Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

12 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Διαμάχη για το μεγάλο τούρκικο τζαμί στην Κολωνία

   Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ:  
"ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ" Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ --ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!
===
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΜΩΣ ΕΞΙΣΟΥ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ (ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΗΡΩΑΣ κλπ κλπ -- ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ", ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ! ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΠΙΔΑ ΤΩΝ spread -ΟΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΙ) ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΥΝ  ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ!
=== 
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ (ΕΠΙΣΗΜΩΣ) ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ! ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ! ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ!! ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ "ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΩΤΣΟΥΣ"!!  ΓΕΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!
--------------------------------------------------------
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Διαμάχη για το μεγάλο τούρκικο τζαμί στην Κολωνία (video)


CBN / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Υπήρξε μια εποχή που η Οθωμανικής Αυτοκρατορία κυριαρχούσε σε ένα μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης. Τώρα, ορισμένοι πιστεύουν ότι οι Τούρκοι θέλουν να φέρουν πίσω τις «παλιές ένδοξες μέρες».

Η τουρκική κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία οικοδόμησης τζαμιών σε όλη τη Γερμανία.

Ένα νέο τουρκικό mega-τζαμί, το Κεντρικό Τζαμί της Κολωνίας, έχει φέρει σε προβληματισμό τους Γερμανούς.

Όταν η κατασκευή για την εγκατάσταση ολοκληρωθεί, θα είναι ο μεγαλύτερος μουσουλμανικός οίκος λατρείας στη Γερμανία - και ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά σε όλη την Ευρώπη.

Είναι τόσο μεγάλο ώστε κάνει τους περαστικούς να σταματάνε. 100-πόδια-υψηλό-συν τους μιναρέδες υψώνεται πάνω από το τοπικό τοπίο και μπορεί να φανεί από τετράγωνα μακριά.

Το τζαμί αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων μόλις ολοκληρωθεί, θα χωράει τουλάχιστον 1.200 μουσουλμάνους προσκυνητές και θα περιλαμβάνει ένα εστιατόριο, μια αίθουσα προσευχής, μια βιβλιοθήκη και άλλους χώρους.

Στη Γερμανία βρίσκονται εγκατεστημένοι περίπου 4,3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, συμπεριλαμβανομένων 125.000 που ζουν στην Κολωνία. Η μεγάλη πλειοψηφία από αυτούς είναι Τούρκοι.
"Για πολλά χρόνια, για δεκαετίες, είχατε πολύ, πολύ άσχημα κτίρια στα φτωχότερα μέρη της Κολωνίας, υπόγεια," είπε ο μουσουλμάνος ακτιβιστής Ibrahim el-Zayat.

«Και έτσι τώρα, έχουμε κάτι που είναι ορατό, το οποίο είναι μέσα στη κοινωνία, είναι κάτι το οποίο αποτελεί πράγματι μεγάλη ανάγκη για την ίδια την πόλη, για τους μουσουλμάνους, και για την κοινωνία», συνέχισε.

Ο El-Zayat βοηθά στην υποστήριξη οικοδόμησης τζαμιών σε όλη την Ευρώπη. Οι επικριτές του έχουν πει ότι είναι ένας ριζοσπαστικός ισλαμιστής με δεσμούς με τηνΜουσουλμανική Αδελφότητα.

Αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι μόνο προσπαθεί να βοηθήσει τους μουσουλμάνους να λάβουν την θέση που τους αξίζει στη γερμανική κοινωνία.

«Αν το συγκρίνουμε με το ποσοστό του συνόλου του πληθυσμού των μουσουλμάνων και το συγκρίνουμε, για παράδειγμα, με τις εκκλησίες για το σύνολο του πληθυσμού των χριστιανών, τότε θα πρέπει να υπάρχουν στη Γερμανία όχι 3.000 οίκοι προσευχής, αλλά 15.000», είπε.

Ο Michael Höhne-Pattberg ένας anti-τζιχαντιστής ακτιβιστής που μένει στην Κολωνία. Είπε στο CBN News ότι το νέο mega-τζαμί είναι μία πολιτική στάση που έχει σχεδιαστεί για να δείξει την μουσουλμανική κυριαρχία στην πόλη.

Δεν είναι τυχαίο, πρόσθεσε, ότι η Κολωνία είναι επίσης η πατρίδα του φημισμένου Μεγάλου Καθεδρικού Ναού του Αγίου Πέτρου, ένα ιστορικό ορόσημο και σύμβολο του γερμανικού καθολικισμού.

"Ο καθεδρικός ναός είναι το μεγαλύτερο χριστιανικό κτίριο βόρεια των Άλπεων και οι τέσσερις τούρκικες ισλαμικές ενώσεις έχουν επίσης το κέντρο τους στην Κολωνία," τόνισε."Αυτό έχει σκοπό να αμφισβητήσει την κυριαρχία του χριστιανισμού στην Κολωνία."

Όχι πολύ μακριά από την Κολωνία, στη μικρή γερμανική πόλη Herten, οι ντόπιοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Ο πληθυσμός του Herten είναι 10 τοις εκατό μουσουλμανικός τουρκικός και ταχέως αναπτυσσόμενος.
Η Jutta Becker είναι μέλος του συμβουλίου της πόλης Herten. Πήγε το CBN News στο λεγόμενο «Μπλε Τζαμί» του Herten, όπου τα αυτοκίνητα ήταν διακοσμημένα με τουρκικές σημαίες.

Η Becker, δήλωσε ότι οι χριστιανοί ηγέτες της πόλης έχουν μείνει σιωπηλοί μπροστά στην άνοδο του Ισλάμ.

«Όταν υπάρχουν οι λεγόμενες «χριστιανο-ισλαμικές συναντήσεις διαλόγου», τόσο οι καθολικοί ιερείς όσο και οι προτεστάντες πάστορες μου ζητούν να μην ανοίξω το στόμα μου και προκαλέσω κανένα πρόβλημα», είπε στο CBN News. "Έχω μια φήμη ότι αναμοχλεύω τα πράγματα, γιατί δεν μπορώ να δεχτώ την πόλη αυτή να παραδίδεται στην ισλαμοποίηση."

Στη Γερμανία, οι επικριτές της ισλαμοποίησης συχνά χαρακτηρίζονται από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και την αριστερά ως «Ναζί» και «ρατσιστές».

"Είναι πάντα το ίδιο επιχείρημα, που σου κοπανάνε: Είσαι ένας ριζοσπαστικός δεξιός ή ένας λαϊκιστής φανατικός ή ένας Ναζί ή ένας ξενοφοβικός", δήλωσε η Claudia Ludwig, επικεφαλής του Κόμματος των Ανεξάρτητων Πολιτών στην πόλη των Recklinghausen, βόρεια της Κολωνίας.

Πιστεύει ότι πολλοί Τούρκοι της Γερμανίας είναι πιο δεμένοι με την πατρίδα τους από ό, τι με τη Γερμανία.
"Οι Τούρκοι θεωρούν τον πρωθυπουργό της ΤουρκίαςΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - και όχι την καγκελάριο της Γερμανίας, ως ηγέτης τους», είπε.
"Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας και οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας" - Ερντογάν
«Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» η αφομοίωση

Το 2008, ο Ερντογάν είπε σε ένα ακροατήριο Τούρκων της Γερμανίας ότι η αφομοίωση στη γερμανική κοινωνία είναι "ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας." Πιστεύει ότι οι Τούρκοι θα πρέπει να διατηρήσουν μια ξεχωριστή ταυτότητα.

Η κυβέρνηση Ερντογάν εμπλέκεται άμεσα στο κτίριο και την εποπτεία των τζαμιών σε όλη τη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένης του Μεγάλου Τζαμιού της Κολωνίας, μέσα από μια πολιτιστική οργάνωση που ονομάζεται ΒΑΤΒ.

Η ΕΒΤΒΑ δρα ως βραχίονας της τουρκικής κυβέρνησης στη Γερμανία-με την πλήρη άδεια της Γερμανίας.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου