Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************

.

.
-----------

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κείμενα του Παν. Μαρίνη δημοσιευμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017.
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

12 Σεπτεμβρίου 2012

Επίθεση Τούρκων μειονοτικών στη Χρυσή Αυγή! +Η ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΙΣ

Η ΑΠΟΨΙΣ ΝΑΣ:


ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΙ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ! ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!

ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΤΟΝΙΣΩΜΕ! ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ: ""Τέλος, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του δημάρχου Τοπείρου και τοπικών βουλευτών και κομματικών στελεχών της Ξάνθης από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, καθώς και τοπικών Συλλόγων""
ΔΡΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ: 
ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΙΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΩΣ "ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ"!

ΕΜΕΙΣ ΔΝ ΚΑΜΝΩΜΕ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!
Η ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΙΣ! ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΝ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟΙ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΤΟΥ ΧΑΣΩΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ!
-------
ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΩΣ "ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ" ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ --ΑΡΑ ΑΠΟΠΤΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ "ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ! 
--------------------------------------

Επίθεση Τούρκων μειονοτικών στη Χρυσή Αυγή!Κατά της "εθνικιστικής και ρατσιστικής βίας" που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, τάσσεται με ανακοίνωσή της η Τουρκική Μειονοτική Κίνηση.

«Είναι πραγματικά ασύλληπτο για μια δημοκρατική Πολιτεία να αφήνει ανεξέλεγκτα τα εγκληματικά τρομοκρατικά στοιχεία της Χρυσής Αυγής να αλωνίζουν δημιουργώντας κλίμα εκφασισμού», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.
Και -άκουσον άκουσον - ποιοι; οι Τούρκοι!- επιρρίπτουν ευθύνες στην συγκυβέρνηση που δεν φρόντισε ώστε να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα για να αποφευχθούν τα επεισόδια στη Θράκη.

Παρατίθεται η ανακοίνωση:
«Η Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα Ανθρώπινα και Μειονοτικά Δικαιώματα καταδικάζει την απίστευτη έξαρση εθνικιστικής και ρατσιστικής βίας που ξέσπασε φέτος το καλοκαίρι στη Θράκη σε βάρος της μειονότητας, με πρωτοφανείς διαστάσεις αγριότητας που όμοιες της είχε πολλές δεκαετίες να βιώσει η μειονοτική κοινωνία της περιοχής.

Είναι πραγματικά ασύλληπτο για μια δημοκρατική Πολιτεία να αφήνει ανεξέλεγκτα τα εγκληματικά τρομοκρατικά στοιχεία της Χρυσής Αυγής να αλωνίζουν δημιουργώντας κλίμα εκφασισμού. Θεωρούμε ότι οι ευθύνες της συγκυβέρνησης ΝΔ–ΠΑΣΟΚ–ΔΗΜΑΡ είναι τεράστιες, διότι σε επίσημο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία της Κομοτηνής ενάντια στην ίδρυση στρατοπέδων μεταναστών, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι δημόσιοι παράγοντες της περιοχής (δήμαρχοι, εκπρόσωποι κομμάτων, αρχιερείς κλπ) δεν ελήφθησαν τα στοιχειωδώς απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προληφθούν από την Αστυνομία οι επιθετικές ενέργειες των χρυσαυγιτών και να προστατευτούν τα ίδια τα μέλη της μειονότητας, καθώς και τα γραφεία των συλλόγων τους.

Αν αυτή τη φορά ρίχτηκαν μπουκάλια, τίποτε δεν μας εγγυάται ότι την επόμενη φορά δεν θα εκσφενδονιστούν βόμβες μολότωφ, ώστε το φασιστικό παρακράτος, με την εγκληματική ανοχή του επίσημου κράτους, να εμφυσήσει για άλλη μια φορά στην ελληνική ιστορία τρόμο και φόβο στις ψυχές των Τούρκων μειονοτικών πολιτών, που απλώς διεκδικούν το αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα τους στην ισοτιμία, την ειρηνική συνύπαρξη και τη διατήρηση της διαφορετικότητας τους.

Η ιδιότυπη αυτή ασυλία που απολαμβάνει ο εσμός της χρυσαυγίτικης συμμορίας, ενδεδυμένος με τη λεοντή νόμιμου πολιτικού κόμματος, δηλαδή το γεγονός ότι ουδείς τιμωρήθηκε για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από τα γραφεία της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, άναψε το πράσινο φως για τη συνέχιση της φασιστικής τρομοκρατίας κατά τις επόμενες μέρες.

Ειδικότερα, είναι προφανές ότι αποτελεί αποτροπιασμό για κάθε δημοκρατικό πολίτη η τακτική βίαιη εισβολή 25 ατόμων με μοτοσυκλέτες κατά τη διάρκεια προσευχής Μουσουλμάνων σε χωριά της Ξάνθης και Ροδόπης και έξω από τζαμιά, που διήρκεσε πάνω από 15 μέρες. Τέτοια επονείδιστη ενέργεια θρησκευτικής μισαλλοδοξίας από παρακρατικούς τραμπούκους δεν είχε συμβεί ούτε καν την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας !

Την ώρα δηλαδή που ακόμη και η χούντα δεν είχε τολμήσει να θίξει το δικαίωμα εκδήλωσης θρησκευτικής λατρείας των Μουσουλμάνων, είναι θλιβερό να σημειώνονται τέτοια αποκρουστικά έκτροπα σε περίοδο επίσημης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και υποτιθέμενου σεβασμού των δικαιωμάτων των πολιτών, κατοχυρωμένων μάλιστα από το Σύνταγμα και από Διεθνείς Συνθήκες !! Δυστυχώς, είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μετά το πέρας αυτής της πρωτόγνωρης προσβολής και ύβρεως σε βάρος του θρησκευτικού συναισθήματος και του πιστεύω των θρησκευόμενων Μουσουλμάνων της Θράκης, η ελληνική πολιτεία δεν έπραξε τίποτε προκειμένου να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν οι δράστες του απεχθούς αυτού κρούσματος Ισλαμοφοβίας.

Κατά συνέπεια, ως Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα Ανθρώπινα και Μειονοτικά Δικαιώματα, εκτιμούμε ότι τα γεγονότα του φετινού καλοκαιριού στην περιοχή μας, αλλά και γενικότερα οι συλλήψεις και διώξεις μεταναστών με μοναδικό ενοχοποιητικό στοιχείο το διαφορετικό τους χρώμα(!!), αποτελούν στίγμα και όνειδος για τον ελληνικό πολιτισμό, για τον οποίον τόσο πολύ κόπτεται στα λόγια ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

Τέλος, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του δημάρχου Τοπείρου και τοπικών βουλευτών και κομματικών στελεχών της Ξάνθης από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, καθώς και τοπικών Συλλόγων, να εκδώσουν σαφέστατη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν όλους όσοι επιχειρούν να καλλιεργήσουν κλίμα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας και που αποτελούν απειλή για την προώθηση και εμπέδωση των δημοκρατικών ανθρωπιστικών αξιών της ανεξιθρησκείας και της πολιτισμικής συνύπαρξης».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
-----------------------------------------------------------------
Η ΕΙΔΗΣΙΣ


Μηχανοκίνητη Πορεία της Τ.Ο Κομοτηνής σε χωριά της Περιφέρειας Ροδόπης
Την πρώτη της μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση Ροδόπης σε χωριά του νομού, την Κυριακή 09.09.2012, εν μέσω κλίματος ενθουσιασμού και με μεγάλη συμμετοχή εκ μέρους φίλων και υποστηρικτών του Κινήματός μας. Αναλυτικότερα, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, ξεκίνησαν από την πόλη της Κομοτηνής με προορισμό διάφορα χωριά της Π.Ε. Ροδόπης (Μίσχος, Αμβροσία, Πολύανθος, Αίγειρος, Μεσσούνη κ.α.) έχοντας ως συνοδεία εκπροσώπους από ΜΜΕ (και βεβαίως -διακριτικά- μικρή αστυνομική δύναμη, η οποία “παρακολουθούσε” την όλη εξέλιξη τη δράσης…). Η όλη δράση κορυφώθηκε στο χωριό Ίασμος και συγκεκριμένα στην πλατεία Ηρώων με μια σύντομη ομιλία από εκπρόσωπο της ΝΕ Ροδόπης, ο οποίος μετέφερε και σχετικό μήνυμα εκ μέρους της υποψήφιας βουλευτού στον νομό, συναγωνίστριας Δέσποινας Ταφραλή. Μετά το πέρας των μηνυμάτων ψάλθηκε ο Εθνικός Ύμνος και ακολούθησε διάλογος συναγωνιστών με κατοίκους από την περιοχή.
Η όλη μηχανοκίνητη δράση της Τ.Ο. ολοκληρώθηκε με μία περιήγηση του κλιμακίου στους δρόμους του κέντρου της Κομοτηνής, που συχνά πυκνά συνοδεύτηκε από τις επευφημίες των περαστικών.
Παρακάτω, δημοσιεύουμε τα μηνύματα που ακούστηκαν στην Πλατεία Ηρώων του Ιάσμου.
“Για μια ακόμη φορά η Ν.Ε Ροδόπης του Λαϊκού Συνδέσμου, με προεξάρχουσα την Τ.Ο Κομοτηνής, φέρνει μήνυμα αγώνα αλλά και ελπίδας στους προδομένους Έλληνες Πατριώτες του Ιάσμου.
Ο Ίασμος, ο οποίος εξαιτίας των ντόπιων ελληνόφωνων πολιτικάντηδων, τύπου Πεταλωτή και Στυλιανίδη, δια μέσου και με αφορμή το Σχέδιο “Καλλικράτης” αφέθηκε στα χέρια των καλοπληρωμένων τουρκόφρονων της Θράκης, οι οποίοι εκτελούν με κάθε μέσο και με κάθε κόστος τα σχέδια των πασάδων της Άγκυρας, με στόχο την τουρκοποίηση της Θράκης μας. Ένα τέτοιο τσιράκι της Άγκυρας είναι και ο τωρινός δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καδή. Ο Έλληνας Δήμαρχος ο οποίος προσφάτως, στις 11 Αυγούστου, συμμετείχε  μαζί με όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες τουρκόφρονες της Θράκης σε ένα ακόμη συνέδριο αλυτρωτισμού και ανθελληνικού δηλητηρίου, στην Κεσσάνη της κατεχόμενης Ανατολικής Θράκης. Ας γνωρίζει, όμως, ο “κύριος” δήμαρχος και οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες, αλλά και το σύνολο των καλοπληρωμένων τουρκόφρονων, ότι οι Αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. Αυτή είναι η γη μας, αυτά είναι τα χωριά μας, αυτή είναι η Πατρίδα μας. Να γνωρίζουν επίσης όλοι τους, ότι έστω και ένας Χρυσαυγίτης να μείνει ζωντανός, Η ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Απευθυνόμενος τώρα στους πατριώτες αδελφούς του Ιάσμου, δηλώνω με τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι θα είμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα τους, με κάθε μέσο, τρόπο -αλλά και κόστος- στον κοινό αγώνα ενάντια στους Γενίτσαρους της Άγκυρας. Τους καλώ, επίσης, να πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου και να αγωνιστούν στο πλευρό μας, ενάντια στον ασιάτη εισβολέα, διότι στην ζωή τίποτα δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται.
Κλείνοντας θα ήθελα να μεταφέρω μήνυμα από την υποψήφια βουλευτή Ροδόπης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνίστρια Δέσποινα Ταφραλή, η οποία κατάγεται από τον Ίασμο: “ Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, περήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες του Ιάσμου. Με αφορμή την αποκάλυψη, προσφάτως, στην Μαρτυρική μας Κύπρο ενός ακόμη ομαδικού τάφου Ελλήνων αγνοουμένων, εξαιτίας της εισβολής του Αττίλα, μέσα στον οποίο βρέθηκε και η σορός ενός βρέφους λίγων μηνών, το οποίο σφαγιάστηκε από τους υπάνθρωπους τούρκους εισβολείς, ας γίνει παράδειγμα, ας στοιχειώσει ακόμη τα όνειρά μας και ας αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε την μελλοντική τουρκοποίηση της Θράκης μας. Διότι διαφορετικά τέτοιες εικόνες ομαδικών τάφων με πτώματα βρεφών και αμάχων, θα είναι εικόνες από το άμεσο μέλλον. Από του ομαδικούς τάφους του Ιάσμου, της Κομοτηνής, της Μαρώνειας… Περάστε, λοιπόν, στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. Περάστε στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Ελάτε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. “Γιατί Κριτές θα μας δικάσουν οι Αγέννητοι και οι Νεκροί”. ΖΗΤΩ Η ΘΡΑΚΗ - ΖΗΤΩ Ο ΙΑΣΜΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου