Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


****************************************************************************************************************************************

.

.
-----------

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΠΟΧΗΣ
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κείμενα του Παν. Μαρίνη δημοσιευμένα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Απριλίου 2017.
******************************************************

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ - ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα

.

.
ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ - κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ

ΤΟ ΝΕΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ
κλικ στην εικόνα
****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

7 Δεκεμβρίου 2012

AΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ+ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΤΕ!

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:

ΣΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΑΚΟΗΘΕΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ  ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΗΣ!

ΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ! ΕΠΙ ΔΥΟ ΕΤΗ ΑΙ ΗΠΑ ΕΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ! Π.χ. ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΟΛΩΣ ΑΝΑΙΤΙΩΣ ΚΑΤΕΣΧΟΝ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΙΑΠΩΝΙΚΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ "ΙΑΠΩΝΙΚΟΝ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ")! ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ!!! ΟΜΟΙΩΣ, ΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ!!! Η ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΗΘΕΛΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!!! [ΔΙ' ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ BARNES, ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ), ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ, Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΔΕΝ ΗΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΗΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΕΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ!! Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΗΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑΣ ΗΠΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΕΜΕΙΝΕ ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟΝ Η ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ "READ MY LIPS", ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΙΝ ΤΟΥ «READ MY LIPS, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!» [READ MY LIPS= κάπως χυδαίος αμερικανικός ιδιωματισμός, "άκου προσεκτικά τί σου λέγω, μιλάω απολύτως σοβαρά!" Εχει επαναληφθη εις φράσις του Προέδρου Μπους: "Read my lips. No new taxes."]
ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΣΧΕΔΙΑΣΘΗ Η ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΑΙ ΗΠΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ! ΟΜΩΣ, ΑΝΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΝΑ ΛΑΒΗ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΩΝ, ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ! ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΝΕΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
ΟΘΕΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΠΡΟΕΒΗ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΞΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ:   ΠΡΩΤΟΝ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΟΤΕΥΚΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ, ΔΙ' ΑΣΚΗΣΙΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ-ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΛΟΙΑ! ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΕ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΟΘΗ Η ΕΝΤΟΛΗ "ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΙ ΔΙΑ ΤΟΡΠΙΛΛΩΝ" Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΤΗΣ "ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙ"! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΤΑ ΠΛΟΙΑ "ΔΕΝΟΥΝ" ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΠΑΚΕΤΤΟ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΛΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΠΟΥ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ! ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ "ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙ" ΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΣ ΜΗΧΑΝΑΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ! ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ "ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΙ ΔΙΑ ΤΟΡΠΙΛΛΩΝ" Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΟΝ ΑΡΚΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΗΡΥΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΤΑΝ ΔΕ Η ΑΡΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΝ ΜΕ ΤΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ! ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΛΟΥΝ ΝΕΑΙ ΕΝΤΟΛΑΙ Ο ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΡΣΑΛ, Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΝ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΕΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ! ΣΗΜΕΡΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΠΟΥ ΗΤΟ! ΗΤΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΝ ΟΙΚΟΝ! ΟΠΟΥ ΕΙΧΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΑΙ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!

ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟΗΘΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΕΛΑΒΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ? ΟΤΑΝ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ-- ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΝ ΜΑΚ-ΚΙΝΛΕΫ) ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ (ΚΟΙΝΩΣ, FALSE FLAGS) ΔΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ, ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ, ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΚΤΗΣΕΙΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟΝ "ΜΑΙΝΕ" ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΙΝΑΧΘΗ ΜΕ 450 ΘΥΜΑΤΑ! ΕΙΠΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΕΤΙΝΑΞΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΓΕΙΡΗ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ, "ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΜΑΙΝE"! ΑΔΙΚΩΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΔΙΕΚΗΡΥΞΑΝ ΟΤΙ ΠΑΣΙΔΗΛΩΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟΝ ΑΝΕΤΙΝΑΧΘΗ ΔΙ' ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ ΤΟΥ! ΣΗΜΕΡΟΝ, ΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑΙ ΕΡΕΥΝΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ: "ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΑΝΕΦΛΕΓΗ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΘΡΑΚΟΣ"!!! ΩΡΑΙΑ ΕΞΗΓΗΣΙΣ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ Η ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΞΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, Η MAGIC BULLET ΤΟΥ ΛΗ ΟΣΒΑΛΝΤ ΠΟΥΚΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΓΚΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΟΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΔΙΚΑΙΩΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑΜΕ, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ)!!! 
--------------------------
AΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡΑνήμερα της επετείου του Περλ Χάρμπορ, οι ΗΠΑ μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποίησαν στο πεδίο δοκιμών της Πολιτείας Νεβάδα υπόγεια πυρηνική δοκιμή, στέλνοντας κι αυτή με την σειρά της κάποια μηνύματα, σε χώρες όπως το Ιράν και η Βόρεια Κορέα, η οποία βέβια ήδη κατέχει πυρηνικά όπλα και τώρα τεστάρει βαλλιστικό βλήμα προσβολής των κύριων ΗΠΑ (για την Αλάσκα ήδη διαθέτουν ικανότητα προσβολήςτης με βαλλιστικό όπλο. 
Εκπρόσωποι του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ δήλωσαν ότι σκοπός παρόμοιων πειραμάτων είναι η συλλογή πληροφοριών, οι οποίες θα συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό «στην κατοχύρωση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του εθνικού πυρηνικού όπλου».
Οι ΗΠΑ δείχνουν ότι "δεν αστειεύονται", εν μέσω πληροφοριών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τόσο για τοποθέτηση χημικής και βιολογικής γόμωσης στα βαλλιστικά του Ιράν, όσο και για γενικότερη Εεπίδειξη ισχύος"
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου