει;
    Παναγιώτης Ν.
    απάντηση94
    Πάλι τα Ίδια | 08:03
    Θα ήτο ευκταίον να μην χρειαζόταν μια ΧΑ για την Ελλάδα, ούτε τώρα ούτε ποτέ των ποτών. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι τα κόμματα με την πολιτική που ακολουθούν και τα ΜΜΕ με αυτά που λένε και γράφουν, όπως το εν προκειμένω άρθρο σας, κάνει την ΧΑ όλο και πιό αναγκαία. Αντί να στρέφεστε κατα τής ΧΑ που, με όλα τα κουσούρια της, είναι η μόνη που υπερασπίζεται τον Έλληνα και τον Ελληνισμό, ποίος ο λόγος που δεν υπερασπίζεσθε, και εσείς και τα κόμματα, τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά τα πολεμάτε λυσσαλέα;
    Γράψτε ένα άρθρο να μας πείτε γιατί
    απάντηση88
    Καμία ανοχή στους διεφθαρμένους... | 07:38
    Το να εμφανίζονται οι παράγοντες που δημιούργησαν το καθεστώς ανομίας, διαφθοράς, παράνομου πλουτισμού, αναξιοκρατίας, καταλήψεων, ασταμάτητων απεργιών κλπ: κόμματα, ΜΜΕ και κοινωνικές ομάδες ως ανησυχούντες για την δημοκρατία ενισχύει την κατάλυση της... Όταν μιλάει πχ το ΠΑΣΟΚ για αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς που συστηματικά και επί δεκαετίες εξέθρεψε οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει ελπίδα αναδημιουργίας του πολιτικού συστήματος και καλύτερα να καταργηθεί... Όσο η δομή της εξουσίας (που περιλαμβάνει και την λεγόμενη αριστερά ΚΚΕ κλπ, τον συνδικαλισμό και τα ΜΜΕ) παραμένει η ίδια, η Χρυσή Αυγή, κάθε μορφή έστω και βίαιης κατάλυσης αυτού του άθλιου κατεστημένου, θα είναι ελκυστική και θα μεγαλώνει...
    cnpap
    απάντηση96
    Πλανάσαι πλάνην οικτράν... | 07:06
    κ. αρθρογράφε, εκτιμώ ότι οι απόψεις σου δεν ισχύουν για ένα τμήμα της κοινωνίας. Συγκεκριμένα για το τμήμα εκείνο το οποίο πιστεύει, συνειδητά πλέον, ότι η "δημοκρατία" δεν είναι παρά η "κλεπτοκρατία" της μεταπολιτευτικής περιόδου. Το τμήμα αυτό, (το οποίο οι δημοσιοποιούμενες και μη δημοσκοπήσεις δείχνουν να διογκώνεται συνεχώς...), δεν πρόκειται να το φοβίσει το παραμικρό, ακριβώς διότι είναι πεπεισμένο ότι έχει δίκιο. Κατά συνέπεια, εσύ ο οποίος φρονείς το αντίθετο, πλανάσαι πλάνην οικτράν...
    Παρατηρητής των πολιτκών πραγμάτων
    απάντηση57

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου