Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************

.

.
-----------

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κείμενα του Παν. Μαρίνη δημοσιευμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017.
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

12 Σεπτεμβρίου 2012

"Τουρκόφρονες" διαβάλλουν την Ελλάδα στον ΟΑΣΕ!

"Τουρκόφρονες" διαβάλλουν την Ελλάδα στον ΟΑΣΕ!


Προκλητικά πλέον άνθρωποι διασυνδεόμενοι με το τουρκικό προξενείο διαβάλλουν την Ελλάδα διεθνώς προσπαθώντας να δημιουργήσουν θέμα "τουρκικής" μειονότητας και παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ είναι γνωστό ότι των μόνων τα δικαιώματα που παραβιάζονται είναι των Ελλήνων, που τους πίνουν το αίμα κάθε μέρα με "οθωμανικές" φορολογίες, και τους βουλώνουν το στόμα αν προσπαθήσουν να υπερασπιστούν την εθνική τους ταυτότητα.
Διαβάστε όπως δημοσίευσε και το proxeneio-stop.org τι απερίγραπτες βρωμιές έσυρε πάλι σε βάρος της Ελλάδας σε σύνοδο του ΟΑΣΕ στη Βιέννη η γνωστή "φίλη" του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής Περβίν Χαϊρουλλάχ, σε μία ακόμη πολύ χαρακτηριστική περίπτωση του τρόπου με τον οποίο σπιλώνει και διασύρει διεθνώς τη χώρα μας όλη αυτή η τουρκόψυχη πέμπτη φάλαγγα της ελληνικής Θράκης…

Ο λόγος για τον περιβόητο «Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BTAYTD), που μετείχε σε σύνοδο στρογγυλής τραπέζης στη Βιέννη, με θέμα «Διακρίσεις σε βάρος μουσουλμάνων και οδηγίες/προσανατολισμοί για τους εκπαιδευτικούς για τον αγώνα ενάντια στην μισαλλοδοξία».

Εκεί λοιπόν εκ μέρους του BTAYTD παρέστη το μέλος του συλλόγου (και ακόμη Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ) Περβίν Χαϊρουλλάχ (1η φωτογραφία). Πρόκειται βεβαίως για τη γνωστή τουρκοφιλη που εδώ και χρόνια (εκπροσωπώντας τυπικά τον Σύλλογο Επιστημόνων και ατύπως την…”Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης”), αλωνίζει κυριολεκτικά τον διεθνή χώρο και ασκεί καθήκοντα…εισαγγελέως σε βάρος της χώρας μας, την οποία διασύρει συστηματικά κατηγορώντας την με τον πιο χυδαίο τρόπο ως τόπο αυταρχισμού και φασισμού, στον οποίο παραβιάζονται τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα.

Τι είπε τώρα η εν λόγω κυρία στη συγκεκριμένη εκδήλωση; Κατηγόρησε και πάλι την Ελλάδα, αυτή τη φορά μάλιστα για τα σχολικά βιβλία της που…προάγουν το μίσος κατά των Τούρκων (ναι, μιλάμε για τα βιβλία που διαπράττουν το…μέγα λάθος να αναφέρουν πως η Σμύρνη κάηκε το 1922 και ο Χρυσόστομος δολοφονήθηκε, και για τα οποία είχε προ εβδομάδων διαμαρτυρηθεί και η λεγόμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης») και δεν έχασε και την ευκαιρία βεβαίως να διανθίσει τις γελοιότητές της και με άλλα απύθμενα ψεύδη, όπως η αναφορά στη δήθεν επίθεση των Χρυσαυγιτών στη λεγόμενη «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» ή σε 1-2 αντιτουρκικά συνθήματα σε τοίχους, τα οποία στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο απειροελάχιστα, αλλά όλα δείχνουν ότι αποτελούν και προβοκάτσιες κάποιων τουρκοφρόνων ομοϊδεατών της.


Για πιο πολλές λεπτομέρειες, ανατρέχουμε πλέον στο τουρκοπεριοδικό «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (στις 7/9/2012), που μας ενημερώνει ότι «η Περβίν Χαϊρουλλάχ ανέφερε πως το μίσος ανοίγει τον δρόμο ια εγκλήματα μίσους και τόνισε τον ρόλο της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.

Η Χαϊρουλλάχ έδωσε έμφαση στο περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων και είπε ότι στα βιβλία που θα διδαχτούν στην Στ΄ Δημοτικού εμπεριέχονται φράσεις προκατάληψης ενάντια στους Τούρκους, κάτι που, όπως είπε, επηρεάζει τα νεαρά μυαλά και τα εξωθεί στο έγκλημα.

Ως παράδειγμα ανέφερε την επίθεση της οργάνωσης Χρυσή Αυγή στις 6 Αυγούστου στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, το σύνθημα ¨Πιο καλός Τούρκος ο νεκρός Τούρκος¨ που γράφτηκε στον τοίχο του νεκροταφείου Μπεκτασί, και την φράση ¨Έξω οι Τούρκοι¨. Επίσης η Χαϊρουλλάχ περιέγραψε την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Παιδείας, όταν στις 17 Αυγούστου εκπρόσωποι της Τουρκικής Μειονότητας του έστειλαν επιστολή σχετικά με τα βιβλία Ιστορίας, και είπε ότι οι νέοι λόγω των εκφράσεων προκατάληψης μαθαίνουν πως ο γείτονας τους είναι εχθρός, κάτι που ανοίγει τον δρόμο στην μισαλλοδοξία…

Επίσης ανέφερε πως στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ελλάδας δεν υπάρχει εκπρόσωπος της μόνης αναγνωρισμένη μειονότητας, της Τουρκικής (σ.σ. μπα, από πότε…αναγνωρισμένης;), και ότι παρά το ότι στο υπουργείο Εθνικής Παιδείας υπάρχει ειδική γραμματεία για τη μειονότητα δεν παρευρίσκεται εδώ κάποιος εκπρόσωπος (σ.σ. προφανώς εδώ υπονοείται ότι δεν υπάρχει τουρκόφρονας εκπρόσωπος, όπως βεβαίως πολύ θα ήθελε η κυρα-Χαϊρουλλάχ), κάτι που δείχνει πως λαμβάνονται αποφάσεις για τη μειονότητα χωρίς αυτήν».

Αυτά λοιπόν για το ανεκδιήγητο θράσος της εν λόγω κυρίας, που τόσο…κόπτεται για την ελευθερία, τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και για την εξουδετέρωση της μισαλλοδοξίας.

Δεν θυμόμαστε όμως βέβαια να έχει πει ποτέ της το παραμικρό για το ρατσιστικό μίσος που βγάζουν π.χ. τα συνήθη διαγγέλματα του ακραίου που παριστάνει τον ψευδομουφτή Ξάνθης ή φυσικά για την απερίγραπτη μισαλλοδοξία που απέπνεε το γνωστό πλέον προ ετών βίντεο με τους Μέτε και Ντεντέ να ουρλιάζουν περί «γκιαούρηδων».

Ούτε βέβαια θυμόμαστε να είχε δηλώσει τίποτε όταν ο ομοϊδεάτης της Τζεγκίζ Ομέρ έγραφε στη «Μιλλέτ» της Ξάνθης για «δίποδους σατανάδες», αναφερόμενος στα μέλη του εκεί Συλλόγου Πομάκων ή όταν πήγαιναν κάποιοι υπάνθρωποι, φανατισμένοι από την εν λόγω φυλλάδα, και απειλούσαν τα μέλη του Συλλόγου ή πετούσαν αυγά στα σπίτια τους.
Image
Πολύ επιλεκτική αναμφίβολα η…δημοκρατική ευαισθησία της Χαϊρουλλάχ (την οποία στη 2η φωτογραφία τη βλέπετε στα γραφεία του κόμματος των τουρκοφρόνων DEB – του οποίου είναι βεβαίως εγγεγραμμένο μέλος – μαζί με τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς).

Και – θυμίζουμε – της ανεπάγγελτης Χαϊρουλλάχ, καθώς κανείς δεν ξέρει ποια είναι πραγματικά η δουλειά της κυρίας, ούτε συνεπώς το πώς βιοπορίζεται, αλλά ούτε και το ποιος πληρώνει τα συνεχή ταξίδια της στο εξωτερικό, χώρια βέβαια το πού βρίσκει τους πακτωλούς χρημάτων χάρη στους οποίους λειτουργεί το μαγαζί της, η ΠΕΚΕΜ (δηλαδή η λεγόμενη «Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρεία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης», ένα από τα βασικά όργανα της Άγκυρας για τον γλωσσικό και ευρύτερα πολιτιστικό εκτουρκισμό των μουσουλμάνων της περιοχής).

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
----------------------------------------------------------------------
Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ:


ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΜΝΩΜΕ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!
Η ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΙΣ! ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΝ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟΙ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΤΟΥ ΧΑΣΩΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου